godis och bonaqua

hejsan.

ja, den här morgonen började iinte precis bra, men allting löste sig tillslut som tur var. felicia sov iaf hos mig inatt och igårkväll så gjorde vi ingetnting speciellt, haha eller hur. vi gck in väldigt tidigt, och jag var grymt trött så jag slocknade tidigt medans felicia tittade klart på supderhjältarna, haha! den är så jävla roligt. min humor.haha.

aja idag har jag varit med julia iaf, vi skulle ha varit med anneli också, men det blev inte så. jag gick till julia runt halv tre, och vi gjorde ingenitng, satt framför datorn och pratade, sen runt halv sex efter hon hade ätit, så gick vi hem till mig, jag åt, och sen åkte vi med min bror timpa ner till centrum, och först så skulle vi handla godis hos "turken" , för klockan var 18.55 och då sprang vi förgäves för att hinna eftersom att han stänger 19.00, men när vi kom dit, så bankade jag på dörren och tröck på den dära saken så att dörren åker upp automatist, så stog han "turken" där inne och skulle precis stänga, så jag sa där utanför som att han skulle höra; ojsan, haha, det var inte meningen. haha, så vi gick till videon och där köpte jag godis, och sen efter de så gick vi till ica, och där köpte julia godis, och vi båda två köpte bonaqua, päron, så jävla god. mums! när vi var påväg hem så ringde jag julia, den andra julia och pratade lite, sen så frågade vi om hon ville vara med, så vi gick förbi henne och vi gick hem till mig och tittade på älskade oc, som var ett konstigt program den här gången, man visste knappt om de var dörm eller verklighet, men de är ändå alltid lika bra. men de är nu uppehåll tills den 18 mars, och från och  med då så börjar de sändas på söndagar från klockan 19.05, dåligt men ändå bra, söndagar är en slappardag och man har ingenitng annat att göra så de passar bra att sitta framför tv:n. båda juliorna gick hem tio över tio och de blev ett långt inlägg idag.

The Christmukk-huh?

120672-115
jag älskar the OC

idag var de 65 dagar sen jag och julia började räkna neråt tills turkiet, och de är  bara 140 dagar kvar nu, jag längtar så grymt mycket.

jag kommer kämpa förgäves för att inte släppa taget, om de inte hjälper, så skulle jag dö för dig, för jag älskar dig.

världens vurpa

hellu(:

idag väcktes jag av att telefonen ringde tjugo i tolv, och de var såklart älskling, haha. den sötisen. fast jag har sagt att han får ringa och väcka mig, och jag får ju alltid ringa och väcka honom, så nu blev de ju jämt haha, men de gjorde iaf inte så mycket. men jag gick ner och åt frukost, ducshade, sen så gick jag till honom, och vi gjorde ingenting, satt framför datorn, tills jag ringde felicia, och vi pratade lite, sen så kom vi fram till att hon skulle komma, så jag och gustaf gick och mötte henne med selma, som felicia älskar, och de gör jag faktiskt också, hon är så grymt söt. men påvägen så gjorde jag världens vurpa, ustaf skrattade så han inte kunde prata, haha, såväl jag. pappa hämtade oss efter jobbet som vanligt runt sex nångång.

ikväll så ska jag nog vara med julia och felicia, jag tror att felicia ska sova hos mig, jag har inte frågat än, eftersom att jag har sovförbud både borta och hemma i en hel månad, men eftersom att de är lov och ohn bor i centrum, så är de väl ett undantag, om min och felicia mamma pratar med varandra så, för julias familj är sjuka, så därför frågade hon mig, men de går säkert bra. vi ska nog basta i think, om de blir så, plus att julia har blivit mycket friskare:) jippie.

nu är de bara 141 dagar kvar, fyfan vad jag längtar!stan

frukost

hejhej

ingen uppdatering igår.

men igår så spenderade jag dagen tillsammans med julia och felicia. vi gjorde inte direkt mycket, jag var med julia på dagen och senare på kvällen så kom felicia. vi gick ner och mötte felicia, sen så tittade vi på någon film som min bror hade laddat ner, först så såg vi på a night at the museeum, men den var riktigt dålig tycker jag, eller jag såg inte så mycket, men den verkade inte bra, så himla overklig film. men sen så bytte jag film, och då blev de apocalypto,  som även min bror hade laddat ner, den var hemsk men faktiskt bra, och den varade i kanske 2-3 timmar. julia gick hem runt tio och felicia tog bussen hem klockan elva, så när felicia gick så gick jag ner och tvättade mig och borstade tänderna, sen så ringde jag älskling, och pratade ut, eftersom att vi hade bråkat dagen innan, och vi pratade till två tror jag något sånt. haha.

