31 oktober


Lindsay är så grymt snygg!








look at her!:O


hejhej(:

ja du, ikväll  har jag inte gjort så mycket, felicia kom till mig efter hon hade ätit, sen så kom julia, och vi satte på oc och tittade på sista fyra avsnitten av säsong fyra! jag älskar oc. och imorgon börjar de, som jag har skrivit om i min blogg några gånger redan, haha! aja sen så gick vi ut till dennis och anders,och gjorde inte så mycket, gick runt och töntade oss lite, sen så följde vi med felicia ner till bussen, och sen drog alla hem, jag ville ju sätta mig vid datan, oc nu sitter jag här, som vanligt.

jag har kommit på att jag har aldrig varit såhär kär nångång!

hejdå//reb



hejhej(:

jag hann inte skriva så mycket igår heller, men skit samma. jag sov iaf hos julia inatt, och vi gjorde inte så mycket, vi gick ner till centrum på kvällen och köpte lite godis. sen så gick vi hem till julia igen, och vi gick faktiskt och la oss tidigt;P haha, så kunde inte jag sova för att julia snarkade, och jag hatar folk som snarkar haha! aja, idag har jag iaf vart i stockholm med julia lisa och felicia, vi tog elva tåget, och jag kom hem nyss, de är så jävla jobbigt att gå i stockholm, speciellt i mina skor! ikväll så ska jag inte göra så mycket, vara med julia och felicia, har ingen aning om vad vi ska göra.

och imorgon då börjar oc, klockan nio är jag bänkad framför tvn, med julia.

nu sitter jag här och väntar på att felicia ska komma, och har så tråkigt, är bara så nere nu, jag vill ha snö, och inte jävla regn, jag hatar regn.

jag älskar dig.

hejdå//reb

lindsay lohan!

lindsay


omg,look at this girl!

30 oktober

hejhej:)

jag uppdaterade bara en gång igår, tyckte de va lite lite för att vara mig, så idag blir de väl två tre gånger. ja igår så va jag först med cornelia, hon kom till mig på morgonen typ. sen så ringde julia mig och då hade hon kommit hem från konfermationslägret, hon sa att de va fkatikst rätt så roligt iaf, och de va ju bra. julia kom till mig efter hon hade duschat sen så skulle vi gå ut och gå, men de blev ju inte så långt, för vi frös så jävla mycket så vi vände och gick till cornelia. haha! och där gjorde vi ingenting, jag och jluia gick hem typ direkt efter. sen kom cornelia tillbaka till mig, och sen gick julia hem typ vid fem och skulle äta, sen så gick vi tillbaka till cornelia bara jag och cornelia, sen så ringde gustaf så kom lotten och gustaf till cornelia, vi gjorde inte så mycket, först så va vi inne, sen gick vi ut och frös till isibtar, de va inte roligt. men sen åkte dom hem typ vid nio, och då gick jag också hem. satte mig framför datan!

idag så ska jag vara med julia, efter hon har kommit hem från stan eller stockholm vet inte vart hon ska, men med sin farmor iaf. och när hon har kommit hem så ska hon ringa mig, vet faktiskt inte vad vi ska göra, hittar väl på nåt!

ojoj, två dagar kvar!!!!!!!

you are everything i want

hejdå//reb

29 oktober

hejhej(:

fyfan vad trött jag är, felicia sov hos mig inatt, och igår så va vi ute, och träffade massa, orkar inte berätta precis vad vi gjorde, men vi frös iaf, nästa ihjäl, de va så jävla kalllt!:O felicia åkte hem för typ 45 minuter sen, för hon ska på kryssning idag, hon ska åka typ vid halv tre. och julia kommer hem idag från konfermationslägret, och jag tror då att jag ska vara med henne, hon säger att de har vart as tråkigt och hon ville bara hem, så ska bli roligt att träffa min babe. och jag fryser så jävla mycket, de är nån jävel som har öppnat nåt fönster här hemma men deär bara de att jag vet inte vilket fönster de är så jag orkar inte gå och kolla heller,haha! nån gosig får väl komma och värma mig.

i miss you like hell baby!

hejdå/reb

28 oktober

hejhej(:

idag är jag så rktigt lycklig och glad! jag har inte mått såhär bra på riktigt länge. och de känns så skönt. haha. jag kom hem från stan för ett tag sen, jag har köpt ett par nya skor, stövlar kanske man ska säga, från wedins, jätte snygga. dom där jag hade tittat på innan fårn din sko va helt slut. men hittade ju ett par andra så. felicia ringer väl mig snart, hon ska sova hos mig, men just nu är hon inne i södertälje hos henne halvsyster och grattar henne. så hon kommer väl hem snart.

