Grattis Victoria!

120672-1004

Grattis Viccan på din 16 årsdag.
Love♥


Jag har kul


Igår var jag på stan med Julia. vi tittade runt lite och hade kul. som vanligt, haha. jag var i stort sätt hemma hela kvällen med Julia. vi tittade på Guldkompassen som var så jävla dålig!  fyfan vad dålig den var. vi åt popcorn och sen sov hon hos mig. jag vaknade halv elva idag och hon vankade lite tidiagre än mig så hon hade varit uppe i två timmar, haha. men iaf, då gick jag och Julia ner och åt frukost och sen har vi sjungit och dansat hela dagen. nu är hon påväg till stan för att hämta sina linser, sen kommer hon tillbaks hit igen och då ska vi vara med Felicia. det ska bli kul att träffa den skit ungen för det var jätte länge sen, en vecka idag. vad vi ska göra, det vet jag inte, men det får vi väl se. =)

image1001

ÅH JAG VILL HA SOMMAR!!!!!!!!!!!!!!!

Grattis världens bästa 16 år!


Grattis världens bästa vän och världens bästa Julia på din 16 årsdag. Jag älskar dig mest av allt i hela världen. Du är verkligen bäst. Jag hoppas att du får den bästa födelsedagen, det förtjänar du. Nu är du 16 år, redan. Tänk att för 16 år sedan så kom till till jorden, världens bästa Julia. Det är helt sjukt hur mycket du betyder för mig, du är det bästa jag vet. Vi ska vara vänner för evigt. My soulmate.
GRATTIS IGEN!!!!!

image1000

Jag älskar dig Julia.

Juno, Junobug


Igår hade jag en riktigt tråkig dag till en början. jag och Julia pratade i telefon hela dagen och var så jäkla sura för att det inte finns något att göra. vi visste inte vad vi skulle göra för det fanns verkligen ingenting att göra, eller det finns ingenting att göra. allt är så riktigt tråkigt.... usch. men sen kom vi på att vi kunde gå på bio med ET också. vi fick skjuts upp till Heron av Roger och pappa hämtade oss. vi såg på Juno, och den var skit bra. hon var så jävla skön, haha. vi åt gott och pratade och hade jätte trevligt.



Jag rekomenderar filmen stark!

Tjejkväll ikväll


Idag vaknade jag sent. det är så skönt att få sova. jag älskar det!

Ikväll så ska jag vara med Emma Viccan och Julia. vi ska nog bara ta det lugnt, vara hemma hos mig och äta godis och sitta och prata. det var ett tag sen vi träffdes så det ska bli super kul. jag längtar. jag har inte så mycket mer att skriva här idag faktiskt, förutom att jag vill åka till Turkiet!!!!!!!!!!

image999

Jordgubbssmoothie

Iag har jag varit hos mormor & morfar på påskmiddag. det var ganska trevligt, trevligare än vad det brukar vara i alla fall. jag fick 200 kr istället för godis. mormor tycker att vi har blivit för stora för att gå godis, haha. men men...

Julia har varit hos mig hela kvällen och vi har inte gjort någonting speciellt. ätit ost och kex med mamma pappa och adam, lyssnat på musik, spela giutar hero, tittat på tv och druckit världens godaste jordgubbssmoothie. fyfan vad god den var, jätte tjock och god. mums.



Jag älskar dig Julia.
102 dagar kvar idag till Turkiet.


Det är ju fan pinsamt



Börja bete er som 17 förfan. Det är ju pinsamt att se hur ni beter er. Det är ett skämt, ni är så jävla omogna.

NSK 27


Igår så lurade jag med Julia till stan. jag sa att jag hade hängt undan en tröja på H&M men i själva fallet så skulle vi överraska Julia. Lisa Sara Camilla och Julia var på stan tidigare på H&M och när vi kom dit så kom dom ner och skrek "GRATTIS". Snacka om att Julia blev chockad. vi bjöd henne på middag och efter middagen så gick vi upp till Lisa och hade mys. vi pratade om fotbollen som vi saknar riktigt mycket, vi funderar på att hämta laget igen och börja spela igen. träna oss själva bara på skoj. det vore verkligen kul. jag saknar mitt gamla fotbollslag, NSK 27.

Vi är grymmast vi är bäst
Vi är dom som kämpar mest
Vi ska vinna vi ska slå
Högst på pallen ska vi stå
NSK

Vi spelar fett öh Nykvarn vi spelar fett öh
Vi tackar och vi bugar och vi gör det så lätt
Vi spelar fett öh Nykvarn.


