Jobb med Jullan.

Jag kom hem från Coop för en halv timme sen ungefär. Har varit och handlat med mamma. Det tog två jäkla timmar, jag hatar att handlat! Det är så tråååkigt. Jag fick nyss ett samtal av Jullan som frågade om jag ville jobba med henne idag i Scaniarinken i lekhörnan. Annars skulle hon få jobba ensam eftersom Emma är fast i Nice, haha!! och Sara jobbar i restaurangen idag istället. Anyway så jag ska åka om en halv timme. Jag tjänar 250 kr i allafall, det är alltid någonting och just nuså behöver jag verkligen pengar!

Ha en regning dag allesammans!


That's the way I are.

Juste, har glömt att säga att jag har fått skolfotona i måndags. Alltså i förrgår. Jag blev ganska nöjd, helt okej faktiskt. Ser bara ut som en bebis typ, haha. Här får ni ett smakprov.


Bullaaaar.

Idag har jag och mamma, eller mamma kan man väl säga bakat bullar.


Ipod nano.


Finally.
Jag är så glad för idag har jag och mamma beställt en ny Ipod till mig på Appelstore. Den här lila saken ovanför kommer bli min på fredag den 31 oktober. Jag har även graverat in "Rebecca Forsberg" på baksidan. Så grymt snyggt! Jag är så trött på min gröna gamla Ipod så det var på tiden att få en ny tycker jag.

Lite förändring skadar aldrig.

Igår var jag som sagt på stan med Julia och där köpte jag en tröja som jag har en likadan fast en anna färg dårå. Skit snygg! Efter middagen så åkte jag och Julia till Marina där tjejerna var. Vi satt och pratade och tittade lite på hockeyn. Jätte mysigt. Det var så länge sen vi bara umgicks sådär. Klockan åtta så åkte vi till Angelica där jag skulle färga håret. Reslutatet blev super bra måtse jag säga, jag är riktigt nöjd. Nästa gång blir det att färga hela håret ljusbrun/mörkblond.


My new hairstyle.

My new shirt.

Chokladdöskallar.

Inatt har Julia sovit hos mig. Det var myyys eftersom det var så himla länge sedan. Vi gick ner till centrum för att köpa oss lite godis på ICA. Snacka om att chokladdöskallarna var goda! Vi satt hemma i min säng och pratade och sen klockan tio så började ju världens bästa Prison Break!!! Jag älskar det och jag älskar Michael Scofield, han är ju typ det snyggaste jag någonsin sett!

Just nu så sitter jag hos Julia och bloggar på hennes nya dator. Vi ska ta 14.11 bussen till stan och sen åker vi hem med papí. Ikväll ska jag färga håret också hos Angie klockan halv tio, bättre sent än aldrig, haha. Ska färga mörkare. Hoppas det blir bra.
Men nu ska vi tagga till bussen.
Hejsvejs!


Julia: Jag hade med mig den till dig.



En grymt jävla bra låt med Lady Gaga!

No matter where life takes us, nothing can break us apart.


YEY.

Blogg är tråkiiggt!!

Det är äntlignen lov, gud så skönt det är.
Helgen har varit skit rolig! I fredags tog jag och Julia det bara lugnt och i lördags så var det fest hos Joel som fyllde 18 år. Det var verkligen skit kul! Efterfest blev det hos Appel också. Tack för en super kul kväll allihopa. Igår så var jag hos farmor och fikade, det var jätte mysigt. Kul att träffa henne eftersom jag inte gör det så ofta. Sen tittade jag på One Tree Hill och Gossip Girl, och fyfan vad bra GG var igår!!! Jag låg spänd hela avsnittet, haha. Julia kom till mig runt åtta och vi låg bara och pratade i några timmar, sen gick hon hem. Idag vaknade jag skapligt och gjorde omelett. Har suttit vid datorn hela dagen. Har även fått mina skolfoton, jag blev ganska nöjd ändå, helt okej faktiskt. Idag/ikväll ska jag vara med Juliaaaa.



Bye!!

Just getting started.



I love'm!

High School Musical 3.

