GRATTIS FLIPPAN!



Idag är det ingen vanlig dag för det är Flippans födelsedag. Åh, hoppas du har haft en superbra dag gumman! Grattis tusen gånger om. 16 barre vettu, det är grejer det, haha;) Övningsköra och allt, hihi. Bara två år kvar tills utgång då. Jag älskar dig hjärtat mitt, och jag finns alltid här och jag ställer alltid upp för dig. Det vet du! GRATTIS IGEN!!!!!

Brills på ingång.

Idag har jag varit hemma ifrån skolan. Har haft ont i halsen i en vecka nu. Hoppas jag inte blir sjuk bara! Jag har ingen lust längre att skriva blogg, det är massa som hänt på sista tiden, har inte mått så bra och sen har jag missat att lägga ut massa nya saker med mera. Jag skriver mest blogg för mig själv, för det är rolgit att läsa och titta tillbaka på vad man gjorde då och minnas liksom.

Anyway, så idag har jag varit hemma men jag hade tid för en till synundersökning idag klockan halv fyra så jag och mamma åkte ner till stan. Jag beställde två par glasögon och de kommer om dryga två veckor. Ett par större och ett par mindre, sjukt snygga var dem. Ni kan slå er på att jag kommer använda de, överallt hela tiden, haha;) Mitt nya uttryck.

Har också sjukt mycket i skolan nu, igår började jag med ett specielarbete som ska vara klart idag. Vi har haft sedan september på oss att göra det klart, men jag är som jag är och började igår och blev klar igår. Det är ett väldigt stort arbete så det tog från halv fem till klockan tio. Vilket jag fick ta. Jag känner att jag kan koncentrera mig bättre när jag vet att jag har press på mig att det ska vara inlämnat dagen efter. Jag måste påbörja ett arbete samma dag och avsluta det samma dag, annars funkar det inte.

Nu måste jag städa mitt rum, jag tror nog det aldrig har varit såhör stökigt någongång. Dessutom så har jag fått DH för någon vecka sen, och jag började tittade i förrgår. Det verkar riktigt bra ju.. Jag som alltid varit så  negativ mot det, men det är ju såklart för att jag aldrig sett det.

Ta hand om er!

Världens bästa Chris.

I fredags så var jag och Jullan på älskade Chris Brown. Det är helt sjutk hur bra det var, hur snygg han var, hur sexig han var. Det var så jävla perfekt. Vi stod upp ungefär hela konserten och dansade och sjöng. I slutet var ju bäst när han körde "Forever". Fyfan vad bra det var i allfall. Jag var helt extas efteråt. Förstå dem som får träffa honom.. Jag vet inte vad jag skulle göra, svimma eller något liknande säkert. Jag tyckte han var snygg innan, men inte i närheten av vad jag tycker nu. Tänkte ladda upp lite videklipp på Youtube och lägga in på bloggen, men det blir senare. Nu får ni smaka på lite bilder.





Ja ni ser hur, jag blev helt kär!!!


Brills.

Juste, igår var jag på synundersökning och jag ska få glasögon, hahahahahah!
Jag dör vad kul.

Jag klarar inte det.

Jag har mått skit under den här senaste veckan, eller senaste två veckorna och det är väl den största anledningen till att jag inte uppdaterat. Jag har inte orkar helt enkelt...

Idag har jag varit på ett till studiebesök på John Bauer med Julia. Det verkar jätte bra, och det är det bästa studiebesöket vi varit på hittills i allafall. Jag lär hamna där tror jag i höst. Vilket känns ganska bra. I onsdag var jag hemma från skolan också, på grund utav allting. Imorgon ska jag iallafall dit, kommer kännas tungt eftersom jag ligger efter. Jag orkar inte mer, jag orkar inte.. Mitt liv ör åt helvete just nu.

Det enda positiva är att jag och Jullan ska på Chris Brown imorgon. Fyfan vad kul det sak bli!

Studiebesök.