Åh, jag saknar er NSK 27. ni var bäst.

Hejarklacken




HAHA!
Alltså det hä rmåste vara det roligaste i hela världen. snacka om att det här är min och Julias humor, vi skrattar lika mycket varje gång. fyfan, hahhhaha!

Gammal, jag vet.


haha sexxi

HAHA!
Vad snygg jag är. bilden är ifrån 2006 första dagen i skolan efter sommarlovet. jag skulle börja 7an.

Blask och elände


ÅH!!!
Jag hatar jävla äckel vinter och äckel snö. Det är hur blaskigt som helst och så jäkla tråkigt att bara tänka tanken av att gå ut. jag vill ha sommar och sol och kunna gå till skolan i bara en lätt kofta inte i tjocka vinterjackor och stövlar, usch vad jag hatar det. ge mig sommar nu, snällla!!!!!!!!!!

120672-998

Kolla! Såhär ser det ut utanör mitt hus just nu, jätttttte kul.

Vädurer är bäst


Idag var skolan rolig även fast det var den värsta dagen med de värsta lektionerna. min underbar klass var där och gjorde dagen bäst, jag älskar er. ni är bäst.
vi skulle egentligen sltua halv fyra men fick sluta tre för att vi var klara med det vi gjorde. så det var skönt. jag gick med Anton och Jakob, dom är roliga och jätte söta.

Både jag och Julia är vädurar, därför är vi så lika. HAHA!



Jag längtar att ha dig tillbaka


Det finns en sak jag vill ha mest av allt på hela jorden just nu, och det är att allt ska bli som förut, jag vill ha tillbaks allt vi hade. Precis allt. Du var allt jag ville ha och allt jag önskade, jag trodde aldrig att jag skulle få en så snygg kille som du, som var två år äldre och var tuff, men det fick jag och jag har aldrig varit så lycklig som jag har varit då under den tiden med dig. Jag ville bara vara i din närhet varje dag, det gick inte en sekund utan att jag saknade dig. Du fanns alltid där för mig och jag där för dig. Jag saknar allt vi hade, allt vi har gjort tillsammans och alla minnen vi har. Så fort jag tänker tillbaks och tittar på bilder, så brister jag ihop helt, jag klarar inte av att se på dom eller tänka på allt, det är för jobbigt. Jag vågar inte ta några risker, jag vill verkligen inte såra dig, det är det sista jag vill för jag vill inte att du ska må dåligt på grund av mig. Jag får så dåligt samvete när jag vet att du ligger och gråter över mig. Jag önskar att jag kände som förut, men känslor kan man bara inte styra, tyvärr, men en sak ska du veta att jag älskar dig. Det gör jag verkligen, men jag vet bara inte vad som är bäst för oss båda just nu och det jag behöver är tid, det är allt. Men jag vill verkligen ha tillbaks allt, då det bästa jag visste var att bara se på dig i dina vackra ögon, åh vad jag önskar att det var så. Du var mitt liv och allt jag levde för, men nu är allt borta och jag vill bara ha tillbaks det, kan någon ge mig det?


Försvinn!


Åh, jävla äckel snö som har kommit. jag hatar snön. kul att ha en VIT PÅSK. fan vad arg jag är. det är i mitten av mars och det kommer typ tre decimeter snö! fan vad illa.


Don't be the reason




Jag bara älskar den här låten, den är grym!

Rihanna - Breakin' dishes

TV och popcorn ikväll


YES!

Idag är det Gossip Girl och det är bra. men inte mer än så, det är bara bra. jag tycker att One Tree Hill och OC är bättre, de är mycket bättre. men jag måste faktiskt erkänna att GG håller på att bli bättre för varje avsnitt, men det finns fortfarande ingenting som slår OTH och OC, eller hur Jullan? ;)



Fast jag måste säga att jag älskar Dan och Serena. dom är ju bäst i hela serien.

Sweet dreams baby


Åh, vad snygg Sofia Bush är. jag vill också se ut så och ha så snygga kläder. MEN man kan ju alltid drömma.

image996

Våfflor är gott


Idag har skolan varit ganska kul ändå. eller det var en skön skoldag. jag gillar tisdagar. vi har haft NO prov som sagt och det var väldigt enkelt, det var bara 8 frågor och det gick super för mig, kändes det som i alla fall. men alltid när det känns som att det går bra så går det inte alltid bra. det är jobbigt.

men idag på elevens val så gjorde vi våfflor. jag jobbade med Felicia och jag blev så jävla proppmätt så jag var tvungen att knäppa upp byxorna, haha. så kul kan man ha.

