10 månader



image567

Idag har vi varit tillsammans i 10 månader. Jag äskar dig Gustaf  Ivarsson♥

Vaccination

Nu ska jag åka och ta spruta så att vi inte blir sjuka när vi åker till thailand och jag är jätte nervös. jag gillar inte alls sprutor. usch!


På lov ska man ta det lugnt

Det var ett tag sen jag skrev. jag har inte haft tid och inte orkat helt enkelt. men nu är jag tillbaka.

Nu är det ju lov, och de är så otroligt skönt. jag njuter varje sekund. lovar har verkligen än så länge varit mysigt. jag har bara tagit de lugnt precis som lov är till för. julia har sovit hos mig två dagar och jag hos gustaf en. inatt har julia sovit här och vi skrattade åt allt igår. haha, det var så jäkla kul! de är riktigt härlgit att skratta ibland. jag tycker att jag borde ha träningsvärk i magen idag, men icke.

Men som sagt, lovet har varit mycket trevligt hittills.

Ha en trevlig dag!

image565

Igår var jag på stan med Julia och Felicia och där träffade vi Angelica.

Du och jag

Vi älskar varandra, vi är bästa vänner och vi är bäst helt enkelt. haha;)

/Julia o Rebecca

NU ÄR DET LOV

LOVLOVLOVLOV!!! nu har jag äntligen höstlov, och de här lovet ska bli riktigt jävla bäst!

Volleyboll

Idag var de skolan igen och vi hade volleyboll turnering på gympan, och det var skit kul som alltid. jag tycker verkligen att volleyboll är roligt.

Ikväll  har jag varit hos vetrinären med sotis, min katt och han har vaccinerats. han var jätte orolig när vi åkte bil och han jamade men annars gick allt jätte bra.


Skolfoto

120672-563120672-564

Nu har mina skolfoton kommit och skolkatalogen. jag måste säga att jag är mer nöjd på porträttfotot än i skolkatalogen, för där ser jag ut som en gris, jag är typ grishudsfärgad. fotografen var urusel och nästan alla blev jätte dåliga. det var verligen på tiden att dom kom nu.

Snart åker jag

Nu är det inte långt kvar. jag åker till Thailand om 31 dagar, en måndad. de ska bli så otroligt skönt.


Utvecklingssamtal

Idag har jag varit ledig och de var superskönt att få sova tills klockan elva. julia kom till mig och vi bakade schackrutor. dom blev super guda!  klockan 2 hade jag utvecklingssamtal och julia följde med till skolan och väntade. det gick jätte bra fatkiskt, bättre än förväntat. jag har VG i matte, jag liksom? ;O sen åkte vi och tittade på golv eftersom att jag ska måla om mitt rum den 12-15 november. och de blev ekgolv.

runt halv sex så gick vi ner till terassen och åt middag. det var lite pinsamt men jätte gott. vi blev bjudna på glass med chokladsås, haha. de var riktigt pinsamt! nu har jag precis kommit hem.

image561

I gotto go my own way

image560120672-559

Rebecca Forsberg

Det är allt jag vill, så ge mig det.

120672-558

Jag tänker tillbaks och jag saknar det så jävla mycket. jag vill åka nu, just nu. jag vill ha sol bad och värme och sommarlov. jag vill ha turkiet. det är de ända jag vill just nu, och jag skulle göra att för att få åka dit, precis vad som helst. jag skulle bli så lycklig. jag saknar det verkligen, allt underbart folk och hela landet. ta mig tillbaks NU!


Turkiet 18/7-1/8 2007
med Julia, det bästa jag gjort i hela mitt liv.

Jag drömmer mig tillbaka

120672-554



Jag hittade en härlig sommarbild
på min mobil som får mig att längta tillbaks till sommarn till turkiet speciellt, och alla härliga sommarkvällar, inte för att det var så speciellt bra sommar iår med tanke på vädret, men jag vill ha sommar sol och varmt ute!




I've got to move on and be who I am I just don't belong here I hope you understand


Imorgon är jag ledig

Gud vad skönt! nu är det "helg" för en dag. imorgon har vi utvecklingssamtal i skolan och då är hela högstadiet lediga. vi kör alla samtal på samma dag och då får vi vara lediga eftersom att lärarna har samtal då har vi ändå inga lektioner, och de är jävligt skönt!

Nu går jag bara två dagar till, torsdag coh fredag, sen är det HÖSTLOV! fifan vad skönt. jag får sova ut!!


image552Igår fick vi tillbaks våra engelskaprov och jag fick VG som sagt, och jag är mycket nöjd. ;)










Zac och Vanessa på Hawaii



I LOVE THEM BOTH!