Idag så har jag då varit på studiebesök på St.Eskil där Jullan går. Felicia och Julia hängde också med. Jag tycker att skolan verkar jätte mysig, en väldigt bra skola, men just den linjen Sam-Social är absolut ingenting för mig, men visst, skolan skulle jag absolut kunna tänka mig att gå på, men då skulle det nog vara mer åt turism hållet, mycket språk och sådant. Det lutar nog mest åt John Bauer tror jag faktiskt, ska ju på studiebesök där nästa torsdag så vi får se hur det är. Huvudsaken är väl att jag går i Eskilstuna, eller hur Jullobert?;) Aja, en mycket trevlig dag i allafall. Lunchen åt vi på stan på McDonalds. Mycket gott. Vi tog två tåget hem och efter så var jag med Jullan. Vi hade mysigt, satt och snackade skit och drack sprite.

Imorgon blir det tillbaks till gamla vanliga Turinge. Känns ändå skönt. Jag vill inte börjar på gymnasiet, aldrig någonsin! Allt verkar så tråkigt där.. I allafall så har vi nationella imorgon, svenska muntligt. Hoppas det går bra, jag är inte nervös ett dugg coh det känns väldigt bra att jag inte är det.

Nu är det inte långt kvar tills vi ska på Chris Brown jag och Julia. Fyfan vad kul det ska bli, jag längtar ihjäl mig!

Juste, idag har jag också beställt med mammsen från CDON. Desperate Housewifes boxen säsong 1, She's the man, Bring it on 4 och Idol auduitions från förra Idolsäsongen. Allt kommer om tre dagar. Har aldrig sett DH så ska bli kul att titta på det för engångsskull.

Nu ska jag sova. Godnatt och sov så gott.

Gymnasiepanik!

Skolan är ganska krävande just nu faktiskt, nationella och allt. Plus att vi har massa specielarbeten och sådant att göra. Jag orkar inte mer, även fast jag aldrig vill sluta på Turinge så orkar jag inte med skolan just nu. Bortsett från lektionerna så är det lika bra som vanligt, min klass är bäst och vi har lika roligt tillsammans som alltid.

Aja, imorgon så blir det faktiskt ingen skola. Jag Felicia och Julia ska åka till St.Eskil där bästis går. Vi ska förstås åka dit med henne och vara i hennes klass för att mest se hur skolan är. Hoppas jag tycker om det eftersom att porten för att söka öppnar om två dagar, på fredag. Jag har inte äns några val än..Hur ska det här gå? Jag dör, jag är så nervös och jag har verkligen panik. Jag hatar gymnasiet, jag vill inte börja där.


Kan inte allt bara bli som vanligt igen?
Jag saknar dig..

Vacker.


Amanda Bynes är så sjukt snygg!!!!

Och för att inte tala om Zac Efron, så kolla in den här bilden.. Jag DÖR!!!!!!


TV hela dagen.

Jag vaknade faktiskt rätt skapligt idag. Tjugo över tolv. Jag kan lova er att jag är dödstrött just nu, haha. Lär ju somna som en stock ikväll vilket är skönt! Jag har faktiskt tro det eller ej tittat på TV hela dagen lång, först Körslaget repis då, och sedan Let's Dance, som också var repris. När det var slut så har jag mamma och pappa tittat på Hairspray. Jag har nämligen aldrig sett den förut, men den var bra, man blev så glad av den och Zac Efron är ju bara för snygg som vanligt, jag smälter..! Har mycket stor lust att se High School Musical 3 just nu, så tror jag ska beställa den ifrån CDON, haha. Ska prata med mor och far.


YEAH!

Yesterday.

Gårkvällen var mycket mysig! Jag var hos Hanna med massa tjejer, vi åt godis och snackade skit. Det var jätte trevligt, inte ofta man gör sådana saker tillsammans. Men hursomhelst så var det en bra kväll, tack alla. Jag och Julia gick hem runt halv ett.


Felicia och Julia.

Hanna och Lisa.

