TURKIEEEEEEEEET!!!!

80 DAGAR KVAR TILLS TURKIET MED TEMPAN!

helgen

usch vad det är kallt ute, precis till valborg och allt. vart tog värmen vägen? aja, den kommer väl snart så man kan ligga ute och steka så att man fått lite färg innan turkiet iaf.

ja, går fredag så var jag med felicia, ja, först så var de skola såklart och jag fick tillbaks mitt so prov och jag som hoppades på att de skulle gå riktigt bra, typ alla rätt eller något liknande, men nej, 16,5/24 blev de, men jag överlever, för göra bättre ifrån mig nästa gång och jag som hade pluggat som en idiot. ja som sagt, jag var med felicia och vi gjorde inget speciellt, jag var med och tittade på hennes fotbollsträning, jag åt hemma hos henne och vi solade ett tag och så cyklade vi ner till centrum och köpte en mjukglass. mums i det härliga vädret. ja på kvällen så var vi med gustaf och lotten, vi var hos gustaf och tittade på film, men jag sov hela filmen så jag såg inte speciellt mycket. lottens pappa kom och hämtade honom så vi åkte med och han skjutsade hem oss till felicia och jag sov där.

idag lördag så vaknade vi halv tolv, vi blev väkta och vi åt frukost och efter ett tag kom pappa och hämtade oss, gustaf kom till mig och vi tittade på film, wallander-mastermind och jag har bara sett två st wallander, bröderna och mastermind, och dom är grymt bra! bättre än förväntat. men iaf så åt jag middag och vi gick hem till felicia och hon åt sen så hade vi bara tagit det lugnt resten av kvällen, vi gick ut till julia och lisa ett tag också som kom med moppen för att träffa oss ett tag. julia hämtade mig för ungefär tjugo minuter sen. tack sötis! nu sitter jag här och väntar på att gustaf så komma för han ska sova här och jag är så grymt trött just nu, så han får skynda sig!


proov!!

hejhej.

ja, vädret håller i sig iaf en aning, solen låg på ett tag idag och sen bara försvann den, men det är skönt ändå, huvudsaken är att de är varmt i luften.

skolan idag var lite till och från, var ledsen och sur, och även glad. de är så jobbigt på onsdagar när vi slutar halv fyra så har vi bara fem minuters rast mellan varje lektion på förmiddagen och lunchrasten är bara i 40 minuter och så är det den längsta dagen, så de blir väldigt jobbigt, men de är sånt man får leva med, jag ska klaga lite. som sagt, jag slutade halv fyra med elevens val, disa kursen, men egentligen hade vi skoljoggen men de slapp vi som hade disa och de var så skönt så. när jag kom hem så kom gustaf till mig och han åkte hem strax efter sex och jag har bara pluggat hela kvällen som en jäkla dåre! men nu kan jag nästan allting som rinnande vatten så de är skönt. vi har nämligen prov i so, geografi, i jordens inre byggnad och jag hoppas de kommer gå bra, de känns så iaf.

innan det blir alltför sent så ska jag gå ner och ta mig en till titt på de vi ska ha på provet, så de sitter helt.

gud vad jag vill ha sommar, ge mig nu!
84 dagar.

120672-166
hos mormor och morfar på midsommar.

promenader

hallo.

jag ska börja med att säga att jag mår mycket bättre, jag har tagit två promenader idag och de var faktiskt väldigt skönt. jag har även suttit ute i solen lite med mammsen. min feber gick över tidigt på dagen, så de var skönt och jag är fortfarande förkyld, men de går över. gustaf kom till mig runt sex och då skulle jag precis äta och efteråt så gick vi ner till centrum för att köpa glass, men när vi väl var där nere så ville ingen av oss ha glass, men han skulle köpa tuggummin och de köpte han. han åkte hem för en halv timme sen och jag ska snart sussa.

jobbigt med skolan imorgon, och slutar halv fyra också, usch!
hejdå.
120672-165
nu har äntligen det sköna vädret kommit tillbaks.

turkey!

image161
85 dagar kvar.
18 JULI - 1 AUGUSTI
jag fick just höra av en vi känner där nere att det var 27
 grader i skuggan, bara den tanken får mig att längta ännu mera.


sjukstugan

ja, som sagt, idag är jag sjuk då. jag skulle gissa på att jag har feber för jag fryser och är väldigt varm, förkyld är jag också, och de är inge vidare, men sånt är livet. jag får se om jag går till skolan imorgon, skönt att slippa men de är så jobbigt att ligga efter i allt när man kommit tillbaks. så idag ska jag bara ligga framför sofflocket och ta de lugnt, gustaf kanske kommer förbi ett tag också, men de får vi se. flippan är även sjukis också, hon som  har sån fruktansvärd magvärk varje dag, stackarn hon tror att hon  har magsår, och de vore ju inte bra. nu avslutar jag de här inlägget med en söt bild.

