studenten&sommarlov väntar!

det är redan onsdag och imorgon är det sista dagen för mig för den här veckan. jag är nämligen ledig på fredag för att min älskade bror adam tar studenten. stor kille nu! även julia ska ta ledigt från skolan  för hon ska också vara med oss. vi ska åka ut till vackstanäs och vara där halv ett och sedan åker vi hem hit och då kommer allt folk och de ska faktiskt bli jätte mysigt. hoppas bara på riktigt bra väder. jag gick tidigare från skolan idag för att åka med mor och handla på coop och köpa skor men eftersom att min käre bror var med så stressade han oss som vanligt och ville åka hem så jag och mamma ska åka upp någon annan dag och köpa några skor till skolavslutningen, hittade en massa söta!

nu är de verkligen inte långt kvar. nästa vecka så går vi bara fyra dagar eftersom att de är sveriges nationaldag på onsdagen sedan veckan efter så slutar vi på torsdagen och de ska bli så grymt skönt och jag bara längtar!! de här sommarlovet kommer bli ett av dom bästa med tanke på att jag ska till turkiet med tempan och de kommer bli den bästa upplevelsen i mitt liv. nu är de bara 49 dagar kvar.

sötnosen;)
avslutar med en riktigt söt bild på mig själv, haha, på tjejmiddag hos camilla;)

en dagens

Dagens låt: holiday in the sun-shades of love

Dagens frisyr: toffs med diadem
Dagens smink: som jag brukar
Dagens händelse: älskling rakad!!
Dagens planer: duscha alldeles strax och sen ringa älskling
Dagens vill ha: gustaf hår tillbaka
Dagens saknad: sommarlov
Dagens drog: min älskade ipod ofcourse
Dagens tråkigaste: skolan
Dagens finaste: älskling
Dagens måste: duscha
Dagens dricka: sprite
Dagens köp: hmm.. macka och juice i cafeterian i skolan
Dagens mat: i skolan korvstroganof med ris som var blää, och hemma kött sås och potatis som var blää
Dagens sjuka: förkylning
Dagens kärlek: älskling jag älskar dig
Dagens mående: prima


älskling goes snagg!

skolan idag var speciell. den var inte alls lika jobbig som den brukar, med tanke på att jag verkligen avskyr tisdagar. usch för dom. men iaf så har älskling och hans kompisar kommit på idén idag att raka av allt hår och de började idag i skolan. jag trodde först inte att de var sant och jag blev såklart jätte ledsen och arg. han kom till mig i skolan med en hårtuss och visade mig, jag ville inte äns se för jag var så jävla arg. han klippte redan av lite hår i skolan för att han inte skulle ångra sig sen, och så stog han utanför med moppen och väntade på mig i skolan och jag måste säga att jag trodde inte att de var sant när jag såg de, jag blev väldigt chockad men de blev bättre än jag trott faktiskt. och jag börjar redan vänja mig, men jag saknar hans hår som jag älskade, de var ju så grymt fint! aja, gjort är gjort.

ja jag har kommit hem fårn honom för ett tag sen och nu ska jag snart ta mig en dusch. sen ska jag ringa älskling och sussa.

jag älskar dig för den du är, om du är glad så är jag glad. du är allt.


50 dagar till TURKEY TODAY!!!!!

tillbaks till rutinerna!

nu är de måndag igen ! jag är trött och orkar inte med skolan. de är så jäkla jobbigt, men de är bara några få veckor kvar nu och de är så sköönt! de är 17 dagar och 12 skoldagar kvar. jag har då vart med gus efter skolan och vi hade jätte kul, vi var på super humör...min far hämtade mig runt halv sex och nu har jag precis ätit och ska STÄDA hela mitt rum för min mamma är inte speciellt glad på mig, de ser ut som skit i min garderob så  först och främst får jag väl städa och rensa där. med tanke på att adam tar studenten på fredag så måste de vara städat tills dess, men de hinner jag nog. haha.

see you guys!
/R

                             
gustaf är BÄST  ♥

världens sämsta helg....

gårkvällen vill jag inte äns tala om. de här har varit den tråkigaste helgen i hela mítt liv. jag mår bara dåligt så fort jag tänker på den. aja, de är över nu iaf, i think?!jag vaknade sent, 12.20 och solade ett tag. sen kom julia och vi har spelat guitar hero och pratat. mest om turkey ofcourse, 52 days left! jag längtar så jag dör. gustaf kommer väl hit sen, hoppas jag iaf, får väl se hur de blir med det.