Jag glömde. HE.HE

Jag kom på att jag glömde lägga in bilder på det jag köpte sist jag var i Stockholm. Längre ner i bloggen finns ett inlägg med massa saker jag köpte, och det här är en del av det också, glömde liksom, haha. Aja här har ni ialalfall ett linne och en långärmad tröja jag fick med mig hem också..




Linne på Monki i storlek M kostade 50:- på rean.

Svartvit-randig långärmad tröja ifrån Gina Tricot i storlek S. Kostade 129:-


Det godaste jag ätit på länge.

Äntligen helg! Det känns verkligen som att jag gått i skolan i flera månader utan något lov alls. Vet inte riktigt hur jag mår just nu, det är så mycket som händer i skolan och i mitt privatliv och det är så fruktansvärt jobbigt. Som tur är har jag mina vännner som alltid finns där för mig vilket jag är väldigt tacksam över. Jag vore ingenting utan er. Jaja, började tio i nio idag som vanligt och när jag och Cornelia kom till skolan så fick vi reda på att Nicklas som är våran matte och NO lärare var borta så vi hade hål tills klockan halv elva, vilket innebar att jag kunde sovit längre. Anyway så hade vi i allafall vi Bratten på matten, det rimmade ju haha, men han är så jävla skön så vi gjorde ingenting. Pratade väldigt mycket om nationella idag också.. Läääääääskigt!!!!

Slutade som vanligt klockan tolv och Julia och Camilla flöjde med mig hem. Vi bakade chokladbollar, drack bubbelvatten och läsk. Vi lyssnade på gammal 90-tals musik också, haha. Det var jätte mysigt faktiskt. Dem gick precis och efter maten ska vi träffas igen.


Camilla och Julia. Jag älskar er!

Jag och Camilla.

Bästa mupparna!

Är SATC bra?

Somnde någon timme idag i min underbara säng medan jag tittade på Sex and the city. Serien alltså. Jag vet inte om jag tycker det är så bra som alla andra serier, men visst att det är bra, men ja, jag vet inte riktigt.. Tänkte gå och borsta tänderna alldeles strax sen måste jag sova eftersom jag sov fyra timmar inatt. Vilket inte gav mig speciellt mycket sömn, är inte van att sova sådär lite. Nu ska jag dra mig ur här. Godnatt och sussa gott!


Sommar är så otroligt underbart.

Jag vill verkligen ha sommar. Sommar och sol. Det skulle vara så underbart! Sitta i skolan på lektionerna och rasterna ute i solen. Gud så underbart. Tänkte bjuda på lite sommarbilder. Så se och njut nu!







Det skrämmer mig till döds.

Första skoldagen idag då... Kändes väl helt okej I guess. Det är så tråkigt att det inte känns speciellt när man kommer tillbaka, för det är ju det man vill, eller i allafall vill jag det. Självklart så följde vi schemat som vanlgit, så typiskt min skola. På första lektionen så fick vi reda på att vi har NATIONELLA idag i svenska muntliga. Gissa om jag fick panik?!?! Kan man lugnt säga. Proven kom nämligen igår så... Aja, hursomhelst så skulle bara åtta stycken stanna kvar och göra provet så jag slapp faktiskt, tur som jag har. Så jag får göra det nästa torsdag tillsammans med Cornelia, Camilla och Ryd tror jag. Känns mycket bättre att vara förberedd. Jag mena, första dagen.. Äj, allt det här med nationella skrämmer mig verkligen som sagt.

Cornelia och jag gick hem tillsammans och vi käkade lite glass och åt lite frukt. Pratade lite med min mamma och sen så frågade jag henne om hon tyckte att jag skulle behålla mina lovley shoes, och det tyckte hon, om jag inte blir för lång det vill säga.

Ganska tråkigt inlägg, men kände mest för att skriva ner mina känslor och tankar.

Ha en superbra dag!



Mupparnas mupp i skolan alltså.. HA HA!


Borsta tänderna när du är riktigt glad.

Halli hallå.