Finally. Igår var jag på High School Musical 3 premiären med Julia J. Den var så sjukt bra. Jag vill bara se den om och om igen. Jag älskar de filmerna. Dessutom är Zac Efron så otroligt snygg!!!! JAG DÖR!!!!!!!!!


Prison Break säsong 4.

Ikväll börjar äntligen världens bästa Prison Break. Gud vad jag har längtat..
SEASON 4!! Missa INTE! 22.00 på tv3. I Loooooooove PB!

Ps. Wentworth, ja vad ska man säga? Äckligt snygg! Ds.



Skolkatalogen gratis.

Skolan idag var skön. Vi har börjat med en ny tema-vecka som är "hela skolan läser" Ja ni förstår nog vad det betyder, vi ska läsa så mycket som möjligt. Ganska tråkigt med skönt. Jag gick tidigare idag klockan tre närmare bestämt för att följa med mamma till veterinären med lille Sotis. Han skulle få en spruta och nåt mer. Han var en jättefin katt sa veterinären och att han mådde jätte bra. Lille Tos, jag älskar dig! Mamma och jag åkte föfbi Max för att köpa hamburgare, jag var så jäklans hungrig. När jag kom hem så kom Julia till mig ett tag och vi sjöng Singstar. Jag hade tydligen haft så högt på så jag hörde inte att det plingade på dörren men när vi skulle äta så sa mamma att Janne (min granne) var här med skolkatalogen. Han är nämligen fotograf och jag brukar få skolfotona i förväg, så det var ju väldigt snällt. Fick skolkatalogen gratis, haha. Ingen har fått den, inte äns skolan.... Så jag är då den första. Jag är ganska nöjd faktikst, vill bara se porträttfotona nu!



The best class, 9e! Jag högst upp till höger i den gröna jackan.

Jag i den gröna jackan.


Ugly Betty.

Helgen har varit kanon!

Fredag: Fest hos Jullan som var hur kul som helst, tack för en trevlig kväll allihopa!
Lördag: Var hemma hela dagen/kvällen och tittade på Ugly Betty och umgicks med mina föräldrar. Ganska skönt fakitskt.
Söndag: Idag har jag också bara varit hemma, tittat på Ugly Betty som är så grymt bra. Jag älskar serier, jag lever typ för dem. Sen har jag även tittat på OTH och GG, på tv. Serena har tydligen dödat någon? hm... Blir spännande nästa i avsnitt.

Har varit lite of med uppdaterandet de senaste dagnara, men det ska det bli ändring på. Imorgon börjar skolan igen och jag ska nog gå tidigare för jag måste till veterinären med Sotis och mamma.

SOS familj.

Jag har tittat på "S.O.S familj" ikväll på trean. Det handlade om en ensamstående mamma med två döttrar, en som var 12 år och en som var 16. De var verkligen som det är hemma hos dem flesta som har syskon, de bråkade hela tiden om datorn, toaletten, vem som skulle sminka sig, allt möjligt. Jag känner verkligen igen mig i det där, jag har ju dock ingen syster men en broder och det är likadant även fast han inte ska in på toaletten och sminka sig på mornarna. De hjälpte inte till med någonting där hemma, måste ju erkänna att jag känner igen mig i det också... Ganska tragiskt faktiskt, hur bortskämd jag är när det gäller sådana saker. Jag gör inte verkligen ingenitng här hemma, måste börja ta egna initiativ nu. Inte bara städa mitt rum, kanske städa toaletten här uppe, dammsuga då och då, ja, städa helt enkelt.


07 VS 08.

Idag är det 274 dagar kvar tills Turkiet med Jullan för tredje gången.
Ingen kan föreställa sig hur det är där nere, det är mer än underbart.
Jag älskar att vara där, speciellt med min bästa vän.



*2007*2008*2007*2008*


Vackert väder idag.


A beuatiful tuseday.



Today I was wearing this:

Hög-midja jeans: Åhlens
Blommig tröja: H&M
Stor kofta: Lindex (ny)
Halsduk: H&M
Stövlar: Wedins
Väska: Turkiet

Marängtårta och fanta.