120672-200
fr vänster: jag, basse och felicia.

.........

jag hatar de här

du gör alltid samma sak, att du inte inser vad du gör för fel nångång!

msn

gud vad jag har tråkigt just nu, fast jag har nån iaf som underhåller mig på msn. my friend daniel. vi pratar gamla minnen och de är faktiskt ganska sjukt att tiden gått så fort, i miss;) btw, snart kommer gustaf och han ska sova här.

"that a hero lives in you...."

image199
usch usch, vinter!


kul sak

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D:.You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.

R: Fucking crazy.
E: Damn good kisser.
B: Everyone wants you.
E: Damn good kisser.
C: You are really silly.
C: You are relly silly.
A: You like to drink.

yeeaah thats me!  ;)

nu är det helg igen

trött trött trött, och ännu mera trött. igår så hade vi friluftsdag med klassen dårå. vi cyklade ända bort till vackstanäs och där paddlade vi och umgicks. när vi väl var där så var de riktigt roligt, men resan både dit och hem var den värsta jag vart med om. gud vad jobbigt de var. jag har träningsvärk i rumpan för sadeln va så jävla hård. btw, där var de några som tog hand om oss från trean, bla min bror var med och bara var där.

idag har de vart skön dag i skolan faktiskt och nu är de helg, äntligen! vi slutade ett idag och jag gick hem och spelade lite guitar hero som jag är rent ut sagt bäst på;) haha. och älskling har vart här ett tag. snart så kommer väl pappa hem med maten eftersom att min mor orkar inte laga mat för hon opererade sig imorse och de gick jätte bra, hon mår bra. ikväll så ska jag antingen med gustaf till södertälje eller bara vara hemma med min mor och far, jag orkar inget annat.

120672-128
Sommar, I miss!


TURKIET OM 53 DAGAR!!!

cornelia

120672-198
just nu så sitter jag hemma hos den här bruden och hon har precis duschat och vi är grymt trötta!

time to goodnight

imorgon väntar ytterligare en cykeldag framför mig. jag som hade hoppats på att slippa allt sånt, men jag är nog tvingad nu för jag är nästan alltid borta när de gäller sånt. vi ska cykla till vackstanässkolan där min bror går, haha, trevligt att veta, nej men ändå. han tar faktiskt studenten nästa fredag och de ska bli riktigt roligt, jag ser fram emot de. btw, de där med cykeldagen, vi ska paddla där och göra massa övningar av nå slag, så tråkigt kommer de nog inte att bli, men hur ska jag göra med hjälm för de har jag ingen och låna får man inte göra!

ikväll så har jag lekt med älskling och vi gjorde ingeitng, vi tittade bara i hans gamla saker från när han var liten när han fick kärleksbrev av ida glantz, haha, sötis. när han önskade sig en "hopande tiger"  "gose jur" och "nya ricki martin skivan" i julklapp tror jag de var, haha. jag älskar dig.

nu ska jag faktiskt avsluta de här inlägget med några bilder som är riktiga minnen, and i miss!


snart är vi där igen

skolavslutningen
ja gud vad tiden går fort, de har redan gått ett år sedan det var skolavslutning sist, och nu är den om 22 dagar.

jag kör en dagens och är tråk

Dagens låt: gavin degraw-chariot, älska!
Dagens dusch: har inte tagit den än, ska göra de snart.
Dagens frisyr: utsläppt, ´hästsvans, hästsvans med diadem.
Dagens smink: som jag brukar ha.
Dagens händelse: gus.
Dagens planer: ta en dusch sova och ringa gus.
Dagens vill ha: turkiet!
Dagens saknad: turkiet!
Dagens drog: gus.
Dagens tråkigaste: skolan.
Dagens finaste: felicia.
Dagens måste: ta en dusch.
Dagens dricka: vatten.
Dagens köp: en macka juice och en magnum double i cafeterian i skolan.
Dagens mat: köttbullar sås och potatis.
Dagens sjuka: frisk som en nötkärna men grymt trött.
Dagens kärlek: älskling såklart.

