No plugg alltså.

Jag har precis pluggat klart. Jag har skrivit ett reportage om ett kapitel ur en bok som vi har läst på svenskan, Vittula. Inte den bästa boken precis, den är helkonstig. Jag blev faktiskt nöjd, skrev ungefär ett helt A4. Känns så underbart att bara vara klar med det. Jag så lugnt i skolan nu, vilket också är underbart. Haha. Nu lyssnar jag på The Script. De är så sjukt bra! Har faktiskt fixat Spotify också. Imorgon slutar jag tjugo i två, sen ska jag in till Södertälje med två bussen. Sen är det VALBORG!


Jag vill inte.

Cornelia kom hit ett tag, hela eftermiddagen det vill säga. Haha, hon är för go den tjejen. Jag kommer på riktigt dö när hon ska flytta härifrån. Jag blir ledsen av att tänka på att det är en månad kvar bara. Jag har liksom växt upp i det där huset. Hemskt faktiskt..

Nu tänkte jag städa i mitt rum, bädda rent om jag orkar, duscha och måla naglarna. Plugga måste jag göra också. Har fullt upp ikväll så nu måste jag dra mig.


No more games.



Jag sitter ute på våran altan och äter vindruvor risifrutti och dricker cola. Bättre än såhär kan det inte bli! Jag triv så bra med mitt liv just nu, tacka gudarna för det.


090428.



Svart kavaj från H&M, Chinos från Gina, Grön-vitrandig 3/4 ärmadtröja H&M, klocka från Ur&Penn, Converse.

You are to busy for me.

Det är helt sjukt varmt ute. Riktigt skönt! Jag kom hem från skolan för fyrtio minuter sen. Jag hade Hemkunskap sista lektionen i två timmar, vilket innebär att jag har jobbat teortetiskt i nästan hela två timmar. Inte sådär jättekul, men det duger. Jag är inget större fan av att laga mat. Jag tänkte plugga lite idag, har några saker att göra, men inget stort alls. Snart är det helg igen och Valborg. Underbart.


Bilderna tagna med min mobil.


Sunny day.

Riktigt härlig dag. Skolan var mysig och vädret också. Vi var nere på ett "utsparksmöte" på Björkesta idag och pratade ihop det sista om hur det blir. Nu blir festen i Bommersvik. Det kommer bli skitbra! Dagarna är inte så mycket mer än så egentligen. I veckan alltså. Man går till skolan, kommer hem och sitter vid datorn, ibland går ut på en promenad, sen sova, och ibland plugga. Låter ju inte sådär jättekul, men det är mitt liv. Jag har varit ute och gått med Hanna ikväll. Vi gick till Hökmossen och satt där och mös lite. Tack för det honey!

Jag har inget plugg den här veckan, bara en inlämningsuppgift i svenskan som jag ska göra på onsdag. Annars ingenting, vilket är grymt skönt. Nu blir det Akon och sen OTH säkert.


Ni är det bästa.

Idag har det varit den mysigaste dagen på länge. Sent på eftermiddagen gick jag och Jullan ner itll centrum fram och tillbaka för att köpa en glass. Vi hade våra brills på oss, så jävla coolt. Haha. Jag åt Tacos till middag och vid åtta så cyklade jag ensam ner till centrum för att möta Erika Lina och Camilla. Vi var typ ute ett tag, sen drog vi till fotbollsplanen och där spelade mupparna fotboll, när det var KOLSVART. Vi satt där och umgås, pratade om skolavslutningen och utsparken och allt vad det nu är, juste, Valborg också. Jag cyklade hem ensam igen och nu sitter jag här. Fick med mig lite bilder från dagen också.


Allt är perfekt.

Slutade tolv idag som vanligt. Underbart! Vädret är på topp och det är jag också. Just nu sitter jag och pratar i telefon med Julia. Vi ska gå ner till centrum och möta hennes pojkvän snart. Då åker brillsen på. Ha en bra dag gott folk!


A cosy place.

Igår så blev ju våran altan klar, äntligen! Självklart finns det inga blommor där ännu, det är för tidigt för dem såhär års. Det är mycket som ska till sen, så det blir mycket finare då. Såhär ser det i allafall ut. Det ser ju så tråkigt ut, men det är världens mysigaste ställe på sommarn. I promise..





