Onsdag.

Sklan flyter på bra. Fick MVG på mitt första franskaprov och jag hade min första redovisning idag på Europaskolan i Engelska. Trodde att jag skulle vara jättenervös men det gick jättebra. Är faktiskt väldigt nöjd. Så det känns skönt.

Jag är en glad tjej nu för tiden, jag älskar mitt liv till 120&!

Har Företagsekonomiläxförhör imorgon, så jag och pappa har pluggat ikväll och jag känner att det sitter som berget. I helgen blir det middag hos Erika på lördagen och ja, sen vet jag inte. Redan torsdag imorgon, helt sjukt vad fort tiden går.

Nu ska jag sova men innan det ska jag fortsätta att lyssna på världens bästa Chris Daughtry och prata med Tunis om nyoki nyoki, vad det nu betyder!!?


I love it.

Åh. Jag älskar helgen! Det måste vara det bästa som finns. Min helg har varit super. I fredags så var jag i Torshälla på Klubb G. Mycket folk, och liite för mycket utav det goda. Mer behöver jag inte säga. Åkte ut till Mille i det största hur jag någonsin har sett. Jag var ensam tjej vilket var lite sådär. Anyway, jag hade en rolig kväll.

Igår var jag hemma hela dagen och kvällen. Mådde inte så bra och jag gick faktiskt och la mig klockan TIO, jag minns inget mer utan jag la mig i sängen och somnade direkt, som en stock. Jag vaknade halv tolv så jag har sovit i ungefär fjorton timmar.

E.T var här nyss och jag hjälpte henne att lägga in musik på hennes Ipod. Hon ska ju åka till The United states of America imorgon. Jag ska åka med och lämna henne på Arlanda, vilket är klockan halv fyra. Hoppas du får det great där Elin!!


Jag älskar torsdagar.

Torsdagar är världens bästa dag! Jag har alltid tyckt om torsdagar, kanske för att jag alltid har haft sköna dagar i skolan då, men det är någonting speciellt med dem. Jag slutar tidigt vilket gör min dag ännu bättre. Jag tog tjugo över tolv bussen hem och jag fick tyvärr gå från skolan till stationen i det värsta regnet. Jag har seriöst aldrig varit med om värre, jag var dyngsur ändå från topp till tå. Jag frös ihjäl när jag var hemma i Nykvarn så pappa var tvungen att hämta mig för jag ville inte cykla hem.

Jag hade franskaprov idag också. Det gick jättebra!!

Nu ska jag möta Julia och sen ska vi titta på Idol tillsammans. Ha en trevlig kväll!


Det värsta vädret någonsin!

Såhär ser man ut efter tio minuter i spöregn!

Mina skor som egentligen är vita, såhär blev de i regnet..


Life after you.

Det blev Idol i allafall. Har även pluggat på Franskan med pappa, vilekt gick rätt bra. Känner ändå att jag kan allt så jag hoppas på det bästa imorgon, ska läsa på lite mer ikväll också.

Tog mig en dusch nyss och nu dricker jag varm choklad, eller O'boy som jag brukar säga. Med ovispad grädde i, smakar exakt likadant som med vispad, sjukt gott är det!


Nuduschad Rebecca.

Varm choklad.

Mais oui.


Till Elin.

Juste E.T! Jag har tagit ledig nu på måndag så jag kan åka med er till Arlanda, bara så du vet!:)

18:31.



Har rätt mycket att göra idag. Lika mycket som igår faktiskt, förutom att jag har ett prov imorgon i Franska. Mitt första  Franskaprov någonsin. Pirrigt..

Nu börjar det verkligen bli kallt ute, jag som vill gå i shorts UTAN strumbyxor, men det är way to cold for that. Så tråkigt, det blåser så himla kallt. Tur att solen lyser i allafall, så det blir lite värme i luften. Jag funderar på om jag ska titta på Idol eller inte, för jag har ju viktigare saker för mig. Men det går verkligen inte att motstå, jag dras liksom till TV:n. Ska försöka!

Nu ska jag plugga gärnet!!!


Mycket på en gång.

Den här kvällen har varit rätt mysig. Bortsett från att jag har bråkat med min mor då, men annars har jag pluggat och städat, tittat lite på Idol också med tända ljus i mitt rum. Det var jag menad med det mysiga, och te till det. Nu ligger jag i min säng och lyssna på bästa The Fray och tänkte försöka sova strax. Ska upp halv sju imorgon.. Fy!

Natti.


Bombnedslag.



Såhär ser mitt rum ut just för tillfället. Det är helt sjukt hur jag kan ha det så stökigt, och det värsta är att jag verkligen INTE orkar göra något åt det. Funderar på att börja städa nu, men nej, jag orkar inte, för jag måste plugga. Faktiskt..

Förändring va?!



