8 Månader

nu är de äntligen helg. oléolé!! de är så grymt skönt. imorgon ska jag sova.

ikväll så ska jag vara med alot of pepole. vi ska kröka hos någon. jag vet inte riktigt än vem de blir hos, men det visar sig julia och felicia ska b.la vara med, och gus såklart, and he's friends.


jag älskar er!

idag har jag och älskling varit tillsammans i 8 månader. jag älskar dig, du betyder allt.

120672-402
31 12 06

say congrats;)

Top Model 8

jag har nyss tittat på top model 8. gud vad jag hatar renee, hon klagar på allt och alla och jag tycker verkligen att hon skulle åkt ut istället för cassandra. hon som var så snygg, och jag tyckte hon belv riktigt bra på bilder. jag gillar inte renees sätt att vara på, men självklart är hon snygg. jag håller mig till brittany som jag tycker bäst om, även fast hon är lite mesig men hon blir grymt bra på bilder och hon är skit snygg!

image401
Tyra Banks är de snyggaste jag sett. jag älskar verkligen hennes utseende och hon kommer alltid vara snyggast i mina ögon. varenda liten detalj på henne är perfekt. hon är grym!

Imorgon är det fredag. Äntligen!

skolan idag var tråkigt som vanligt. jag har redan tröttnat och jag har bara gått i tre dagar. blää. I hate it!



idag ska jag bara vara hemma och ta de lugnt. älskling är på tältning med sin klass i västerås tror jag att de var. så de blir iaf inte att vara med honom. jag funderar på att baka någonting riktigt gott. de skulle inte sitta fel. muums. nån som har förslag på något gott? (:

imorgon är de äntligen fredag! och de innebär "ferre" med älskling och hans kompisar. sen ska han sussa här.

Planer inför helgen

idag har jag varit i skolan. haha. de är ju ganska logiskt, men jag kunde ju ha varit sjuk eftersom att jag hade feber igår. men icke sa nicke, jag traskade allt iväg till skolan för att jag kände att jag var tvungen. jag vill inte missa någonting i början.

jag har precis planerat min helg.. iaf en dag. and it's on saturday. då ska jag vara med julia och vi ska åka upp till stockholm och shoppa järnet!! o efter stockholm så ska vi nog åka till heron city och äta middag där och sedan gå på bio, men de får vi se hur de blir med de. men mysigt iaf att åka upp till stockholm. jag har superlust att shoppa! hoppas på en bra helg iaf.

jag har faktiskt inte så mycket mer att säga, jag var inte så bloggsugen idag. så de blev en kortis.
Besos

Jag saknar turkiet!

Borta bra men hemma bäst? eller?

äntligen! jag är hemma. jag har varit på klassresa eller vad man ska kalla det med min klass. Vi paddlade från hökmossen till någon sjö som hette något kontsigt. den låg iallfall i närheten av Gnesta tror jag dom sa. de var iaf de jobbigaste jag varit med om. jag har ont i hela jävla kroppen, speciellt i armarna. vi  paddlade  7 mil så mina armar är helt slut. jag gör aldrig om de här igen! dessutom så var de svinkallt och riktigt tråkigt. haha, gud vad jag klagar. men de är rena sanningen.


jag älskar att vara hemma!

åh gud, de känns som att jag har feber. får bara hoppas på att jag verkligen inte har bilivit sjuk. men snart kommer älskling hit och myser med mig, jag har saknat honom.


Kanot hajk

igår var de en ganska lugn kväll. jag var hos gus med massa av hans kompisar. vi, eller dom badade och vi tittade på film ett litet tag. därefter åkte vi till statoil och dom köpte godis, dricka, korv m.m. och därefter åkte jag med "moppepojkarna" till nicholie som hade fest. eller de skulle vara fest, men jag vet inte riktigt var de fest riktigt. btw, vi stod där utanför ett tag och träffade massa folk. b.la så var felicia och julia där. vi bestämde oss för att gå till tim ah där vi rökte vattenpipa och hade mysigt. jag och gustaf åkte hem runt tolv nångång och vi somnade som stockar, så trötta var vi. och idag vaknade vi kl tolv.

imorgon är de då skola igen. eller inte för mig och min klass. vi ska ut på ungefär som en "klassresa". vi ska paddla kanot från hökmossen till någon ö vi ska övernatta på. de bli ganska kul faktiskt, men jag är inte mycket för friluftsliv, jag hatar de rent ut sagt. men de ska nog gå bra. nu ska jag forstätta packa. jag tycker de är så svårt att packa, jag har ingen aning om vad jag ska ha med mig, så jag har skrivit en lista och så stryker jag vart efter. ett bra tips!