och nu har jag precis vaknat. och nu ska jag snart gå ner med min bror adam och äta frukost, för han sa nyss till mig att vi skulle det, haha, inte likt honom, men han har blivit mycket trevligare nu för tiden. men sen så ska jag duscha och sen bär de av till älskling.

ciao,

meldoifestialen

hejhej.

ikväll har jag inte gjort så mycket faktiskt, jag har vart med cornelia och julia, och vi har bara tadit det lugnt, tittat på melodifestivalen faktiskt, och jag tyckte inte att de var nåt speciellt faktiskt, de är de aldig nu för tiden, bara massa skit, men eftersom att de blir en tradition så tittar man, men jag tycker iaf att de var rätt bidrag om gick direkt till globen. jag gick hem nästan strax efter att de var slut, med cornelia, sedan dess har jag varit hemma och ätit glass, chips och dip, pratat med älskling i telefonen, och skrattat åt min sjuka far som är väldigt rolig, haha.

och jag har uppdaterat min blogg för tredje gången idag, det blev lite mycket, men så är de när man inte har någonting annat att göra, och jag är nu väldigt trött så jag ska sova, och imorgon ska jag sova ut, så länge jag vill, gud så skönt, sedan så ska jag vara med felicia.

goodnight and goodbye.

kristin cavallari

120672-111

sminkad

hejhej.

jag kom hem från stan för ungeför två och en halv timme sen, runt halv fyra alltså. jag blev sminkad och jag köpte två nyra tröjor och två par trosor, smink också kom jag på. haha. men jag belv iaf faktiskt nöjd med sminkningen, synd bara att jag bara ska vara hemma ikväll, men när skulle jag annars utnyttja de, aldrig typ, men aja gjort är gjort. men jag är så ovan att se mig själv såhär, men de blev fint faktiskt.

när jag kom hem så kom julia och cornelia till mig och dom gick hem för en halv timme 45 minuter sen ungefär, och nu ska jag snart äta. och ikväll så ska vi bara ta de lugnt, hyra film i think och mysa.

påväg

hejsan^^

mamma kom upp och väckte mig tjugo över tio, och jag somnade väldigt sent igår, så jag är något trött just nu. men jag invigde min nya säng inatt, jag tyckte att den var så stor, jag kände mig så himla liten i den eftersom att jag inte är van vid en sån säng, men den var lite hård, för den där madrassen är för mellan 60 till 80 kilo, och jag väger mindre så den är lite hård för mig, men jag vänjer väl mig, skulle tagit en mjukare, men det är skit samma nu.

jag var iaf med älskling igår, och vi gjorde ingenting, hade kuddkrig ett tag, haha, nej men jag tror att jag somnade ett tag, för både två var så himla trötta, men vi tittade typ på tv. men ha följde mig hem så jag kom hem runt halv ett, eftersom att jag inte får sova bort apå en hel månad, och ingen får sova här! ;O

aja nu ska jag iväg till stan med min mor, jag ska på make up store kurs, dom ska sminka mig och så får jag smink för 600kr. jag ska vara där ett, jag har försökt att ringa julia för hon skulle med, men hon är redan där med sin pappa så jag får väl ringa henne när jag är hemma igen. jag ska inte göra någonting speciellt ikväll, så jag bara tog det idag. (sminkkursen alltså).

aja nu ska jag åka, vi har bråttom,

hejdå.

it feels so right

det känns så rätt med just dig, som att vi har funnit varandra, och ska leva föralltid tillsamans, som att vi är gjorda för varandra. jag trodde aldrig att man kunde bli såhär kär, men tydligen så kunde man det, du är verkligen det bästa som har hänt mig, ett liv utan dig, skulle faktiskt vara helt meningslöst, jag klarar inte en sekund utan dig, när jag inte är med dig, så känns de som att de var en evighet sedan vi sågs, jag måste bara säga att jag älskar dig så jävla mycket, det går inte att beskriva mina känslor för dig.
gustaf  ivarsson.♥

jag älskar dig


äntligen lov

hejhej(:

nu är de LOV! de är så riktigt skönt, och bara få sova ut och inte behöva gå upp till en klocka rom ringer på mornarna. skolan idag var iaf väldigt tråkig, jag hatar fredagar, lektionerna då är så uttråkande så jag nästan dör, jag håller på att somnar på lektionerna, de är så fruktansvärt tråkigt. men vi slutade iaf halv två och den sista lektionen var NO, och de är ju inte det roligaste att sluta dagen med om man säger så. men jag gick iaf hem en bit med camilla, och när jag väl var hemma så bakade jag sockerkaka helt själv. haha.