kiss kiss turkish tarkan

phuu... nu har jag precis kommit hem från skolan och de har varit en hur skön dag som helst. först på morgonen hade vi disa och resten av hela dagen har vi haft drama och arbetat med våra teatrar som är klara nu. de går jätte bra. roligt är de också. fick även sluta kvart i två idag men skulle egentligen slutat halv fyra.

gud så skönt de är ute, vädret är helt underbart och de är äntligen blå himmel med sol!

och i förrgår om jag minns rätt så fick vi våran taxfree katalog och de känns verkligen att de är nära att åka, jag bara längtar och längtar. jag tröttnar verkligen aldrig på turkiet, de är typ de bästa stället på hela jorden, och jag menar de verkligen. ni som inte vart där ni måste åka dit. jaja, när man tittar i den där katalogen så får man en sån skön känsla av att snart är vi där och de är så grymt skönt! jag vill åka nu nu nu!!! och idag är de 55 DAGAR KVAR, gud så tiden går fort.

snart kommer älskling och jag vill ha han nu (;

de är faktiskt bara 22 dagar kvar tills skolavslutningen och 13 skoldagar om jag räknat rätt.

turkiet
TURKIET 2007

saturday, sunday, monday

jag har tyvärr inte hunnit skrivit under helgen, har haft massa annat att göra. men i lördags som jag hade planerat skulle bli en hemmakväll blev de också. jag var med julia på kvällen och hon gick hem rätt skapligt. gus kom vid halv tolv och vi gick och la oss runt halv ett. somnade som stockar gjorde vi.

igår, söndags konfirmerade julia sig och de va riktigt trevligt faktiskt(: jag åkte med familjen tennorth till kyrkan och vi skulle vara där klockan elva. och de var klart halv ett ungefär och vi kom hem till julia kvar i ett. vi åt smörgåstårta som jag då inte är så jätte förtjust i, inte min favorit direkt. men en bit går ner och de va faktiskt mumsigt. vi fikade efter med chokladmoussetårta och cheesecake som var gudomligt gott. jag gick hem fyra tror jag klockan var och då åkte jag till älskling, vi tittade i guinnes rekord bok haha, och sen åkte vi hem till mig och tittade på oc som då var sista avsnittet och jag har nog aldrig gråtit så mycket någongång. jag kommer aldrig klara mig utan oc, låter patetiskt, de är bara ett program. men jag kommer inte de. de är så sjutk grymt bra! om några månader står säsong 4 i hyllan också, haha;)

älskling åkte precis hem och vi hade tittat på the departed. jag såg inte så mycket eftersom att jag avskyr att titta på film men han såg. btw, skolan idag var så grymt booooring! jag har aldrig vart tröttare och dessutom var jag sur och ledsen också, så inte världens bästa dag precis.

de ska vara turkey på sommarn

eller hur tempan;) n åker vi om 60 dagar. gud vad jag läängtar!
turkiet 2007

the worst day of my life

jao, vart ska jag börja...just nu så är jag väldigt trött och mår skit rent ut sagt ifrån gårdagen. uschusch, aldrig mer säger jag bara. men sånt händer, men jaja, inget mer om det. igår så var jag då hos lisa med julia och felicia och madde ett tag. vi sov där och hade trevligt till en början, riktigt trevligt. men jag vet inte om de var så trevligt framåt natten. men tack så mycket tjejer, jag älskar er verkligen med hela mitt hjärta.

micke som då är felicias fader, hämtade oss halv två hos lisa och vi var hemma kvart i två ungefär. jag gick och vilade ett tag och sen kom älskling. vi myste och pratade om gårdagen. nån som hade haft de trevligt iaf. han har precis åkt hem för att han ska på NRJ. om han nu hinner med bussen som jag hoppas att han inte gör. jag som hade tänkt ha en myskväll och sitta ute med min mor och far på min veranda och prata eller nåt sånt. men tydligen inte. han sover nog här, tror jag iaf, men med tanke på att jag ska upp så tidigt för att åka till kyrkan på julias konfirmation imorgon så får vi se hur de blir med det. så ikväll så ska jag nog bara ta de lugnt och sitta hemma med mamma och pappa och prata. de känner jag för.

ha de bra allt folk.

bilder

de här är då klänningen jag har köpt. själv tycker jag att den är jätte söt, men jag vet inte riktigt om jag tycker jag passar i den, men aja, fin är den iaf.



jag orkar inte...

nu har jag precis kommit hem från stan och de blev den vita klänning i storlek XS. jag tyckte de var bäst. just nu så är jag så himla sur och jag är på dåligt humör. jag har inte lust att göra nånting idag, jag vill bara sitta hemma och vara för mig själv, gud så skönt de skulle vara.

