INSPARK!!!!!!!!

Ja nu är dagen vi alla längtat efter äntligen här!!! Jag är så jävla taggad och jag har bränt skivor hela eftermiddagen. Vi har nämligen inspark ikväll för alla 7or på min skola! Fyfan vad roligt det ska bli. Jag ska gå snart till Cornelia där alla tjejer ska samlas och sen ska vi dra dit. Det kommer bli en så grymt bra kväll, hoppas jag verkligen!

Jag ska ha så jävla kul ikväll!!!!
BYE!!

Länge sen.



Today:

Lång-ärmad tröja: H&M
Strumpbyxor: Kappahl
Örhängen: H&M
Klocka: Turkey
Väska: Turkey
Kjol: H&M

Ickis, 15 barre!

Idag är det ingen vanlig dag för det är Erikas födelsedag!
Grattis hjärtat på din dag, hoppas den blir super!
Jag älskar dig, massor!



Who are we?

Hola a todos!

Dålig uppdatering.
Som jag sa, jag slutar uppdatera om ni inte kommenterar!

Den här helgen har varit helt okej faktiskt. I fredags så var vi, tro det eller ej hos Laila. Jag hade grymt roligt! Det såg ut som alla andra också hade det. Igår lördag, så var vi hos Camilla med folket och det var väl ingen höjdare precis, har haft roligare i mina dagar. Jag har inget mer att berätta, är ganska tråkig idag.

Det är OTH klockan 18 också. Det får man inte missa!

Körslaget, VI VANN!

Idag har vi avslutat våran temavecka i skolan. Vi har haft skoljoggen idag, och duktig som jag var så sprang jag nästan hela vägen. Magnus gjorde mig sällskap ett tag, som tur var. Efter lunchen så hade vi Körslaget. Det var grymt kul! Alla 7,8,9 sjöng sina låtar och såklart så var våran bäst. Det visade sig att både 9e&f vann, för juryn kunde inte enas om vilken låt som var bäst, så båda fick äran att vinna. Det var det roligaste jag gjort på länge. Jag älskar min klass, för mycket!



9e,
somliga
är
bättre
än
andra.

You and me.

Den 15 Juli 2009 ska jag och Jullan åka till Turkey för tredje gången tillsammans! Det är väl ett bra tag kvar må jag säga, men det kommer
bli så jävla roligt, jag längtar ihjäl mig!
Du&Jag.


Litsen up!

Snart slutar jag blogga om jag inte får några kommentarer! Ingen vits att skriva annars.
Upp till er!


The new crew.

Jag har faktiskt inte påpekat något om Idol i bloggen. Jag tycker att den nya juryn är så mycket bättre än den andra, de är mycket kunnigare och större dessutom. Ett plus är att vi har en snygging, Anderas Carlsson! Det börjar här nu om 10 min på tv4.


Anders Bagge, Laila Bagge och Anderas Carlsson.


Trafik-hälsa.

På schemat den här veckan så har vi trafik-hälsa. Det innebär mycket om våran kost, träning, hjärt och lugn räddning, ja, att röra på sig kan man säga. Hittills så har det varit super skönt, vi gör ingenting på dagarna. Vi har även körslaget alla 7,8,9 och på torsdag så ska alla klasserna sjunga upp deras låtar. Det ser jag fram emot.

Idag när jag kom hem från skolan så hade ett paket kommit från H&M. Det var bara två tröjor som var mina, två helt vanliga vita tröjor, en lång-ärmad och en kort-ärmad. Resten kommer nästa vecka. En kjol, skor och en kofta. Julia kom även till mig ett tag. Mysigt.

I skolan planerar vi även för fullt om insparken. Den kommer bli grym!


Säsong fem

Jag har precis tittat på världens bästa One Tree Hill.
Det kan ju vara den bästa serien som någonsin skapats.
JAG ÄLSKAR DET!

Nathan är ju så äckligt jävla snygg!


My love



Äntligen så har jag fått min älskade spetstopp! I just love it!
Jag hade tänkt att ha den på insparken som är om drygt en vecka.

Sann vänskap

Helgen har varit väldigt lugn. Helt okej faktiskt.
Mina underbara vänner har gjort den bra. Love you all!

9e i mitt hjärta!

Idag var vi i Stockholm med 9ef. Vi jobbar med August Strindberg så därför var vi på Mosebacke. Det var ingen höjdare precis. Vi åkte även ut till Skeppsholmen och Modernamuséet för att titta på massa konst eftersom vi jobbar med konsthistoria på bilden. Astrid våran bildlärare visade oss runt, hon var våran "guide". Det var faktiskt en väldigt mysig dag med min underbara klass. Jag Camilla Borg Johanna och Koffe åt på donken och vi hade så jävla roligt. Vi fick ganska mycket tid för oss själva så jag och Camilla gick runt och tittade. Jag köpte ingenitng.  Hursomhelst så har det varit en riktigt mysig oh härlig dag.