i do everything for you.♥

adíos//reb



hejhej(:

nu har jag precis kommit hem från felicia. jag har sovit där inatt. och igår så åt jag hos henne, och efter maten så vid åtta typ så gick vi ut, vi gick till gustaf och de va minnsan den värsta skogsvägen jag någonsin gått, haha! trampade i lera och man såg ingenitng, de va helt kolsvart. när vi äntligen var hemma så tittade vi på ice ge 2, har sett den förut, men man skrattar alltid lika mycket! haha. felicia ska sova hos mig inatt och vad vi ska göra vet jag inte, men vi hittar väl på nåt som alltid! hon skulle in till stan och träffa sin mormor och morfar och köpa nya skor och jacka, så därför åkte jag hem så tidigt, tog bussen, för min mor kunde ju inte hämta;S men iaf så ska jag och min mamma till stan sen också, ska köpa ett par vinterskor, har sett ett par jätte snygga helt vanliga utan massa detaljer på, på din sko, skit snygga, svarta tror jag passar mig bäst, eller bruna men tror inte de.

men nu är de bara fyra dagar kvar tills oc börjar, inte långt!
nu har jag inget mer intressant att leverera förutom att jag är kär.

ciao/reb

27 oktober

hejhej(:

mamma kom precis hem och har köpt ännu en tröja åt mig, en likadan som igår fast grå, faktiskt väldigt snällt för att vara min mor! haha. felicia är i mitt rum och provar mina byxor som hon inte kunde ha förut, men nu kan ohn faktiskt ha dom, dom sitter jätte bra på henne! vi ska snart till felicia jag ska packa lite, och sen ska jag bara städa lite mer i mitt rum, för mamma har damp(:

ciao/reb



hejhej(:

nu har jag precis kommit hem från skolan jag gick hem med felicia och cornelia(: jag och felicia har precis ätit mannagrynsgröt och de va väldigt gott(: haha men mättande! förresten vädret idag är bättre, de är soligt!! skolan idag va väl sådär, tråkiga lektioner. sista lektionen tittade vi klart på welcome to the dollhouse, på SO,n. haha den är så jävla dålig! och nu är de ju lov, och de är riktigt skönt! ikväll så ska jag vara med felicia, jag ska sova hos henne och faktiskt äta där, min favoritmat, tacopaj, haha!

nu är de bara fem dagar kvar! längtar så förfärligt^^

i'm crazy over you.

ciao//reb

26 oktober

hejsan=)

ja, vad kan jag säga, att vädret ute nu är så riktigt tråkigt, de är kallt och urrigt, jobbigt väder. hälldre snö faktiskt än regn, för de är mysigare, så vet man att julen börjar närma sig också, och jul som är så fruktansvärt mysigt(: iaf idag så när mamma kom hem fårn jobbet eller kursen, hon är på kurs hela veckan i stockholm så hon hade köpt en törja åt mig, jätte fin va den. vit och en lång som man ska ha till leggings, jag älskar sådana tröjor.

idag har jag bara varit hemma som vanligt och suttit framför datan och inte gjort så mycket mer, fixat och donat litegrann! och imorgon är de då sista dagen i skolan på en veckan, sen är de lov, gud så skönt de ska bli, få sova ut och bara ta de lugnt, inte frusta efter skolan, läxor och prov, bara ta de lugnt, vara med vänner. men de bästa med allt är att man får sova, för jag är så rktigt trött på dagarna nu.

om en vecka eller sex dagar för att vara exakt så börja de efterlängtade oc, gud vad jag har saknat de. och jag har läst i tv-tidningen på nästa onsdag och de står alltid en liten snutt om vad oc handlar om, och då längtar man ju ännu mera när man ser attt de kommer om några dagar!

jag har hittat världens bästa låt, the veronicas-when it all falls apart, ojojoj, den är grym!

ciao//reb



tjenare!(:

nu har jag precis kommit hem från skolan, i de här regninga urriga vädret, julia skjutsade mig, jag blev helt dyngsur och min bok förstördes. vi hade ju no prov idag, de gick faktiskt rätt så bra, de va inte direkt så svårt men jag är så dålig på att förklara, men man kan jú alltid hoppas på att de gick bra iaf! idag ska jag int göra nånting, bara vara hemma as usal. ska nog äta, har inte ätit nåt i skolan idag så är väldigt hungrig.men jag vet inte vad jag ska ta och äta, göra nåt gott, för de är jag bra på. haha. nej nu har jag inget mer intressant att berätta, skriver mer sen.

hejdå//reb



hejhej.