Jag ska alldeles strax gå till badrummet och borsta tänderna hade jag tänkt. Det är ju skolan imorgon, första skoldagen efter lovet. Vet inte riktigt hur det känns men jag antar att det känns bra, helt okej faktiskt. Jag har inte direkt längtat till skolan men det ska alltid bli kul att träffa min älskade klass och mina älskade och bästaste klasskompisar. Jag saknar dem!

Förresten så har jag glömt att lägga upp bilder på ett linne och en långärmad tröja jag köpte, jag glömde att jag köpt det, haha, så jag ska ta och göra det imorgon så får ni se.

Nej nu ska jag kila, måste som sagt sova, åtminstone försöka sova. Hoppas ni alla haft ett jätte bra jullov för det har jag haft i allafall. Tänkte skriva lite mer om det imorgon.

Godnatt och sov så gott!

Even more.

Fan vad jag är cool, det här blir mitt 1000:e inlägg.





Hursomhelst så har jag och mamma precis beställt kläder ifrån H&M.
Jag har beställt följande;

Shorts
Chinos
T-shirt
Espadrillos
Bikini
Skor

The last semester.

Jag har verkligen vänt på dygnet totalt. Det är skit jobbigt. Jag sitter vid datorn till drygt halv fyra på nätterna och sen så somnar jag mellan fyra och fem. Vaknar då halv två ungefär och imorgon börjar skolan. Måste vända tillbaka dygnet alltså, så jag orkar upp. Vilket jag aldrig kommer göra.. HE.HE!

Jag har bara varit hemma idag och tagti det lugnt och pratat med mamma. Har haft eller har jätte ont i huvudet av någon konstig anledning, så jag käkade lite vaniljglass eftersom det är kallt tänkte jag, men bättre belv det inte, bara lite, så nu har jag på mig en trång liten tomteluva, hahaha! Den trycker mot huvudet så det är skönt, hoppas det går över snart i allafall.

Imorgon börjar skolan...Sista terminen i 9an och på Turingeskolan. Nationella proven och en jobbig termin helt enkelt. Jag har inte lust att tänka på det äns, visst att jag tycker om skolan, men nationella skrämmer mig till döds, speciellt alla muntliga prov. Uschusch.. Anyway, tänkte städa mitt rum nu, för det ser ut som en svinstia. Kläder som ligger på hela golvet. Så jag önskar er en trevlig kväll.

Hare bra!


Ser du stjärnan i det blå.

Jag har tänkt på en sak.. Julen är så himla mysig. Tänk er när man tar bort alla julstjärnor i fönstrena, vad tomt och tråkigt det blir. Det är så fint liksom. Jag skulle vilja ha min julstjärna uppe året runt för jag tycker den är så vacker, mitt fönster ser så tråkigt ut annars.


I'm bleeding.



Den här låten fick jag av Emilia. Man tröttnar aldrig, den är så otroligt bra!
Augustana-Hey now

Jag bjuder på bilder från Taxinge.

Tänkte berätta nu lite om gårkvällen. Vi var nämligen på fest hos Billy vilket var mycket trevligt tycker jag. Rolgit att träffa folk för en gångsskull. Jag hade inte så roligt, mest trevligt. Julia Camilla och Anton åkte med mig och min pappa som skjutsade oss  ut till Taxinge där han bor, sedan så tog alla bussen hem som gick halv elva. Alla fick gå på gratis, tack Ted. Haha! Träffade även Amanda på bussen som skulle hem till Södertälje. Jag får inte glömma att önska ett stort grattis till dig tjejen som fyller 18 år idag. Nu är du vuxen. Hoppas du får en bra dag i allafall. Aja, hursomhelst så var det i stor allmänhet en trevlig kväll med trevligt folk. Tack Billy.

Nu bjuder jag på lite bilder...

Camilla och jag.

Adam och jag.

Jag och bästaste Anton.

Jag.

Isabelle, Elin, jag och Michaela.

Slösa slösa.

Hemma från farmor nu. Tänkte lägga in bilder på det jag köpte igår.


Här är då skorna jag inte vet om jag ska behålla. Snygga är dem i allafall.