Jag älskar verkligen 9e. Jag kommer sakna er så GRYMT mycket när vi går ut. Det kommer gå så himla fort, sen är vi där. Jag vill aldrig sluta på Turinge!!!! Jag älskar er. 9f också!


Världens bästa klass,  9e!

Jag och Camilla påväg till Modernamuséet.

Jag och Cornelia också påväg till Modernamuséet.

Vackra Stockholm. Utsikt från båten till Grönalund.

I never give up on you.



Jag har tänkt mycket på oss, och vi har alldeles för mycket tillsammans för att förlora. Våran vänskap ska vara förevigt, det är vad vi sa i allafall, och jag ska hålla mitt löfte. Jag saknar dig, mer än vad ord kan beskriva. För var dag som går. Vi har gjort allt tillsammans, jag mena, det är ju Julia&Rebecca. Var har det tagit vägen? Man insér inte alltid hur mycket man älskar någon. Jag hoppas att allt kan bli som vanligt igen, jag vill verkligen det. Jag gör allt för att få det att funka.

Like I said, I'm going to keep my promise; Always and forever.
I love you, soulmate.


One Tree Hill släpps den 26/11

Igår så fyllde Gustaf år och han blev jätte glad för min present. Vi var hos Julia (J) först och där hade jag skit kul, men sen efter ett tag så gick vi till Johans syrra och där var det inte alls lika roligt. Gustafs pappa kom och hämtade oss halv ett och vi gick direkt och la oss när vi kom hem. Idag vaknade vi halv två, haha och istället för frukost så fick vi lunch, spagetti och köttfärsås. Det var super gott.

Jag har tittat på One Tree Hill ikväll, som äntligen går på tv igen!!! Det är så jävla bra, jag älskar det. Jag har varit inne åp CDON nyss och tittat om man kunde köpa säsong 5 boxen, och nu kan man bara boka den. Det preliminära releasedatumet är den 26 november. Jag ska köpa den! JAG ÄSKAR OTH!


Grattis älskling på 17 års-dagen!

Idag har varit på stan med mamma och handlat present till min älskling som fyller år idag!


Grattis världens bästa pojkvän på 17 års-dagen. Jag älskar dig så otroligt mycket, det går int att beskriva min kärlek till dig. Jag hoppas att det alltid kommer vara du och jag. Du är min värld. Grattis igen älskling! Hoppas du får en super bra dag.


9e!


Jag Julia Camilla y Cornelia.

Cornelia och jag. I love you.

Jag och min bebis S.

Emma Cornelia och jag.

We know we're different;)

Fyfan vad ni är snigga!

Jag älskar dig hjärtat.

Jag.

Skolfoto

Hola a todos!

Igår så var det skolfoto i skolan. Det gick super bra, tror jag i allafall? Jag hade lockigt hår och mittbena, hoppas det blev sniggt. Först så gick 9e (min klass) till gympasalen för att fota oss, men då sa fotografen att det bara fanns tid för alla nior, inte två nior så Roland ropade ut i högtalarna att 9f också var tvungna att komma till gympasalen så vi fick fota oss på ett foto iår igen! Alla protesterade och sa att vi ville ha klassvis eftersom vi hade alla på ett foto förra året också, och det såg förjävligt ut. Kan ni tänka er 46 elever på ett kort? Inte snyggt va. Så vi var tvungna till ta alla ett tillsammans. Men nu till det viktiga, idag så när jag kom till skolan så sa alla att vi skulle fota om oss för fotografen tyckte det såg förjävligt ut med alla på ett foto som VI sa igår så vi gick till gympasalen igen och tog ett nytt foto, klassvis den här gången. Ingen visste ju om nåt så ingen hade fixat sig, alla var ute i sista minuten med kläder smink och massa. Men det löste sig till slut och det blev nog bättre än det andra kortet tror jag.


Nog om det. Slutade tolv idag as usual och jag har bara varit hemma sedan dess. Ikväll får jag se vad som händer...

18 dagar kvar till Insparken!!!!!!!!!

Nothing feels right when I'm not with you

I'm not used to be without you, but I guess It's time now.



En dagens outfit



Höga jeans: Åhlens
Bas linne: Åhlens
Skjorta: Gant
Klocka: Turkiet
Armband: Fått av farmor
Vita sneakers: H&M (ej på bild)
Väska: Turkiet (ej på bild)


Min pojkvän är hemma!

