Mat mat mat

Nu kommer Jullan hit och jag tror att vi ska äta något, sen dra och bada!

Ha en bra dag
/Rebecca

Sista Juli

Idag är det varmt och jag ska åka och bada med mina älsklingar!

Igårkväll så var jag med Julia Felisia Marina Mathilda Emelie och Cornelia. Vi var ute, gick runt lite. Vi hade i allafall riktigt kul. Jag vet ju då inte om alla hade det, men Jag Julia Felisia och Marina hade grymt kul. Det har jag alltid när jag är med er.


Jag älskar er!
Ps. Bilden är ifrån April.

Marina Felisia och Jullan

Det är så skönt när det är så bra väder ute för då finns det så mycket mer att göra. Idag har jag varit med Marina Jullan och Felisia. Vi gjorde inte så mycket, tog det mest lugnt. Nu ska jag alldeles strax duscha och sen ska vi träffas igen allihopa. Jag vet faktiskt inte vad vi ska göra, men nåt roligt hittar vi alltid på. Som vanligt tjejer;)
Ni är bäst!


Allsång


Allsång på skansen

Cornelia Jullan och Julia

Felisia och jag

Marina Cornelia och Jullan

Jag i den fina flätan som Johanna har gjort

Bergo-dalbanan som jag och Jullan åkte

Jag och Jullan

Jullan Julia Marina Felisia och Cornelia

Martin från BWO


Igår var vi på Allsång på skansen. Det var jätte mysigt. Vi satt på en filt och åt våran middag som bestod utav sallad, haha. Alla hade sallad. Vi orkade inte vara kvar på skansen för BWO var dom ända som var roliga och titta på så vi drog till Grönan. Där åkte alla ett varsitt åk. Jag och Jullan åkte bergo-dalbanan, den är så jäkla rolig,  och de andra åkte Pop-Expressen. Efter det så åkte vi hem. En jätte mysig dag.

Turkiet 13 Juli!

Åh äntligen! Mamma har bokat resa till Turkeit, Side nästa år, IGEN!!! ÅH, fyfan vad underbart. Jag längtar så jävla mycket, redan. Som tur är ska världens bästa Jullan med också, och fyfan vad kulvi kommer ha, för tredje gången tillsammans i Turkeey!! Det blir jag mamma pappa Kenny och Rosita, min morbror och "faster". Det ska bli så himla underbart, ni förstår inte. Nu har jag och Jullan äntligen något att se framemot tills nästa sommar. TURKEY 09, HERE WE COME!!

349 DAGAR KVAR!


DEN 13 JULI DRAR VI!!!!

Jullan + Becca

Blogg är tårkigt men jag skriver ändå, för skojs skull.

Igår var jag och Jullan på kryssning, bara över dagen, det var jätte mysigt faktiskt. Det är alltid lika kul att vara med henne för hon är bäst! Vi var där med hennes föräldrar och Annelie och Görre, haha.  Hursomhelst så var det i allafall jätte mysigt, trevligt. Kul att ha någonting att göra för en gångsskull i lilla SVERGIE.

Idag har jag varit på hökmossen med Jullan och Felicia. Jag badade för hmm.... andra eller tredje gången i Sverige, fyfan vad kallt det var. Snacka om att jag fick en chock när jag hoppade i, jag trodde att jag skulle dö. Det var inget mot Turkiet direkt, haha. Lite varmare där va.

Jag längtar tillbaks till Turkiet så otroligt mycket. Jag vill åka dit i September, men helst just nu och bara vara där hela sommaren tills skolan börjar, det skulle vara helt underbart! Jag älskar Turkiet och jag saknar allt underbart folk där nere.

Ikväll ska jag vara med Jullan som vanligt, vi tröttnar aldrig på varandra, aldrig. Men det är så bästa vänner är!


Jag och bästis när vi skulle åka hem.. Jag älskar dig!


Jag hatar Sverige!

