Kom igen USA.

Igår var jag i Södertälje med Julia och jag köpte en kavaj, en väldigt oversizeig tröja och ett par glasögon. Och jag är superdupernöjd!

Idag har det varit en sådan tråkig söndag. Men inte alls så tråkigt som den brukar. Jag har äntligen skrivit min novellanalys som bara tog mig en och en halv timme. Skönt att den äntligen är klar. Man skulle skriva 1300 ord, jag fick ihop 1291, men hoppas det är okej. Jag har också tittat på OS-finalen i hockey såklart!! USA VS Kanada. Grymt. Matchen håller fortfarande på och det är sudden nu. Det står 2-2 och jag håller sjävfallet på USA. GO GO GO!!


Något fint.

ÅH BÄSTASTE BROR, JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET!

Äntligen klippt.

Gårdagen hos Bella var totaly amazing! Vi var och fikade med Amanda i två timmar ungefär. Hur mysigt som helst. Efteråt försökte vi oss på att göra våfflor, med våffelmix, vilket inte är så svårt egentligen. Men självklart misslyckades vi. Så jävla värdelösa! Haha. Det blev liiite mycket vatten och smeten blev alldeles för lös. Men det löste sig tillslut, av lite smart tänkande ifrån min söta vän Bella. Goda blev de i alla fall och jag mådde ganska illa efteråt. Jag var helt död efteråt men Bella nattugglan somnade inte förrän sex. Undra om jag låg och snarkade.. Stackars henne isånnafall. Hursomhelst så var det skönt att komma bort ifrån Nykvarn ett tag. Idag har jag hunnit med att klippa mig hos Angie. Supernöjd är jag. Nu tänkte jag försöka sova. SOV GOTT!

Destination Bella.

Jag kom precis hem till Bella. Hon duschar nu så jag passar på att slänga in ett blogginlägg. Det var så himla skönt att åka tåg, lite längre än bara till Strängnäs. Att kunna sitta och lyssna på musik är det bästa som finns! Jag hittade en bild på Bellas dator från nollningsveckan. Se så varmt det var..

Adamförmiddag.

Idag gick jag upp halv tolv, endast för att jag var tvungen. Egentligen var jag ju inte tvungen men jag kände att jag inte ville sova mer bara. Ändå är jag galet trött nu. Jag och Adam har ätit frukost tillsammans och nu tittar vi på L.A Ink. Vi har spelat Doodle Jump idag också, haha. Sjukt roligt! Jag slog mitt rekord, 28000! Min bror är bara för bra ibland. Tjugo över tre går tåget mot Eskilstuna och Bella. Äntligen säger jag bara!

Imorgon ska jag trotsa SJ.


Har någon sagt att jag är ett skofreak? Kanske inte, men nu vet ni det. Jag fullkomligt älskar skor och jag vill ha dessa nu som är ifrån DinSko. Galet snygga!

Jag och Bella har planerat ikväll att imorgon ska jag trotsa SJ och åka till henne i Eskilstuna. Det ska bli så himla mysigt, saknar henne som en tok! Vad vi ska göra, det vet jag inte, men jag antar att det blir en BeccaBella-kväll med massa gott. Jag tänkte fortsätta att prata lite med människor på msn och sedan försöka sova. Ni får sova så gott!

BESOS


Vill ha Elins bustier.


DR. MARTENS


De här ska jag prångt ha! Jag är totalt förälskad i dessa underbara DR. MARTENS. Kanske ska önska mig ett par i födelsedagspresent. Trots allt bara en månad kvar. Men jag vill ha de nu, inte om en månad!!


Kill me or something.

OKEY. JAG GAV UPP LIKA SNABBT SOM JAG BÖRJADE. JAG ORKAR INTE! SNÄLLA, KAN INTE NÅGON KOMMA HIT OCH GÖRA ALLT ÅT MIG. HAR SÅN JÄVLA ÅNGEST. PLUS ATT MIN MAGE INTE GÖR SAKEN BÄTTRE, HAR FRUKTANSVÄRT ONT.

På fredag klockan tre.


