Underbart i Thailand

Hallo!

ja, nu sitter jag har pa hotellet som ar so underbart jalkla fint. jag har nog aldrig bott pa not sont har fint hotell nangong. idag fyller min kara far 50 or och det ar darfor vi ar har i Thailand. ETT STORT GRATTIS TILL PAPPA! vi ska ut och ata ikvall i Patong och jag har det sa jakla bra. jag har varit har i 3 dagar nu och jag ar brun brun brun, och mitt har har blekts ockso. jag alskar sol och varme det ar helt underbart.

jag hoppas att ni dar hemmah ar det lika bra som jag, men jag horde att det var svinkallt hemma, men det ar ratt at er. haha. men har idag har det iaf varit 40 grader om inte varmare. men som sagt det ar BAST har!

ha det bra. HEJDO!


Jag ar i Thailand nu

HEJ HEJ!!!! jag vill bara s'ga att h'r i thailand 'r det helt underbrat. solen skiner och vattnet 'r helt undebrart och turkost. jag har bara vairt har en dag och jag har redan blivit brun. solen tar riktigt mycket har, och fort g'r det. jag saknar alla min b'sta v'nner och b'sta pojkv'n. klockan 'r kvart i ett h'r pa natten och jag ska fatkiskt sova snart. pappa fyller ju 50 pa onsdag ocks' och d' ska de bli party! jag hoppas att min kisse mar bra och jag hoppas att julia tar hand om honom riktigt bra, fast det vet jag att hon g'r. ohhh lilla elsklings SOTIS, jag saknar dig.


jaja, men nu far ni alla ha det s' jatte bra! medans jag solar och badar sitter ni i skolan, vilket lyx jag ha ! aja,

HEJDA!

Hejdå, Thailand väntar!

Nu åker jag till Thailand i två veckor. ni får ha det så bra
här hemma allesammans, så ses vi när jag kommer hem.
Imorgon vid den här tiden ligger jag och solar på playan. YEEY!
HEDJÅ!!!!


Julia Felicia Cornelia och Gustaf, I will miss you terribly.





Jag kommer sakna er

En ska jag måste säga är att jag kommer sakna min underbara bästa vänner när jag är borta. ni vet att jag älskar er över allt annat på denna jord. ni är allt för mig. Och Gustaf, jag kommer sakna dig också, riktigt mycket. jag älskar dig, jag är så glad att jag har dig, du är verkligen bäst.


ALLA RÄTT

Nu är det äntligen helg. och skolan idag var jätte skön. vi hade muisk prov sista lektionen och eftersom att jag ska åka iväg imorgon så fick jag reda på reslutaet direkt, hon rättade alltså mitt prov och jag hade alla rätt, inte ett ända fel, så MVG!


IMORGON ÅKER JAG TILL THAILAND.
IMORGON ÅKER JAG TILL THAILAND.

image654



Plugg + Städning

Nu börjar det verkligen närma sig. jag har städat mitt rum idag, åtminstone så att man kan komma in. plockat undan alla kläder på golvet och så. senså har jag pluggat pluggat och pluggat. jag har gjort det mesta som jag har fått i läxa att göra i Thailand. spanskan och engelskan har jag gjort klar, så de behöver jag inte ta med mig. några böcker som har gått bort iaf. sen så har jag gjort lite matte, men det måste jag ju ta med mig, åh, vad jobbigt! men så är det när man ska åka bort till SOL OCH BAD!

2 DAGAR TILL THAILAND!

Take a look

image653
120672-639



Här är mitt hotel där jag ska bo i Thailand. Phuket Orchid Resort i Karon.



Packning på G

Skolan idag var riktigt rolig. skolan har blivit bättre på sistone. allt har blivit så kul och jag bara älskar min klass! jag åkte bild hem med Monkan. jätte snällt. och gud så mörkt det är ute. jag slutade halv fyra idag och det var kolsvart ute. men det är mysigt.

Nu har jag precis packat klart det mesta. jag väntar bara på lite som ska tvättas och strykas såklart. sen är jag klar. jag ska lägga ner mina  tio bikinisar också, jag undrar ja hur dom ska få plats. haha. och underkläder och smink, och ja, jag kanske inte är klar med packningen trots allt, haha men nästan. nu är det bara 3 jävla dagar kvar!!!