Hola a todos!

Skolan idag var mycket skön. På mentorn så fick vi tårta och läsk. Tårta som lärarna hade bakat. Anledningen var den att vi, både 9e&f vann på Körslaget. Vi är grymma som sagt! Anyway så medan vi åt den riktiga goda marängtårtan så tittade vi på bilderna från Insparken. Det var väldigt roligt... eller inte, haha. Jag har nog aldrig sett några hemskare bilder på mig, right Coride?;) Det blev en lyckad kväll det där. Slutade 14.00.




My lovley class, love you guys!

Ugly Betty.

Nu var det färdigt då! Jag har tjatat på min käre broder att han ska beställa Ugly Betty boxen från CDON ända sen i lördags men han tar aldrig handen i ärlset och gör det. Men nu äntligen har han gjort det och den kommer inom 1-3 arbetsdagar så den är väl här på onsdag antar jag. Jag har aldrig sett Ugly Betty därför passade jag på att köpa boxen medan den var så jäkla billig. Endast 169:- snacka om billigt! Frågade mami om jagkunde få den och det fick jag. Hoppas bara på att det är bra också.

Can't you see this is where you belong?



So, so what I'm still a rock star
I got my rock moves
And I don't need you
And guess what
I'm havin more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright
I'm just fine
And you're a tool so
So what
I am a rock star
I got my rock moves
And I don't want you tonight

Don't call me a geek.

Skolan idag då. Tillbaks efter en veckas prao. Det var väl sådär att komma tillbaka, ville faktiskt jobba en vecka till. Vore riktigt skönt. Trivdes verkligen jätte bra på Scandic. Anyway så slutade vi halv två idag istället för halv fyra. Våra lärare var sjuka så vi hade schemaförändring vilket var mycket skönt. Första letkionen då vi hade dubbel-spanska fick vi tillbaks våra prov och jag var så grymt nervös! Var bara tvungen att få MVG. Så får ag tillbaka det och var står det på pappret? Jo, MVG, gissa om jag blev glad! Jag fick 88,5/92 tre och ett halvt fel. Hade faktiskt velat ha två mer poäng iallafall. Jag har så höga krav på mig själv i spanskan därför säger jag sådär. Jag utmanar mig själv varje gång, om jag inte får det jag strävar efter blir jag självklart riktigt besviken så kalla mig inte töntig för att jag säger att jag ville ha bättre. Thats the way I am!



Grattis på tvår års dagen.

Glömde berätta en väldigt viktig sak igår! Nämligen att jag har haft blogg i exakt två år igår. Den 12 Oktober 2006 gjorde jag den. Det är ganska roligt faktiskt att jag har haft den så länge. Så mycket tid jag lagt ner på bloggen. Skrivit nästan varje dag i två års tid. Det roliga är att läsa allt man skrivit längre bak, alla minnen som ploppar upp. Det är roligt att skriva blogg, inte bara för att få läsare utan för sin egen skull, att som jag sa, läsa sen vad man gjorde då. Aja, två år igår i allafall. Grattis på mig!


Gud så tiden går fort, det är helt sjukt!
Det var nyss nyårsafton, känns faktiskt som om det var igår.
Snart är det igen, om bara drygt två månader, jag kan inte förstå?

Pics.



Jag och min bästa vän.

Camilla och jag.

En konstig och läskig karusell som Felicia och Elin åkte. Crazy people, haha.

Bilder från Turingemarknad som jag snodde av Jullan, hehe.

Turingemarknad.

Igårkväll så var jag som sagt med min Jullan. Vi var ute ett tag och gick sen hade vi inget att göra eftersom att det aldrig händer något här i Nykvarn. Anyway vi gick hem till den andra Julia där Jasmine Sofia Julia och Laila var, Camilla kom också efter ett tag. Vi sjöng Singstar, love it! Runt tio gick jag hem, tittade på Prison Break säsong 3 som jag fick igår. Sen somnade jag jätte tidigt, halv tolv. Ganska skönt ändå att bara ta det lugnt, men en riktigt tråkig helg har det varit. Hoppas på en bättre nästa helg, för då blire partyy!