Bra att ha




Jag tittade precis i h&m katalogen, och jag sa till mamma att jag ville ha något nytt, och hon sa att det var okej. så vi ska beställa någon dag, om inte nu ikväll. det som är ovanför ska jag alltså beställa. sånt som är bra att ha.

Det är så det ska vara!

Jag älskar dig

101351-496

Igår var det party hemma hos mig. jag hade grymt kul och jag hoppas ni andra också hade de. jag, min brors kompisar och mina kompisar var där och som sagt, det var mycket trevligt. vissa fick ju lite för mycket av det goda. haha. but it's always like that;)

Mer bilder får ni se imorgon..


Förövrigt så har min helg varit den bästa på länge!

High shcool musical 2



Den bästa film jag sett på länge. ni som inte sett den, jag rekomenderar verkligen att se den. den är grymt jävla bra. mycket bättre än den första. jag älskar den. det var till och med så att jag började gråta, och då är den bra.

Yes, he is!



ZAC ÄR SNYGG!!!

Mysig kväll

Igår var jag med älskling hela dagen. han kom hit efter skolan och åt middag här. vi tittade åp high school musical 2 och den var riktigt bra tycker jag. jag började gråta när hon sjöng, I want to go my own way. hon är så söt vanessa! vi tittade på idol också, och de var synd att gathania åkte ut, men samtidigt bra, för dom flesta var bättre än henne sångmässigt. men hon är sötast. vi gick och la oss runt tolv och jag somnade som en stock.



Nu om en timme ska jag till stan med julia hon frågade mig om jag ville följa med, och självklart gör jag de. vi ska även äta på sandy's som jag älskar.


She's cute



Jag tycker att Rachel är jätte söt.

Fuck you

Ibland är du riktigt jävla konstig, jag förstår inte vad som har tagit åt dig! åh, jag blir så arg!


Ikea

Idag har jag varit på ikea med cornelia jonas och daniel och ingela såklart. vi var där för att handla saker till cafeterian i skolan eftersom att vi är med i caférådet så vill vi göra snyggt där. vi har köpt en massa saker och de blev faktiskt riktigt fint. vi stannade kvar i skolan tills klockan 5 och fixade.

Nu har jag pluggat en aning iaf om El och magnetism. gud vad de är tråkigt. jag förstår typ ingenting och de hjälper knappt av att plugga.


image545
Riktigt rolig dag på Ikea!

Jag älskar kläder




Jag älskar kläder och jag älskar bild nr2. mumss!!


Kappa

Idag när mamma kom hem så hade hon med sig min nya kappa. jag är väldigt nöjd med den må jag säga, fast jag vet inte riktigt om jag tycker att jag passar så bra i den, men de får jag fixa. men här är den.


H&M: 798:-

ps. på den första bilden ser jackan ganska grå ut, men den är svart.


Nya underkläder

Idag fick vi tillbaks våra spanska prov. jag fick 79/84 och ett poäng ifrån mvg. 80 var mvg, så jag fick vg+ iaf;) och jag är nöjd. vi har även haft engelska prov idag som gick super!

Efter skolan så åkte jag och mamma och handlade nya underkläder till mig. det blev 6 par trosor och 2 bhar och de behövdes verkligen. + en vanlig bas svart tröja, alltihop fårn h&m. vi la även undan en kappa till mig från h&m tills imorgon som mamma ska hämta. tror jag iaf. och den var riktigt snygg. bild visar jag imorgon.

Inatt ska jag sova hos älskling och han och hans pappa hämtar upp mig snart eftersom att han är på träning.

Ingenting är som förr

Förut hade vi det som bäst, och allt var helt undebart, men nu har allt förändrats och såväl du. det är inte alls lika som förr. numera känns det som att dina kompisar är viktigare än mig, dom går före hela tiden. ingenitng är som förut och det kommer aldrig att bli det heller. allt har förändrats. jag vill inte släppa taget, de är det sista jag vill.

image539

Turingemarknad

Jag hade en trevlig lördagkväll, de är det ända jag kan säga.

Imorse vaknade jag av att julia skickade ett sms "Vakna!!!" haha. vi skulle nämligen gå på turingemarknad som är varje år här i nykvarn. och för oss som bor här så är det en tradition. jag gick dit med julia som sagt och jag köpte brända mandlar och remmar. jag älskar remmar!



Nu ska jag plugga som jag verkligen inte har lust med. jag är riktigt trött. jag har engelska prov imorgon, och därför måste jag plugga.


Det kommer aldrig att bli som då.


Till Julia

Allt du gör och allt du säger, gör mig lycklig. Jag älskar dig. Livet.

image538


Zac Efron

image50

På den här bilden är Zac riktigt snygg. jag har aldrig tyckt att han är speciellt snygg förut, men nu var han riktigt snygg!