nu sitter jag här igen i skolan, vi har haft gympa på morgonen och de va as tråkigt, så nu har vi precis haft NO, och de va ju då ännu tråkigare, jag hatar no, vi har no prov sen idag också, sista lektionen. och jag är så jävla sur idag, på allt som rör sig, allt irriterar mig. och så ä jag jätte hungrig, får ju inte äta för lärarna;S nej nu ska jag hämta mina mattesaker, har matte nu också, fyfan vad tråkigt!

hejdå//reb

25 oktober

tjabba=)

nu har jag precis kommit hem från matchern, va fan as roligt;) alla som tittade på fyran så va jag cornelia och julia med i tv!haha, vi är grymma. men de va ju förstås synd att dom förlorade igen:/ 2-3 till rögle, men de är så typiskt när jag och julia går. så har vi kommit på att de är så jävla mycket fjortisar på alla matcher! typ bara fjortisar:O

jag är faktiskt inte så jätte trött, men åtminstone så jag ska kunna somna, haha. jag ska faktiskt gå och lägga mig snart, kanske titta lite på oc, de är ju bara sju dagar kvar tills de börjar igen, säsong fyra, längtar sjukt mycket, alltså nästa onsdag börjar de.

nej nu ska jag gå sov så gott!

hejdå//reb


hejsan!

jag kom hem från skolan för ett tag sen, sista lektionen som egentligen skulle vart elevensval a vi nere i furuborg istället och gick nån tråkig tipspromenad sen så fick vi alla gå hem, sjuor åttor och nior. jag gick hem med cornelia lisa och julia (tennorth) när vi gick påvägen hem så fick jag den känslan jag alltid får när jag ser dig, och de är jobbbbigt! väldigt jobbigt. kan jag inte bara se dig som jag ser på alla andra. tydligen inte, för jag tycker verkligen om dig! idag åt jag ingenitng i skolan idag heller, tog en näve med flingor och gick från matsalen sen så köpte jag en macka och en juice, jag måste börja äta. aja, de får jag bättra mig lite med. ska försöka iaf, men de är bara de att jag tycker varken om maten eller är hungrig. och imorgon så har vi NO prov:O har inte pluggat nånting, kan ingenting, eller fattar ingenitng heller, vet knappt vad vi har prov på, men de år väl bra ändå, får man hoppas, så glömde jag boken i skolan idag, så kan ju inte plugga heller! aja, ikväll så ska jag på södertälje-rögle med tempan and cordie. ska bli väldigt roligt(: träffar alltid så många där! nej nu har jag inget mer att berätta, så.

jag önskar de va du och jag.


hejdå//reb



hejhej(:

nu sitter jag och nördar i skolan som vanligt, har precis ätit, och de smakade bajs äckel, åt några flingor bara. jag ska köpa en juice snart, när ingela kommer tillbaks från lunchen(: vi slutar halv fyra idag, så jävla jobbigt! jag orkar inte med skolan.=/

hejdå//reb

24 oktober

hejhej

nu ska jag snart äta, men jag är inte alls hungrig, även fast jag inte har ätit ett skit på hela dagen, inte äns frukost! konstigt. jag och felicia har pratat väldigt mycket om massa saker som angår mig speciellt, och hon säger att hon börjar bli lite orolig, vad ska jag göra liksom? eller jag vet ju ingenitng, kanske bara tror eller jag vet inte. jag är ju jämt så trött och grinig och är nere hela tiden, tycker allt är skit och ärledsen jämt och sur, kan bero på de. =/

hejdå//reb



hejsan^^

oj vilket väder, jag har precis kommit hem från skolan, julia (johansson) skjutsade mig hem för att de skulle gå fort, de spöregnar, och de har de gjort hela jävla dagen, kan de inte bara sluta? aja, idag är de bara att vara hemma som gäller, som vanligt. väldigt skönt, sen ikväll så ska jag och julia gå ut och gå som vanligt, en höstpromenad, om de inte regnar såklart, som de föhoppningsvis inte ska göra. nu ska jag ner och äta lite, är väldigt hungrig, har haft gympa idag och inte ätit frukost och ingen lunch, bara tuggummin:O inte bra!

varje gång jag ser dig, så ryser hela jag.

hejdå//reb

23 oktober, planer inför lovet!

tjatja(:

nu har jag planerat hela lovet ungefär vad jag ska göra, jag ska till stockholm, heron, bio+bowling, hockey, titta på OC, med julia, haha. allt blir med tempan, för de blir ju bara så!;D vi hittar väl på nåt roligt som alltid! men de bästa med allt är ju då att oc börjar, de finns nog ingen som tycker om oc lika mycket som jag och julia, de är så sjukt vad de är bra, om bara nån kan ta oss till orange county, vi gör vad som helst. de är nog d ejag ser fram emot mest mot lovet iaf! och ha roligt förstås.