Trevlig kväll

igår hade vi tjejer mycket trevligt. vi åt kräftor och myste. vi pratade om nästan allt och jag tyckte att de var en riktigt trevlig kväll! tack för allt.




idag och ikväll ska jag vara med gustaf. jag hoppas de iaf. vi skulle egentligen åkt till stockholm idag, men de blev ju såklart inte av! typiskt.. vi drar väl till nicholie ett tag sen ikväll skulle jag tro.

Kräfskiva

jag har precis kommit hem från rena helvetet... skolan. de var ingen höjdare idag heller. vi hade vanliga lektioner och följde schemat som vanligt. de gick väl bra, men de märks redan nu att de börjar bli jobbigare och jobbigare..

nu över till något roligt. DE ÄR HELG!! och ikväll så ska jag och mina bästa vänner ha krävtskiva tillsammans hemma hos juliaj. de ska bli jätte mysigt. 

120672-384
I love you guys!

I hate this fucking school

nu har helvetet börjat. jag precis kommit hem från min "kära och väldigt omyckta" skola och jag har börjat 8an. de var precis som vanligt, men faktiskt ganska tomt utan dom förra 9a. men jag vänjer mig väl. vårat schema såg väl inte sådär jätte bra ut, men de duger. åh, jag hatar verkligen skolan, nu ångrar jag redan nu att jag sa att jag tyckte att de skulle bli skönt att komma igång igen. de är de värsta som någonsin hänt mig. fyfasiken. och redan imorgon börjar vi med vanliga lektioner, som vanligt i våran cp skola. dessutom så gick vi heldag idag och slutade halv två. våra lärare är sjuka! snart är de helg iaf och de ska bli så ritkgit skönt because i really hate school!!


20 Juli 2007

den 20 juli 2007 var den bästa kvällen i mitt liv. då de var skumparty på alremu.

120672-376

Sommarlovet 2007

den här sommarn kan jag resumera med tio ord; inte den bästa direkt men bättre än inget lov alls.

de här sommarlovet har mer varit som en ledighet, men inte som sommarlov. bara som en lång och ganska tråkig ledighet.. vädret har ju påverkat mycket också eftersom att de har varit så fruktansvärt dåligt väder. förra sommarn var liksom mer sommar, vädret var på topp, solen sken varje dag. jag gjorde alltid någonting. jag var på badstranden och där har jag inte varit en ända gång iår. jag har badat två gånger och de är SKAM! och nu är de skola imorgon, och de är både positivt och negativt. nu börjar lovet äntligen bli ganska roligt, haha. men de är oftast så, i slutet är de roligast. jag vet bara inte hur jag ska orka upp varje morgon med tanke på att jag går upp runt tolv ett varje dag.

men de bästa med den här sommarn var att jag äntligen fick åka till turkiet med julia och jag måste säga att jag har aldrig haft roligare. det var helt underbart. jag hade så jävla roligt och jag ser fram emot nästa sommar i turkiet med familjen tennorth.

här är då lite bilder från i sommar..







Klänning

igår så fick jag även den här söta klänningen från h&ms barnavdelning och en helt vanlig rosa t-shirt som jag hade tänkt att ha under klänningen.

120672-354

Exciting to know?

igår var jag och köpte mobil på the phone house, som vanligt. den svarta modellen hade inte kommit ut än i hela sverige, och de skulle den göra om några månader sa Josef, som jobbade där. och när visste han inte, men om några månader iaf. så jag fick välja mellan den guldiga och en annan modell, en nyare, som kom till buktierna i torsdags som dom inte börjat sälja än och desginen var likadan som på den guldiga men den var grå och det var walkman, jag visste inte riktigt vilken jag skulle ta, men mamma tyckte den guldiga julia visste inte och Josef tyckte den guldiga också eftersom de var lite mer tjejmobil sa han. så jag tog den guldiga och jag är riktigt nöjd!

SonyEricsson S500i

inatt har jag sovit hos älskling. han är nu i skolan så jag hag precis vaknat och sitter framför datorn hemma hos honom. mamma ska hämta mig här efter jobbet.

SonyEricsson s500i

image349

imorgon när min mor kommer hem från jobbet å ska vi åka in till stan och köpa en ny mobil till mig. och de ska bli sony ericsson s5001, men jag vet inte riktgt vilken färg jag ska ta. så ni får hjälpa mig att välja! jag är nog mest för den svarta..

