Tomorrow.

Imorgon åker vi till Turkiet. Det är helt stört konstigt. Jag kan inte fatta det. Jag har packat klart allting nästan, har bara småsaker kvar men det går fort. Ska städa och bädda rent min säng idag, sen är jag helt klar. Imorgon åker vi vid ett tiden till Arlanda och sedan går planet tjugo över fem, alltså 17.20. SO FREAKIN' AWESOME!!!

Nu messade Julia mig och skrev, "Vakna, jag behöbver hjälp." Så ska ta och ringa bruden nu.



Transformers 2.

Igår var jag på Transformers två med Angelica och Julia på Heron. Den var faktiskt riktigt bra, jag älskar sånna filmer så den passade mig perfekt. Den var lite lång bara så det blir så jobbigt att sitta i en stol så länge, men annars var den grym! Angelica skjutsade och hämtade mig och Jullan så vi var väl hemma vid halv ett.

Idag ska jag packa det allra sista för ikväll har jag ingen tid för att packa. Jag ska nämligen på Britney Spears toniiiight. Hur häftigt som helst tycker jag. Jag sitter hemma och pluggar på alla låtar, så att jag kan de ikväll. Men det brukar jag vara rätt duktig på så det ska nog gå bra.


TWO TWO TWO.

Helgen har passerat och nu är det måndag. Igår var vi hos Johanna och hade mys med alla tjejer. Vi grillade och så. Jag gillar inte att skriva blogg längre, men gör det mest för Marinas skull. Den gullungen. Jag har varit i Södertälje idag med mamma och köpt en Ipodladdare, som man sätter i väggen. Vi köpte lite grejer till resan också, trosor deo krämer och massa annat. Så nu har jag faktiskt börjat packa också. Bättre sent än aldrig. Det är liksom två dagar kvar och jag har knappt börjat.

Ikväll ska jag på bio med Angelica. Vi ska se Transformers två. Den är säkert grym.

Skriver nog mer innan Turkiet men ha en bra dag gott folk.

TVÅ!


Marrebarre.

Jag har varit med Julia och Julia i centrum ikväll. Vi cyklade runt lite och sen drog vi till Marrebarre och myste lite. Vi pratade, massa om i lördags också. Hur kul som helst.  Haha. Jag har egentligen inget att skriva, men jag gör det bara för att Marina vill det. Thihi.

Just nu så vill jag bara gå ut, och göra någonting kul,eller ligga hos en kille och mysa i sängen. Vem vill inte det ioförsig?.. Det är så tråkigt att vara ensam bara. Men man kan ju alltid drömma sig bort lite, vilket jag gör dagarna långa. Och jag lovar er, den drömmen kommer aldrig att slå in, hahaha, den är ju för ROLIG för att vara sann liksom. Men men.. Nu vill jag ut, jag vill inte sitta inne och häcka, så sjukt tråkigt. Det här inlägget blev också helt cp. Jag vill bara vara där nu och  drömma mig bort!!!!!!!!!!!!

you know i want yaa boy. gaaaaaaaaaaahhhhh.

HEJDÅ

Love life!

Livet leker och jag är så jävla lycklig. Låter så töntigt att skriva det såhär, som att man inte mår bra egentligen och då skriver att jag är jättelycklig, men så är inte fallet. Jag är faktiskt jättelycklig och mår så sjukt bra. Finns inget som kan hindra mig nu från att göra vad som helst. No way!

Jag har mött Julia idag vid tåget och sedan har vi köpt godis på ICA. Senare ska jag ner till centrum igen för att jag bara måste.

8 8 8 8  8 888 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8


"Day 'n' night"

Igår så var vi på middag hos Julia. Det var jättemysigt och gott. Efteråt så gick vi alla tjejer hem till mig. Där hade jag partaj och jag måste säga att jag hade sjukt roligt. Inga bilder fick jag med mig men alla andra har överallt, men ingen på mig, höhö. Det kom mycket folk som jag inte äns hade räknat med, men kul blev det i alla fall. Senare på natten så hände det ena och det andra. Jag säger bara det, väx upp förfan, båda två. Idioter alltså. Hursomhelst så somnade jag underbart i min säng runt sju åtta skulle jag tro. Gick upp tolv och käkade något och la mig igen. Klev upp halv fyra. Aja, tack för kvällen allihopa, det var helt crazy och kul! Day 'n' night spelades konstant och alla bara körde.

Jag vill bara säga att jag älskar att leva livet, vi lever bara en gång och då gör man vadfan man vill tycker jag. Bara man tycker det är okej för en själv.

TIO DAGAR TILL TURKIET MED THE WORLDS GREATEST FRIEND!

Fly away.

13 dagar!!

Hökmossen hela dagen.

Idag har jag varit på badstranden hela dagen. Kom dit vid halv ett och åkte därifrån klockan sex. Så sjukt undeerbart. Brun som satan har jag blivit också, tycker jag i alla fall. Håret har också blivit lite solblekt vilket jag älskar. Idag har paketet från H&M kommit också, och skorna var ju det snyggaste jag har sett, gud vad jag älskar de. Ni får se bilder på allt någon dag när jag orkar, då kommer även allt jag köpte i Stockholm på bild.

Om ett tag ska jag gå ut med min bästa vän och vi ska prata lite gossip. Ha en bra dag!


Hej och hå.

Idag gick jag upp fem imorse för att jag skulle iväg till jobbet med mamma och Erika. Vi hämtade upp henne och sedan började vi klockan sex. Det var faktiskt riktgit roligt att jobba idag. Edvan är ju allt för skön, en kille som jag och Erika har skrattat åt i princip hela dagen. Jag säger bara HAHA. På fredag blir det jobb igen och det ser jag framemot.

Jag kom nyss hem från Lövnäsbadet. Har varit där med mamma och Mia i några timmar. Har pressat riktigt ordentligt idag så jag måste ju påstå att jag har blivit jäkligt brunis på magen speciellt. En bra grund innan Turkiet i alla fall, underbart. Två veckor kvar exakt idag!

Jag längtar tills på lördag!