Resultat.

Ögonskugga, nagellack och en till ögonskugga.

Ursnyggt. Japp.

Igår så var jag i  Södertälje, på stan och shoppade lite med mina kära vän Julia. Jag hittade ett grymt snyggt nagellack, lite smink, ett par trosor och sen ett par ursnygga skor från DinSko. Fast jag vet inte jag om jag ska lämna tillbaka dem.. Får se hur det blir med det. Dem är så fruktansvärt höga vilket gör så att jag blir runt 1,82 cm lång. Huvudsaken är i allafall att dem,är snygga, och det kan jag lova att dem är. Lägger in bild lite senare, för nu om en halvtimme ska jag till farmor på en snabbfika.


Jag och Julia.


Ha en bra dag

From the moment you came in to my life.

I try to make it up to you.


Bättre sent än aldrig.


Grön-vit randig trekvartsärmad tröja från H&M. 129:-

Svart klocka från Ur&Penn 65:- på rea.

Halsband från H&M 79,50:-

Poncho från H&M 149:- på rea.

Gröna pilrgrim örhängen från Pilgrim 69:-

192 dagar.


Best friends always and forever.

Snygg-Robin.

Jag har nog inte berättat att Robin Kevin och Alice var i Nykvarn på nyårsafton. Tänk er, lilla Nykvarn.. Haha. Det är ganska roligt faktiskt. Men det kunde man ju inte missa så jag Julia och Julia åkte ner till centrum och tittade på när dem uppträdde en varsin låt. Jag smälte när jag såg Robin, seriöst, han är nog den snyggaste människan på denna jord. Jag och Jullan stod i en typ 40 minuters lång kö för att få autografer, haha. Som små tioåringar, det kändes verkligen som att vi var det.


Snyggaste Robin!

Alcie och Kevin.

I was thinking.

Nu när det är ett nytt år och allting så tänkte jag att jag skulle börja blogga igen, så ofta och mycket som jag gjorde förut. Det är rolgit att blogga när man är igång och kul att läsa sen i efterhand. Titta tillbaks liksom på minnen. Aja, de här fyra dagarna som det har gått på 2009 har varit fruktansvärt bra i allafall. Jag har haft jätte roligt och en riktigt bra start på ett riktigt bra år.

23 januari, då smäller det.

Snart ska jag och Julia på Chris Brown, närmare bestämt om 19 dagar. Jag längtar så grymt mycket!!! Jag vill dit nu. Fatta att vi ska se Chrisse, den bästa om dem bästaste. Haha.


Womanazier


Jag älskar den här bilden!

Tjenare.

Igår hade jag och Jullan skit roligt hemma hos mig. Haha. Efter ett tag fick vi skjuts av Gurra och Micke till centrum, snälla som dem är. Där var vi inte så länge för det var svinkallt så vi åkte hem med Julia Js pappa. Klockan halv ett-ett kom Anton hit och han var här till strax efter tre. Vi hade jättemysig, pratade om allting och åt chips med dip faktiskt. Runt fyra somnade jag och vaknade för tredje dagen irdad halv två, det är sjukt egentligen hur man kan sova så länge. Men skönt är det, jävligt skönt. Finns det något bättre än att sova?! Tror inte det va.

Tjenamors.

Nyårsafton 2008.

Igår var det nyårsafton. Har inte uppdaterat på ett tag men jag tycker inte det här med bloggandet är så roligt längre. Aja jag hoppas ni alla hade en super bra nyårsafton för det hade faktiskt jag, bortsett från allt som hände, men innan tolvslaget så var det helt underbart. Tack alla bästa människor för kvällen!

Tänk att det redan är 2009, idag är första dagen på det nya året och vi har nu ett helt nytt år framför oss. Hoppas det blir lika bra som 2008, eftersom det var bäst! Allt har varit helt perfekt. Sommarn var underbar och allt. Nytt år nya möjligheter. Bara att se det från den ljusa sidan.


Jag och min bästa vän på nyår.