nej, nu ska jag kila! ha de så bra, godnatt mina vänner.

förresten, jag bloggar ovanligt mycket idag, men har inget annat för mig så, vad ska jag göra? tycker om att blogga, men nu blir de inga bler uppdateringar idag inte.

mischa barton!

hejdå//reb

23 oktober

hejhej(:

jag har precis klivit ur duschen, väldigt skönt att ta en dusch såhär på kvällen, man känner så så fräsh och de är skönt att känna sig fräsh innan man får och lägger sig. och innan min dusch så var jag nere i centrum med far min och köpte tuggummin, man måste ju ha de i skolan. förut idag på dagen så va jag så dyster och ledsen, men nu är jag faktiskt jätte glad, haha konstigt! men de är skönt att bara vara glad
för ingenitng. jag är lycklig men samtidigt olycklig. jag ska nog plugga lite nu, inför no provet på torsdag och jag fattar ingenting, så måste titta igenom och läsa på lite. idag har jag inte gjort ett skit, suttit framför datan hela jävla dagen, men de är skönt faktiskt.

hejdå//reb



kan du förstå hur mycket du kommer såra mig, eller du har redan gjort de, jag vet inte längre vad jag ska göra? jag mår dåligt över dig, fast jag vet inte varför, du har inte gjort nåt, men jag har bara den känslan av att du utnyttjar mig på nåt sätt, du frågar om vi kan göra nåt, sen så säger du att du inte kunde för du har annat att göra, vad ska man tro egentligen? men du vet iaf att jag tycker om dig så sjukt mycket!♥

VAD SKA JAG GÖÖÖÖÖÖÖÖRA? =/



hejhej(:

idag har de vart en trist dag, spöregnat hela jävla dagen, jag hatar regn, när de är så kallt och urrigt ute. kan de inte bli sommar igen, eller varför inte vinter kom jag på, de är så mysigt med jul, och julafton kan man ju inte motstå(A) jag slutade halv tre idag, som vanligt, när jag kom hem så satt jag mig direkt framför datan, har då ingenting annat att göra. och bara ta de lugnt, funderar på att göra de hela veckan faktiskt, de vore väldigt skönt, jag som är så trött jämt och ständigt. och skolan idag va riktigt trååkigt! nej nu ska jag slita mig en stund, kanske ta nåt gott, vad vet jag(: uppdaterar mer senare.

hejdå//reb

22 oktober

hejhej(:

nu har jag precis kommit hem från angelica, som har klippt och färgat året på mig och cornelia, de gav jätte fint resultat tycker jag iaf, de syns verkligen.jag gjorde bruna slingor, men dom syntes inte så jätte mycket men iaf. ikväll så ska jag inte göra ett skit, de är ju söndag och jag är jätte trött, och söndagar är så trista, skola imorgon också! :/ och jag lyssnar på världens bästa låt, maroon 5-she will be loved, den är så ritkgit bra! jag älskar den.

i will be loveeed!

hejdå//reb
min nya frisyr
kommentera gärna.


hejhej(:

inatt har julia sovit här, vi hade roligt som vanligt och nu har jag precis kommit hem från min kusins dop, eller min kusin har fått barn, christoffer(: jätte söt är han! men så kul va de inte, jag hatar dop, de är så riktigt tråkigt. och nu ska jag till angelica och klippa mig och färga håret och cornelia ska också dit(: snart alltså. ska färga ljusbruna slingor.

de är sjuuuuuuuuukt! du är underbar!

hejdå//reb

21 oktober

hejhej(:

idag har jag vart i stockholm med min älskling(tempan), jag köpte ett par byxor som jag skulle ha och de hittade jag(: julia köpte underkläder och så köpe vi en varsin typ ögonbindel, som man har när man sover, leopard svart vit och rosa volanger runt, as gulligt(: så str de, "queen of the night" på den, haha. aja så tog vi 15.25 tåget hem, när vi kom till nykvarn så gick vi hem, sen så gick vi in till mig, väntade bara på att mamma pappa och mina bröder skulle åka, så vi va ensamna hemma. juliagick hem för hon skulle äta, sen kom felicia, sen kom julia tillbaka sen kom cornelia, vi gick ut till jocke johan dennis och anders ett tag, de va as trååkigt! så jag och julia gick hem till julia för hon skulle hämta lite saker som hon hade glömt, men så glömde hon de iaf, haha. sen så ringde anders och dennis, så kom dom ut sen så gick vi hem till mig, dom gick typ precis hem, vi had eklädkrig med mina kläder haha! så ringde ni också, hahah! pinsaaamt. nu är de bara jag och julia hemma, tim är och hämtar mamma och pappa hos kenny, dom kommer väl snart, julia är i mitt rum och jag ska in till henne nu, för jag älskar henne mest av allt i hela världen, hon är bäst!