Nu ser jag ut såhär. Alla bilder ser ju i stort sett likadana ut, men jag trivs jättebra!

A new try.

Nu kör vi!

Skolan flyter på, måste bara bli lite bättre på att minnas vad vi har att göra och vara lite mer aktiv så ska det nog gå ännu bättre. Har haft mina första två prov i matte och företagsekonomi. Hoppas det gick bra.. Känns inte som att jag kommer hinna med att skriva blogg eftersom skolan kommer att ta över så mycket, men jag ska försöka så gott jag kan, bara ni läser det vill säga.

De senaste dagarna, eller veckorna kanske man ska säga har varit bra vad jag kan minnas i allafall. Jag har gått och blivit brunett vilket jag tycker passade mig bra, bättre än förväntat. Slänger in en bild lite längre ner. Jag har även varit på avskedsmiddag hos Elin som ska åka till andra sidan Atlanten på måndag. Kommer sakna henne faktiskt, hon är ju trots allt som min syster.

Ikväll ska jag plugga gärnet, har med mig alla böcker som jag har i mitt skåp hem, ni kan ju gissa om min väska var tung?! Svar JA!


Nolla.


Jag och Ebba.

Mina tjejer.

Massa människor.

Orkar inte lägga in fler bilder. Se min Facebook annars.


Buenos tardes.

Tappat det här igen.. Så tråkigt! Lovar er att bli bättre.

Nollningen har varit och nollningsfesten. Det har hänt mycekt sedan sist. En hel veckan har gått nästan, om inte mer. Som sagt så var nollningen helt underbar och festen med. Har aldrig varit med om något så äckligt i hela mitt liv, men det var värt varenda sekund. Ser verkligen framemot att få nolla ettorna sedan när jag går i trean! Under nollningen kom vi varandra mycket närmare i klassen också, sammanhållningen blev mycket bättre, både mellan klassen och treorna för den delen. Nollad blev jag också kan man lugnt säga... Jag blev dränkt i det ena och det andra. Haha. Men kul var det!

Skolan flyter på bra. Helgen var bra som alla helger är nu för tiden. I fredags var det fest hos Gustaf och det var sjukt kul! Lördagen spenderades hemma med mamma och pappa vilket var rätt skönt faktsikt. Har varit väldigt mycket känner jag på sistone med fester hit och dit. Nu i helgen blir det även mycket utav det, den är fullbokad, höhö.

I veckan börjar allvaret, har två prov, mina allra första prov med min nya klass och på Europaskolan. Wish me good luck!


Nu så.

Igår var jag i Södertälje med Julia och köpte lite nya grejer. Ett par tights, ett vanligt vitt linne, en hålig tröja, ringar och ett armband. Det var länge sen jag köpte nåt nytt. I veckan kommer även mina grejer ifrån H&M som jag beställt!



Allt är ifrån H&M.


You sexy bitch.

Den här helgen har varit grym alltså. I fredags var jag i Mariefred hos Filip med några tjejer ifrån klassen, det var verkligen jättemysigt. Pappa hämtade mig runt halv ett så det blev en rätt tidig kväll, men tack för det! Igår så var jag faktiskt i Arboga, tro det eller ej. Hos Calle som hade fest. Jag hade sjukt kul. Det är så otroligt roltigt att lära känna så mycket nytt folk!!
Jag fick skjuts ifrån Arboga idag till Strängnäs av Felix så mötte jag upp Julia där så tog vi tåget och bussen tillbaka, så det var ju skönt. Var hemma runt ett. Nu måste jag plugga lite, har sovit i några timmar för det blev inte så mycket sömn inatt, men jag ska äta blåbärspaj med vaniljsås nu och plugga, sen ska jag fakiskt sova för jag är så sjukt trött. Imorgon är det en ny skolvecka, vilket jag inte alls är sugen på..

På onsdag är det NOLLNING och nollningsfest på kvällen, tror ni jag längtar eller?! SJUKT KUL!

Bilder från igår.


Stina.

Jag och Stina.

Bella.

Felix och jag.

Bella och Stina.

Rasmus och Stina.


7 things I hate about you.

Idag hade jag sovmorgon igen. Mycket skönt. Jag började tio i tio så jag tog nio bussen. När jag kom hem så var det nästan middag direkt men innan så tittade jag på bilderna ifrån USA som Adam har tagit. Han kom nämligen hem igår från L.A. Gud vilka härliga bilder, helt stört hur mycket jag vill åka dit! Universal Sudios bilderna var helt sjuka ju.. Annars har jag varit med Julia ikväll, vi har varit ute lite och varit hemma hos henne och spelat Shrek som vanligt. Haha. Jag kom nyss hem därifårn, tänkte plugga lite nu, ska skriva en Disposition i Svenskan sen läsa igenom Franskan lite, sen duscha och sen blir det väl sängen.