07.51

Första morgoninlägget någonsin tror jag. Kinda of awesome. Jullan drog precis. Hon har sovit här inatt. Igår satt vi uppe hela jävla kvällen och skrev hennes uppsats om Astronomi. Det gick inge vidare, men sen så gick det väl bra. Cordie kom förbi också och plattade sitt hår. Hon har nämligen klippt sig. Snyggt!

Idag börjar jag tio i nio  som vanligt på fredagar, så i vanliga fall brukar jag gå upp om tjugofem minuter, alltså tio över åtta. Jag åker med pappa halv nio, så jag drar bara på mig något och sen drar till skolan. Finns inte så mycket att bry sig om där, och heller ingen att bry sig om. Jag kan för första gången nu på riktigt länge bara såsa på morgonen, vilket jag aldrig har gjort förut, haha. Nej nu känner jag att jag babblar på för mycket och skriver för lite vettiga saker.

Jullan har nationella i engelska nu på morgonen, so I wish her good luck!

Ha en bra dag!

Promenad kanske.

Nu har jag varit ute och gått med Anton. Det var jättemysigt. Vi har så mycket att prata om, det gillar jag. Han lånade också DH säsong ett. Han är bäst! Jag kom hem och skulle ju egentligen hjälpa mamma och pappa med altanen, men de var typ redan klarar så jag käkade en chokladboll istället som mamma hade köpt till mig idag. Så jävla gott vare! Nu ska jag plocka undan i mitt rum, städa och så, sen kommer nog Jullan hit för jag ville att hon skulle sova här.

Jag börjar bli riktigt bra på det här med bloggandet nu igen. Hoppas ni uppskattar det!


Snart står vi där..


Om 49 dagar står vi där, och sjunger S.L.U.T tillsammans. De här 10 åren har varit helt underbara.
Jag kommer verkligen sakna er, allihopa. Ni betyder så mycket för mig.  Jag älskar er!

Nu är jag klar med mitt.

Juste jag fick min jeansjacka och min skolavslutningsklänning idag också. Kan inget annat säga än att den klänning skulle jag dö för, den är så sjukt vacker!! Skulle bara berätta det för er som ville veta, och för er som inte ville veta, don't read.


Sverige bjuder på vackert väder.

Vädret börjar bli mycket bättre. Det gillar vi. Idag har det faktiskt varit varmt.

Jag har haft mattenationella idag på morgonen. Del B1 och B2. Det gick väl sisådär. Det känns ganska bra i allafall sen är det bara att hoppas på det bästa liksom. Jag hatar matte så jag bryr mig faktiskt inte så mycket. På svenskan så började vi titta på Vittula. Vi satt från ett till tjugo över två. Snacka om att man fick träsmak i röven. Fyfan för att sitta sådär länge. Den filmen är konstig. Jag gillar den inte!

Ikväll ska jag troligtvis gå ut och gå med Anton, hjälpa mamma och pappa och fixa ute på våran underbara altan och sen ska jag plugga my love, español. Jag älskar det! Förstå vad jag kommer sakna spanska lektionerna med IB.. Haha.



Tiden går, och jag fortfarnade står.

84 dagar kvar till paradiset.

A beautiful day.

Det börjar bli lite varmare ute i allafall. Tur det, för så som det ser ut nu så fryser man ju ihjäl. I helgen ska det bli upp emot tjugo grader. Helt underbart ju! Yesbox. Jag har varit ute och gått ikväll med Jullan. Det var lika mysigt som vanligt. Vi gick hit hem efteråt och snackade lite, jag provade min klänning, eller blev tvingad kan man väl säga. Haha. As usual. Den andra Julia ringde så vi gick över till henne där Camilla också var. Vi pratade om livet, OCH att vi har mattenationella imorgon..Suck.


Jag fick inte ta kort på Jullan så istället blev det på hennes snygga fripp.


You spin my head right round.

Vet ni vad? Jag ska gå på Europa nu. Spikat och klart. Jag hoppar verkligen att jag kommer trivas som fisken i vattnet!