THAILAND 2007. ANGELICA OCH JAG.

Fick alldeles nyss ett sms av den här bruden som sa att jag fått en klipptid på fredag klockan tre. Förjävla bra! Det kan jag säga att det behövs verkligen, mitt hår är så jäkla slitet!


Världens bästa låt.

Igår på bussen hem kom jag på att YOU FOUND ME med THE FRAY är världens bästa låt. Den är så vacker, fin, underbar, bra och allt positivt man kan komma på. Jag blir både glad och ledsen när jag lyssnar på den. Jag älskar den.



Come to mama.


Hittade en skitsnygg Tee från Topshop. Den vill jag ha!


Paljettigt.

KLÄNNING OCH HALSBAND FRÅN H&M.
SKA VARA LITE EXTRA SNÄLL MOT MAMMA IDAG. HAHA..

Doodle Jump.

Jag vaknade ett idag. Hur skönt som helst! Igår var jag i Södertälje med mina brudar och åt middag och fikade. Det var jättemysigt, verkligen. Skönt att komma ut lite också eftersom det inte finns så mycket att göra här i denna byhåla. Idag har jag städat mitt rum, duschat, ätit och spelat Doodle Jump på Adams Ipod. Mycket roande skulle jag säga. Nu funderar jag på att ta tag i allt detta pluggande, men jag orkar verkligen inte. Det känns ju förjävligt. Bunten med böcker är inte att leka med, nono!


DOODLE JUMP!

Cut cut cut cut.

Idag skulle jag åka in till Angie för att klippa mig, men hon fick en kund då så vi fick ta det en annan dag. Men behöver verkligen klippa mig nu, det var i november sist. Börjar bli riktigt slitet. Jag har också bestämt mig för att färga tillbaka till mitt blonda hår efter ATEN! Som är om två månader cirka. Fyfan vad roligt det ska bli, helt galet!

Nu tänkte jag titta på Beck som jag och mamma köpte igår. Den är ganska ny, så jag hoppas att den är bra. Murre den jäkeln ville att jag skulle skriva blogg, eftersom hon har suttit vid datorn sedan klockan tolv idag, haha. Sötis! Vi skulle åkt in till Södertälje och ätit på McDonald's idag ju, men alla bangade, torrisar. Så jag och Murre har bestämt att vi ska göra det imorgon istället, med allihopa! Right MARINA?

Jag är beroende av dig.

Helgen har varit underbart skön. Precis som det ska vara när man bara tar det lugnt. Nu har jag äntligen lov! Så fruktansvärt skönt, kan inte beskriva den känslan. Provet i fredags gick jättebra förresten. Just nu är jag bara så himla trött. Pratar lite med älskade Bella. Längtar efter henne! Hon sa nyss att hon är så beroende av mig som man kan bli, kunde inte sagt det bättre själv. Saknar Cornelia också galet! Måste åka upp till henne i stan och träffa henne snarast känner jag. Snön är bara för mycket.. Blir så trött på den. Nej nu ska jag sova, är dötrött! Sleep tight.

Naturkunskap.

Jag har nu suttit och pluggat Naturkunskap i två timmar och jag känner att det börjar gå riktigt bra. Har skrivit fyra A4 sidor, i mitt block. Jag ska börja nu alldeles strax på kapitel tre som är det sista och det jobbigaste, såklart. Men tog en liten liten paus innan bara. Måste ju få andas ut. Ska ta något att äta så kommer det gå galant!
HA EN SUPERBRA DAG!

I'm on my way now.