I should know better

wallander

igår när min mor kom hem från jobbet så hade hon köpt den där klänning från vila som jag ska ha på skolavslutnnigen. gullunge hon är. fast idag så ska vi snart åka in till stan och byta storlek till XS istället för S för den va lite stor. jag funderar på att ta den lila istället för den vita för hon hade nämligen köpt den vita och den är riktigt söt och de passar ju till avslutningen, men den lila och också grymt fin. aja, vi får se vilken de blir.

älskling sov här inatt och vi hyrde film. wallander mörkret. jag ville då se den, haha. han får faktiskt offra sig någongång till mig också;) den va iaf riktigt bra tycker jag, lite läskig tycker jag, men den va bra iaf. jag har precis duschat och han har precis åkt hem. nu ska jag nog gå ner och ta mig en muffins som mormor och morfar hade med sig hit. dom är och hämtar kattmat som min bror hade tagit hem från jobbet och då kunde dom ta lite eftersom att de är kattmat för en hel livstid, haha.

fortfarande har jag då magvärk, de är fan helt otroligt, och jag kan inte ta för mycket tabletter heller för de är farligt eftersom att jag är så ung. men de går nog över snart.


jag älskar dig

skor

new choose
äntligen har mina skor kommit. jag har väntat ett tag nu. jag hade då beställt rosa från början i storlek 38, men de visade sig att dom var för små och jag tyckte inte om färgen så jag bytte till guld och jag är faktiskt nöjd, dessutom så är dom riktigt sköna, så inga skavsår för dom som har de. (tänker på dig tempan, haha) 98:- på h&m

jag är tråk

Namn: rebecca anna christina forsberg
Född: 6 april 1993
Ditt liv med ett ord: underbart
Gjort idag: sovit, varit hemma från skolan, vart med gustaf
Vad drack du senast?: mjölk
Vem är du kär i: gustaf
Vad ska du göra i morgon: åka till stan med min mor och byta min avslutningsklänning hon köpte idag
Vad gjorde du igår kväll: satt framför datorn
Danska, Finska, eller Norska: norska såklart!
TV: the oc, fashion house
Hur många hamstrar har du haft sammanlagt: har aldrig haft någon hamster
Om du fick döda en artist på ett plågsamt sett skulle det vara? konstig fråga, har ingen aning
Om du fick bestämma att det var konsert idag, vilket band/artist skulle du ta dit? justin timberlake
Har du gråtit till en film någongång?: ja
Sista meningen innan du går?: ge mig turkiet nu!

kolla tjejen!

kolla tjejen!
sorry felicia, men jag var bara tvungen att lägga ut den här grymt snygga bilden. de ser verkligen ut som en model och jag gillar den riktigt mycket. söta unge! haha(A)

ps. du kommer hata mig föralltid nu, hahaha.

nu är det helg

jag är hemma från skolan idag också, eftersom att jag fortfarande har fruktansvärt ont i magen som vanligt. jag har precis tagit mig en varm och skön dusch och snart så kommer väl älskling få vi hoppas. jag har precis läst hans boken om mig själv och jag måste säga att jag tyckte om den jätte mycket, den va riktigt bra. bra jobbat babe;)

nu är de helg, igen! de är så skönt så. jag ska inte göra något speciellt men på söndag konfimerar julia sig så jag ska till turingekyrka först och sen samlas alla hemma hos julia och då blir de fika i think. på fredag ska jag och mamma åka in och köpa någonting till julia i konfirmationspresent och sen så ska jag köpa min skolavslutningsklänning som finns på vila som är så grymt fin tycker jag, fast jag vet inte riktigt om jag ska ta den vita eller lila, de får vi se. de är bara 15 skoldagar kvar, och 29 dagar kvar med helger och ledighet tills skolavslutningen och jag längtar så ritkigt jävla mycket! sommarlovet 07 kommer bli de bästa i mitt liv.

nej nu måste jag ta och städa upp i mitt rum så mor min blir glad, men frågan är bara om jag verkligen orkar de, och de tror jag inte att jag gör faktiskt. btw, nu ska jag avsluta.