Cpn.

Idag har vi börjat planera utsparken äntligen. Vi kom fram till att det blir Taxinge i allafall den 9 juni. Det kommer bli underbart. Min klänning kom också idag. Den satt perfekt och snygg var den också, eller kanske mer fin än snygg. Hursomhelst så hade jag bara två lektioner idag. Ja juste, det hade jag, har inte tänk på det. När det är så i skolan så är det så roligt att vara där, för då bara umgås man liksom. Har kul tillsammans. Som jag och André som cpade oss idag, haha, helt sjuk han är. Jag fick lite plugg idag, men inte mycket. Just den här veckan har jag inte alls mycket i skolan, men det kommer väl antar jag. Har duschat, pluggat lite engelska och hk. Underbart!

Nu blir det inte sova, något helt annat.
PUSS!



Trött tjej.



Jag har tråkigt....

Jag har aldrig mått bättre.

Stängde av datorn klockan tre inatt och gick upp halv åtta. Skitbra Rebecca! Jag fick fyra timmars sömn och jag har varit helt borta idag. Det är så sjuka grejer som jag har gjort. Jag lär ju sova underbart inatt. Känner att jag börjar bli ganska trött faktiskt, vilket är skönt.

Jag har inget plugg den här veckan förutom två läxor, men det har jag varje vecka så det är som en vana. Idag har vi börjat planera utsparken också. Wonderful! Jag kom in där som en gud och räddade hela skiten, haha. Tacka mig säger jag bara.

Jag har varit ute på en underbar promenix med bästis ikväll. Vi hade mycket att prata om, fast mest boystalk. Du är bäst!

Goodnight suckers!


Alla har en dröm. Jag har min.

Helgen har varit mysig.  Igår så var jag på fest i Södertälje med Ida Lina och Julia. Det var faktiskt roligt. Vi tog tolv bussen hem, för sååå kul var det ändå inte att vi skulle ta en senare buss. Nejnej, men det var trevligt. Träffade på Caroline vilket var jättekul. Jag har kommit på att jag aldrig tar bilder längre, det är rätt tråkigt. Jag kanske borde börja göra det, men jag känner inget behov av det riktigt.

Jag tittat nu på Gossip Girl så jag passade på att skriva ett litet inlägg nu när det är pause. Tittade på One Tree Hill innan också som vanligt. Finns det nåt bättre än det? Det är det som gör söndagarna. I love it!

Imorgon börjar skolan igen, vilket ska bli rätt skönt. Måste ta vara på tiden vi har kvar tillsammans nu, vilket inte är så mycket tid.. Tyvärr.


WAH, I feel good.

Det är jättefint väder ute. Det börjar komma knoppar på träden och jag är så lycklig över det. Jag börjar må bra igen, vilket känns underbart! Det hjälper så mycket av att bara fokusera på något annat. Just nu känns det som att jag kommer klara av det här till 100%. Mina bästa vänner hjälper mig också förstås. Till något helt annat, jag håller på att göra mig en baugette som jag ska äta sen, haha. Den sak vara ljus och god. Mums!

Se yah suckers!

One more thing; Hur fan kan du sjunka så lågt? Hur fan kan du göra så emot mig? Jävla idiot säger jag bara!



Fredag hela veckan.

En till skoldag avklarad. Känns skönt faktiskt. Nu är det bara 33 skoldagar kvar och 55 dagar kvar till skolavslutningen. Känns så tomt på något sätt, och så konstigt. Tänk, snart går jag inte på Turingeskolan längre. Det var ett jäkla tjat om det där, men det kan ju bero på att jag tycker om min skola och klass så mycket.

I skolan idag så fick vi se på våra nationellaprov i Svenska. Jag visste ju redan resultaten men vi fick titta på de. Jag är ganska nöjd ja. Jag slutade tolv som vanligt på fredagar och jag har suttit här sedan jag kom hem typ. Jag har ätit glass med varma hallon också. Super gott! Tänk om det var fredag hela veckan, det vore väl ändå underbart. Tycker jag i allafall.


Slut..


Maybe you'll take me now.


