TURKİET PA RIKTIGT!!!!!

nu ar jag i turkiet. jag och julia sitter nu pa side resort och vi ska nog till alremu sen efter. dom har dagarna har varıt helt underbara, de har varit sa jekla kul! vi var pa skumparty i fredags pa alremu och de var de besta av allt, fyfan i helvete vad kul de var!

de har ar bara sa javla underbart, och jag vill aldrig aka hem. de ar fint vader varje dag soklart, och bruna och fina har vi blivit. neeeeej, de ar bara sa javla underbart kul har nere, och som sagt, jag vill aldrig aka hem!!!!!!!!

nu ska jag och julia dra och titta pa den turkiska aftonen, alltsa forestallnıngen. jaja, ha det bra dar hemma for de ska jag ha.

och gustaf, jag saknar dig!

Celal
Fasel
Diego
Shamo
Nebbi
Orhan
Sali

mmmmmmm....... WE LOVE TURKEY!!!!!!

MVH. varldens lycklıgaste rebecca!

länge sen, dator reparation, turkiet

dålig uppdatering har de varit. men de har berott på att mina dator är på reparation IGEN! jag blir så sur.

btw, älskling kom hem i tisdags och de var så skönt så, mm vad jag har saknat honom. nu sitter jag här hos håkan och carina (och sebbe ludde) som är mammas gamla kompisar. jag lånar luddes dator. jag har då inte varit inne på datorn på över en vecka och jag saknar den, speciellt att skriva blogg.

på onsdag dårå åker jag till turkiet, de är bara 3 dagar kvar nu och gud vad jag längtar. de här skit vädret vi har här hemma i sverige är inte mycket att hänga julgran till. så nu ska jag åka till turkey där de är 46 grader. fyfan vad skönt. jag bara älskar turkiet! mmm..

nej nu ska jag sluta skriva, men jag skriver när jag är i turkiet.

ha en bra sommar gott folk!


when youre gone

jag saknar ditt gamla jag!

kitekat

jag saknar dig så grymt mycket. jag trodde inte de var såhär jobbigt, men de var det!
120672-183

jag har precis vaknat och jag måste bara säga att jag älskar min kissemiss! han är ju bara för söt. han är verkligen social och älskar människor. nu när jag vaknade så sotd han och väntade utanför dörren, jag trodde då att han ville ha mat så jag la upp lite kitekat till honom, men de dög inte, kräsna katt. så gick jag upp och satte mig vid datorn, då kom han upp till mig och la sig i mitt knä och började pussa på mig. han är ju bara för söt, mmm i love him!


idag ska jag leka med julia. vad vi ska göra vet ja ej.

plopp

min söta mor kom hem från jobbet med 4 st plopp åt mig. jag ringde innan och sa att jag ville ha plopp för att jag var så jäkla sugen på de sen jag såg de på en reklam, haha. de var jätte länge sen jag åt plopp, men de är iaf grymt gott! mmm, love!
120672-313

idag har jag bara varit hemma och slappat, en till slappardag. jag vaknade tjugo i tolv som vanligt. jag vaknar alltid så sent, men när de är lov så får man sova, hur länge man vill. förresten så känns de som att lovet snart är slut. förra sommarlovet var faktiskt mycket roligare tycker jag, de här har ju inte börjat en riktigt, men man har inte gjort nånting speciellt och aldrig åkt iväg någonstans förutom till grönalund då som jag var på i måndags med julia. men jaja, de händer väl massa saker sen. turkiet väntar ju om 13 dagar!

turkey

ha en bra dag
/R

Rebecca Anna Christina Forsberg

120672-306
Rebecca Anna Christina Forsberg

ja, jag sitter här och har tråkigt. jag är inte ett dugg trött. inte för att klockan är speciellt mycket, men iaf. jag har vänt på dygnet totalt och jag somnar sent och vaknar sent, haha. de är så de är. jag väntar bara på att min älskling ska ringa mig. jag saknar honom som aldrig förr, de är så jobbigt utan honom, mmm jag älskar min gus!

älskling

120672-308
jag saknar dig så jävla mycket, kan du inte bara komma hem nu! jag älskar dig

två veckor kvar

idag är de exakt två veckor kvar tills jag ska till turkiet. 14 dagar. gud vad jag längtar!

jag har varit med julia hela dagen. vi har inte gjort så mycket, bara pratat spelat guitar hero och varit ute och gått. riktigt skönt faktiskt. vi stannade till hos julia j ett tag också där även camilla var och pratade lite, mys.

nu ska jag faktiskt gå till julia igen och hämta min ipod som jag glömt där, jag klarar mig verkligen inte utan den, mmm jag älskar den;)


en slappardag

jag har bara suttit hemma hela dagen lång. och de är så trååk... jag dör. fast samtidigt är de skönt, nån dag måste man ju bara ta de lugnt, en riktig slappar dag. 

jag fick just reda på att gustaf kommer hem nästa torsdag, men om de blir bättre väder så stannar dom två dagar längre eller något sånt, och om dom stannar längre, så är han borta i två jävla veckor och de får han inte, för jag saknar honom redan! de har varit lite tjafs mellan han och mig tidigare idag och även igår, men de är över nu hoppas jag iaf.

honey soundtrack - i belive
den låten är grymt bra, ni måste bara höra den!


hår står jag

du har börjat bete dig så konstigt på sista tiden. jag vet inte, ska man börja tro något eller vadå?! vi tjafsar jämt och jag vet, de är pågrund av mig, men iaf, jag måstes få säga till om de jag tycker. åhhhh. ska jag behöva gråta för dig varje dag, som jag gör. de känns faktiskt som att du bara skiter i mig ibland ärligt talat.


grönalund

igår var jag på grönalund med julia. jag tyckte vi hade skit roligt, men jag började må illa mot slutet som vanligt dårå. vi tog halv tre tåget upp och vi åkte hem med tio tåget. så jag var väl hemma runt kvart i elva. det var iaf bra väder för att gå på grönan, inte för varmt och inget regn. perfekt! och så den nya bergodalbanan, kvasten som den då kallas. jag tyckte om den, den var skit härlig men den gick inte så snabbt. den var mer för barn tyckte både jag och julia. men de va grymt sköna säten iaf, eller hur julia, haha;)

here is some pics...


    jag älskar dig julia!

äppelpaj

jag älskar äppelpaj
jag älskar äppelpaj! (med vaniljsås)

1 juli och fortfarande ingen sommar?

ja, vilken sommar vi har, de är 1 juli och än har vi ingen sommar. vart tog den vägen?! när de är såhär grått och trist ute så vill jag bara komma iväg till turkiet ännu snabbare, gärna idag. de är helt grått och trist ute, inge sol, och 16 grader. var är de för sommar?

igår var jag med julia camilla julia och lisa, och även cornelia ett tag. vi gjorde inget speciellt. spelade guitar hero, sjön singstar och lite sånt, pratade och hade roligt. de var ingen speciell kväll, bara tog de lugnt.

idag så ska jag vara med julia, men hon ska till sin farmor och farfar på iniflyttningsmiddag så när hon kommer hem ska hon ringa mig och då ska vi hyra rosa the movie som vi redan sett på premiär på bio, och vi grät igenom hela filmen. de måset nog vara den bästa filmen efter raise your voice och a cinderella story.
120672-294`
Om 17 dagar åker vi,  planet lyfter 06.45.

jag älskar dig

image290
idag har vi varit tillsammans i ett halv år. jag vill bara säga att jag är världens lyckligaste som får leva tillsammns med dig, de går inte att beskriva min kärlek till dig, jag älskar dig så mycket älskling.  gustaf ivarsson♥