Åh äntligen, igår kom min älskling hem från Thailand. Ni kan inte förstå hur mycket jag har saknat honom. Det var så otroligt skönt att få träffa honom igen efter två veckor. Jag åt hemma hos honom, Tacos närmare bestämt, det var super gott! Sen så drack vi te åt godis och tittade på tv. Mys. Han hade köpt fyra par trosor och en tröja till mig. De var jätte fina saker, tack så mycket bebis. Jag sov där från igår till idag och Julia snäll som hon är så hämtade hon mig hos Gustaf imorse. Love you for that honey!

Idag slutade jag tolv och jag och Julia åkte in till stan med hennes mor och tittade lite. Vi var inte där så länge, vi tog halv tre bussen hem. Gustaf kom till mig senare och han åt här och hela kvällen har jag spenderat framför datorn med att göra min Engelska läxa, medan bebis har legat i min säng och tittat på tv, hehe. Sorry, men jag var tvungen. Jag är klar nu i allafall. Har duschat precis och nu ska jag gå in till G och mysa.

Godnatt, sov så gott!

OTH is back!



Jag har precis tittat på One tree hill.
Det började idag efter säsongsuppehåll.
Del 9 av 18. Det var lika bra som vanligt.
Jag bara älskar det!!!!!

If you don't believe it, look into my eyes



Igår hade jag på mig det här:

Jeans: Cheap Monday
Tröja: H&M (ny)
Klocka: Turkiet

Det är så det ska va'

Igår så var jag Cornelia and her parents i Barkaby. Det fanns inte så mycket, mest skit tycker jag. Jag och Cornelia åt på Pizza Hut, det var grymt gott. Mumma! Senare på kvällen så gick vi hem till Jullan på Nyponvägen 40. Det kändes faktiskt skönt att umgås igen. I've missed you! Anyway, vi gjorde inte så mycket. Cyklade ner till centrum och träffade våra vänner. Där gjorde vi ingenitng, hade jätte tråkigt så vi cyklade tillbaks hem till Sandtorp och hem till Anders, men där var det ännu tråkigare.



Long time ago. It's supposed to be like that. I miss those times. I love you.


Jag saknar min pojkvän!

Igår så fick jag ett samtal från Thailand av min älskling. Han skulle berätta att hans arm hoppat ur led. Stackarn, jag tycker så synd om honom. Det har hänt nu för 5e gången. Så när han kommer hem ska han operera. Lilla vän!
Kom hem nu, jag döör av saknad!


You are the dancing queen, yong and sweet only seventeen.

Igår var jag på bio som sagt med Angelica. Vi såg ju Mamma Mia och den var super! Den rekomenderar jag. Men alla säger att den verkligen var "wow" och att det typ inte finns någon bättre film, och då fick jag så höga förväntningar så den blev inte lika bra som alla sa, men den var jätte bra, absolut. Man blev så himla lycklig av den, för de var så glada jämt och sjöng mycket. So watch it! Vi hade jätte mysigt. Skönt med en lugn helg för en gångsskull.



Nu om ett tag ska jag och mamma åka och handla. So, see you later!

/Rebban

It will get better



The  heart keeps telling you, don't give up.


Movienight

Nu väntar jag på att Angelica ska komma och det gör hon om tio minuter eller så. Så nu ska jag sminka klart mig och sen gå ut. Hoppas ni får en trevlig kväll, för det ska jag ha!


Puss påer!
/Rebban


Negerbollar eller chokladbollar?

Idag började jag osm vanligt på fredagar, tio i nio och slutade halv tolv. Riktiga skön dag, jag gillar fredagar. På matten idag hade vi ett "test" och det gick helt okej. Jag måste få tillbaks mitt VG i matten, annars vet jag inte vad jag gör. Hoppas hoppas.... Efter skolan så åkte jag och Julia hem till mig och åt en varsin pizzaslice bit från Ikea och så bakade JAG chokladbollar. De blev riktigt goda. Hursomhelst så är klockan nu tio i fyra och jag måste gå in i duschen för mitt hår idag är inte att leka med, kan man kalla det fettigt? Svar ja. Usch. I alla fall så ska jag på bio ikväll med Angelica (min broders flickvän.) Vi ska åka upp till Heron och se Mamma Mia. Hoppas den är bra, alla säger det så. Hon kommer och hämtar mig kvart över sju.



VI hörs senare!

