Ferre.

Den här dagen har varit underbar. Har varit med Jullan hela dagen, vi har solat och varit och cyklat. Jättemysigt. Nu har jag precis duschat och sminkat mig. Jag och Jullan tar cyklarna till Marina snart och grillar kött där, sedan bär det av till Tim på fest. Hoppas på en lyckad kväll!

Ha en bra kväll allesammans!

There was a time when all was perfect.

Idag har jag inte gjort någonting alls i skolan, absolut ingenitng. Det börjar verkligen kännas nu. På dubbelsvenskan så åkte vi som ska göra filmen tillsammans hem till Emma och planderade lite. Vi snackade också gamla minnen och massa skit. Mysigt. Jag har gjort klart "Boken om mig själv" idag också som ska vara inlämnad imorgon. Jag är jättenöjd! Hoppas på ett MVG. Jullan kom runt halv sex och efter middagen tog vi en cykeltur och träffade Corre.

Nu ska jag titta på One Tree Hill och sedan ska jag försöka att sova. Jag ska ladda inför den sista skoldagen på Turinge imorgon.

Imorgon blir det feeeeeezt!

Puss!

Blåsigt.

Idag har jag varit funktionär när åttorna hade cykeldag. Jag kan säga er att det var svinkallt! Jag och Thomas stod vid dammen där de skulle paddla kanot. Det blåste som satan där, fyfan. Vi slutade efter det, runt kvart i ett. Jag cyklade hem och sen somande jag vid tre till sex, och jag är fortfarande trött. Ganska sjukt att jag kan vara trött även fast jag har sovit i tre timmar.. Ska sova snart för imorgn är det nästsista skoldagen på Turinge och min sista slöjdlektion.

Godnatt.

Funktionär.

Idag ringde Roland, min mentor till Astrid, min lärare och sa att jag skulle vara funktionär till åttorna som ska ha cykeldag imorgon. Så imorgon blir det alltså ingen skoldag för mig, utan jag ska vara ute och ta hand om småskitarna, haha. Så jag har bara två riktiga skoldagar kvar nu, torsdag och fredag. Usch, det är verkligen inte alls långt kvar nu. Två veckor på torsdag.


Sveriges Television.

Idag har vi varit i Stockholm med klassen. Det var jättemysigt. Skön dag faktiskt. Jag har haft barbent idag, helt underbart! Först fick vi dela in oss i smågrupper, jag var med André Moa och Cornelia. Vi skulle göra en bildserie, och ta kort md med mobilen. Det gick väl bra sedan efteråt så fick vi äta och gå runt på den tiden vi hade kvar. Vi tog sedan tolv bussen till SVT där Ann-Britt visade oss runt. Vi fick se Talang studion, sporten, abc, morgonsoffan, aktuellt och rapport. Det var faktiskt rätt intressant. Vi tog snabbtåget hem. Det sista vi gjorde tillsammans alla i klassen föralltid ju.. och vi fick underbart väder, perfekt! På centralen såg vi också han från Färjan, han servitören som är typ spanjor. Coolt.

Studiebesök.

Imorgon ska jag till Stockholm med 9ef. Vi ska till SVT. Det blir det sista vi gör tillsammans. Höhö.
Jag ska börja uppdatera nu igen om mitt liv. Jag tycker det är kul att gå tillbaka sen och läsa.

Watch and learn.


Elina, Lisa, Victoria, Amanda, Julia, Erika och jag.



Joie, Emmz och jag.

Joie, André, Erika, Julia och Ryd.

Jag.

Jag och Bassie.

Grönt.

Cornelia, Camilla och Moa.

Cornelia, Camilla, Moa, Anton och Jobiel.

Erika, jag och Julia.

Camilla och André.

Jag, Camilla och André.

Tack alla underbara människor!

Slandö med 9ef.

I fredags så var jag i Eskilstuna med Jullan och hennes polare. Det var jättetrevligt. Vi dansade och hade kul. Roligt att träffa lite nytt folk sådär ibland, det är nyttigt. Ser framemot att få träffa dem igen.

Idag kom jag hem ifrån klassresan som har varit på Slandö. Det ligger ungefär tjugo minuter härifrån, Nykvarn alltså. Det är en rätt stor ö vid Mälaren. Hur mysigt somhelst. Det tråkiga var att alla inte var med ifrån klassen. Vi åkte ut dit igårmorse vid tio och kom hem idag vid tre. Vi sov i stugor och umgicks hela dagen och kvällen.  Jag tog också mitt första dopp vilket var svinkallt! Jag har även solat som en gris, vilket resulterade att jag är röd som en kräfta just nu eftersom jag var kritvit innan och inte smörjde in mig med solskylddsfaktor. Det fanns en jättefin brygga där vi låg och stekte på. Nu är jag defenitivt inte blek längre, haha. Vi också vid lägerelden och Moa spelade gitarr och Camilla sjöng. Underbart! Det här var det sista vi gjorde tillsammans i 9ef... Känns tråkigt. Jag har i allafall haft jättemysigt. Tack för det my classmates. Bilder kommer nedan i ett separat inlägg.


Boring day.

Jag har så jävla tråkigt. Jag pratar med Julia i telefonen och vi pratar om hur tråkigt vi har, haha, kan det blir mycket rolgiare än så? Jag känner för att göra något, bara dra någonstans, som Turkiet till exempel. Juste, jag har fått min bikini som jag har beställt, och nyss beställde mamma en klänning åt mig ifrån H&M som kommer i börja utav juni. En turkos fransklänning som är skitsnygg när man är brun.

Ikväll ska vi till Felicia och ha myskväll med några tjejer.