Cornelia är söt

Idag har inte skolan varit som vanligt. jag har haft två lektioner. två hål och en var jag borta för att jag hade caféråd och det var roligt det rådet eftersom att Julia är med nu. jag slutade 14.10 och gick raka vägen hem och tittade klart på dom två sista avsnitten av Prison Break säsong 2. jag älskar när Sara och Michael träffas igen och kysser varandra, jag får gåshud. jag älskar dom. Julia kom också och tittade med mig och efter det var slut så gick vi till Cornelia den gullungen som hade lagat god middag till oss med efterrätt och matbröd. jag älskar dig lilla tönt.(: dig med Julia, haha. hur som helst så var det jätte gott. tack Cordie.



Wentworth Miller. He's hot!


4 dagar kvar till Thailand

Skolan är rolig ibland

Skolan idag var skön. jag gillar måndagar har jag kommit på, även fast det är den värsta dagen på veckan förutom söndagar. oj, vad konstigt det blev, men ni förstår. jag slutade halv tre som vanligt och gick med med Cornelia och ni kan ju bara gissa vad vi pratade om. Prison Break ofcourse!

120672-630

Ja, när jag kom hem från skolan så tog jag mig en tallrik med fil och müsli och tittade på PB. jag har precis, eller för en halv timme sen sett klart två avsnitt. jag ska titta mera snart efter maten som är om en halv timme. förresten, jag vet att mitt Prison Break snack börjar bli lite tjatit, men ni får stå ut, det är bäst och jag älskar det.


Klicka

Snart är jag där. om bara 5 dagar så ligger jag på stranden och solar. eller vem vet, jag kanske är ute och äter. men jag tror nog att jag är påväg hem från "stan" eftersom att klockan är 12 på natten där just nu.

PB (Prison Break)

Jag tycker att Prison Break är läskigt och den bästa serien jag någonsin sett. Det är till och med snäppet bättre än The O.C och då är det bra, riktigt bra.

120672-629120672-628

Imorgon är det tråkskola. men jag går bara den här veckan, sedan åker jag och ni anar inte hur skönt det ska bli, att få bli brun riktigt brun, ännu brunare än när jag var i Turkiet. att bara så sola och bada, och det klara udnerbara fina vattnet i Thailand, jag kan knappt föreställa mig. åh vad jag längtar! säg att ni är avundsjuka nu, haha;)

På tal om något annat, så har jag och Gustaf varit tillsammans i snart 1 år. Jag älskar dig.

Det är för sent

Jag önskar du visste vem jag var. Jag önskar jag kände dig. Jag vill älska dig. Men nu är det för sent.

Prison Break hela dagen

Gårkvällen var mysig. Julias familj var här på middag och det är alltid lika kul som vanligt. jag och Julia var med Cornelia senare på kvällen och vi gjorde väl inte så mycket. vi var hemma hos Julia ett tag och runt tolv gick vi hem till the party igen. haha. Julia har sovit här och hela dagen idag har vi tittat på Prison Break och jag har bara 3 skivor kvar av säsong 2 nu. jag är lika nervös på varje avsnitt. men det är iaf grymt jävla bra.

6 dagar kvar nu tills Thailand.

Ikväll blir det middag

Ikväll så kommer familjen Tennorth på middag hos oss och det ser jag fram emot jätte mycket, det ska bli så kul. hoppas att det blir mycket prat om turkey. nu är det ju bara 228 dagar kvar. HAHA!


Nu åker jag om exakt en vecka till Thailand. 7 dagar. nästa lördag.


Du fick mig att fundera riktigt ordentligt. det var bara tur
att det blev som det blev. jag har aldrig sett dig
så, och jag hoppas att det aldrig händer igen.
du var så jävla elak.



229

Ikväll så har jag varit med Jullan och vi har tittat på Idol och på Prison Break. jag tyckte så synd om henne igår som blödde över 3dl näsblod. min älskling. imogorn ska Jullan och hennes familj komma på middag här och det ska bli riktigt kul, jag längtar!