Vaknade tidigt idag, halv elva närmare bestämt. Drack en kopp te och och en skål med fil och flingor till frukost. Fixade mig lite och sen kom Jullan hit, och vi gick ner till Turinge marknad som är idag. Det är en marknad som vi har här i Nykvarn varje år i Oktober. Man kan köpa massa saker, men jag och Julia gick dit för remmarna, haha. Så jävla typiskt oss. Remmar kom jag hem med också, tre st faktiskt. Vi gick med Camilla och Julia också. Nu om 10 min ska jag åka till grandma and granpa. Morfar fyllde år i tisdags så det blir middag idag.

Ha en trevlig söndag!



Jag saknar sommarn och allt vi hade tillsammans. Jag älskar er, glöm aldrig det!

Lördag.

Nu ska jag vara med Jullan! I love her.


Sotis gillar sommaren.



Men vem har vi här då?

Världens bästa och underbaraste kisse.
Lille Tosen. Jag älskar dig!

Bästa året.


Bilden är helt cp. Jag blir galen!

Jag har inte så mycket att berätta.
Ikväll ska jag vara med Julan Kulan och vi ska jag vet inte.
Nu har jag precis duschat och ska nog titta på Prison Break
ett tag, säsong 3 som vi precis fått. Jag älskar PB!
Ska också städa mitt rum lite. Ser förjävligt ut.
By the way så är det 277 dagar kvar till Turkey idag!
Fyfan vad kul det ska bli!! Bästa året någonsin.
Förresten, prao veckan var grymt bra, loved it! Vill jobba mera!
Det var grymt roligt i allafall. Tack Flippan och alla på Scandic
för en riktigt bra vecka!

Ha en bra lördag gott folk!

Jävla skit blogg.

Jobbet är skit bra, jag älskar det!

Jävla cp blogg, jävla bilden har hoppat ner och jag tror jag går sönder snart!!!!  Jag har provat med allt men inget funkar, det hjälper inte. Jag fattar inte vad som är fel på den här jävla skit bloggen!!!!!!!!! Jag har inte varit inne på den på hela dagen sen när jag gick in och tittade på den, så såg jag att sidan hade hoppat ner, hur fan kan det har gått till när jag inte varit inloggad på hela dagen? VA I HELVETE!!!!!!!!!!!!!


Leopard.



"Varför är ni så snygga?"

Jahapp, en till dag avklarad på jobbet då. Det är verkligen super bra där! Jag trivs som fisken i vattnet. Jag och Felicia slutade strax före halv tolv idag. Vi slutar egentligen elva typ varje dag eftersom att vi äter lunch då och efter det så slutar vi. Så grymt skönt! Anyway, efter jobbet så satt vi i bilen drygt en timme och väntade på mamma som jobbade lunch. Vi åkte till Skärholmen som vi gjort varje dag den här veckan. Där skulle jag iallafall få en tunika or whatever it is? Klänning? Call it whatever you want. Jag kallar det för en tunika från Cubus. Leopard mönstrad och halterneck. Grymt snygg tycker jag! Jag fick även ett par vanliga svarta strumpbyxor från Åhlens och äntligen ett rött liknande diadem som mitt förra också fårn Åhlens. Thank god for that!



Nu väntar jag på Gurra Murra som ska komma hit. Han ska sussa här!

All for one.

Jag har precis tittat på High School Musical 2. Den är bäst! By the way, Zac Efron is hot! Den 22 Oktober kommer High School Muical 3 på bio, den måste jag bara se!!!


7/10 08

Skrattanfall eller vad?



Idag gick jobbet skit bra. Jag fick världens skrattanfall när jag och Felicia stod och skulle fylla på all sylt och den inlagda sillen, uh. Alla på jobbet vet att vi hatar det så fick Flippan ta den vidrigaste, senapssillen och fyfan vad jag skrattade. Jag skrattade åt det men egentligen skrattade jag inte åt någonting, jag är som jag är. Så mycket har jag inte skrattat på länge, det var så roligt i allafall. Haha! Ni skulle sett Felicia stå där och fylla på den där äckliga senapssillen, ni hade också skrattat tror jag. Jag skrattar bara jag tänker på det...Min humor!!!