Just nu ligger jag i sängen och pratar med min Emma på msn. Vi har pratat om grundskolan och nian i snart över en timme tror jag. Allt bara snurrar runt i våra huvuden just nu, och vi bara skriver om hur mycket vi saknar allt. Det är galet vad mycket fint vi har tillsammans, som ingen kan ta ifrån oss. Det är så hemskt, att det är historia nu, och att det aldrig mer kommer tillbaka. Känns som att jag inte har insett det ännu, även fast det har gått snart ett år. Vilket jag heller inte kan förstå, ett år. Jag blir så ledsen när jag tänker på just grundskolan. Turingeskolan var verkligen den bästa, och det var min skola, och min klass. Jag vill bara vara med er igen, och ta del av de vackra stunderna vi hade. De var verkligen underbara, och något jag alltid kommer att bära med mig. Ni har lärt mig enormt mycket genom alla år. Hur riktiga vänner är, och vad som är rätt och fel. Jag saknar er. Det ska ni veta. Det kommer aldrig bli som då, det vet jag. Jag blir bara så ledsen av alla fina minnen vi har, och jag vill bara få uppleva de igen, tillsammans med er. Ni är verkligen kärlek för mig. 9EF.♥
Låten vi sjöng på skolavslutningen i nian. On my way med Phil Collins. Så himla fin.


SAKNAR ER.

I'm tired tonight.

THE SONG OF THE DAY.
NADA SURD - ALWAYS LOVE
HIMLA VACKER LÅT DET DÄR.

Du måste vara blind.

NELLY.COM | DE HAR GALET MYCKET SNYGGA GREJER TILL GANSKA SÅ LAGOM PRISER. JAG VILL HA SPECIELLT DESSA HALSBAND. SÅ JÄDRANS SNYGGA!

I can do this!

Handledarkursen var inte det roligaste precis. Tre timmar av trötthet och tråkighet. Det var hemskt. För er som inte gått på den, jag lovar er, absolut inget att se framemot! Om man inte har tur och får en bättre talare det vill säga.

Jag var hemma vid halv åtta och då åt vi Sushi. Det har jag blivit störtförälskad i på sista tiden. Jag tror att man måste lära sig att äta det. Första gången jag åt det så tyckte jag att det var sådär, men efter andra gången var det galet gott, och nu älskar jag det.

Imorgon är det onsdag och en jobbig skoldag, men inte nog med det, jag hinner inte plugga så som jag måste heller, så därför stannar jag hemma imorgon och ska plugga HELA dagen. Låter kanske inte så troligt, men jag har inget annat val och därför ska jag göra det, jag måste! Har naturkunskapsprov på fredag och har inte äns börjat plugga ännu, så det är nog på tiden att göra det känner jag. Så imorgon blir det att plugga ruset av sig! På lovet gäller detsamma... SOUNDS FUN!

Korv med bröd.

NU: korv med bröd och mjölk till. Fruktansvärt gott måste jag säga. Jag tror jag skulle kunna äta ihjäl mig på det. Så gott!! Ska ladda min Ipod en stund, sedan ska jag gå ner till la parada de autobús.

Svart och vit.


FUSKPÄLS OCH HALSBAND H&M. JEANS CHEAP MONDAY. CARDIGAN GINA (JULIAS). NITARMBAND LINDEX, KAPPAHL OCH JC. KLOCKA UR&PENN. GRÅA CONVERSE.


Handledarkurs.

Nyss hemkommen från skolan. Mycket skönt. Om någon timme ska jag ta bussen in till stan och gå på handledarkurs för körkortet. Bättre sent än aldrig säg. Jag funderar på om jag ska börja plugga, har noll motivation, men måste. Har ett antal saker att göra tills på fredag, plus ett väldigt stort prov. Hur ska jag klara detta? Jag vet, genom att tro på mig själv helt enkelt, och det ska jag göra! JAG KLARA DET HÄR.

Min älskade lillebror (Sotis) håller just nu på att kråsar sig över hela mig. Han vill ha mat den stackaren tror jag. Får väl ta och ge honom det.


DU ÄR ABSOLUT DET BÄSTA JAG HAR.

Mina älsklingar.


ADAM VAR OCH HÄMTADE MINA ALLDELES EGNA EFTERLÄNGTADE RÖDA CONVERSE NU IKVÄLL HOS TIM OCH ANGELICA. JAG ÄR SÅ HIMLA NÖJD! JAG HAR GÅTT OCH KÄRAT NER MIG I DE, TOTALT.
PS. BORTSÉ FRÅN MIN FULA BLÅA RANDIGA STRUMPOR. HEHE.