Vilken färg tycker ni att jag ska ta?

fuck off!

jag är sjuk och har feber! just när de är the voice som hela sverige ska på, så är jag sjuk!
FUCK OFF!

120672-348

och just nu så lagar min mor äppelpaj som är världens godaste! mums..

Thailand

igår var jag med julia och cornelia. vi gick hem till felica och där var isa och där skulle vi röka vattenpipa. men de gick dock inte så bra, haha. så runt kvart i elva så började vi gå hemåt och jag och julia spelade giutar hero och sen somnade vi trötta som vi var.

jag har faktiskt inte berättat om att jag ska åka till thailand i november då min far fyller 50. gud vad gammal han börjar bli känner jag nu, haha, riktig gubbe. men jag måste faktiskt erkänna att han ser inte ut som 50 år än iaf, haha. men nu till thailand. dit åker vi den 24 november och kommer hem den 10 december, alltså om 14 veckor och en dag. och under resan så fyller pappa 50, mamma 45 och angelica 20, så de blir party där nere, haha. men de ska bli riktigt skönt att åka eftersom jag aldrig varit i thailand och alla säger att de är så bra där så jag hoppsa vi tycker detsamma. jag ska se om jag hittar några bilder på vårat hotell som är riktigt fint, som heter Orchid resort. gå in och titta här

http://ving.se/hotel/hotelmaster.aspx?categoryid=1&regionid=-1&countryid=-1&areaid=-1&resortid=886&itemid=107705&hotelid=51924&mapHotelCode=51924&filterOnCategoryId=1


Turkiet 2008

ja, nu har min mor bokat en resa till nästa år i side som vanligt. tillsammans då med familjen tennorth åker vi den 2 Juli 2008! så de är klart nu, för 9 gången. haha.

julia y rebecca

Fergie


jag älskar den här låten, den är faktiskt riktigt bra. jag som aldrig har tyckt om Fergie, men den här låten är grym. lyssna!

I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry
Don't cry, don't cry, don't cry

PAPPA

inatt sov jag hos gus och han skjutsade hem mig idag runt tre som vanligt. göllunge!

idag ska jag äta hos julia. och där blir de palt som jag bara älskar! de är nog de bästa jag vet. haha. och dom vet ju då att jag älskar palt så dom frågade om jag ville äta där och nu ska jag de. sen ikväll ska jag vara med julia och felicia.

PAPPA
Pappa, vi saknar dig! haha;)

Kul lista tagen från Angelica

gå in på dina bilder och ta fram första mappen vad visar första bilden?


gå in på msn, vem är den längst ner på din online kontaktlista?
Zebastian

gå in på din musik, vad är det senaste du spelat?
Tommy Lee - Say Goodbye

gå in på sök på datorn och sök efter bilder, på den bokstav ditt namn börjar på, vad är det första får du fram?

haha, kul, samma som den första bilden!

vad är den 17;de bokstaven på tangentbordet från vänster?
W, om jag förstår de rätt, haha.

gå in på dina favoriter, vad är din tredje?
Letssingit

vad är det närmaste höger om din dator?
Massa skit, som papper, pennor, sladdar, ja, allt möjligt.

och vad är närmaste vänster?
En lampa

vad sitter du på när du skriver detta?
Med rumpan på en datorstol

vem skrev du senast 'hej' till på msn?
Felicia

vad har du för bakrundsbild på din dator?


vad heter du på msn just NU?
Rebecca

vem och vad tycker du om den 7;de personen inne på msn?
Jadu, det var faktiskt en kille som addade mig alleles nyss som heter Pierre, som jag absolut inte känner.

vem tycker du mest om som är inne på msn just NU?
Men alla som jag tycker om, tycker jag mest om. Dum fråga!

hur många ikoner har du på ditt skrivbord?
18

vilken dag är det när du skriver detta?
Onsdag

hur mycket är klockan när du skriver detta?
16.56

Bilddagboken

http://forsbergrebecca.bilddagboken.se/

blogg

nämen aw vad söt kisse jag har. ;)

120672-342

nu har jag gjort om min blogg, och den blev inte riktigt som jag tänkt mig, men nu får de vara.

lugnt

igår var jag då i stockholm. och där hittade jag ingenting. jag hittade massa men jag köpte inget:O jag vet inte varför, men de bara blev så. jag ska nog upp nån dag igen med gus och då ska jag bannemig köpa något!