förstå hur mycket jag tycker om dig, de finns inga ord.♥


julia tennorth, tjejen i mitt liv.

hejdå//reb



hejhej(:

imorse så vaknade jag att sotis kom upp och kraffsade på min dörr jätte hårt med tassarna, jag undrade först vad de va, sen så kom jag på att de kunde va sotis, så jag gick upp trött som jag va och öppnade dörren, han kom in och hoppade upp i min säng och började pussa hela mig, sen så somnade han, naw lilla kissen, sötnos! jag ska till stockholm snart med tempish, tåger går 11.35, jag ska köpa nya jeans och julia ska köpa underkläder (tror jag). aja iaf så ska de bli trevligt. och ikväll så ska julia sova här, för jag är nämnligen ensam hemma för min mor far och adam(bror) ska till kenny min morbror som fyller 55, men jag orkar inte följa med. min andra brr är aldrig hemma så han är inte hemma. haha. aa iaf så ska vi ha roligt som allllltid!;D

du är killen alla ser upp till,och jag är jag,som tror att du tycker om mig.

hejdå//reb

20 oktober

hejhej(:

ikväll så har jag vart med julia angelica felicia och cornelia, vi gjorde inte direkt så mycket, pratade mest och skrattade titta lite på film också! julia och cornelia stannade när felicia och bonge gick hem, sen gick cornelia hem så stannade julia ytterligare ett tag, vi hade as kul, som alltid! haha. nu så har jag precis ätit en mandarin, as gott! jag är så sugen på nåt, men har inget gott hemma. juste imorgon så ska jag till stockholm med julia och kanske cornelia istället för med min mor, hon orkade tyvärr inte;P

hejdå//reb
___________________________________________________________________________

hejhej(:

idag har de vart skola, sista dagen på veckan, väldigt skönt, jag och julia orkade inte med sista lektionen SO/NO så vi gick hem efter lunch. åt mellis här, toast, sen så pratade vi lite, hon gick hem för typ en halv timme sen. och nu har jag precis lockat håret;D ikväll så ska jag vara med tempish och cornelia, vet faktiskt inte vad vi ska göra. bara ta de lugnt, de är ju fredag, då är man som tröttast. men de är jag alltid ändå men iaf. och imorgon ska jag till stockholm med min mor och handla jeans.

hejdå//reb

19 oktober

hejhej(:

jag tog de faktiskt inte lugnt idag, jag säger alltid så mycket, haha. jag va med julia(johansson) ett tag, vi pluggade på läxan tills imorgon. sen när jag gick hem så pratade jag med den andra julia, alltså tempish. haha, aa och vi skulle gå ut och gå, vi va ute i drygt en timme, de va jätte mysigt. sen när vi kom tillbaka så va vi hos mig ett tag, och pratade och skrattade, vi har så roligt tillsammans älskling!jag älskar dig. jag ar bråkat då med min familj hela jävla dagen, men mest med min mor, hon är bara så jäkla jobbig ibland, jag orkar bara inte med henne. usch. imorgon är de tårkskola igen, men skön dag, slutar 13.30.

hejdå//reb
_____________________________________________________________________

hejsan^^

nu har jag precis kommit hem från skolan, ganska skön skoldag idag faktiskt, inte så tråkiga lektioner. igår så va jag ju på matchen, södertälje-leksand, de va väldigt länge sen jag va på en match, så de va faktiskt riktigt kul(: julia åkte med, så va vi med frida där sen så träffade vi massa folk där! ovanligt (nej) haha;P ´jag har precis ätit en satsumas(vet inte hur de stavas) och de va mums! idag så ska jag bara ta de lugnt, jag orkar inget annat, är så fruktansvärt tröttttttt!!! så är jag väldigt hunrig också.

sååååå jääääävla snyggggg!!!!!!!:O

hejdå//reb


18 oktober

hejhej(:

ohh vilken jobbig skoldag de va idag, slutade halv fyra men vi fick gå tre, väldigt skönt. hade elvens val sista timmen läxhjälp, men hade inga läxor! haha. när jag kom hem från skolan så åkte jag och min mor direkt till stan för jag sulle lämna in två par byxor till att sy in och ett par att laga, sen så köpte jag underkläder, och sen till sist, åkte till donken i moraberg och köpte på drive in för jag va så jävla hunrig, och den nya milkshaken är skit god! mums, hallonblåbär. om en timme ungfär så ska jag på södertälje-leksand med julia och pappi, vi ska träffa frida där,har inte vart på en match på evigheter känns de som, ska fatkiskt bli ganska roligt.

nu ska jag gå, ha de så bra!