Back on track.

Jag har märkt att många har besökt min blogg, men egentligen så är det ganska onödigt eftersom jag aldrig uppdaterar mig. Jag har bara varit inne i en svacka som jag hoppas jag börjar komma ur nu. Det vore det bästa både för mig och för alla i min omgivning. Jag skulle må så sjukt mycket bättre!

I allafall. Påsklovet har varit helt underbart. I lördags så hade jag middag för mina närmsta vänner och sedan blev det fest. Det var hur kul som helst, jag uppskattade varje sekund av kvällen. Det blev lyckat, verkligen. Jag är så nöjd över allt, tack så mycket alla underbara människor för kvällen. I adore u guys! Jag har varit i Stockholm med Jullan också på lovet, köpte eller fick kanske jag ska säga ett par jeans, sen köpte jag en byxdress och en oversize tröja. Kanske lägger in bilder sen så ni får se. De som läser det vill säga, haha. Jeansen är jag jättenöjd med. Jag älskar de! Jag har varit i Södertälje också, på stan där och köpt en fodralklänning. Som jag ännu inte vet om jag ska behålla. Den är förstor och jag vill ha en mindre storlek men det finns inte någonstans typ. Det här påsklovet har varit underbart i allafall. Tyvärr har jag inte skrivit under lovet, vilket är tråkigt. Jag har inga bilder heller.

I onsdags började jag skolan. Det var så himla skönt att komma tillbaka. Jag känner mig så trygg i skolan och jag mår bara så bra. Både av lärarna, skolan och mina klasskompisar. allt gör mig så lycklig. Jag kommer bort ifrån alla tankar och rensar huvudet liksom. Jag hade SO prov idag och det gick superbra. Nu ska jag nog vara duktig och städa mitt rum som ser ut som skit, sen ska jag plugga Spanska. I love Spanish!

Ta hand om er.

90 dagar kvar till Turkiet by the way!

A wonderful day.



Yesterday.

Världens bästa födelsedag.

Länge sen...

Förra veckan så var jag sjuk torsdag och fredag. Jag gick ut lite för tidigt så jag blev sjuk lördag och söndag också. Något jävla skit jag har åkt på. Jag hostar som jag vet inte vad. Anyway. Igår så var det den efterlängtade dagen på länge. MIN FÖDELSEDAG! Den var underbar. Jag vaknade av att Jullan hade kommit hit vid halv tio och gjort frukost åt mig. Jag älskar dig för det. Mina bästa vänner var här hela dagen. Senare på dagen så kom min födelsedagpresent. En TV. En 32 tums plattv. Helt sjukt.. Tack så jättemycket världens världens bästaste föräldrar!!!!! I lördags så hade vi även gäster så då fick jag Converse, DH säsong 3 och pengar av mormor och morfar. Sen en klänning och två par örhängen av Tim och Angelica.

Igår på kvällen åkte jag Julia Julia Camilla och Felicia in till Södertälje och firade mig på McDonalds. Haha. kul place. Men det var i allafall hur mysigt som helst. Jag älskar er! Tack för allt och alla som gjorde min födelsedag till den bästa.

Jullan sov här också.


Våren är äntligen här.

Idag vaknade jag tolv. Lika skönt som vanligt att sova länge. Så underbart. Jag har varit på utvecklingssamtal idag och det gick superbra. Sista på Turingeskolan och med min bästa mentor. Det var till och med så mamma sa att det var sorgligt. Så långt vill jag inte äns tänka, att sluta nian och allt. Anyway, Julia kom hit så tittade vi på sista avsnittet av Rosing som mamma spelade in igår. Jag älskar Hugo, att han vann, de passar sjukt bra tillsammans ju. Dessutom så har jag äntligen fått mina skor från h&m idag, tack och lov. De är så jävla fina, jag älskar de. Och självklart så kommer skoltröjorna inte förrän på tisdag eller onsdag nästa vecka. Jävla skit!

Nu blir det mat sen promenad med Julia till centrum och träffa Lina.
Jag älskar det här vädret, jag blir så glad!

Juste, idag är det redan 1 april. Herregud vad tiden går fort.