Early morning.

Gud vad dåligt jag har sovit inatt. Inge roligt alls. Jag ställde klockan på tio, när jag vaknade så tänkte jag; men jag somnade ju nyss. Ni vet när det blir sådär jättekonstigt. I allafall så gick jag upp kvart i elva och gjorde lite ärenden. Nu har jag precis varit ute och gått med Molly som är Tennorth's doggy. Den grisen.

Ikväll tänkte jag ta det lugnt. Nyårsafton om två dagar och då, då smäller det!! Det blir middag hos Johanna ute i skogen. Hoppas på en bra kväll!


Mollymus.


Party all the time.

Idag vaknade jag rätt skapligt. Runt tolv eller nåt, lite senare kanske menmen. Jag skulle ha åkt till Eskilstuna med bästa JT egentligen men hade så fruktansvärt ont i magen och ryggen så jag skippade det. Har tittat på One Tree Hill som vanligt. Det var någon som frågade om jag hade alla boxar, kan ge svar på det nu, JA, det har jag. Det finns sex stycken och de har jag.

Ikväll blir det troligtvis mys hemma hos mig med mina brudar. Det var länge sen nu, så det ska bli riktigt kul!! Hoppas bara att min käre bror går med på det.. Hehe. Jag ska vara snäll och smöra lite.

Ha en grym kväll för det ska jag försöka ha!


Christmas.



Några godingar från julafton som firades hos mormor och morfar.

Här ser ni också hur hårfärgen blev. GRYMT!

Juldagen.

Julafton igår var mysig. Men nu är den äntligen över känner jag. Det är så överskattat, enligt mig i allafall.

Idag är det juldagen och vad ska man hitta på då?! Det hade varit utgång om jag var 18 men eftersom att jag inte är det så får det bli någonting annat. Vad får vi se, men hoppas på något kul. Jag ska äta middag snart och sen ska jag nog ta och klä på mig. Vaknade nämligen två idag så har gått runt i pyjamas hela dagen OCH tittat på OTH. Det är seriöst det bästa jag vet.

Imorgon blir det förhoppningsvis lite mys hemma hos mig med brudarna. Lite vin och skitsnack. Det behövs nu känner jag. Grymt mycket!


Dopparedan'.

GOD JUL!


Värdelöst skulle jag säga.

Jag och JT har tråkigt. Vi vill ha kul. Vi vill vara fulla och dansa. Om några år säger jag bara, då ni. Det är många som vill bli 18 och 20 och allt vad det är, visst, man ska leva livet och ha roligt, men för sjutton!!! Gör så att jag blir 18 någongång. Det tar alldeles för lång tid tycker jag. Det är då livet börjar och man har som roligast. När jag är 19 och JT 20 så blir det flytt från Nyken och Sandtorp. Var vet vi inte än, men någonstans till en riktigt fin lägenhet. Det är bara två och ett halvt år kvar. Efter min student, let's move!


Dan före dan'.



Mitt hår blev superbra. Jullan var ju faktiskt mycket bättre på det där med hår än vad jag trodde. Såhär har min dag sett ut i stort sett. Faktiskt mycket mysig. Mamma har gjort knäck och massa annat gott. Julen är här redan liksom, helt sinnessjukt.

Ikväll blir det JT som vanligt. Vad har jag för val liksom?! Skämt å sido. We are stuck with eachother! Vad vi ska göra återstår att se men det blir väl det gamla vanliga, en promenad i kylan och ett glas vin. Kan man ju alltid hoppas på i allafall.

Have a nice night!


Julia.

Nu är Jullan påväg hit för att färga mitt hår. Hoppas det blir grymt! Bilder slänger jag in sen.
Love


Do you remember?




Do you remember, rememeber....


Pictures.

Jag har en del nya grejer att visa er, om ni är intresserade så tänkte jag lägga upp bilder på allt. Men det får ta och bli senare.


Godmorgon.

Jag vaknade nyss. Att sova länge är det bästa jag vet, absolut det bästa. Jag vill aldrig vakna upp.

Idag ska Jullan färga mitt hår. Samma färg som alltid. Hoppas det blir bra. För tillfället ser mitt hår förjävligt ut. Inte snyggt alltså.. Annars blir det bara en lugn dag hemma. Imorgon är det julafton också så idag är det väl "uppesittarkväl". Är inte så mycket för sådant men det ska väl gå an en gång om året.



Ha en bra dag!


So good, so far.

Jullovet är igång och det har varit bra so far. Var på fest i Södertälje i fredags hos min gamla vän Simon. Sjukt kul var det! Speciellt att träffa alla som man inte har träffat på år och dagar. Helt underbart!