Julia
Sanna vänner har man kvar när de andra har gått. Sanna
vänner kan man alltid lita på. När du kom behövde
jag en vän. Sanna vänner kommer alltid igen.
Jag älskar dig

image627


Du gör mig galen

image625

Sarah Wayne Callies and Wentworth Miller

Once and for all

WM

Förskoleklassen

image624

Det här är min klass i förskoleklassen. det är några som har slutat för ett tag sen men tänk vad länge vi gått tillsammans och vad roligt vi har haft. nu är vi en hel stor klass med den andra klassen också, och det har vi varit sedan 4 tills nu. vi har riktigt roligt. vi har nu gått i 9 år tillsammans på turingeskolan och ni är bäst!

Den mannen

Det här är världens snyggaste kille och det är för mig helt obegripligt
hur man kan vara så jävla snygg. det är helt jävla otorligt.

image617

WENTWORTH MILLER♥

Girl, it's with you I belong

Jag är inte så insatt i allt bloggnade nu för tiden. men jag ska försöka att bättra mig.

Idag har det varit en riktigt skön skoldag, jag har haft två riktiga lektioner sen 3 timmars hål och sen sist på dagen har jag haft luciaträning inför luciatåget den 13 december. det ska bli jättte kul faktiskt. jag älskar jul och lucia framför allt.

Nu idag ska jag leka med Julia och hon ska se mitt nya rum som hon ännu inte sett. jag hoppas att hon kommer snart...

Dinner at Forsberg's

På lördag kommer familjen Tennort's på middag, och Julia ska sova här. jag hoppas på en trevlig kväll, och massa prat om Turkiet. men det brukar de ju bli.

image609
Första kvällen i Turkiet 2007.

11 Dias

Ja, nu är det inte långt kvar tills det bär av till Thailand. jag åker om 11 dagar och det ska bli så jäkla skönt. jag kommer inte sakna någonting här hemma förutom mina underbara vänner och min pojke såklart. det ska bli så skönt att bli riktigt brun och komma tillbaks till skolan så är alla riktiga blekfisar, haha det är iaf en resa jag ser fram emot, mycket.

image608
Bild tagen av min bror(Tim) när han var i Thailand i Mars 07.

Prison Break

Dom här dagarna som har gått så har jag börjat titta på the bästa Prison Break. jag har nu sett 15 avsnitt av säsong 1 och det är så jävla bra och spännande. jag vill bara se mer och mer hela tiden, avsnitt efter asvnitt. jag tycker så synd om Lincoln Burrows (Dominic Purcell) att han är dömd till något han inte gjort, och dödsstraff. jag tycker inte att man borde ha dödsstraff, det är så hemskt. och på tal om Michael Scofield (Wentworth Miller) så är han, ja, det snyggaste och hetaste jag sett!:O

image607:
Wentworth Miller♥

Farsdag

Jag älskar dig.
Grattis på farsdag världens bästa pappa.

image603

Jag dansar aldrig nykter

image602

Jag gillar Uggla!
JAG DANSAR ALDRIG NYKTER NÅGONSTANS ALDRIG INTE EN CHANS..... lalalala. jag älskar!

Last night was early

Igår så var jag med felicia julia och camilla. vi spelade lite kort och pratade och hade kul. felicia sov här och det blev en tidigt kväll igår. jag tror att vi kom i säng klockan 11. och jag somnade väl halv tolv. haha. jag vaknade 09.16 idag:O jag? och nu är jag jätte pigg och det är skönt! felicia har precis åkt hem.

Ikväll så kommer min babe hem från sin stuga. han kommer hem runt halv åtta och då ska vi leka tror jag och han ska sova här, i mitt nya rum som jag måste säga att jag är jätte nöjd med.

SNÖ!

Nu har äntligen den första riktiga snön kommit. jag tycker att det är skit härligt. det finns nog inget mysigare än snö.

120672-601120672-600120672-599

En kortis

Idag har jag ingenting speciellt att leverera förutom att jag åker till Thailand om 16 jävlar dagar, fyfan vad skönt!

Finished

Mitt rum är klart nu och jag visar bilder senare när jag burit in alla möbler och lagt nytt golv.

Hon kan om hon vill

120672-597120672-596

Jessica kan om hon vill. denna kvinna är så grymt jävla vacker. mycket snyggare än Ashlee!

Skolan var riktigt rolig idag

Skolan idag var riktigt rolig. jag hade så jäkla kul och det är så det ska vara i skolan, man ska trivas och ha kul, och det var precis vad jag hade idag. och på tal om mentorn så tror jag nog att vi aldrig haft så kul på någon mentor någongång, fyfan vad jag skrattade.. jag älskar min klass 8e.