Wok är gott

Det jag skrev i förra inlägget var inte sant. jag gick aldrig på matchen. pappa skjutsade mig till gustaf istället!

Igår åt jag och julia middag hemma hos felicia och det blev wok. det var riktigt gott. cornelia kom efter ett tag och sen började killarna komma. gustaf, dennis, anders, joel, jocke ett tag, eric, magnus och patrik. jag tror inte att jag glömt nån men de var nog alla. det var väldigt segt i början men sen blev de ganska kul. tack för en trevlig kväll.

Gustaf har sovit hos mig inatt och vi vaknade halv ett. jag drömde att jag hade fått G på mitt spanskaprov och jag grät som aldrig förr i drömmen bara för att jag hade fått G, haha det var ganska kul. men ikväll så ska jag och gustaf kanske på bio, men de väntar och se hur det blir med de.


image537

Jag och felicia i skolan igår.


Prov och Hockeymatch

Idag har jag haft spanskaprov och de gick bra!

Nu alldeles strax ska jag äta middag och sedan iväg på hockeymatch med pappa Södertälje mot Färjestad i Scaniarinken.



Sanna vänner

image534image535image536

Alla måste ha någon att kunna lita på. Ni är det bästa som finns. Jag älskar er!


Not good Hilary



De Hilary har på sig tycker jag inte är snyggt. thats it. när bilden är större så ser man bättre, men nej, inget jag fastnade för.

Britney

image

haha! ja om de stämmer det vet vi inte.

Smack

Idag fick jag tillbaks mit Hemkunskapsprov. jag hade väldigt stora förväntningar och jag trodde att jag skulle få mvg, och jag hade verkligen hoppats på det, de som gick så bra...men jag fick bara ett vg. men jag får vara nöjd för det, 43/53.

Jag och mamma har köpt glass av glassbilen för någon timme sedan och vi köpte Smack lakrits som jag bara älskar! jag bara njuter när jag äter den.



Imorgon har jag spanska prov och jag har pluggat som en gris hela dagen igår och idag, och nu känner jag verkligen att jag kan allt stenhårt. jag ska bannimig ha de där mvg:t jag SKA! med tanke på att jag fått de på alla mina andra spanskaprov i 7an.




Jag får tårar


Jag har precis tittat på Hitta Hem. jag tycker att de är så hemskt. alla hemlösa katter och hundar. jag förstår inte hur man kan göra så mot djur, vad tänker folk med egentligen? det är nästan så att jag får tårar, usch, det är så hemskt!










VG på matteprovet

Idag i skolan fick vi tillbaks våra matteprov och jag fick 25/32 och VG! jag är superglad, för jag trodde verkligen inte att jag skulle få det. de känns bara så himla bra.

Imorse var det superkallt. jag höll på att frysa ihjäl. jag undrar om det var minus grader ute, och det var de säkert. jag fryser dagligen nu för tiden. det är kallt överallt tycker jag.

image531

bilder jag tog imorse då det var ISKALLT!

OC säsong 4


Åh vad glad jag är. jag gick nyss in på cdon.com och tittade om OC säsong 4 hade kommit. och det hade den. den fanns att "boka" men den den kommer preliminärt den 5 december, då släpps den i butik, och då blir det fyra boxar i hyllan. jag måste säga att jag saknar OC riktigt mycket. nu har jag inget att se fram emot längre varje söndag.

Mysig söndag

Jag har precis kommit hem från min mormor och morfar som vi varit på middag hos. det var faktiskt riktigt mysigt med en söndags middag. morfar fyller nämligen år.

Nu är jag trött och jag funderar på att bara titta på tv/film och ta lite chips. de vore riktigt gott. hoppas ni alla haft en bra söndag för de har jag haft, en mysig söndag. jag som alltid hatar söndagar, men den här var helt okej faktiskt.



Mischa är så vacker så jag blir mållös. She's perfect!

Vanessa Hudgens



Vanessa Hudgens är riktigt vacker och söt. Vem skulle inte vilja vara henne för en dag.


Shopping sugen

Gårkvällen vad trevligt må jag säga!

Gustaf sov här och det var mysigt. om ett tag så ska jag iväg med mamma till min bror och hans tjejs nya lägenhet och titta lite eftersom att dom har fått upp allting nu, möbler m.m.

Jag är väldigt sugen på att åka till stan idag och shoppa! men jag har tyvärr inga pengar och mamma hade inte heller någon större lust, så de får bli en annan gång.