Ha en bra dag!

Sophia Bush.


Långhelg suger?

Mitt liv just nu är bra, tror jag.. Jag har nästan slut på skolan och nian. Det känns väldigt tråkigt, men samtidigt skönt. Jag är snart klas med alla nationella, har mattemuntliga kvar bara vilket känns så jävla underbart. Igår så gjorde jag del B i Kemi, vilket var att man skulle laborera. Det var inte alls svårt. Nu är jag även ledig ända fram tills tisdag, eller första dagen i skolan kommer att bli på onsdag nästa vecka. På söndag blir det klassresa till Slandö. Jag längtar dit!

55 dagar kvar till Turkiet.


Now it's time to face the truth. You are the one.


Elva dagar.

Mina nya skor är helt underbara. De är så jäkla snygga, men självklart råkade jag ta sönder de lite i lördags så nu ser de sådär ut va. Så himla typiskt mig. Lördagen var i alla fall helt perfekt. Vi var hos Marina och hade jättemysigt. Jag hade jätte roligt. Tack för det alla! Jullan sov här. Jag säger bara HAHA.

Idag har jag haft nationella i kemi. Det gick hur bra som helst. Jag svarade på exakt allt. Jag har kommit på att kemi inte alls är så svårt. Jag slutade två med hemkunskap. Jag slutar snart skolan, och det är bara 11 riktiga skoldagar kvar. Sista veckorna ska vi filma och sedan göra massa annat. Det är så jag får tårar i ögonen redan nu.. Fyfan.

Nu ska jag plugga och börja på min HK uppsats som ska vara inlämnad nästa tisdag.


Turingeskolan är bäst.

Nu är jag mätt och belåten! Jag har precis lagat korv med makaroner och en sås. Hur gott somhelst. I skolan åt jag ingenitng eftersom det var så fruktansvärt äcklig mat. Fysjutton säger jag bara. Såklart att jag var hungrig som en gris. Jag och Julia ska åka till stan med tio i fyra bussen, alltså om femtio minuter ungefär. Vi ska köpa present till Johanna och Camilla som ska ha middag och fest på fredag och lördag.

Nu är det bara 21 skoldagar kvar om jag räknat rätt. Jag kommer på riktigt sakna det här så grymt mycket! Jag har aldrig trvits bättre i skolan än vad jag gör nu, aldrig mått bättre och jag har aldrig haft några bättre lärare och klass än såhär, så typiskt att lämna allt just just nu. Jag vill inte göra det för jag älskar Turingeskolan och min klass och världens underbaraste lärare! Jag älskar er!

Nog om det. Julia kommer snart, och vi ska umgås lite innan, för hon var tydligen väldigt rastlös, haha, söt hon är. Så vi hörs senare. Love ya'll.


090506.



Jeanstights från Gina, 3/4 tröja från H&M, kavaj från H&M, Converse, klocka fårn Ur&Penn, hårband Moniki, guldarmbandet är farmors gamla, det andra är mammas.

Snart en månad kvar.



Såhär såg min dag ut idag. En underbar skoldag till halv fyra. Ni är bäst!

Nationella.

Idag på morgonen hade vi mattenationella, C delen tror jag, den som man får sitta med i 100 minuter. Nicklas, världens bästa lärare bjöd på tuggummin, juice och en klubba. Skönt med en energikick som jag verkligen behövde. Det gick i allafall rätt bra, det känns bra i allafall. Matte är inte direkt min grej så. Jag kom precis hem från skolan, eller för en halv timme sedan. Jag har verkligen ingenitng den här veckan i skolan, ingenting överhuvudtaget. Så jäkla skönt! Idag fick vi också reda på att vi ska på klassresa till Slandö mellan den 24-25 maj. Det kommer bli underbart!

Jag tänkte städa mitt rum nu som ser ut som en svinstia. Jag vet inte riktigt var jag ska börja...

Jag mår bra.

Jag kom hem ifrån skolan för ungefär en timme sen. Hade gympa på nya fotbollsplanen. Vi spelad brännboll, vilket inte är så roligt längre. Jag minns när jag var liten hur kul jag tyckte det var, jag var till och med ute på fotbollsplanen här där jag bor och övade på att slå. Haha. Jag var ute ett litet tag med Anton när vi kom hem också. Vi har alltid så mycket att prata om, och han är så bra som alltid finns där, den fisen. Jag känner att jag måste plugga lite HK idag också, ska skriva klart ett häfte med massa frågor på. Morsan är ju expert på sådant så jag ska fråga henne. Annars ser det ut att vara en lugn dag.

I can't believe what the hell I am thinkin'?


Lyssna!



Så underbar!

Us against the world baby.

Den här helgen har känts som en evighet tycker jag. Mycket längre än den har varit. Den har varit jättebra i allafall. Kan absolut inte klaga. Gårdagen var jättemysig. Inget mer att säga om det. Jag har varit med Jullan idag. Vi tittade på OTH och snackade lite. It's us against the world baby! Imorgon är det ju skolan också. Bara fem veckor kvar. Det är så hemskt. Jag får höra av alla som har slutat nian redan att det är så sorgligt. Jag om någon kommer ju gråta sönder. Det är så typsikt mig och det är sådan jag är. Jag ska ta vara på de här veckorna så mycket som det bara går nu. Det kan ni skriva upp!


You're the best, fuck the rest.


Valborg 2009

If this isn't love, tell me what it is?

Min Valborg var grym! Finns inte så mycket mer att säga. Tim och Angelica är här på middag ikväll. Mycket mysigt. Alldeles strax ska jag iväg till Tim. Have a nice evening!