inatt sov jag då hos gus, och jag har precis kommit hem från honom. han ska nämligen fixa anders moppe tillsammans med anders dårå. och de tar väl någon timme sådär. efter det ska han ringa mig och då ska vi leka så medan han är borta så ska jag bara ta det lugnt och vara hemma. mm.. de är så skönt. på dagarna är de verkligen skönt att bara sitta hemma, men sen på kvällarna ska man gå ut.


jag saknar verkligen turkiet!

nagellack

jag har precis målat mina hemska naglar. med mavala nagellack som jag tycker om. de torkar fort och de sitter bra. jag funderar nästan på att köpa ett nytt nagellack imorgon när jag åker till stockholm. någon ljus nyans skulle passa bra. de ser så fräsht ut med nagellack på både händer och fötter.
120672-337

Stockholm

inatt sov jag hos älskling, och vi hade jätte mysigt. jag hyrde Music and lyrics. den var riktigt bra tyckte både jag och gustaf, så de är något jag rekomenderar. efter filmen tog vi ett kvällsdopp i hans poo. de var skit mysigt. när vi kom in så tittade vi på björnbröder som han laddat ner åt mig, haha. jag har velat se den så länge och jag måste faktiskt säga att jag tyckte den var riktigt bra. efter de, så sov vi.


idag har jag varit med felicia. hon har fotbollsmatch nu och jag har varit hemma och ätit, eller jag är fortfarande hemma. vi ska även leka ikväll också, och vad vi ska göra de har jag ingen aning om.  jag ska sova hos henne iaf. och imorgon så ska vi åka till vårat stockholm och shoppa och äta middag. myys!
image334
Stockholm

filmhyrning

jag har precis ätit middag. de satt fint i magen eftersom att jag var helt utsvulten.

alldeles strax ska pappa skjutsa mig till gustaf, först ska vi åka förbi videon för jag ska hyra film. jag vet inte vilken jag ska hyra, men gus sa att jag skulle ta nån som jag tyckte om, och då blir de väl raise your voice eller nåt i den stilen, haha. men först ska jag bara packa ner tandborste and other stuffs i min väska för jag ska då sussa där.

120672-332
jag älskar dig.

bad feeling

igår var de "krök" hemma hos patrik. det var helt okej faktiskt. jag och gurrie gick hem runt halv tolv tolv och då gick vi direkt och la oss, vi eller iaf jag somnade på 2 sekunder. jag var så grymt trött. nu idag skulle jag egentligen ha följt med till knudde (christoffer) som fyller ett år idag, de är mitt kusinbarn. mamma och pappa åkte dit utan mig för jag ville inte följa med, jag orkade inte. jag mår inte heller så bra. känner mig väldigt hängig. gustaf åkte precis hem också.

idag ska jag bara ta de lugnt, och de ska bli så skönt. nu ska jag gå och lägga mig i nån timme i mamma och pappas säng. sen ikväll så ska jag nog vara med gus och bara titta på film, han mådde inte heller särskilt bra.


den här bruden ska jag vara med imorgon och vi ska buuuuusa! haha, nej men vi ska iaf leka och ha kul!

lista

Felicia, jag snor den här listan av dig;)

Fem SKULLE
1. Skulle du vilja vara längre? nej, jag är redan 1,70 och eftersom jag kommer bli längre så nej.
2. Skulle du vilja väga mer? ne, eller, jag väger tillräckligt
3. Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? nej, det skulle jag inte
4. Skulle du vilja ha sex med kändis? hmm... nej de tror jag inte
5. Skulle du vilja supa dig full nu? nej, faktiskt inte

tio KAN
1. Kan du röra på öronen? haha, nej
2. Kan du slicka dig på näsan? ja, faktiskt, jag har hundtunga
3. Kan du kolla i kors med ögonen? nej de kan jag inte, jag har alltid försökt men de går inte
4. Kan dina föräldrar lita på dig? ja de kan dom
5. Kan du låta bli att prata i 4 timmar? ja, kan nog alla?
6. Kan du vara på fest utan att dricka? jag svarar som felicia, ja såklart!
7. Kan dina vänner lita på dig? jag hoppas de, men de är ju vissa som inte gör
8. Kan du tänka dig att pierca naveln? nej!
9. Kan du suga? såklart;D
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? ja om jag måste så