efter ett tag så kom min mamma hem och då hade dom precis kommit med min säng, och mamma hade med sig hem från ikea tre olika lampor, fyra blommor, en matta, och två kuddar. så jag och mamma har inrett mitt rum hela dagen tills klockan fyra, för då skjutsade mamma och adam mig till gustaf, och pappa hämtade mig runt sex, och nu är jag hemma, jag har precis ätit, och snart så kommer gustaf och hans föräldrar och hämtar mig eftersom dom har vart i södertälje och handlat och gjort nåt ärende, haha. så då hämtar dom upp mig på vägen, jag vet inte vad vi ska göra, mysa i think. mamma och pappa får sätta ihop sängen utan mig, jag menar, älskling går ju före allt.

jag måste bara tala om att de är djävulskt skönt med lov, haha! (djävulskt, haha)

byebye!

SOMMAR!

120672-69
jag älskar er.

mitt rum

hejhej(:

idag har jag varit i skolan, och de var faktiskt helt okej skoldag, inte så jobbig, jag älskar torsdagar, de är så sköna lektioner och långa raster. plus att jag hade matteprov idag, de gick faktiskt bättre än förväntat, får hoppas på bra resultat iaf. jag slutade halv tre, och gick hem med cornelia och felicia, vi gick hem till cornelia, och jag måste bara säga att de var grymt länge sen jag var med cornelia, så de var jätte mysigt, vi pratade om precis allt.

nu har jag precis gjort om mitt rum, möblerat och allt, de belv faktiskt jätte bra om jag får säga de själv, sängen har ju då inte kommit än, men den kommer imorgon, och jag längtar, att få en ny skön säng att sova i, dessutom får de gott om plats när jag har besök, haha.

jag måste bara säga att jag saknar sommarn så jävligt mycket, med tanke på hur bra förra sommarn var, jag var med julia varje dag, hela dagarna, vi sov hos varandra jämt, och vi hade så fruktansvärt roligt. och den här sommarn kommer bli dubblet så bra som den 2006, jag längtar ihjäl mig, plus att jag har älskling också. och de bästa av allt, turkiet, med tempan, de ska bli så jävla roligt.

nej, nu ska jag ta och ringa älskling och prata lite skit, som vanligt.

juste, på onsdaag så ska jag vara med anneli och julia, myyysigt, de ska faktiskt bli grymt roligt babes;)

hejdå.

kalifornien

hejsanhejsan(:

jadu, idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. nu ikväll så har  jag varit på ikea och införskaffat mig en ny säng som kommer med hemkörning på fredag mellan klockan ett och fem, jag köpte även massa småprylar, som ljus, ljusstakar, överkast, och tittade på massa jag ska ha när jag målat om mitt rum, de ska jag få i födelsedagspresent, så de blir nångång nu i mars de blir ommålning, jag ska ha beige och en vinrödvägg, jag tror att de kommer ge fint resultat, och de hoppas jag på iaf. jag har hittat en jätte stor fin tavla som jag ska ha på väggen framför sängen sen, eftersom jag inte har nåongintg där annars, jag har även hittat en lampa och en matta som jag ska köpa, jag ska ha röda eller beigea gardiner också, så de ska passa in riktigt;) haha. aja vi får se hur de blir, hoppas de blir fint iaf.

jag och julia har pratat just idag mycket om att vi skulle flytta till kalifornien, de har vi pratat om länge, och  de ska vi också, vi har planerat precis allting, och vi ska åka dit 2013, och först jobba som barnflickor i ett och ett halvt år, sen så ska vi flytta dit, och alla kommer veta vilka julia&rebecca är, right tempan?;) men vi ska iaf flytta dit, och besöka vårat älskade orange county, newport beach, hollywood och resa runt. i love you babe.