Everytime I think I'm closer to the heart.


Samsung.



Min pärla. I want it badly. Ska nog smöra mig till
den allt, hehe. Min föräldrar är svaga för mig.;)

Prao, pryo, praktik? Whatever.

Idag var det första dagen på praoveckan. Jag och Felicia praoar hos min mor på Scandic som vanligt, haha. Det är super roligt faktiskt. Det är så bra sammanhållning mellan alla och man känner sig så välkommen. Det är jätte mysigt. Vi har kommit in i det där nu efter tredje gången så vi vet precis vad som ska göras och inte göras. Jag skulle inte kunna tänka mig jobba sådär i 26 år som min mor gjort, men sommarjobba skulle vara helt perfekt, för det är ett ganska roligt jobb och en riktigt bra praoplats. Vi börjar tidigt, kl 06.00 till 11.30 ungefär. sköna arbetstider tycker jag.

Anyway, så efet jobbet åkte vi till Skärholmen en snabbis och tittade runt lite. Såg min älskade pärla som jag hoppas att jag ska få. Samsung touch, vet inte riktigt vad den heter men det ska jag ta reda på.





Bilder från praon i 8an. Våren 08. Flippan, I love you.

The reason that I'm alive



God I love you so much. The best time in my life. Soulmate, a&f.

This is real this is me



Den här låten är med i Camp Rock.
This is me.

Camp Rock!

I fredags så var det ju Camp Rock premiär på Disney Chanel och såklart missade jag den. Så idag sänds den klockan 16.00 och den ska jag bara se! Jag har sett slutet av den men måste ju se hela. Den verkar ås sjukligt bra, jag älskar sådana filmer som High School Musical etc. Jonas Brothers är även med i den här filmen och dem är så grymt bra, love'm!




Turkey

285 dagar kvar till Turkiet med Jullan!

Maybe I'm a cop stop

I torsdags så var jag på skansen med min underbara klass. Det var super mysigt. Vi gick runt och tittade på massa djur åt lunch och umgicks med varandra. Vi skulle egentligen titta på  massa hantverk, men det struntade vi i. Hehe.



Inatt så sov Gustaf hos mig, första gången på väldigt länge. Det var mysigt. Han gick för ett tag sen. Ikväll så ska jag nog bara ta det lugnt och umgås med mina underbara friends. Vi får väl se vad vi hittar på. När jag vaknad idag så såg jga ett sms från Julia där det stod: "Det är Camp Rock på Disney Canel." Jag satte på direkt och hade missat 50 min av filmen, men det var 40 min kvar så jag såg de minutrarna, och den verkade skit bra!! Måste se hela.

Världens bästa inspark!

Igår så hade vi som sagt inspark för 7.  Den kvällen blev hur lyckad som helst. Jag hade riktigt roligt och alla andra också för den delen. Kvällen började med att vi fick leda in 7, och sen åt vi middag tillsammans. Det blev klyftpotatis kycklingfilé och bearniesås. Det var super gott! Efteråt blev det dans dans och ännu mer dans. Vi dansade oavbrutet i tre timmar och jag har inte haft såhär roligt på riktigt riktigt länge. Jag önskar vi fick ha inspark igen, så roligt var det. 7 sa idag att "festen ägde igår!" Haha. Det håller jag med om såklart, och det kändes bra att alla 7 tyckte det var roligt. Alla dansade med alla och de var inte ett dugg blyga, de dansade lika mycket som vi. Reslutatet av denna kväll var riktigt bra i allafall.
Jag älskar Turingeskolan!


Jag Felicia och Cornelia.

Jag.

Basse och jag på middagen.

Erika och Felicia på middagen. Love you girls!

Några söta 70or.

Dance everybody!

Sööta killar;)

Basse och jag igen, på dansgolvet.

Camilla Felicia Adam och Felix.

André Camilla Cornelia och Basse.

Lovley!