Tretton HAR.
1. Har du nånsin ljugit för dina föäldrar? ja de har jag
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? ja, men de är inte ofta de
3. Har du syskon? 2 st
4. Har du någonsin haft sex med någon? ja
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? ja de hat dom säkert
6. Har du varit full den här månaden? nej, jag tror inte de...
7. Har du tröttnat på dom här frågorna? haha, nej
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? nej, jag ska precis göra de
9. Har du pussat någon som är 4 år äldre? ja
10. Har du haft sex med någon som är 4 år äldre? nej
11. Har du haft ett förhållande med någon som är 4 år äldre? nej
12. Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? nej, aldrig? då är man ju dum
13. Har du ljugit på någon fråga än? nej

Tjugo VEM.
1. Vem är din bästa vän? julia, felicia, cornelia
2. Vem älskar du? gustaf min familj och mina vänner
3. Vem hade du senast sex med? gustaf
4. Vem vill du bli full med? mina vänner, dom är sjuka när dom blir fulla, haha
5. Vem är den bästa artisten? jag
6. Vem pratade du senast i telefon med? gustaf
7. Vem har du en liten crush i? i alla
8. Vem är snyggast i hela världen? ja du, de vet jag inte
9. Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? ingen!
10. Vem är snällast i världen? darrol, haha
11. Vem är din bästa kompis? julia, felicia, cornelia
12. Vem vill du prata med? prata med? ingen
13. Vem sov du senast med? julia, hon sov här inatt
14. Vem såg du senast full? gustaf och dennis
5. Vem vet allt om dig? de måste vara cornelia
6. Vem kysste du senast? gustaf
17. Vem kramade du senast? roger och monika
18. Vem kan berätta allt för dig? julia och cornelia
19. Vem kan du berätta allt för? den jag känner för att berätta allt för

middag med tennorth´s

idag kommer familjen tennorth på middag hos oss. jag tycker de ska bli skit kul. vi lär jag prata om turkiet hela tiden, och vi får väl se om vi bokar en ny resa tills nästa år, de brukar ju blir så, haha. men en sak är iaf säkert att vi ska till turkiet nästa år.



ja, de är bara två veckor kvar tills skolan börjar nu. den här sommarn har varit till och från. om jag får säga de så tycker jag att förra sommarlovet har varit mycket bättre. men nu ska de bli skönt att komma tillbaks till de normala livet igen, gamla rutinerna.

nu kommer cornelia alldeles strax, hon ville prata så de är bäst att jag lyssnar.
hej!

9 Augusti

hallo.

tråkigt väder det är. usch... jag vill bara tillbaks till turkiet, och speciellt när de är såhär tråk hemma i sverige. men vi ska ju dit nästa sommar igen för 9:e gången med familjen tennorth så de är bara att längta längta längta. haha, vi är sjuka.

just nu väntar jag på att julia ska komma med sin kamera så vi kan lägga in bilderna från hennes kamera. vi ska träffa felicia sen.

image326
turkiet 07

datorn tillbaks

idag fick vi tillbaka våran dator så nu funkar den strålande igen. skönt!

idag kommer julia hem från piteå och jag tror att de blir att träffa henne. annars inget speciellt.

jag vill åka tillbaka till turkiet iaf, de är en sak som är säker. de var så underbart!! mmmm.. tuurkey! loove!


pics från turkey



120672-325

jag säger bara ta mig tillbaks nu!
TURKIET 2007!

HEMMA!

hallo allesammans.

nu är jag hemma från turkiet. de har varit dom två bästa veckorna i mitt liv. jag och julia har haft så grymt kul tillsammans, inget bråk och vi har inte tröttnat på varandra än. de var party varje kväll, och sol och bad på stranden på dagarna. kan de bli bättre?! svar nej. de bästa var då alremu såklart, alla våra turkar julia, haha, och ja, de här var dom bästa veckorna i mitt liv helt enkelt.

jag vill bara åka tillbaks nu, jag saknar allt redan. hemma är de tråkigt, dåligt väder helt tiden, där var de 33 grader i havet och 46 grader i skuggan nästan varje dag. kan ni tänka er hur varmt och skönt det var. de var helt underbart! mmmm jag älskar tuurkiet!!! TA MIG TILLBAKS NU!

jag är nu hos älskling, och de var såklart skönt att träffa honom, men eftersom att våran dator fortfarnade är inne på reparation så skriver jag här och därför kommer de inga bilder just nu.

jaja, turkiet 07, de bästa i mitt liv!

julia, kom ihåg att jag älskar dig!