Cp:et Basse, haha;)

Somebody needs you.

Snyggt

120672-592

Nej gud vad jag tycker att Paris är snyggare än Nicky. det är stora skillnader mellan dom och på den här bilden så är dom inte äns lika...

Mjuka kolor


120672-591
Just nu så sitter jag och smaskar i mig Werther's Original mjuka kolor. det är det godaste jag vet.



Jag älskar Werthers!!





Ni får äran Cornelia och Felicia ;)

image590

Jag gillar den här bilden, den är så mysig på något sätt.
På bilden är det Cornelia och Felicia.

1000

Min 1000:e kommentar blev Egoina. (:
http://egoina.blogg.se

Vinrött och beige

120672-589
På bilden så är det väldigt rött. men det är precis nymålat så det har inte torkat än, det ska bli vinrött så alla vet.

Yes äntligen. nu är det igång. Jörgen har varit här från nio imorse tills klockan tre nu på eftermiddagen och gjort förjobb och börjat måla ett varv. imorgon kommer han tillbaks och ska forsätta och jag är mycket nöjd. efter målningen så kommer bara golvet och då kommer det se ut som ett helt annat rum, hoppas jag på.

Läppförstoring

120672-587

Ja, Lindsay har förstorat sina läppar som ni ser. snyggt eller inte?

Hemkunskap är tråkigt

Första skoldagen efter lovet var ganska skön. det var kul att träffa alla igen + att Cornelia har börjat i min klass idag, och det är mycket bra. nu har jag någon att vara med på hemkunskapen iaf. men hur som helst så var det skönt att komma tillbaks.

Inatt ska jag sova hos min babe och det ska bli så mysigt så.

Jag vill ha julafton!

Sandor/Ida

image584

Nu har jag precis tagit mig en dusch. och snart så ska jag titta på Sandor/Ida som går på 5 klockan 20.00. det var länge sen jag såg den faktiskt. den är bra.

I dont get it

image581image582

They was cute.

Det är långt kvar

120672-580

Det här är vårat hotel som vi ska bo på i Turkiet. Raga heter det och det är 150 m till stranden och det är helt perfekt. jag dör av längtan. det är ju 241 dagar kvar. det är ju ett tag men jag längtar iaf ihjäl mig.

Thailand

120672-579




Jag vill verkligen bara åka nu. jag har börjat längta mer och mer för varje dag som går nu, jag vill komma bort härifrån Sverige och bli bruun!!



Be careful what you wish for

Nu är det äntligen bestämt. jag ska måla om på tisdag. idag var Jörgen (målaren) här och tittade och mätte och han börjar på tisdag morgon och det tar ungefär två dagar. från tisdag till torsdag och jag ska ha en fondvägg som är vinröd och resten av väggarna ska vara beige. när han har målat klart så ska vi även lägga nytt golv och det ska bli ekgolv. gud så skönt det ska bli att göra om mitt rum, jag har verkligen tjatat och tjatat och nu äntligen.

Imorgon är det skola igen efter ett ganska skönt lov. jag har verklgien bara tagit det lugnt. men nu går jag ju bara i tre veckor till, sen åker jag ju till Thailand, så det är inte så lånt tid kvar nu.

Det är riktigt kallt ute

Igår hade min babe fest och jag kan ju inte påstå att det var speciellt kul. men det funkade. jag sov där och det blev sängdags runt halv fem. så jag är väldigt trött just nu.

Ikväll så har jag haft främmande av Kenny(morbror) Rosita(hans fru) och Jonathan(kusin). dom har gjort en middag åt oss eftersom att min far fyller 50 om tre veckor och då är vi i Thailand så dom ville göra något för honom innan och då bjöd dom oss på middag hemma hos oss och det var jätte gott. runt klockan 9 så kom Jonathans skjuts och då skjutsade dom mig till centrum och Felicias pappa. där var även Felisia och vi gick ut och träffade Marina. vi gick hem till Marina och rökte vattenpipa och runt halv tolv så tog jag och Marina cykeln mot sandtorp för hon skulle till sin pojkvän och jag hemåt. och nu är jag hemma och väntar på min babe!

och gud vilket tråkigt inlägg. haha

image578

Allt var helt underbart den sommarn 2006.

fr.v Victoria, Marike, Angelica, Sara, Felicia, Stephanie, Julia, och jag.