/Rebban

Nothing but you're tshirt on



Today I was wearing this:

Jeans: Cheap Monday
U-ringad tröja: H&M
Sandaler: Dinsko
Väska: Turkiet
Klocka: Turkiet
Diadaem: H&M
Ring: H&M

En dagens



Jeans: Åhlens
Tishirt: H&M
Klocka: Turkiet
Väska: Turkiet
Armband: Mammas
Gladiatorsandaler: Dinsko (ej på bild)

A lot of homework

Idag var skolan helt okej. Inte alls lika bra som igår. Jag slutade halv tre idag och åkte hem med en hel bunt med skolböcker. NO Spanska och Matte. Jag har precis gjort alla läxor och det känns riktigt skönt. Jag kan allt klockers nu! Hursomhelst så efters skolan åkte jag med Julia till stan (Södertälje). Julias mamma fyller år idag så hon skulle köpa en present till henne och jag följde med som sällskap. Jag hittade faktiskt två tröjor på H&M. Med U-ringning därbak. Jätte snygga var de.

Igår började också Idol 2008. Jag tyckte att den nya juryn var skit bra, nästan bättre än den gamla faktiskt. Jag gillar inte Idol alls lika mycket som förut, det är så långtråkigt. Man får knappt se några som sjunger, de pratar för mycket tycker jag... Hm? Men nu börjar det, klockan är åtta och nu ska jag gå ner till mi familia.




Mina inköp idag. Från H&M i st S.


Trevlig kväll
/Rebban

What time is it?



My lovley watch.

Outfit 3/9




Tshirt: H&M
Jacka: H&M
Klocka: Turkiet
Jeans: Cheap Monday
Gladiatorsandaler: Dinsko
Armband: H&M (ej med på bild)

"Pluggis"

Idag gick det ritkigt bra i skolan. Det kändes super bra. På matten jobbade jag jätte bra och förstod allt och verkligen koncentrerade mig. Jag kände mig faktiskt stolt. Sen har det gått bra hela dagen, på alla lektioner, bättre än vanligt. Jag börjar bli "pluggis". Vi slutade halv fyra idag med Engelska som sista lektion och där sa Astrid (min lärare) till mig att såhär fokuserad har du aldrig varit förut. Haha. Så det var ju positivt. Men hursomhelst så efter skolan åkte jag och Julia hem till mig. Camilla kom lite senare också. Vi har varit nere i centrum och köpt glass och godis och bara varit hos mig och pratat. Det har varit jätte mysigt.

Imorgon måste jag plugga gärnet. Jag har tre läxor tills på fredag, Spanska, NO och Matte. Har ett litet "test" i matten på fredag i negativa tal, så måste plugga extra mycekt på det eftersom jag MÅSTE höja med i Matte. Plus att jag har Engelska läxa tills på onsdag. Så det är mycket i skolan nu.

Vi fick vårat veckobrev idag också där det stod när vi ska ha Nationella proven.


Jag håller i mitt shcema



I'll always love you, no matter what.


Störst snyggast och vackrast



Rihanna and Chris Brown
They are so cute!


Insparksfest för 7orna

Idag efter skolan var jag med Julia. Vi har lika roligt som vanligt nu för tiden, haha. Vi åt mellis och glass med lumpargodis. muums!! Jag har inte så mycket på hjärtat just nu förutom att jag saknar min älskade pojkvän så jag går sönder snart. Det är sjukt jobbigt. Kom hem nu GUSTAF!!!

Juste, idag fick vi reda på att vi ska ha Insparksfest för 7orna den 30 September. Fyfan vad jag längtar!;)


Godnatt:)
/Rebban

Samtal från Thailand av bästa!

Idag började en ny skolvecka och en ny månad. Det är nämligen 1 September och inte långt tid kvar till älsklingens födelsedag. Måste hitta på något att köpa till honom...

Skolan idag var lika jobbig som alltid, vi har så jävla mycket hela tiden. Måndagar är den jobbigaste dagen också, vi går till halv fyra, fast idag har vi ingen gympa så vi fick sluta halv tre, inte så stor skillnad men jävligt skönt i allafall. 7:orna tar död på mig och jag orkar inte skolan!!!!! Men imorgon slutar jag tidigt som tur är, och jag måste plugga. Jobbigt värre.

Världens bästa pojkvän ringde mig nyss från Thailand. Vi pratade ganska länge. Han hade det super bra och det var 40-45 grader varmt varje dag, inge regn och blask. Jag är så himla avundsjuk, jag vill vara där med honom för jag saknar honom så grymt mycket. Han kommer hem nästa måndag, om exakt en vecka idag och då ska han komma till mig efter jag slutat skolan. Jag längtar! Det ska alltid vara du och jag Gustaf vad som än händer, lämna mig aldrig. Jag är inte hel utan dig. Du är bäst. Jag älskar dig!

Trevlig kväll
/Rebban

A ring on my finger




Jeans: Tommy Hilfiger (Flippans)
Blus: Indiska
Kofta: H&M
Klocka: Turkiet
Ring: H&M