120672-160
jag

LÄNGE SEN!

ojoj, de var ett tag sen jag skrev och nu ska jag ta och börja skriva på nytt igen, om jag orkar de vill säga. men den där pausen jag sa att jag skulle ta blev ju inte så lång, två dagar, haha.

jaa, vart ska jag börja? hej kanske. haha

tiden som har gått har vart jätte rolig för min del och jag orkar tyvärr inte berätta vad jag gjort under den här långa tiden. men i helgen så var jag på tjejmiddag hos emma som fyllde fjortis. grattttis!! där var även julia cornelia marike viccan madde jossan bonge och emma såklart. vi hade faktiskt trevligt, iaf till en början, men de var trevligt för de mesta hela tiden. jagoch julia tog tio i elva bussen från brunnsäng C och elva bussen från stan hem till nykvarn. vi var hemma runt halv tolv och då sov hon hos mig. vi hade så jäkla roligt på kvällen/natten, haha. jag måste bara säga att det finns ingen som slår min och julias humor, haha. iaf så vaknade hon halv nio på söndagen och jag nio, vi tittade på wallander bröderna som vi sett början på ett tiotal gånger, och jag måste bara säga att den var riktigt bra, jag som inte sett en ända wallander innan(A) haha. därefter gick vi ner och åt frukost och pratade. jag åkte till älskling som kommit hem från sin cup på söndagen runt halv fyra eller nåt sånt. vi gjorde inte så mycket, han var väldigt trött efter en hel del matcher så vi tog de bara lugnt, pappa hämtade oss kvart över sex och när vi var hemma hos mig så låg vi och tittade på the oc som jag missade förra avsnittet, och jag måste säga att jag förstår inte precis allt och jag tycker bara att de blir sämre och sämre för varje avsnitt som går, men de kommer ändå alltid att vara bäst! in my heart.

idag så har skolan börjat igen efter helgen och jag var helt slut imorse men jag var tvungen att pallra mig upp så. jag slutade halv tre men jag gick tjugo minuter tidigare för att jag hade feber och dessutom så hade jag spikat mig på min nagel på tummen, och jag har aldrig haft ondare, de gör fortfarande så fruktansvärt ont och den är helt lila. jag väntade på älskling i en halv timme typ och vi gick hem till mig och sov i tre timmar, och nu har han precis åkt hem. tråkigt nog.

jaja, i helgen så är de valborg, äntligen! jag har inga direkt planer men i får se vad de blir, nåt roligt blir de väl alltid och de var redan ett år sedan de var förra gången. tiden går fort. nej nu ska jag sluta skriva



paus

jag orkar inte skriva blogg just nu så jag tar en paus på ett tag......

/ Rebecca


trött

hejhej.

idag har de varit en riktigt seg dag och en riktig söndag. tröttare har jag aldrig varit. men hur som helst så har julia sovit hos mig inatt och vi hade jätte roligt igårkväll och skrattde mycket, vi pratade med min mor och far om turkiet och tittade på massa bilder och vi längtar ihjäl oss. vi somnade väldigt skaligt och vaknade runt nio tio tror jag. vi låg kvar i sängen tills halv fem och tittade på älskade oc som inte går att sluta titta på. hon gick hem fem och då var de middag för mig och sedan dess har jag suttit här och nästan somnar för jag är så fruktansvärt trött. jag orkar ingenitng så jag ska gå ifrån datorn nu. men nu är även lovet slut och de är skola imorgon (suck).