Idag måste jag plugga igen till SO provet på torsdag! FAN VAD PROV VI HAR, JAG ORKAR INTE!!!!!!

Jag hatar att plugga


image995

Jag har precis pluggat NO, biologi, tobak, droger och alkohol. jag har prov imorgon och det är så jävla svårt och jag hatar verkligen att plugga. åhh.

Högt är snyggt




Jeans; Åhlens
Tröja; H&M


Jag kommer ihåg förut när jag verkligen ville ha så låga jeans som möjligt och verkligen hatade när dom var det minsta lilla höga och nu är det mode med hög midja på allt. det är lite konstigt att en gång i tiden hatade jag sånt och nu går jag och köper ett par höga jeans. men så är det.

En ny skolvecka

Idag har en ny skolvecka börjat och det är måndag. jag gillar måndagens schema i skolan, det är sköna lektioner men att det är måndag och första dagen på veckan är ingen höjdare, fy för det. då vet man att man har en hel vecka framför sig i skolan men som tur är så är det bara fyra eftersom att vi går på lov på torsdag och det ska bli så grymt skönt. på påsklovet fyller även världens bästa Julia 16 år också, och det ska firas med blommor och blad. haha.

Även om det är tufft ibland så älskar jag min skola,
det kommer bli så svårt när jag ska lämna den om 1 år.



One love

Jag saknar dig. Den tiden vi haft tillsammans har varit underbar.


I never realised it could make me cry
To hear the children laugh and play outside
A walk in the park shouldn't be that bad
But everything without you seems to make me sad
I thought we were good we were meant to be
The way it turned out is still a mystery
No I can't even read the news today
Reminds me of yesterday

Säsong 5


Ikväll börjar världens bästa One Tree Hill säsong 5 på kanal5 18.30.



Daimkulor

Pappa kom nyss hem från jobbet med en daimpåse till mig med daimkulor i. åh, det är så jävla gott. ska ha till OTH ikväll som börjar 18.403
Missa inte!


Breakin' dishes


 


Min nya idol.
Jag älskar Rihanna och hennes nya album Good girl gone bad.

Björne


Jag älskar Bjön Gustafsson, han är så jävla bra. det går inte att inte skratta åt honom!

image983

Igår var jag med Julia och vi tittade på melodifestivalen. Vi hejade såklart på Frida feat. Headline-Upp och hoppa. den är så jävla bra, våran favorit. haha. men tyvärr så vann ju Charlotte, men det var ju inte fel det heller, men jag tyckte ändå inte att hon skulle vinna. men men. vi åt popcorn och daimglass och hade kul som vanligt. fyfan vad vi skrattar. jag älskar dig.

Ikväll är det även ONE TREE HILL!!!!!!!! WHOHOHO,


Hon är bäst!








JAG ÄLSKAR RIHANNA!!!!

Jag älskar Rihanna!

Åh, igår var jag och Julia på Rihanna. det var seriöst det roligaste jag någonsin har gjort. hon var så grymt bra och så grymt snygg. jag har aldrig sett någon snyggare. jag och Julia blev helt kära i henne och hon är bäst! helt enkelt bäst. jag älskar henne.

image979
image978
image980
image981
image982

Förkyld och hes


Idag har skolan varit så jävla tråkigt. jag hade kul eftersom att jag var jätte glad, men förövrigt om man bortser från det så var det så jäkla tråkigt. jag hatar skolan ibland. fyfan. jga är så grymt förkyld också, jag snorar hela tiden och det bara rinner. jag kan knappt andas, det är så jobbigt.


Åh, jag vill ha sommar och sol nu!

RIHANNA IDAG!

image976

Idag smäller det Jullan!

Datanörd

Blogg är tråkigt!

Idag slutade vi tidigt. tolv närmare bestämt och det var jätte skönt. när jag kom hem så bakade jag muffins och dom blev super goda. sen dess har jag suttit vid datorn tills nu. jag känner mig som en riktig datanörd nu för tiden, det ända jag gör är att sitta framför den här burken, men vad ska jag göra? det finns ingenting annat att göra förutom att tittat på tv typ, som jag vekligen hatar!