120672-105


nu ska jag snart gå och lägga mig, och jag börjar få ont i ryggen igen (mensvärk), de går verkligen aldrig över, jag har de oavbrutet så länge mensen varar, och de är mer än jobbigt, de går inte att beskriva. usch. jag missade oc idag också, p.g.a att jag va på ikea, men julia har berättat lite, så jag en aning om vad de handlar om iaf, jag ska titta på reprisen på fredag med älskling, jag ska tvinga honom, haha. han är på match nu i ekerö, och han kommer hem elva halv tolv, jag ska vänta uppe på honom, så han får ringa mig när han är hemma, måste ju säga godnatt(A) i love him!

jag älskar dig julia, och det kommer jag alltid att göra vad som än händer, du är mitt allt.

hejdå/rebecca

ont igen

hejsan.

jag gick till skolan idag, en stund iaf, de va inte mycket jag orkade, en matte ektio och so i tio minuter en kvart. jag sa till malin att jag inte alls mådde bra, jag hade ont i magen huvudet, och de kändes just då som att hela jag skulle brinna upp för jag var så varm inuti, men jag hade tydligen inte feber, men jag mår fortfarande inte bra, min magont går aldrig över, men de är sånt man får leva med, de får alla tjejer. jag gick iaf hem runt tjugo i tio, och jag gick då direkt till julia och lämnade hennes syslöljdsgrejer, som hon bad mig hämta igår, jag var hos julia i drygt en timme, vi pratade lite och sådär, du får krya på dig
bästis

ikväll så ska jag åka till ikea med min mor och far, vi ska nämnligen köpa en ny säng till mig, och de ska bli så skönt med en ny säng, jag börjar få ont i ryggen av den jag har nu.

nu ska jag faktiskt gå ner och ta mig en macka, jag har inte ätit någonting idag, så jag är väldigt hungrig.

hejdå.

semlor

hejhej(:

mums, med semla. jag har precis ätit en semla, och de var gudomligt gott. ikväll har jag faktiskt inte gjort så mycket, eller jag har rättare sagt inte gjort ett skit, jag har bråkat med min bror en hel del och suttit framför datorn. jag har tittat på united 93 idag också, den var faktiskt bra, men den var lite seg i början, men man kom in i den mer mot slutet. imorgon ska jag till skolan, så jag ska väl gå och lägga mig alldeles strax, så godnatt.

i just wanna say, you will never lose me, becuase i love you much more than you think.
hejdå.

britney spears

vad har hon gjort med sitt hår? jag har inte sett
något fulare,de ser fruktansvärt ut. usch! ;O

120672-103120672-104

20 februari

hejsan(:

som ni ser så inlägget innan har älskling skrivit, haha, så gulligt av honom, fast jag sa till honom att skriva vad han ville, men jaja, hur som helst så igår var jag då med älskling, och vi gjorde faktiskt ingenting, myste typ, jag hade ont i magen hela dagen, och de va nog mensvärk, de kände jag när jag kom hem därifrån, så jag tog en ipren och de började värka längre framåt då jag skulle somna, så de va skönt. jag vaknade även idag av att jag hade mensvärk, och jag har de nu, så jag pappa fick ringa och sjukanmäla mig, för de går bara inte att gå i skolan när man har såhär fruktansvärt ont i både ryggen och magen, aja, vi får hoppas på att de går över iaf. jag ska nog ta mig en ipren nu.

igår så fick jag reda på att jag och min familj ska åka till thailand runt den 24 november i tre till fyra veckor ungefär, eftersom att min far fyller jämt så ska vi åka utomlands, och de ska bli jätte mysigt, + turkiet i sommar också, med julia ;), jag tror att vi ska fira jul i thailand men inte nyår, de hoppas jag iaf inte på, för jag vill ju hem till nyår, till mina vänner, och om jag och älskling är tillsammans då, så är de ju våran ett årsdag, och de hoppas jag ju såklart på att vi är, eller vi är de, för så som de ser ut nu så verkar de så.

idag är de ju semeldagen också, mums, de ska bli gott med semla. men jag och mamma skulle åka och lämna in min mobil idag, på stan, men de vet jag nite om de blir av eftersom att jag är hemma idag från skolan, men vi får se. sen idag efter maten så ska jag mamma och pappa, åka upp till ikea tror jag iaf, för vi ska nämnligen köpa ny säng till mig, och jag fick min 1,40 säng tillslut, haha, min vilja gick igenom den här gången, som alla andra då, nästan. haha.

thailand

thailand

juste, idag är de 148 dagar kvar tills jag och julia ska till turkiet! WHOOHO
hejdå/rebecca

Älskar dig rebecca!