I love the OC

oc måste vara det bästa i världshistorien, jag bara älskar de och de har jag alltid gjort. nu på söndag så är de ju då sista avsnittet föralltid, och de kommer aldrig mer att komma tillbaka, hur ska jag klara mig. men jag måste bara säga att de har vart 4 otroligt bra säsonger som har varit och de har varit sjukt bra. men de är inte alls som förr, jag tycker faktiskt att de var bättre förr, innan marissa dog, nu har allt blivitså dystert och man vet inte vart man är längre känns det som. titta t.ex på bilden uppe till höger, då de är alla fyra som de ska vara, de är de man saknar så mycket med oc, varför just marissa. den alla tyckte om som bäst. oc har blivit sämre, måste jag hålla med om, jag menar inte att de är dåligt, men sämre har de blivit, och de har minskat med tittare, och de förstår jag sen marissa dog, men jag tycker ändå inte att dom ska lägga ner, men hur ska de isånnafall fortsätta. anyway, i love the oc! nu är de bara att vänta till boxen från säsong 4 ska komma ut, då har man ju alla;)



I WANT NOW!

jag vet att de här börjar bli tjatit, eller börjar, de har nog blivit för länge sen, men de ska bara bli så underbart, härligt, grymt roligt, och allt vad de kan bli att åka till turkiet med julia, de kan bara inte bli bättre. jag längtar så jävla mycket och jag kan knappt förstå att vi ska åka dit. vi har tjatat om de i två år, nästan tre till och med om att åka till turkiet tillsammans, och nu har våran önskan gått i uppfyllesle. de betyder väldigt mycket för mig. jag vill bara åka dit nu nu nu. jag klarar inte av att vänta längre. 64 days left!

120672-178
WE LOVE TURKEY!


som vanligt ska de alltid hända mig!

imorse så cyklade jag till skolan och vände direkt. jag hade så fruktansvärt ont i magen och vi skulle ju ha cykeldag så jag visste att jag ändå inte skulle orka cykla en hel dag med magont, så jag åkte fakiskt hem och jag blir nog hemma imorgon med. jag har sån fruktansvärd mensvärk, jag börjar fan undra om det är nåt fel! anyway, när jag kom hem så sov jag i fyra och en halv timme och de va så skönt så, men jag har fortfarnade ont i magen nu, och jag har tagit två ipren idag. får hoppas att de går över. gustaf kom till mig ett litet tag och maserade min mage, men de blir inte bättre för de, haha.

jaja, nu sitter jag här och har precis gjort om min blogg och jag måste säga att jag blev verkligen inte nöjd, usch så ful den blev, jag ska nog ta och göra om den igen även fast jag inte orkar, men jag måste! såhär kan den inte se ut.

imorgon är de då onsdag och sen helg! jippie. gud så skönt de ska bli.

jag avslutar de här inlägget med en härlig vårbild när jag rider på julias rygg.
120672-177

64 dagar julia!


måndag

en ny vecka har börjat med nya tag. måndag idag dårå...och de innebär skola som var lika tråkig som alltid, och jag var så grymt trött imorse. men hade en håltimme idag och slutade halv tre. jag fick hem och tittade på oc som mamma hade spelat in åt mig eftersom att jag inte såg de igår. de va riktigt jävla bra, och nästa söndag är de sista avsnittet föralltid, hur ska jag klara mig?! jaja, gustaf kom till mig runt fem, tror jag? vad gjorde vi, ingenitng jag åt och sen åkte vi hem till honom och där åt han och sen , vad gjorde vi sen, myste.. och pratade om livet. as usual.

imorgon väntar en cykeldag framför mig, så de blir en mattelektion på morgonen sen bär de av nånstans, var de vet jag inte, men nånstans iaf. de ska väl inte direkt bli nån höjdare, men dock bättre än vanliga lektioner. jag har lånat julias cykel, eftersom att jag inte äger nån egen. dessutom så är de bara tre skoldagar den här veckan och de ska bli så riktigt skönt med en långhelg. vad jag ska göra vet jag inte riktigt än, onsdag och torsdag ska älskling sova här och mer vet jag inte. friends i hope!