hejdå//reb
____________________________________________________________________


hejhej(:

nu sitter jag här i skolan och nördar, som vanligt,  har ingenting annat att göra, jag börjar om fem minuter. jag är så trött som vanligt, har dubbelspanska i 80 minuter, fyfan va tråkigt! jag hatar spanska. aja nu ska jag faktiskt gå måste hämta mina saker. ohh, juste, slutar halv fyra idag också. ;O

nu har spanska lektionen slutat, nu ska jag ha elvensval, läxhjälp till halvfyra, och de börjar om 20 minuter, kvart över två. jobbigt att sluta så sent. aja nu ska jag inte nörda mer, som jag alltid gör då! men tjatja.

hejdå//reb

17 oktober

tjatja(:

ojoj, trött är jag, de kan jag inte neka till iaf. jag va faktiskt inte ensam ikväll, jag var med tempish ett tag, hon frågade mig om jag ville följa med ut på en promenix, de va jätte mysigt, fick prata ut allt man hade inom sig, de va skönt, vi gick lite överallt runt turinge där borta. en riktig höstpromenad, de kommer fler gånger. =) nej nu ska jag sova, är så riktigt trött, ha de bra, godnatt!

hejdå//reb
_____________________________________________________________________


idag har de vart skola nu igen, veckorna går så riktigt fort nu för tiden, dagarna också, tiden bara rinner iväg, känns som att de precis va sommar. aja iaf så har jag vart med julia(johansson) efter skolan, vi har gjort matte och svenskaläxan, skönt att ha de gjort. resten av dagen/kvällen så ska jag bara vara hemma och ta de lugnt som vanligt, jag orkar inte med nåt annat, sitta framför datan, de skulle vara de ända! haha. är hemma själv också ikväll, mamma och pappa ska titta på brors hockeymatch min andra bror ska träna, och jag är hemma, riktigt skönt!

höst promenad!

hejdå//reb


16 oktober

hejhej(:

jag har precis kommit hem från skolan, jag gick hem med
camilla julia anton basse och kristoffer, vi hade fettt kul! haha.
första dagen idag på veckan niorna praoar den här veckan,
så inga nior. jag har svullat riktigt idag i skolan, köpt tre glassar
och en juice.

jag ska bara vara hemma och ta de lugnt idag, har vart så trött
på sistone, ska väl vila lite, eller nörda lite vid datan som vanligt!
ska faktiskt ta nåt att äta, som jag alltid gör, är så jävla hungrig.

du kan insé redan nu har mycket du kommer såra mig.

hejdå//reb

15 oktober

hejhej

jag har varit på turingemarknad nu, kom hem för ungeför en och en halv timme sen.
har ätti middag och nu tittar jag på one three hill, de är så jävla bra, men inte lika bra
som oc då,  men nästan, och om tio minuter så örjar anki&pytte, och de ska jag se
på(:, jag älskar anki!
jag är så rikigt trött idag, ska faktiskt vila lite nu!

hejdå//reb

jag tycker om dig riktigt mycket, bara du kunde förstå de!
___________________________________________________

hejhej(:

nu har jag precis kommit hem från scandic, felicias far hämtade oss.(:
vi har iaf haft så jävla roligt,, de här ska vi bara göra om tjejer!!

idag så ska jag vara med julia och felicia, vi ska gå ner till marknaden
en stund och titta lite bara, sen ikväll så måste jag bara se anki&pytte,
haha, de är fan mitt favoritprogram efter OC, asså de är så jävla bra,
och anki, hon är ju bara för söt! haha.
aja nu ska jag ner och duscha, sen så ska jag gå ner till centrum med temppish
och träffa flippish!

14/10, ojojoj!

hejdå//reb

14 oktober, myskväll!

hejhej(:

dagen hittils har varit helt underbar, så roligt vi har haft, just nu så spelar julia och
felicia biljard, jag och felicia har redan spelat.först när vi kom så gick vi upp på
rummet, lämnade våra saker och sen gick vi till ikea och tittade, vi köpte chips
och toblerone;) haha, sen så gick vi tillbaka till hotellet igen, sen så va vi hungriga,
så vi gick till mcdonalds, och påvägen dit så tappade jag en hundralapp;/
iaf, så när vi kom tillbaka till hotellet, så va vi på rummet ett tag och sen gick vi
till heron och bowlade, felicia vann sen kom jag och sen julia hahah!
de va as roligt, sen när vi kom tillbaka så gick vi direkt till resturangen, och åt
bufé de va as gott! haha, aa och nu såspelar vi biljard, ska bada och basta sen tror
jag.
förresten så kunde jag inte hålla mig borta från datan, haha!de är ju omöjligt;P

aja ha de så bra alllla!!