Idag har jag varit med rebecca! Vi gorde väl inte så mycket tog det lungt. Hon är hemma nu och orkar inte skriva blogg för hon har jätte ont i magen, så jag skriver lite. Men det var tråkigt att skriva blogg så jag orkar inte skiva mer.


Jag älskar dig rebecca, du är mitt allt!        

//gustaf

THE O.C

I love it, no matter what.

LOVE


18 februari

hejhej(:

ja, nu blev de äntligen en uppdatering. jag orkar inte längre, sitta och skriva, men nu har jag tid och har ingenting annat för mig, så visst, jag får väl ta och skriva om helgen o.s.v.

aja i fredags, så var de en väldigt dramatisk kväll, och jag orkar inte berätta, för de skulle ta mer än en dag. jag va iaf med julia felicia lisa camilla julia och cornelia kom en liten stund också, vi va hemma hos julia (johansson) för hon var ensam hemma, och vi skulle sova där var de tänkt från början, men de blev inte så, efter mycket om och men. iaf så sov camilla hemma hos mig och jag kan ju inte direkt påstå att de va en rolig kväll, men de är en kväll att minnas, med mycket oro och tjafs.

igår, lördags alltså, så hade cornelia paaartyy, de var faktiskt väldigt roligt. julia felicia nickan bonge emma marike och jag var där, och vi åt dansade, pratade och myste. jag gick hem ganska tidigt. när jag kom hem så satte jag mig framför datorn, och där satt jag inte länge, för jag tycker om datorn särskilt mycket längre, eller ska jag verkligen säga så?(A) haha. men iaf så ringde jag älskling under kvällen också några gånger, jag pratade med honom, han va på fest så jag måste ju checka läget lite. jag somande runt ett och nu idag ska jag nog till gustaf ett tag, han har match runt fem så.

aja hejdå.

120672-99jag älskar er



















födelsedagsbarnet

14 februari, alla hjärtans dag.

hejhej(:

jag uppdaterade inte igår pga att jag inte orkade, jag va sjuk och de är jag idag också. älskling är också sjuk, han har smittat mig. men jag har haft feber halsont och förkyld. aja de har gått över nu iaf, eller de är påväg.

idag har jag vart hos älskling och vi har bara tagit de lugnt efterom att båda är sjuka, men till skolan ska vi imorgon iaf. ;) haha. dom skjutsade hem mig runt sex för dom skulle bort. jag har precis tittat på oc, de är de bästa som finns, i love it! jag måste bara säga att ryan och tayler är inte direkt gjora för varandra om man säger så, haha.

jag har faktiskt inte så mycket mer att säga.

jag älskar dig gustaf, jag kommer aldrig lämna dig, du är allt för mig.
hejdå.

vinter

vinter

kan inte de här tråkiga äckliga vädret bara försvinna, vi vill ha sommar nu!

12 februari

hejhej.

idag va de då första skoldagen på veckan då, måndag. och jag känner att jag börjar bli sjuk, jag har ont i halsen och är jätte torr i min hals, hur mycket jag än dricker så är jag fortfarande torr, de är jätte jobbigt. skolan idag va helt okej, förutom att jag va väligt trött. jag har tröttnat på skolan så fruktansvärt mycket. vi slutade 14.25 och då gick jag hem med julia. nu sitter jag här hemma och ska nog vara med tempan snart!, juste, imorse så fick jag träffa julia också, hon har kommit hem från piteå, skönt att du är hemma igen. jag har saknat dig. vi skulle egentligen åkt till stan diag och köpt present till våran söta cornelia, men de belv inte så. tyvärr, men vi gör väl nåt annat, as usual;)

nu måste jag bara säga ett stort grattis till tim, min broder som fyller 21 år idag, gud så tiden går fort, nyss var han 18 känns de som. aja de är på tiden att han flyttar hemifrån snart, de skulle vara så himla skönt, hans tjej köper väl lägenhet snart, så han hakar väl på den hoppas vi. aja jag har inte köpt någonting, jag skulle nämnligen gjort de idag med julia, men vi ska åka in på torsdag istället och shoppa!

nu ska jag faktiskt gå ner och äta nåt, sen ska jag ringa julia.

de blir alltid såhär.
hejdå.