nu är det nära, 65 dagar kvar!
120672-176

weekend

min helg har varit lugn och väldigt trevligt för min del. i fredags så var jag på tjejmiddag har camilla med alla tjejer, och jag tyckte att de var helt okej faktiskt, vid middagen hade vi jätte mysigt och vi satt och pratade om allt. senare på kvällen så kom jocke dennis och johan med vattenpipan och de blev inte direkt nån höjdare då, jag blev på dåligt humör. btw, trevligt var de. julias pappa erik kom och hämtade oss runt halv tolv. igår så kom min kusin marcus på besök och de va så ruggigt länge sen jag träffade honom, eftersom att han har varit i usa i flera år, så de va skönt att träffa dig kusin. felicia och gustaf kom till mig runt halv sju och julia kom senare, vi satt ute på min älskade veranda med tända ljus och pratade om allt typ haha, patrik och lotten kom även sen också. älskling sov hos mig och vi vaknade runt tolv, och vi har tittat på casino royal, och jag såg ju då inte så mycket på filmen eftersom att jag somnade som vanlgit.

jag har även fått ett par nya byxor idag av angelica, min bror flickvän. hon hade köpt dom till sin syster men dom var försmå och tänkte lämna tillbaks dom men hon frågade mig innan om jag ville ha dom, eller köpa dom, och dom satt jätte bra tycker jag och jag blev helt kär i dom, och jag fick dom av min far. he's the best!

juste, de är bara 66 dagar kvar till turkiet, de är sjukt vad tiden går fort!

hos camilla

memories


julia och rebeccas hallonpaj;)

jag måste bara säga att jag är väldigt stolt över mig själv att jag börjar bli en duktig flicka(: jag har slutat med läsk ramförallt eftersom att jag var hos tandläkaren igår (tisdags) och jag hade början till några hål men de beror på att jag dricker läsk kanske 2-3 gånger om dagen eftersom att vi alltid har de hemma, men nu har de blivit ändring på det och jag har slutat! lördagar är helt okej, samma sak med godis, och jag ska verkligen försöka nu både för min kropp och för mina tänder, så jag är faktiskt stolt(A)

jaja, idag slutdade vi halv fyra och jag gick hem och direkt hem till tempan! de va ett tag sen vi lekte, och de märktes verkligen, jag har nog aldrig skrattat så mycket på riktigt länge. jag älskar dig julia. vi gjorde hallonpaj hos mig för de var min hemkunskapsläxa och den blev sådär, ätbar iaf. vi satt ute på min baksida, på min altan, som är ute fast ändå inne på samma gång, haha. de måste vara de bästa stället på hela jorden enligt mig och julia, aja vi spelade iaf kort där och pratade och skrattade som vi aldrig gjort förr, jag fick fan ont i magen, haha, lär ju ha träningsvärk imorgon. hon gick hem 3 minuter över nio och hon had emissat 3 minuter av greys anatomy så hon lär ju vara död där hemma nu, haha. jaja, hur som helst så har jag precis duschat och pluggat inför det såkllade "NO-provet" imorgon. och jag kan allting, tror jag iaf?! snart så ska jag ringa min älskling och sen ska jag sussa. jag har sovmorgon imorgon också till halv tio och de ska bli så skönt så, har nämligen ingen gymnastik.

70 DAGAR KVAR TILL TURKIET!!!!


jag vill ha....

jag vill ha turkiet nu!!! jag längtar så fruktansvärt mycket och jag vill bara åka nunununu.
de är bara 74 dagar kvar och tio veckor ungefär och jag hoppas att tiden går fort!

jag och julia i turkiet, kan de bli bättre än såhär?
turkeey here we come!

pizza är gott

jag har precis kommit hem från skolan. vi fick sluta en timme tidigare för att vi hade fima istället för nicklas och hon sa att vi fick gå hem om vi gjorde arbetet vi skulle gjort på lektionen hemma och de är att besvara fem frågor så inte direkt så jobbigt. jag gick hem själv och lyssnade på min älskade ipod. nu har jag precis gjort pizza som var min hemkunskapsläxa som skulle vart inne idag istället, den blev lite misslyckad, men riktigt god iaf. ikväll så ska jag vara med älskling, han ska sova hos mig och vad vi ska göra de vet jag inte, hoppas på att bara ta de lugnt, hyra film eller något, som jag inte är så mycket för. men han kommer snart, han slutar halv tre.

nu ska jag nog gå ner och ta mig en till pizza bit.
bye!

120672-170

!

120672-169
chad michael murray.