Sol är underbart

Idag har det verkligen varit skönt väder. jag längtar bara tills det är grönt på alla träden och tills det blir sommar plus att jag bara vill åka till Turkiet nu, omedelbart. ta mig dit! fyfan vad jag längtar.

Idag har skolan varit skön faktiskt, helt okej lektioner och så jäkla fint väder så man har bara varit ute hela dagen nästan. skönt. efter skolan åkte jag Julia Camilla och Julia in till Södertälje och fixade lite grejor, sen satte vi oss på Maren och myste lite. jag åkte hem med papi och nu har jag nyss varit hos Julia ett tag och pratat. Ska nog sussa snart.

image1042

I say Yeah



A lot of girls are sexy
but you know how to use it
You can keep me up on the phone all night
We say lets hang up on 3 but we don?t ever do it
Aint it crazy how after all this time
We got that you hang up no you hang up kinda love
We got that you hang up no you hang up kinda love

No air

Usch vad tråkigt det var i skolan idag. jag hade verkligen ingen lust alls att gå upp imorse och gå till skolan. jag hade gärna praoat en vecka till, även om det var så jobbigt att gå upp så tidigt som jag gjorde. men men.... bara fem veckor kvar nästan. det går fort som tur är, sen är det sommarlov. fyfan vad skönt!

På onsdag är det ju Valborg, jag har inte direkt några stora planer, men vi får väl se vad som händer. jag hoppas verkligen på att det kommer bli kul, det är det ända jag ser fram emot. haha.


image1040

64 dagar kvar till Turkiet!









Tråkigt värre

Det har inte blivit så mycket bloggnade på sista tiden.

I helgen har jag grillat i både fredags och lördags och förra helgen hade jag middag med mina tjejkompisar och sen hade Felicia fest och det blev mycket trevligt, väldigt lyckat måste jag säga. har egentligen inte så mycket att berätta. Jag och Felicia har praoat hos min mamma på Scandic i resutrangen den här veckan som varit. måste säga att det har varit riktigt kul faktiskt. jag kommer sakna alla som jobbar där och sakna att bara vara där och äta den goda frukostbuffé och lunchbuffén varje dag. gud så gott det var. jag åt mer än vad jag jobbade nästan, haha.

En till sak som är kul är att jag och Gustaf också börjar träffas igen. får bara hoppas på det bästa nu att det blir så bra som möjligt mellan oss.

JUSTE!! Julia har tatuerat sig också!!!!!;D

Jag funderar på att börja blogga lite mer, det är så roligt att läsa om ett år eller så.

image1035
image1036image1034
image1037
image1038
image1039

Lite bilder från veckan som varit.


Bäst

Ja, det finns inte så mycket att säga just nu förutom att vädret är kanon och då blir jag glad!

Helgen kommer bli grym!

Jag älskar min vänner, ni är det bästa som finns!

Jag älskar även min underbar klass 8e, somliga är bättre än andra, så är det!


image1033


Hej och hå


Idag är det tisdag och skolanv ar tråkig idag. jätte tråkig fatkiskt. förutom på matten då det gick riktigt bra, det känns skönt.

Jag och Felicia har varit på Lillhaga hela lunchrasten och så skippade vi elevens val för att titta på deras Innebandytunering som dom hade. det var underhållande kan man säga, haha. rolgiare än elevens val i alla fall. ikväll så ska plugga lite engelska.. åh jag hatar verkligen engelska, det suger rent ut sagt!!!!

Blogg är tråkigt.
Tack för mig.

Jag älskar er


Igår så var jag hos Marina på fest. det blev lyckat, men jag hade roligt till en början, men sen blev jag lite deppig så jag hade inte så kul, men alla andra verkade ha riktigt kul, och det är huvudsaken. men tack i alla fall för en bra kväll, alla som var där!

image1031
image1032

Åh jag älskar er, ni är bäst!


Rihanna + Julia

120672-1030120672-1029120672-1028120672-1027

Kan Rihanna sluta vara så jävla snygg. Jag älskar henne!!!!!!!!!! Hon är så grymt äckligt jävla bra, och så grymt äckligt jävla snygg. Kan hon inte bara komma tillbaks till Sverige och spela en ny konsert så jag och Julia får gå på den.  JAG ÄLSKAR RIHANNA!!!!

DET ÄR SOL UTE!


image1020
image1021

JAG ÄLSKAR VÅR!!

Harry är bra, men ful

Nu har skolan verkligen dragit igång igen känns det. jag har spanska läxa tills imorgon, jobbigt jobbigt....

Inatt sov Felicia hos mig och vi hade riktigt mysigt. vi åke ner med moppen och köpte dip och korviga ostbågar, chips hade jag hemma. vi svullade det och tittade på Harry Potter och det vises sten. den var länge sen jag såg men jag älskar Harry Potter, dom är så bra.

Den här boxen fick jag av min bror Adam i födelsedagspresent igår, lite sent, men bättre sent än aldrig. det är med alla Harry filmer i den första, andra, tredje och fjärde. tack så mycket brodeeer!


image1019

Snyggaste ever


Såhär snygg kan man vara om man heter Julia och Rebecca och ska åka upp till Stockholm.

Ni får skratta! HAHA

image1017image1018

I've got nothing left to prove


Det här var det jag köpte när jag var i Stockholm med min Jullan i tisdags;



Jag är mycket nöjd.

Ps. Jag vet att bild 2 ser lite rolig ut, haha!

Det bara rullar in smet

Jag har inte skrivit på ett tag.