Jag och Julia är deprimerade. Vi hatar Sverige och vi vill bara åka tillbaks till vårat älskade Turkiet och Side!!!! Vad gör vi när vi är hemma liksom? Ingenting.... Det är svinkallt ute på kvällarna och jag börjar till och med bli sjuk. Det är det ingen stor risk för att man blir i Turkiet direkt, för där är det bara 30 grader varmare. Det är helt sjukt var jag längtar tillbaka. Jag har bara lust att sitta inne varje dag, titta på alla kort och bara gråta floder. Ni får tycka vad ni vill, men så är det bara. Det bästa som skulle kunna hända just nu är att få åka till Turkiet igen. Åhhh, JAG HATAR SVERIGE!!!!!!!

Nu ska jag och Julia till stan....Det var ju väldigt mycket roligare än att bara sitta hemma. Jävla Södertälje!!!!!

Turkiet är bäst!




Det finns inget bättre än att vara i Turkiet!! Ingen förstår hur jävla mycket jag längtar tillbaka. Ta mig dit nu tillsammans med Jullan, bara Jullan!!!!! ÅH, JAG ÄLSKAR TUURKIET!!!!!!!!!!!!!!! Jag är så jävla deprimerad hela tiden, för det ända jag ätnker på är Turkiet Turkiet och Turkiet. JAG ÄSKAR DET!!!!!!!!!!!! Jag hoppas verkligen att jag och Julia kan åka dit en vecka i September, fyfan vad kul det skulle vara, då skulle allt vara så mycket bättre!

Turkiet är bäst!


Hemma...

Nu är jag tillbaka igen från en helt underbar resa. Jag saknar det så jävla mycket, det går inte att förklara. Jag vill tillbaks, så mycket som det bara går. Dom här två veckorna har varit helt perfekta. Jag önskar att jag fick stanna kvar i två veckor till. Jag älskar vekrligen Turkiet, det är helt sjukt underbart! Hotellet var jätte bra och det var lika bra som vanligt kan man säga. Vi solade och badade varje dag tills klockan fyra på dagarna. Det kunde inte bli bättre än så. Allt var så perfekt, folket i Turkiet är så himla bäst och trevliga. Ingen kan föreställa sig hur det är där nere. Jag skulle kunna gråta nu för att jag vill åka tillbaka så mycket. Hursomhelst så var det helt underbart i allafall, jag älskar Turkiet! Jag och Julia hade så himla kul, åh, jag saknar allt och jag älskar dig Jullan!!!


Turkiet är helt jävla underbart och jag älskar det landet!!!

Turkiet nästa

Nu sitter jag här och har precis målat naglarna. Jag är snart klar och om cirka 40 45 minuter så åker vi. FYFAN VAD JAG LÄNGTAR!!!!!!

Ha det bäst
Hejdå!!!!!

Turkey here we coome!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/Rebban

Jag älskar er mina vänner!

Idag så har jag packat det sista städat rummet bäddat rent och så. Ni vet allt man gör innan man ska åka bort. Ni förstår inte hur jävla skönt det ska bli att åka bort i två hela veckor till världens underbaraste land. Fyfan vad jag längtar! Det är helt obegripligt. Nu ikväll så har jag och Jullan varit med alla våra bästa vänner och haft en hejdåkväll. Det var inte så kul eftersom att vi inte gjorde något, haha. Men vi satt vid Lillahaga som vanligt med alla coola moppar. Moppe tjejerna ni vet. ;)


Här är några av dem. Jag älskar er!

Ni är det bästa jag vet. Best friends!

Aja, det här blir mitt sista inlägg för mig tror jag på ett tag.
Ni får ha det så jätte bra här hemma så hörs vi när jag kommer hem om två veckor!

Jag kommer sakna er alla här hemma,
jag lovar att jag kommer tänka på er.

Bye
/Rebban


Imorgon

IMORGON ÅKER VI TILL TURKIET!