De här dagarna har jag spenderat med Julia och Julia för det mesta. De bästaste tjejerna i världen skulle jag säga. Marina var här en stund idag också. Eller nu ikväll. Mycket mysigt. Jag kom nyss hem ifrån Julia (J) och vi tre har suttit och skrattat konstant i två timmar. Jag har ont i huvudet nu, på riktigt. Haha. Vilka idioter de där är alltså, men för jävla underbara!

Imorgon är det dan före dopparedan. Hur känns det? Mja.. Julafton är inte så speciellt längre nu när man börjar bli äldre. Man träffar släkten och umgås, alla klappar har inte så stor betydelse längre. Jag önskar mig ingenting alls och det blir liksom som det blir. Det är inte alls så att jag inte kan sova dagen innan som det var för några år sedan. Man saknar det litegrann...

Snön är ju bara för mysig! Jag tycker om den nu såhär vid jul, men annars kan den bara försvinna. Promenader nu när det är såhär kallt och mycket snö med mycket kläder är nog det bästa som finns. Speciellt med underbara personer.

Nej nu tänkte jag bege mig till badrummer och borsta tänderna. Hoppas jag inte väcker min kära familj som jag brukar göra.

Sov gott!


Det kan inte bli bättre än såhär.

Vilken lättnad det är att imorgon är det äntligen över! Skolan. Jullov och jag har inget mer plugg på två och en halv vecka. Det är så skönt som det kan bli. Har aldrig mått bättre än såhär faktiskt. På väldigt länge. Skolan har seriöst tagit död på mig de senaste veckorna, speciellt den här veckan. Skrev mitt sista prov idag i Grammatik. Jag får hoppas på det bästa där. Men hursomhelst så är jag riktigt jävla stolt över mig själv som tagit mig igenom den här terminen, med femton prov och massa inlämningar. Därför ska jag belöna mig själv på lovet och göra vad fan som helst, vad jag känner för. Jag har aldrig pluggat såhär mycket i hela mitt liv. En fysjutton bra termin, men grymt jobbig. But so worth it! Snart drar ju vårterminen igång och med det vill jag bara säga, A T E N !!!!!

Jag har varit med min älskling JT ikväll. Hon fick sin julklapp och vi har tittat på Mysteriet på Greveholm, Paradise Hotel, ätit apelsin, ätit popcorn och druckit julmust. OCH en liten promenad. What would I do without her?!..

Imorgon klockan halv nio börjar min julavslutning i Djäkne. Nästan som en aula kan man säga. Där är det uppträdanden sen bär det av till kyrkan som ligger vägg i vägg med skolan. Efteråt blir det fika i Bacon, ett klasrum alltså. Haha. Med våra mentorer of course. Till sist vill jag bara säga till alla som läser det här att den första terminen på Europaskolan har varit helt underbar. Motgångar har det varit men det har vänt. Jag ångrar inte för en sekund att jag valde den skolan och det är det bästa val jag har gjort i hela mitt liv. Helt seriöst så är det sant. Tack för den här terminen, och en grymt bra början på mitt liv.

Vad skönt det var att skriva av sig. Har inte gjort det på länge. God jul allesammans! Och godnatt. Jag älskar er alla därute, men den bästaste ser ni i raden nedanför.

Ps. Jag älskar Julia.


Besatt again.

Nu vet jag att jag blir hemma hela veckan. Nu är det spikat och klart! Från pappas sida i allafall. Haha.

Jag har tittat på PH ikväll. Alltså Paradise Hotel för er som inte förstod det. Cimon är äckligt snygg och jag läste på hans blogg att man kan vinna en dejt med honom. Kanske ska försöka.. han är ju trots allt bara 90a. Hahha. Jag lovar er, jag skulle absolut inte tacka nej, no way säger jag bara!! Han är det absolut snyggaste just nu. Lite lik han den där du vet JT, min brors kompis. Börjar på D, eller ja du förstår.

Imorgon är det Lussevaka i skolan och den skiten missar jag. Helvete! Missar ju allt nu när jag är sjuk. Ett prov imorgon, och lektioner såklart. Men det gör inte mig så mycket, bara lite. Hehe.

Nu ska jag, ja vad ska jag göra?! Jag har är så uttråkad så det finns inte. Jag ska dreggla efter CIMON och dränka mig i mina tårar. Skämt å sido, med tårarna alltså. Cimon står högst upp på min lista nu alltså!

CIAO


Beroende sällskap.

