I love to breathe when you're around.






















En bild säger mer än tusen ord.

Jag saknar att du inte går på Turinge längre, jag saknar att vi inte träffas så ofta, jag saknar allt som har med dig att göra. Du ska veta att hur sällan vi än träffas eller hur ofta vi än träffas, så är och kommer du alltid att vara min bästa vän. Det har ingen betydelse för det kommer alltid vara du, du är den ända för mig. Jag älskar dig. Du och jag Julia, du och jag. Jag saknar dig bara, så jävla mycket.

My sundays.



Det som gör söndagarna är One Tree Hill och Gossip Girl, finns det något bättre? Jag dör av serier, de är så jävla bra.


Rösta på mig som Lucia!

Helgen för min del har varit väldigt lugn. Igår lördag så hade vi gäster, mormor morfar Tim Angelica och Rosita. Det var mycket trevligt. Efterrätten var ju det godaste jag ätit på riktigt länge. Efter maten var jag med Julia Camilla och Anton hela kvällen inklusive natten, haha. Det var ritkigt  mysigt faktiskt, vi borde göra sånt oftare tycker jag. Vi åt chips och drack julmust, pratade och tittade på Mysteriet på Greveholm. Love u guys.

Imorgon är det skola vilket jag inte orkar med. Om två veckor sätts betygen.. Jag har panik, jag måste höja mig mycket mycket mycket!! I veckan ska vi även rösta på vem som ska bli Lucia, och jag hoppas verkligen att jag blir Lucia, jag vill så gärna bli det, så alla som läser det här och går på Turinge, rösta på mig!!!! ;)

Grattis världens bästa pappa och människa.

Först och främst måste jag börja med att säga grattis i efterskott till min pappa. Lite sent men grattis världens bästa människa, jag älskar dig.


Leighton Meester


Somebody else.

Skön dag idag i skolan. Jag slutade tio i ett och har inte haft några lärare på hela dagen, super skönt! Kom hem för en halv timme sen ungefär och nu pratar jag med Anneli.

Imorgon ska jag och min bästa klass åka till Aftonbladet, vilket ska bli jätte mysigt. Jag får gå upp jävligt tidigt eftersom tåget går 7.32! Fyfan... Men men, bättre än en skoldag iallafall.

Snöstorm.

Idag började en ny skolvecka. Trött men helt okej ändå. På morgonen hade vi Luciafoto och jag såg ut som skit, jag blev verkligen inte nöjd. Jag och Camilla har varit helt ströda idag, helt uppe i varv. Vi fick et skrattnafall på NO;n som jag vet inte vad. Jag älskar att skratta med henne. Hursomhelst så slutade vi halv fyra och då kom mamma och hämtade mig och Julia eftersom det var snöstorm ute... Usch, jag hatar snö, försvinn! Förstår ni vad skönt att vara i Turkiet nu istället, jag längtar verkligen dit.

Ikväll är det bästa Prison Break klockan 22.00 MISSA INTE!


Jag får snart sex år sen.



I want you next to me.

Sara 16 år.

Igår var vi hos Sara som fyllde 16 år. Tack för kvällen gulle, love u.


No life!



VEM FAN HAR GJORT DEN?

Always and forever.


Vi slår allt, jag älskar dig.

We will still be, friends forever.


9e<3 Ni är världsbäst!

Skjorta är snyggt.



Ja, då drar vi en dagens.

Jeans: Cheap Monday
Baslinne: H&M
Skjorta: Gant
Klocka: Från Turkey

I just can't take a single step without you.

Känner att jag inte skrivit på väldigt länge. Har hänt mycket på sista tiden. Jag har fått en ny mobil, i fredags. Jag är grymt nöjd med den och den är så jävla bra! I lööv it. I skolan är det inte så mycket vilket är skönt. Hade matteprov idag och det gick åt helvete kan jag säga. Jag pluggade fan från tre till halv nio igårkväll, men vi får hoppas på det bästa. I söndags hände det också en tråkig sak... det här är verklgien slutet nu. Jag önskar dig all lycka i framtiden och det ända jag vill är att du ska må  bra, för då är jag glad. Du har betytt allt för mig.


Min älskling.

Älvsjö mässan.