11 februari

hejhej.

jag har inte uppdaterat på väldigt länge nu, jag har inte riktigt tid med att blogga längre, jag har massa annat att göra och jag hinner helt enkelt inte, men här kommer ett inlägg iaf på vad jag gjort i helgen o.s.v.

jao, i fredags så gick jag hem fårn skolan eftersom att jag hade en sån fruktansvärd huvudvärk, och när jag hade kommit hem tog jag mig en irpen och de började värka snabba, så jag palldrade mig hem till älskling, och vi gjorde ingenting, han va sjuk också, hade feber, och pappa hämtade mig efter jobbet, när jag kom hem så åt jag och gjorde ingenting, jag tog bara de lugnt den kvällen och de va känge sen jag gjorde de, de va riktigt skönt, en hemmakväll med data och tv. mys.

igår, lördags alltså så var jag först hos min kusin sm fyllde 18 år, jonathan, som dom flesta vet vem de är, jag behöver nog inte säga mer än så. men iaf så var de massa folk där, min släkt och hans vänner, och vi åt god mat och tårta, jag och tim åkte hem tidigare och han släppte av mig hos felicias far, där va vi ett tag och sen gick vi till videon för att hyra film och handla godis och där träffade vi elin och malin och pratade ett bra tag, vi gick hem och sen så tittade vi på film och bara tog de lugnt, jocke och dennis kom också ett tag. felicia sov även hos mig.

idag så har jag vart med älskling, jag kom precis hem därifårn, vi gjorde inte så mycket, gick ut med selma och myste,. nuu har jag ätit middag precis, och svullat i mig en semla, haha. de va faktiskt väldigt gott.

juste, igår fyllde min älskade cornelia år också, ett stort grattis till dig baby, jag älskar dig! 14 ÅR.
hejdå.

8 februari

hejsan hejsan...

idag är det redan torsdag, veckorna bara rinner iväg. de är riktigt skönt, för om två veckor är de sportlov, eller nästan två iaf.skolan idag var faktiskt bra, med tanke på inte så jobbiga lektioner, lång lunchrast och de va bara en skön dag, som de kan vara ibland. imorgon är de äntligen fredag, och de känns verkligen som att de va fredag igår. ojoj vad tiden går fort.

idag efter skolan så kom mamma och hämtade mig, vi åkte hem fröst, jag lämnade min väska och så, sen åt jag lite, sen så skjutsade mamma mig till gustaf, och vi gjorde ingenitng, myste, as usual, och vi sov faktiskt, eller vilade, för vi va så riktigt trötta, jag tror faktiskt att jag somnade en liten stund också, haha(A) men pappa hämtade mig nio och jag har precis ätit faktiskt.nu ska jag läsa i min bbok på engelska som är läxa tills imorgon att käsa en snutt, för nästa vecka så ska vi skriva en sammanfattning av boken hittils, så jag måste börja läsa, har inte gjort de än. sen så ska jag ringa älskling, som vanligt!

byebye

7 februari

hejhej(:

nu är de bara två dagar kvar i skolan, och de känns alltid så skönt när onsdagarna är slut, för då vet man att de bara är torsdag och fredag kvar, dom skönaste dagarna. iaf så slutade vi halv fyra idag, jobbigt. vi hade elevens val och vi har bytt från och med den här veckan fram till sportlovet med att ha idrott, och de blir idrott tre dagar irad nu i tre veckor, alltså att ta med sig gympakläder tre dagar i veckan. jobbigt!! efter skolan idag så gick jag med älskling hem, vi har inte gjort nånting, myst pratat och tittat på tv faktiskt.jag älskar dig gustaf.

de blev inte så lång uppdatering idag p.g.a att jag ska gå och sova nu, ska faktiskt ta och ringa älskling, som vanligt, och säga godnatt och prata lite mer! haha.

aja hejdå.

LOVE!

the oc

don't forget, tomorrow, 20.00-21.00 kanal5

6 februari

hejhej.

då var de redan tisdag, och veckan är snart slut, de gå så himla fort. om tre veckor så är de sportlov och de ska bli så ritkigt skönt, med en veckas ledigt från skolan och bara sova ut och ta de lugnt. och mysa såklart.