Operation sjuk fortsätter än så länge i allafall. Halsen gör fortfarande ont och snoret bara rinner. Värdelöst helt enkelt!

Idag har jag tittat färdigt på Paradise Hotel avsnitten, och jag måste bara säga att jag älskar't! Nässprayen är i fullgång för användning och näsdukarna ligger på plats. Jag ska alldeles strax sova, försöka åtminstone men först ska jag prata klart med min lilla vän Tunis. Jag måste ju erkänna att jag kanske saknar skolan litegrann, dock inte lektionerna och plugget, men mina vänner!! Jag dör snart av att bara varit inne i två dagar. Hehe.. Sällskapssjuk kanske..

Sleep tight!


SEXBOMB.


Marsipan.


Bortse från mitt äckliga hår. Hehe..

Hela dagen idag har jag tittat på Paradise Hotel. Har bara sett ett avsnitt så jag tänkte att jag kunde passa på nu när jag är sjuk. Helt ärligt så tycker jag att det är bra, tragiskt nog. Cimon är så sjukt snygg så jag nästan börjar dreggla och Jackie är störtskön alltså!

Eftersom att mamma fyller år idag så är mormor och morfar här nu och vi har precis ätit tårta. Prinsesstårta. Mycket gott. Jag har knarkat Strepsils idag också på grund utav min hals.

Ha en bra kväll!


Congratulations.


Idag är det ingen vanlig dag, för det är min mammas födelsedag. Det finns nog ingen som henne, hon är väldigt speciell, men också väldigt godhjärtad och fin människa. Hon ställer upp i alla lägen och är precis som en mor ska vara. Du är bäst mamma. Jag älskar dig. Ett stort grattis på födelsedagen!!


Jävla hals.

Go'middag!

Ligger fortfarande kvar i sängen och degar. Det är så himla skönt. Jag är hemma från skolan idag eftersom att jag är sjuk. Det är värdelöst. Tänkte gå ner och göra lite te eller dricka något varmt som gör så att det inte gör lika ont i halsen. Jag har fruktansvärt ont. Och snoret bara rinner.. Jag brukar göra varmt vatten med honung och citron i. Det låter ganska äckligt, men det är faktiskt gott, och jättebra för halsen.

Om drygt två veckor är det julafton, vilket jag tycker är helt sinnessjukt. Ingen julkänsla för fem öre, och att det har gått så otroligt snabbt!!! Om tre veckor så är det nytt år.. Snart blir jag ju helt dum i huvudet av allt tänkande.

Ha en bra dag gott folk!


Backstreet Boys.




Straight through my heart
This is us


Snoris.

Som sagt så är jag fortfarande sjuk. Har sett att det är folk som fortfarande besöker min blogg, och det är rätt många fakitskt. Jag hade fått någon kommentar om att jag skulle uppdatera oftare, kanske borde lyssna på er där ute då. Jag får ju mina perioder när det gäller att skriva blogg, vilket ni kanske redan har förstått. Vore rätt kul om ni kommenterade lite mer. Men bara en tanke.

Idag har jag varit hemma och degat. Förkylningen blir bara värre och värre och halsen börjar göra ondare. Har lite svårt att andas ibland. Det är lite jobbigt. Hehe. Så imorgon blir det att vara hemma och vila upp mig. Det är trots allt bara två veckor kvar i skolan, sen är det X-masbreak. How awesome?!

Ikväll har jag som vanligt på söndagar tittat på One Tree Hill och Gossip Girl. Lika bra som vanligt. Freakin' amazing!

Nu ska jag fortsätta att snora tills jag dör tror jag och aldrig sluta lyssna på Backstreet Boys. I love'm!


Jag längtar.



Dessa underbara grejer kommer nu i veckan. Fuskpäls från H&M, Jimmy Choo skor och cerise'a klackar.

Straight throught my heart.

Är lite seg på det här med uppdateringen nu för tiden.

Jag var på Backstreet Boys igår med Julia och jag måste bara säga att det var sjukt jäkla bra! Grym alltså. Jag är kär i Nick Carter. Hans röst är underbar, och deras låtar gör så att jag smälter typ.

Jag har beställt en pälsjacka, ett par Jimmy Choo skor och ett par rosa skor, som i inlägget innan. Jag är en glad tjej just nu! Förutom att jag är sjuk det vill säga. Jag som aldrig är sjuk, så blev jag sjuk igår. Feber och dunderförkyld. Inge vidare..

Ikväll blir det en lugn kväll, ska ta mig igenom Flickan som lekt med elden.
Nu blir det middag.

PUSS

BACKSTREET'S BACK ALRIGHT!