Idag har jag varit med min klass på Gymnasiemässan i Älvsjö. Det var bra, men ritkigt snurrigt, man blev helt virrig. Jag och Cornelia visste inte var vi skulle börja, allt var så grötigit liksom. Dessutom fanns det nästan inget som passade mig, tittade på massa IB skolor, funderar på att gå det faktiskt. Europa eller St: Eskil fanns inte med så jag kunde inte få mer information om de skolorna. Jag har besluts ångest, jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv. Jag är intresserad av språk och just därför vill jag gå någon internationell linje. Hittade en skola som verkade super bra pp Södermalm,  Internationella Engelska Gymnasiet hette den. Där jag funderar på att kanske gå IB... Tog även massa broschyrer om High School year med STS. För det ska jag nämligen åka på i ett år till USA, när jag börjar tvåan tror jag. Det verkar vara så grymt häftigt. Hoppas bara på det bästa... Jag som var så säker på vad jag ville gå för två år sedan, men nu är allt en ända stor röra. Jag kommer aldrig kunna välja! Å.


Samsung F480 Touchwiz.

Min älskade mobil som jag ska få kommer om två dagar! Jag älskar mina föräldrar, de är bäst.

Samsung F480 Touchwiz!!!


Somebody else.

Helgen har varit så jävla rolig måste jag bara säga!

Idag har skolan börjar igen. Hade SO "prov" och det gick jätte bra, så det känns skönt. Har inte något mer i skolan den här veckan vilket känns jävlgit skönt. Har några läxor men det är inte hela världen, bara några glosor. På torsdag ska vi även till Älvjö på Gymnasiemässa som ska bli kul faktiskt, lite hjälp påp traven inför gymnasiet. Jag vet nog redan vad jag ska välja men jag behöver ändå hjälp. Jag älskar skolan när vi inte har mycket att göra!

Yesterday was great.

Tack för igår alla!

True.

Gustaf, jag älskar dig, jag hoppas du vet det.


I'm you're biggest fan.

Lady Gaga-Paparazzi

Första andra tredje.

Skolan idag var som vanlig. Tråkig.. Inget ovanligt precis. Men ett plus faktiskt för torsdagar är jävligt sköna, inte alls jobbiga lektioner vilket är bra. Vi hade även första Lucia träffen idag som jag tyckte var kul.  Jag ska nämligen ställa upp som Luciakandidat så ni får se till att rösta på mig!;) Jag slutade halv tre, åkte hem med Julia och sen sjöng jag lite. Nu sitter jag fast här som vanligt och äter Nyåkers pepparkakor, de godaste. Haha! Ska äta om dryga halvtimmen.

Förresten jag fyller år om exakt 5 månader idag, deni!!;)

<3

Julia Tennorth & Rebecca Forsberg
<3

Snygga barn.


Jag och Appel nån helg sen.

Äta äta upp upp...


Jag tycker om Ipren.

Idag har jag varit ledig. Fyfan vad underbart det är, jag älskar att vara ledig. Skolan tar död på mig! Utvecklingssamtalet gick super bra. Jag älskar min mentor, han är bäst. Jag måste plugga också som jag tyvärr inte orkar. Just nu så äter jag pepparkakor och sitter framför datorn. Har väldigt ont i magen så måste gå ner och ta en ipren nu, annars avlider jag typ snart!!!

Lev livet.



Lev varje dag som om den vore den sista.

We are the dancing queens.

Nu är skolan igång igen efter lovet. Det är väl sisådär.. Det har varit så konstigti skolan nu för tiden och jag hoppas verkligen det blir ändring på det för jag orkar inte ha det som det är nu. Imorgon är vi lediga för vi har utvecklingssamtal och det ska bli riktigt skönt. Hoppas på att det går bra på smatalet bara, men det brukar det ju göra så. Hehe. Jag var med Julia när jag kom hem från skolan och när hon gick hem så somnade jag som en stock i min säng och sov i dryg två timmar. Det var så underbart, skulle gärna legat kvar längre, men var tvungen att pallra mig ner till middagsbordet. Sånt är livet.

Snart kommer nog Julia hit och kanske Camilla. De kanske ska sova här eftersom vi är lediga imorgon. Vi ska bara mysa spela TP ta det lugnt och så. Aja, ha en trevlig kväll.


Mi amigas.


Adíos!

Halloween.

Vill bara säga tack alla för en grym kväll igår! Speciellt till Frida Hanna och Sofie som höll i festen och extra tack till Frida som den ägde rum hos. Det var super kul!

Om drygt en timme kommer Jullan och hennes föräldrar hit på middag. Det var länge sen så det ska bli super mysigt. Ikväll ska vi nog åka till Lisa Fisa.


Ipod nano.

Hann inte skriva blogg igår men det var en grymt bra dag i allafall. På morgonen vaknar jag av att det ringer på dörren och det är min IPOD som kommit! Den är så grymt jävla snygg och jag skulle kunna sitta och stirra på den hur länge som helst, haha. Det står Rebecca Forsberg inristat där bak som gör den ännu snyggare, den är lila också.




På bilderna ser den ganska blå ut men den är lila.