G

hejdå//reb

jag älskar julia och felicia!


14 oktober

hejhej(:

jag har precis vaknat och ätit frukost, inte så ovanligt att jag vaknar sent, men de är skönt,
har vart så riktigt trött den här veckan. men iaf så ska jag faktikst packa litegrann snart,
duscha och fixa mig, för jag julia och felicia ska nämnligen åka till skärholmen och bo
på hotell där, för att min mor jobbar där, så de är därför vi får bo där, så ska vi gå på heron
och bowla, äta middag på hotellet, bada på hotellet, för de finns pool(: spela biljard, som
jag är bäst på! haha och om de finns data så ska jag gå in, och nörda lite. aja egentligen
så skulle vi vara sex st från början; camilla, julia j, lisa, jag, julia t och felicia, men nu har
julia j blivit sjuk, camilla va tvungen att åka till sin farmor för hon fyller år och hon är sjuk
så de kanske bli hennes sista födelsedag, och lisa är också sjuk, så de blev bara jag
julia och felicia kvar, men vi ska ha roligt iaf!;D mamma ska skjutsa upp os typ vid ett
eller nåt, sen så ska ju vi gå på ikea också kom jag på, haha, de är as kul, älskar ikea!
nu sitter jag här och svullar med sockerkakssmet, som min mor har gjort, haha!

nej nu ska jag gå ner i duschen, ha de bra!

insparken, så ritkigt kul!

hejdå//reb

13 oktober

hejhej(:

igår va de då insparken, 9,a hade inspark för 7.a och de blev riktigt lyckat, tycker jag iaf.
först så kom felicia till mig, vi fixade oss lite, sen kom cornelia och julia tennorth, och
julia lockade håret på mig, sen när alla var färdiga så kom julia johansson och camilla
till mig, så skulle pappa skjutsa oss till turinge och insparken, julia tennorth åkte med
också, för hon skulle bara följa med och titta,så stog vi där utanför ett tag och väntade
för vi fick inte gå in direkt, så va de några 9.or där ute som vi pratade med,
sen så va de dags att gå in, eller vi fick gå in, så skulle vi betala, kostde 20 kronor, så satt
jocke gustaf och fredde där, sen så gick vi in, stog där och skämdes typ litegrann haha, sen
så skulle alla killar ställa sig på ett led och alla tjejer, esn så kom en kille fårn 9.an och tog
en tjej från 7.an och gick in till matsalen, och samma sak, en tjej från 9.an tog en kille i 7.an
och gick in till matsalen, och jag fick gå in med tim ah dom visade vart vi skulle sitta, så fick
vi sitta varannan kille tjej, och vi satt 7.or försig och 9.or försig, så fick vi gå och ta mat, de
va potatisgratäng med kycklingfilé och bernansås, haha, vet inte hur de stavas, men iaf,
så efter några minuter så höll typ sara och marcus ett litet tal, typ välkomnade oss och så,
sen så när alla hade ätit, så höll veronica ännu ett litet tal och berättade att vi kunde gå in till
musiksalen och där va de disco typ, haha! vi vågade knappt gå in där, haha, så jävla pinsamt
va de i början, men sen kom alla igångefter typ 20 minuter och alla dansade verkligen hela
kvällen, till och med jag, haha, man blev helt dyngsvettig, så man fick lufta sig ganska mycket,
sen då så va de tryckare några gånger, och jag dansade med gustaf två gånger, de va myspys(:
sen när de började ta slut, klockan började bli to, så ville man inte hem, ingen ville hem,
för alla hade kommit igång och de va riktigt riktigt roligt, tyckte jag iaf, jag önskade att kvällen
aldrig skulle ta slut, men den måste ju göra de, jag åkte hem med julia johansson hennes far
hämtade oss, jag kom hem vid typ halv elva eller nåt. men de här va iaf den roligaste kvällen
på riktigt riktigt länge tycker jag, och jag vill att den ska komma tillbaka!
alla mina tjejer va så riktigt söta, och vi hade så trevligt! insparken är ett minne för livet.

iaf idag så  har jag vart i skolan som vanligt, och vi har fått sett alla bilder från insparken,
så riktigt fula på mig! haha, men sen så gick jag hem, och nu sitter jag här, ovanligt.
ikväll så ska jag vara med felicia tror jag, ska ringa henne senare, om vi blir sams.
som jag hoppas på att vi blir!
men imorogn så ska jag julia felicia camilla och julia åka på hotell och bo där,
lisa ska kanske med också, hoppas de iaf, och de ska bli jätte roligt, om de blir nåt! ;S

aja hejdå//reb

12 oktboer, inspark!

hejhej.