bye

fullspäckad helg

hejhej:)

ja, i fredags då så var de min födelsedag, den blev inte riktigt som jag tänkt mig, men bra iaf. jag fick riktigt fina presenter och jag är jätte nöjd. jag fick; underkläder, ipod nano grön, lacoste, touch of spring, naomi campbell cat deluxe, calvin klien euphoria blossom, halsband, örhängen, ljus och dekorationssand, flipflop, kläder, knästrumpor och 1300 kr. jao, på kvällen så kom mina tjejkompisar och vi hdae jätte trevligt till en början, men sen när min mor och far kom hem visste vi inte riktigt vad vi skulle göra, så vi gick ut och hade tråkigt och några gick hem och några till nicholie som "sade" sig hade fest. jag bråkade med gustaf. men efter ett tag senare på kvällen så blev de väl lite roligare, eller inte orligt och roligt men iaf. felicia sov hos mig och vi kom hem kvart i tolv, vi va så grymt trötta så vi gick upp på mitt rum och nästan somnade. gustaf kom även från sundsvik vid halv två och var här en halv timme, sen åkte han in till sundsvik igen. jaja vi vaknade iaf och då ringde cornelia och sa att hon skulle till stockholm och att viccan hade missat bussen så hon var tvungen att komma till mig ett tag och hon gick samtidigt med felicia ner till bussen halv tolv.

igår då, i lördags, så åkte jag först hem till min kära mormor och morfar på påskmiddag och där var även en del av min konstiga släkt, haha. och där så öppnade jag mina presenter från mormor och morfar. och som sagt, jag är jätte nöjd. tim kom även hem igår också från thailand och han kom direkt ut till mormor och morfar med angelica och han berättade om sin resa och han hade haft de jätte bra, och tro de eller ej så har jag faktiskt saknat honom efter tre veckors tid. jag och adam åkte hem med tim och angelica och vi kom väl hem runt halv sju skulle jag tro. jag ringde direkt till felicia och vi pratade tills klockan var åtta ungefr om vi skulle åka till christoffer eller inte, och de blev så. micke och felicia ähmtade mig här vid halv nio och när jag väl var där så hade jag riktigt roligt faktiskt. mamma hämtade oss kvart över elva för vi skulle bara vara där ett litet tag och de kändes som att vi var där i flera timmar, haha. aja trevligt folk.

idag så ska min farmor komma på besök och ge mig min födelsedagspresent. och därefter ska jag vara med julia och hon ska nog sleepa hos mig.

image150gustaf

MIN FÖDELSEDAG

idag fyller jag år, 14 faktiskt, haha, inte så mycket, men ett år äldre. jag har fått de jag önskat mig, en ipod nano grön och den nya lacoste parfymen touch of spring som luktar jätte gott och jag är jätte nöjd! julia är här och har vart de hela dagen, och hon har vart jätte gullig och städat mitt rum damsugit och hela skiten, tack så mycket. vi har även dansat i mitt rum till darin haha, och sjungit melodifsestivals låtar från 2004. vi är grymma! ikväll då, så ska mina kompisar komma, julia cornelia bonge camilla julia lisa felicia victoria emma och marike, dom ska äta middag här och vi ska ha jätte trevligt tjejer.

jag älskar tempppppan;D

HEJDÅ!

4 april

hejsan.

jao, vart ska jag börja? jo, med att älskling kom hem i söndags natt och de är så skönt att ha honom hemma. jag gick till honom i måndags och han kom och mötte mig med selma, de var så skönt att se honom igen. vi gjorde ingenitng, pappa hämtade mig vid sex som vanligt och runt halv åtta kom han tillbaks till mig och han sov här. vi tittade på film och pratade, han lurade mig att hans moppe blivit snodd och jag blev jätte rädd och sa de till min mamma och pappa, så när han gick ut och tittade om den var kvar så skulle han bara träffa christoffer och patrik och när han kom in så sa han att han skojade.aja vi somnade rätt skapligt. vi vaknade dagen efter och åt frukost halv fyra, haha. han åkte hem strax efter för han skulle på träning. senare på kvällen var jag med julia felicia och julia, vi gjorde inte ett skit faktiskt. dom gick hem vid halv elva nåt sånt och då satt jag vid datorn hela kvällen till halv ett och då gick jag till sängs.

nu har jag precis vaknat för tjugo minuter sen, alltså klockan tolv. de var riktigt skönt att sova så länge som jag inte gjort på evigheter. och idag ska jag vara med julia och felicia och jag ska sova hos julia. de ska bli fun (:

om två dagar så fyller jag år! och de ser jag fram emot riktigt mycket, för de kommer bli den bästa födelsedagen i mitt liv;)

bye.

jag älskar dig


image148
älskling på teneriffa 07