Jag vill köpa underkläder, för de behöver jag verkligen. inget av bilderna ovanför skulle sitta fel just nu. jag gillar den senapsgula tunikan, den är enkel och funkar till allt.

Finally

Nu är de slut på skolan för två dagar, och det är helg. de är superskönt! jag måste säga att jag har varit på så himla bra humör idag, jag har varit jätte glad och de har känts bra faktiskt. jag älskar att vara glad!

Just nu så lyssnar jag på musik och väntar på att gustaf ska komma. vi ska ha en myskväll ikväll med film och godis.

120672-529120672-528

Jag imorse innan jag skulle till skolan.


Välkommen hem

Nu är du äntligen hemma din lilla tönt. jag hoppas du har haft det bra i Egypten och njutit en hel vecka av sol och värme. jag pratade nyss med dig i telefon så jag vet hur du har haft det, men så att alla andra vet. hoppas att du inte är brun, haha!! men skönt att ha dig hemma igen, och välkommen hem. jag äskar dig.

120672-524

I like



Jävligt snygg outfit. speciellt skorna, dom tyckte jag mest om.


SSK - LHC

just nu så tittar jag på södertälje mot linköping och de är kul att se på. jag har alltid varit hockeyintresserad ända sedan jag var liten eftersom att mina bröder har bott i scaniarinken, och för bara nåt år sedan så var jag inte klok, jag kunde hela tabellen och alla spelare. sån var jag, haha.

aja, det står 3-2 till södertälje och jag hoppas dom vinner jag hade egentligen velat gå på matchen med pappa, men han hade ingen större lust så de får bli nästa torsdag som är mot färjestad.


Kanelbullens dag

Jag har kommit hem från skolan för ett tag sen. och de var jobbig skoldag  idag som alltid.

Idag det faktiskt kanelbullens dag som inte får glömmas. i skolan på elevens val har jag och min klass bakat massor med bullar till idag, både vanilj och kanel bullar. de konstiga är att alla tycker mer om vaniljbullar än kanelbullar, och de gör jag också. vanilj är så ruskigt gott! jag köpte faktiskt en bulle i skolan, en vaniljbulle. haha.

men nu sitter faktiskt här och äter chokladbollssmet istället för en bulle, men jag måste säga att de är minst lika gott! ;)

image523

På bilden har jag ätit en heldel. Ser de inte gott ut eller, haha!

That dress



Den här klänningen är så ruskigt snygg. I just love it!

Room Service

Idag var de en lång skoldag. vi slutade halv fyra och det är jobbigt. efter skolan var jag med julia och cornelia. vi drack te och pratade om allt. julia kom tillbaks till mig efter hon ätit middag och då tittade vi på hitta hem och room service som precis är slut. jag tycker om room service, inredningsprogram är så kul att se på.

nu är jag väldigt trött så de blir natti natt för mig alldeles strax.
god natt!


gud vilket tråkigt inlägg!


Trött Rebecca

Gustaf har varit hos mig i någon timme och åkte hem för ett litet tag sen. vi somnade som två stockar. åtminstone jag iaf. och pappa kom upp och väckte mig av att det var mat. så nu sitter jag här som en trött Rebecca och snart somnar. skolan tar verkligen på krafterna med allt pluggande. kan inte lärarna bara SLUTA någongång!!


Heja Sverige!

Det här är min katt. haha, han är lite knäpp. men hur söt är han inte. jag älskar honom! hans ögon är inte likadana som alla andra katters, dom är så fina och speciella på något sätt...

120672-517


Strumpbyxor i härliga färger

Dom här strumpbyxorna är riktigt snygga! jag gillar när de är färg. jag funderar på att köpa dom cerise färgade! från h&m och kostar endast 79:50:-

Nykbakade bullar

Jag kom precis hem från skolan, och matteprovet gick bättre än förväntat faktiskt. jag är riktigt nöjd. på elevens val bakade vi bullar jag och cornelia. dom blev supergoda. nybakade varma bullar är det godaste som finns. right?;)


Jag älskar bullar!

Jag är arg!

Åhh jag är så arg nu så jag gråter! jag kan inte engelska läxan och jag fattar INGENTING!

Mycket i skolan nu

Det är måndag igen och 1 oktober. september månad har bara svichat förbi. snart är det halloween och jul till och med. och snart thailand också, den 24 november i två veckor. gud så skönt det ska bli!

Vi har så jäkla mycket i skolan nu. Imorgon har vi matteprov och vi får väl se hur de går, men jag hoppas att de går bra. jag mena ett av 15 matteprov är väl inte hela världen. huvudsaken är att man blir godkänd. men ni får önska mig lycka till!(:

jag har precis skrivit klart en uppsats om blomkungen, Carl von Linné och den blev hyffsat bra.