Jag börjar verkligen bli förkyld igen, jag fick jätte ont i halsen idag och undrar hur det ska gå imorgon när jag och Julia ska på Rihanna när vi ska skrika. jag kommer ju tappa rösten. haha. men det är det värt det. fyfan vad kul det kommer bli. jag längtar verkligen tills imorgon.

image973























Thank god, it's friday

Idag har vi haft NO prov i skolan och jag kan ju inte säga att det gick bra direkt. haha. Ringis är ju konstig, han säger att vi ska plugga på en sak, så är det en annan sak som är med på provet. ingen fattade typ någonting först. han kan ju hålla sig till det han säger förfan! åh.

Idag är det äntligen helg och det är så grymt skönt. ikväll har jag bara varit hemma och tittat på Let'sDance med mina föräldrar. imorgon ska familjen Tennorth's komma på middag och det kommer bli lika roligt som vanligt. det är jag säkert på, haha.

Snart fyller jag år, om 30 dagar. 6 april.

image972

Fuck you.



JAG HATAR SKOLAN!!!!!!!!!!!!!!!


Sophia Bush



120672-971

Finns det någon snyggare? Svar nej.

Jag har panik

Idag så slutade vi sent och sent innebär halv 4. jag har ås jävla mycket i skolan just nu så jag får panik. jag har pluggat hela kvällen till mitt NO prov på fredag som jag är så jävla nervös över. jag kan verkligen inte NO hur mycket jag än pluggar och försöker så går det inte in i mitt jävla huvud. jag får väl göra mitt bästa och hoppas på att det går bra, men det brukar det ju inte göra på mina NO prov. haha.

image970

Truly Madly Deeply


Jag bjuder på lite bilder.. Se och njut.


image956
image957image958image959image960image961image962image964
image967image968


Ljudet av ett annat hjärta



Jag vill ha sommar och sol. den här årstiden är så jävla tråkig. jag får vara glad för att det börjar bli vår, men det är en jävligt kall vår. ge mig bara sommar.

Plugga stenhårt

Igår så börjde skolan igen och det var inge kul. dom satte oss i arbete direkt och jag har nog aldrig haft såhär mycket i skolan som nu. jag har hur mycket som helst att göra och jag har panik. åhh, jag hatar skolan! jag slutade tio över två idag och gick hem med Cornelia. egentligen så måste jag plugga just nu, men jag har ju inga böcker med mig hem så det är lite svårt. jag ska ta hem dom imorgon och plugga järnet!

När jag kom hem så satte jag och mamma oss vid datorn för att beställa från H&M. jag har beställt ett par skor ett linne, ett par shorts och en bikini, en blå jätte fin.




Jag vill bara tillägga att jag älskar min bästa vän Julia.
Hon är världens bästa och ställer alltid upp,
hon är helt enkelt bäst.

Imorgon börjar skolan

Det här lovet har varit skönt. inte sepciellt kul, men skönt. jag har för det mesta tittat på One Tree Hill och varit med Julia i stort sätt varje dag, som vanligt på loven, haha. vi är så roliga. imorgon är det skola och det ser jag inte fram emot. ändå ska det bli skönt att komma tillbaks, för det är så tråkig att bara vara hemma på dagarna och inte göra någonting. usch ja. men hursomhelst så har det här lovet vart helt okej.

120672-942


Tack och hej leverpastej.

Jag längtar

image940
image941


Jag saknar Turkiet och jag längtar tills i sommar då vi ska dit igen.


Love is hard, harder then I thought

Hej alla glada.

Igår var jag hos Julia med mina bästa tjejkompisar. vi hade skit kul. dansade och sjöng. runt halv tolv så skulle vi gå hem till Marina och fortsätta där men jag orkade inte så jag gick hem istället. jag bad Gustaf komma till mig och det gjorde han och han sov här och idag har vi pratat. Kärlek är svårt, jävlgit svårt. jag hatar när livet är svårt.


image939

It's gonna be hard without you. I still love you.

James Lafferty

Jaha. Idag är det 1 mars. redan!! fan vad fort tiden går alltså, det är helt sjukt. snart är det juni och skolavslutning och sen är det sommar och sen Turkiet. ja, som sagt så är det ju ett tag kvar, men jag hoppas att det går fort för det har det gjort hittlls iallafall. jag vill verkligen ha sommar, jag hatar det här skit vädret och jag hatar Sverige. jag vill till USA.

Ikväll ska jag vara med con mis amigas hos Julia som är alone tonight. det blir kul får vi hoppas.

120672-938

Turkiet 07

Nu är det bara 122 dagar kvar Julia. Fyfan vad jag längtar!