idag i skolan så på gympan så hade vi copertest, och jag vill inte tala om vad jag sprang, man skulle mänmligen springa så många varv som möjligt på tolv minuter, och de gick väl sådär,men jag är verkligen inte nöjd! vi slutade halv tre idag med sista lektionen som var engelska där fick vi ett nytt upplägg på dom kommande veckorna till sportlovet på vad vi ska göra. de timmen känns alltid så jäkla lång, som en evighet. iaf efter skolan så gick jag hem med felicia julia erika och camilla en bit, och jag måste bara säga att de är så fruktansvärt kallt ute, de börjar bli kallare och kallare för varje dag som går nu, vi får verkligen hoppas på att de försvinner, den jobbiga ruskiga snön, som vi alla vill ha bort NU! aja,jag julia och felicia gick hem till julia, och där åt vi lite mellis, och sen så gjorde vi hk läxan, som dock inte var världens svåraste, de gjorde vi i 5,an också, haha, men vi gjorde iaf muffins, och dom blev faktiskt jätte goda, jag som inte alls brukar tycka om muffins, och detsamma tyckte min far som har skrivit under och smakat, haha;) vi har så himla mycket plugg den här veckan, läxor hit och dit, vi har runt 7-8 läxor nu, och de kommer bara fler och fler, tills imorgon har vi so och no läxa, som måste göras nu, ska läsa på en text i både no och so, fy.

imorgon är de redan lillördag, haha, (onsdag), då ska jag vara med äääälskliiingg!!!!

hejdå.

5 februari

hejhej(:

idag började skolan efter helgen, och en ny vecka med nya tag. skolan börjar bli riktigt jobbig tycker jag, och jag har några år kvar att stå ut med. men iaf så är måndagar alltid bäst, inte alls jobbiga lektioner, svenska bild spanska (uiee) träslöjd och so, slutade halv tre och efter skolan så gick jag med älskling hem as usual, vi pratade, och myste. mamma hämtade mig redan tjugo i fem för att jag skulle egentligen med julia till arlanda och lämna henne där, men de blev tyvär inte så, men jag kom hem till henne runt fem och sa hejdå. de kändes verkligen som att vi tog farväl föralltid, de va faktisk lite sorgligt, men får hoppas hon har de bra däruppe i piteå, och hoppas hennes söta mormor mår bra. hennes plan går om 13 minuter exakt, och jag kommer sakna henne.

nu vill jag bara att snön ska försvinna, jag står inte ut med den längre. jag längtar så fruktansvärt mycket efter sommaren, och de är jag nog inte ensam om. tänk er mysiga sommarkvällar, solnedgångar, sol, bad m.m, gud så mysigt., jag kan knappt bärga mig tills den är här. fast först och främst så kommer ju våren, och de är så härligt när man har en sommarkänsla, när man vet att sommarn närmar sig, de är så otroligt skönt.

imorgn så ska jag vara med julia, alltså inte tennorth eftersom hon är i piteå så de är lite svårt, haha, men med julia johansson, vi ska läsa på läxan tills på onsdag och sen hittar vi väl på nåt som alltid;) haha.

just nu så tittar jag i la redoute katalogen, den kom för några dagar sen, och jag ska nog beställa en topp, klänning skor och ev äska därifrån som jag har hittat, jätte sött faktiskt(:

gustaf.,you are the worlds greatest, i love you baby.
hejdå.

födelsedag


some pics from the party, i love you girls.

4 februari

hejhej.

idag har jag inte gjort någonting. jag vaknade halv tolv och gick ner och åt äppelpaj med vaniljsås. de blev ingen frukost, jag tycker inte om de, plus att jag inte är/va hungrig. jag har pratat med älskling i telefon hela dagen, men han åkte vid två för han ska på match. jag skulle egentligen till honom, men nu blev de inte så. mormor och morfar har vart här idag också, de va ett tag sen jag träffade dom. men jag va inte direkt på bra humör då, och de är jag inte nu heller, min mobil funkar inte, de är antingen laddaren eller mobilen som är trasig, och min bror tim har en likadan mobil som mig så hans batteri var inte laddat, så han åkte bort och tog mitt med sig, så nu är jag väldigt arg, plus att jag bråkar med adam, min andra bror som är helt störd i huvudet, mina bröder är dumma i huvudet.  jag hatar dom båda två så jävla mycket, jag skulle fan göra allt för att bli av med dom ibland, ni ska bara veta hur de är att ha två äldre bröder, som tror att dom är min pappa. iaf nu så är julia påväg hit, tur att jag har mina underbara vänner och världens bästa pojkvän, jag älskar er sjukt mycket, ni är verkligen mitt liv. tack för att ni finns.

nu är de 165 dagar kvar tills turkiet, måste bara säga att jag drömde om turkiet inatt, och de ska bli så roligt i sommar julia, jag älskar dig. nu kom hon hit, och jag vet inte vad vi ska göra, imorgon åker hon till piteå och jag ska följa med hennes pappa och syster och lämna hennes mamma och julia på arlanda, och säga hejdå, och jag kommer sakna dig så jävla mycket;/

så, nu ska jag gå.
hejdå

166.....