I want it badly

Jag vill ha jul, snö, vinter och julafton nu. det finns nog ingen mysigare högtid än julen. alla vackra ljus som lyser i allas fönster, julpynt och allt som har med julen att göra är mysig. jag bara älskar den. vi får hoppas på att vi får snö tills jul iår.

Jag är säker på att det inte bara är jag som vill ha jul nu.





























 

Blekfis

Idag är det sista lovdagen kan man säga. egentligen så är lovet ganska kort, bara fem dagar.. men det räcker. samtidigt vill jag komma tillbaks till skolan till dom gamla vanliga rutinerna. men det är ju inte långt kvar tills nästa lov. det är om hmm... 6 veckor, så jag går alltså 4 veckor till i skolan, fö två av dom 6 veckorna går bort när jag är i Thailand. jag längtar verkligen till att bli brun!!

image577

Bilden är från när Tim (min bror) var i Thailand i Mars. Jag tycker väldigt mycket om den.


Det kan aldrig bli för mycket



Dom skorna vill jag ha, från Wedins 995:-


Naglar

Nu har jag precis tagit mig en varm och skön dusch och jag nu känner mig rikigt fräsch. jag har även målat naglarna orange, och det blev helt OK. naglarna ser så mycket fräschare ut när man har nagellack. för visso så hatar jag mina naglar, dom är verkligen fula...

120672-575120672-574120672-576

7 Sanningar om mig själv

Jag har blivit utmanad av www.sweetiie87.blogg.se att berätta 7 sanningar om mig själv.

1. När jag var 7 år så opererade jag mig för att jag hade ljumskbrock. och det är väldigt ovanligt för tjejer.

2. Jag är livrädd för getingar och då överdriver jag inte. så fort jag ser en geting så springer jag långt. en gång förra sommarn så satt jag ute och åt med några kompisar, då kom det en geting och jag fick panik och välte hela bordet så att glasen välte och gick sönder. sån är jag.

3. Jag har varit i Turkiet 8 gånger på samma ställe, och det blir 9 gången nästa sommar, att jag och min familj aldrig tröttnar är ett under, men om man trivs så trvis man helt enkelt.

4. Jag hatar att se på film, de är det värsta jag vet. den ända gången jag kan se på film är när jag är själv, för då är det inget som kan störa mig.

5. Jag är ganska kräsen när det gäller mat. det finns mycket här i världens som jag aldrig äns har smakat på, och det tänker jag aldrig göra heller. det som ser äckligt ut och luktar äckligt, de vägrar jag att äta.

6. Jag är ett spanskafreak. jag har väldigt lätt för att lära mig språket och det är ganska kul faktiskt. jag är duktigt på det.

7. Jag älskar min katt som flyttade in hit för ungefär 1 ½ år sedan, av att våran nyinflyttadegranne lämnade honom under två veckor förra sommarn, och då började han komma till oss och tillslut så flyttade han in här. dom har flyttat igen och dom tycker att de är helt okej att Sotis bor hos oss nu.

Jag utmanar alla som vill (:

Jag älskar mössor

Igår när mamma kom hem fårn jobbet så hade hon med sig två mössor till mig som jag beställt från h&m katalogen först, men dom fanns inte där så hon tittade efter dom i skärholmen istället och hon hittade dom. jag blev väldigt glad, och jag tycker väldigt mycket om dom. idag kom hon även hem med en till mössa som var från lindex och är vit, den var också ritkigt snygg. tack mamma!



En del människor är för...

Idag har jag bara slappat med gustaf hemma hos honom. jag har nämligen sovit där inatt och det var såklart jätte mysigt.


En del människor kan man inte sluta titta på. dom är helt enkelt så vackra att ögonen fastnar.

Som Angelina Jolie i just detta ögonblick, en av världens vackraste kvinnor, enligt mig. hon är ju även tillsammans med en av världens snyggaste män, Brad Pit.





Jag saknar The OC

image569

Hur snygg är hon inte?! hon måste vara det vackraste jag vet. på bild 3 var hon extra snygg, hennes kläder där var grymma.

Vart tar tiden vägen?

Idag är det 1 November. redan.. jag tycker att tiden går så jäkla fort. den bara rinner iväg. det här året är snart slut. det började ju nyss.. vart tar tiden vägen?

image568