jag har precis kommit hem från skolan, har haft dubbel lektion i NO idag,
fyfan vad jag hatar NO, de är så riktigt tråkigt. jag gick hem med cornelia,
vi slutade halv tre. nu sitter jag här och har precis tvättat fötterna, är jätte
nervös också inför ikväll, för de är ju inspark, tänk och bara stå där i början
så tittar alla på en, fyfan vad pinsamt! jag dör! jag hatar sånna tillfällen, de
är då jag skäms som mest. aja får iaf hoppas på att de blir roligt, de bir väl
inte lika pinsamt längre fram mot kvällen, hoppas jag iaf, julia säger att de är
as pinsamt i början, men sen så när alla ska gå hem så önkar man typ att
man aldrig behöver gå därifrån för de är så roigt, fyfan vad jag är nervöös!!!=/
jag ska sätta på mig kläderna som jag ska ha på mig ikväll snart, eller först
så ska jag äta nånting, för man kan ju inte vara värsta hungrig där och typ
äta as mycket, värsta pinsamt, haha! så jag ska väl äta nåt litet innan, förresten
jag har kommit på att jag skriver att jag ska äta nånting i varje inlägg, haha,
de kanske beror på att jag tycker om mat(: aja iaf så sen så kommer felicia
cornelia och fixar sig med mig och hos mig, sen så ska julia(tennorth) komma
och locka håret på mig och cornelia, och se hur vi ser ut typ.
nej, nu ska jag inte sitta här mera, ska faktiskt börja fixa mig lite, de börjar ju om två
och en halv timme, och jag är så jävla nervööös!

hejdå//reb

11 oktober

hejhej,

nu sitter jag hä igen, har verkligen ingenitng att göra, jag har vart med julia(johansson)
ett tag, vi gjorde väl ingenitng direkt, spelade lite tvspel, som vanlgit, haha. sen så
gick jag till julia(tennorth) och hämtade min locktång som hennes syster hade lånat
för jag behöver den till imorgon på insparken, ska locka håret då förstår ni(: förresten,
jag har precis pratat med sara på msn, och jag saknar henne faktiskt riktigt mycket,
men som tur är så träffas vi ju i vinter. jag kom på att jag saknar somaren riktigt
mycket, så många sommarminnen, så många nya vänner man har träffat, de är så

sjukt vad tiden har gått fort, alla sommarkvällar med tjejerna, aja, de är bara att se
fram emot nästa sommar, 2007(:

juste, jag har fakitkst inga läxor den här veckan, och de är väldigt skönt!
så jag kan umgås med mina vänner och sitta framför datan lite mer! haha(:

nu ska jag nörda lite mer och hämta nåt gått att äta,
hejdå//reb
_____________________________________________

hejhej.

jag har precis kommit hem från skolan, jobbig skoldag idag, bara massa tårkiga
lektioner, sista lektionen hade vi elvens val, så riktigt tråkigt, men jag cornelia julia
och camilla satt och pratade med peter om filmer istället, haha!
idag så ska jag inte göra ett skit, bara vara hemma och ta de lugnt, de är faktiskt
väldigt skönt, jag orkar inte alltid vara med nån, är så trött efter skolan, så skönt
och bara sitta framför datan och äta;P imorgon är de insparksfest, och de ska bli
riktigt roligt, den börjar klockan sex oxh slutar tio, får hoppas på en trevlig kväll iaf.
jag ska ha på mig svarta leggins, en grön klänning från h&m, svart siden band som
jag ska låna av julia, svart halsband och lockigt hår, skor vet jag inte ännu, har inga
heller, men hittar väl alltid några. jag har precis plattat håret för jag hade ingenitng
att göra, har tagit lite kort på mig själv, och ätit makaroner(:
aja nu ska jag faktiskt göra något annat än att bara nörda.

hejdå//reb


nybörjare,

hejhej(:


Jag har precis skaffat blogg, så jag vet inte hur man gör dirket, haha,
måste fråga julia, hon kan iaf(:

jag har sovit hos felicia idag, vi hade mysigt, vi va med johan igår på
kvällen, han gick väl hem vid halv tio, sen så duschade felicia, så
skulle jag gå in på datan, men hennes syster hade den och gjorde ett
skolarbete, så jag fick följa med in när felicia skulle duscha haha(:
vi hade gympa idag i skolan, vollyboll, de va fan as roligt, jag är ju
så jävla bra på de också, har fan aldrig skrattat så mycket på länge!
jag gick hem idag från skolan för jag mådde inte alls bra=/ får se om
jag ska till skolan imorgon!

på torsdag 12/10 då är de insparksfest då, de ska bli riktigt roligt!;D

hejdå// reb

skolkatalogen


                      min underbara klass, jag älskar er 7ef