...dagar kvar tills turkiet, jag längtar ihjäl mig. julia jag älskar dig.

3 februari

hejhej(:

jag uppdaterade inte min blogg igår pga att jag och alla min underbara tjejer var hos felicia på födelsedagskalas, så jag hade fullt upp med andra saker. men iaf så blev de faktiskt lyckat.

skolan igår vad hur jobbigt som helst, jag bara orkade inte dom två sista lektionerna, jag tänkte säga till roland (mentor) att jag mådde dåligt eller nåt liknanade, för jag orkade verkligen inte, jag va så sjukt trött. vi hade ett egnelska prov också, som jag får hoppas på gick bra, de kändes som de iaf, men oftast när de känns gå bra, så går de alltid dåligt, så aja, man får väl hoppas på de bästa. vi slutade iaf halv två, med NO som sista lektion. jag spyr! jag gick med felicia hem och vi gjorde inte så mycket, plockade undan lite inför kvällen, dekorerade tårtan, och åt en havreboll, haha. mamma hämtade mig efter en halv timme kanske, och sen åkte jag hem och packade sovsaker och kläder till kvällen, sen skjutsade hon tillbaka mig till felicia. vi väntade på att dom andra skulle komma, och medans gick vi upp och handlade jucie, dricka och godis, sen när vi kom hem till felicia, så satt erika julia och camilla utanför hennes dörr och väntade, och dom såg ut som utliggare, haha. aja efter ett tag kom lisa julia och cornelia, och vi åt middag tillsammans, fikade, dansade pratade, spelade spel, men de blev ju rena rama besvikelsen, men de är inget att göra åt nu, vi hade ju roligt ändå, right girls;) jag var så sjukt trött på kvällen, så jag somande ju då först av alla, som vanlgit och vaknar sist av alla haha. alla andra somnade runt havl fem skulle jag tro, jag slocknade redan vid fyra, haha.tidigare t.om. jag väcktes halv tio:O och nu är jag så kallad död! p-o, cornelias pappa hämtade oss, eller mig julia och cornelia, och just nu så sitter jag framför datorn och bara tar de lugnt, jag ska ta mig och titta på oc snart, avsnittet som var i onsdags, jag har ännu inte sett de.

ikväll så ska jag vara med julia, hon är ensam hemma och vi ska laga mat och äta, titta på melodifestivalen säkert, bara ta de lugnt, eller så hittar vi väl alltid på något, ni vet julia och rebecca humor, haha, eller kanske inte;)

nu ska jag gå och titta på the oc.
hejdå


1 februari

hejhej(:

igår skrev jag inte blogg pga att min dator dampade en aning, jag hade precis ett helt inlägg, men så dum jag va så sparade jag inte innan sen så orkade jag inte skriva igen. men igår så var jag iaf med älskling, och vi pratade mest, om allt fakitkst. pappa hämtade mig som vnaligt klocka nio. dessutom så såg jag inte på oc igår, för gustaf har inte 5, så jag ringde min mamma direkt och bad henne spela in;) haha.

idag så var de en lugn dag i skolan, julia lisa och camilla är sjuka. de är ju absolut inte bra. jag älskar torsdagar, de är för att vi har en lång lunchrast på en timme och tio minuter, och de är väldigt skönt. jag var helt mobbad idag i skolan, medans julia felicia och cornelia gick på no, så har jag so, och då gick jag runt helt själv som jag vet inte vad, camilla är ju sjuk, så på letkionen så sitter jag även själv, de ser ganska mobbat ut! jag slutade halv tre, så efter skolan så gick jag med älskling hem och vi har inte gjort mycket alls, taigt de lugnt as usual, bara pratat, om vettiga saker. jag älskar dig.

imorgon blir de tjejmiddag, hos felicia, party party. de ska bli väldigt roligt, och jag ser framemot att komma. vi kommer ha så sjukt roligt, eller hur girls;)

vi har även ÅTTA LÄXOR som måste göras, och de är helt sjukt. läxa i varje ämne, matte, svenska, so, no, bild, hemkunskap, engelska, spanska. och spanskan engelskan och hemkpunskapen är tills imorgon, men jag hinner inte göra hk läxan så de vaju väldigt synd, men restena v läxorna är tills nästa vecka och jag kommer inte hinna. jag ska fna ta och klaga, de är alldeles för mycket!

hejdå.