Som ni kanske vet så fyllde jag år i söndags och min födelsedag var jag mycket nöjd med. jag fick precis allt jag ville ha och jag är super nöjd, verkligen. åh, jag är så glad över allt jag fick, den bästa födelsedagen på riktigt länge! så det blev lyckat i alla fall som tur var.

Idag var vi lediga för vi har utvecklingssamtal. jag hade mitt klocna 13.30 så efter det så tog jag och Julia 14.39 tåget upp till Stockholm. eftersom att jag fyllt år så har jag ju lite pengar att shoppa för. jag köpte en jacka och tre tröjor. jag gjorde av med 900 kr :O. tur att jag har mycket kvar då, haha. jag och Julia såg Jimmy Jansson och Sandra Dalberg i Stockholm också, med deras barn. sen såg vi Shescity och Rar, jag kanske ska säga Petra och Mickis. ja, det är två stora modebloggar i Sverige för er som inte vet det. men det var coolt i alla fall, vi följde efter dom, haha. fan vad vi är bra Jullan! jag älskar dig soulmate.

Imorgon ska jag till skolan för första gången på två och en halv vecka, så det ska bli skönt att komma tillbaka faktiskt. jag längtar, tro det eller ej.

Cykeln heter Bella


MIN NYA CYKEL!!!!!!!!


image1012image1010image1011

Ikväll får jag gäster

Igår fredags, var jag också hemma från skolan. jag hade åkt på en riktig förkylning där, men det läkte fort som tur var. nu mår jag super bra och har bara lite ont i halsen men det är ingen fara. skönt i alla fall.

Ikväll får jag gäster, Kenny Rosta Mormor Morfar Tim och Angelica. dom ska äta middag här för min födesledag är på en söndag och då jobbar pappa till tre så det är inte så bra om dom kommer då så då passade det bättre idag. så jag får lite presenter idag också, kul. jag älskar att få det!!! men jag hatar att öppna dom när andra ser på, man vet inte hur man ska se ut när man ser vad det är, vilken min man ska göra, haha. om man inte tycker om det så ser man så konstig ut. det är jobbigt, haha.

OOHH JUSTE!!  Igår när mamma kom hem från jobbet hade hon med sig en cykel till mig, åh! vad glad jag blev.så jävla snygg, vit dam cykel. den var inte i födelsedagspresent, jag bara fick den. fast mamma får också använda den, vi delar liksom.

Ge mig!



Jag döör!!!!! Hur snygg är inte Chris Pine som spelar Jake i Just My Luck. muuumsss !!!!!!

Sjuk sjuk sjuk!!!!!!!!

Jag är hemma från skolan idag igen. jag vet inte vad jag har åkt på, men en riktig sjuka i alla fall, en riktig förkylning skulle jag vilja påstå. det känns som att jag börjar få halsfluss, men jag hoppas verkligen inte det för det vore inte så speciellt kul med tanke på att jag ska ha gäster här på lördag och jag fyller år på söndag så jag hoppas verkligen att jag blir frisk och att jag inte har halsfluss. jag ska vara hemma från skolan imorgon också. det är så tårkigt att vara hemma från skolan när man är sjuk, jag hatar det. även om jag det är tråkigt att vara i skolan så är det ändå så tråkigt att vara hemma och vara sjuk. usch usch.

Idag när jag varit hemma har jag tittat på Just My Luck på Canal+Comedy. åh, den filmen är så jävla bra. jag älskar MCFLY!!!!!!!! och Lindsey  är så jävla snygg.


Zoey 101



Jamie är så jävla snygg!




Kolla på Britney vad snygg hon var, hon var så söt.



Jag har precis tittat åp Zoey 101, det är lite töntigt, men bra.

I hate it


Idag är jag hemma från skolan för jag är sjuk. jag mår verkligen inte bra. jag har inte sovit någonting inatt och jag har feber ont i kroppen och halsen. jag har aldrig mått såhär dåligt någonsin. det är så jävla jobbigt, jag hatar att vara sjuk!!!!!! åh, tänk om jag är sjuk på min födelsedag på söndag, kuuuul.


PB is back


Åh, igår började äntligen Prison Break efter ett långt uppehåll. det var grymt bra och jag älskar Michael, han är fortfarnade lika jävla äckligt snygg!


Bad day

Idag har skolan börjat igen efter lovet och jag trodde att det skulle vara ganska kul, men tvärtom, fyfan säger jag bara. det började inte med en bra dag efter lovet kan jag säga i alla fall, jag var sur och deppig hela dagen. jag har verkligen ont i hela jävla kroppen. precis som när jag har feber. ibland fryser jag och ibland svettas jag. det är sjukt jobbigt.






Känslorna bubblar inom mig.

Bästa påsklovet

Igår var blogg helt cp. jag hade värsta bloggsuget men nej, såklart går det inte att skriva, för dom höll på att uppgradera blogg.se och det var irriterande, men nu kan jag skriva igen.

Mitt lov har varit skit bra och jag har haft jätte kul verkligen. jag har varit med Julia i stort sätt varje dag, och vi har alltid hittat på något, varje dag. ovanligt faktiskt för att vara oss, men vi har haft jätte kul tillsammans. jag har festat två gånger, varit på bio och träffat Emma Paulian och Viccan. det var riktigt kul att träffa er, det var så länge sen sist.
Igår möblerade jag och Julia om i mitt rum, och det blev faktiskt lite finare än förut, men jag kunde inte sova inatt för att jag var så ovan med att sängen står i mitten.

I lördags så var jag hemma hos Johanna som har fyllt 16 år. Grattis till dig. jag hade jätte trevligt. vi dansade och hade skit kul, jag hade det i alla fall och det verkar som att de andra också hade det.

image1008image1006
image1009image1007