Njut av stunden.



Vanilla Twilights
För kärlekens skull
You found me (Acoustic)

Just nu.



JAG HAR RÄTT TRÅKIGT JUST NU. ALLT ÄR SÅ GRÅTT OCH TRIST UTE. VERKLIGEN ALLT ÄR GRÅTT! JAG TYCKER ATT VI BORDE FÅ LITE VÅR NU I ALLA FALL. DET VORE PÅ TIDEN. SOTIS SITTER NOG FRAMFÖR DÖRREN OCH VILL UT SÅ JAG SKA VÄL GÅ NER OCH SLÄPPA UT MIN ÄLSKADE KISSE, OCH SEDAN FORTSÄTTA LÄSA DESSA TIDNINGAR OCH KÄRA NER MIG I ALLA KLÄDER OCH SKOR DET FINNS.


Swedish VS English.

Jag sitter och funderar över en konstig sak. Varför är Engelska så himla mycket vackrare än Svenska? Det är så hårt, och fult. Inte för att jag vet riktigt hur det låter eftersom det är mitt modersmål, men jag kan tänka mig att det låter ganska så hemskt. Alla fina texter som är på svenska och sedan skrivs på engelska blir så mycket finare.. Jag och mina funderingar ibland alltså. Man blir ju knäpp. Haha.

I wish today.



Från Monki, Weekday och Topshop.

A musician.


THE FRAY, HÅKAN HELLSTRÖM, OWL CITY, THE SCRIPT.

THE FRAY - YOU FOUND ME
THE FRAY - NEVER SAY NEVER
HÅKAN HELLSTRÖM - EN MIDSOMMARNATTSDRÖM
HÅKAN HELLSTRÖM - VI TVÅ, 17 ÅR
OWL CITY - VANILLA TWILIGHT
OWL CITY - FIREFLIES
THE SCRIPT - BREAKEVEN
THE SCRIPT - IF YOU SEE KAY

A view from friday.



FREDAGENS BRAVADER I NÅGRA FÅ BILDER.

Idag stannade jag hemma från skolan på grund av min fot. Kände att jag behövde vila den en aning. Imorgon däremot, måste jag till skolan. En vecka kvar bara, sen är det sportlov vilket ska bli så otroligt skönt. Håll ut!

Den här morgonen har jag hunnit med att gosa med Sotis, ätit havregrynsgröt och druckit en kaffelatte. Jag har även tittat på min favorit, One Tree Hill.


SNYGG.


Tråkig söndag.

Gårkvällen spenderades med min fina vän Anton. Vi hade jätteroligt. Tack för det!

Idag har det varit världens tråkigaste söndag. Har varit så fruktansvärt uttråkad. Men det gick över efter middagen, alltså lite senare på kvällen. Det brukar det göra av någon konstig anledning. Jag känner inte alls för att gå och lägga mig nu. Är lite osäker på om jag ska till skolan imorgon också eftersom jag har ont i min fot. Vet inte om jag får på mig skorna imorgonbitti, haha. Det återstår att se.


Magiskt.

Finns inte så mycket mer att säga om gårkvällen förutom att det var helt magiskt! Absolut det roligaste på länge, utan tvekan!

Vill bara göra en liten hälsning till min farmor som jag vet läser min blogg. Idag fyller hon 75 år, vill bara säga stort grattis till henne och hoppas att hon får en jättefin dag. Puss och kram på dig.

Let's party all night long!

OKEY. NU KÖR VI! INGENTING KAN STOPPA MIG IKVÄLL!

Tonight's gonna be a good night.

Nyss hemkommen från skolan. Blev mycket tidigare idag än vanligt. Slutar tio över fyra men tog tolv tåget istället. Kändes som att jag behövde det idag. Ska bort ikväll, och känner att jag måste vila ut mig lite. Börjar få väldigt ont i halsen och en dunderförkylning är påväg.. Men tänkte ta mig en liten powernap nu, och sedan fundera på vad jag ska ha på mig. Jag tror att det kommer bli awesome ikväll, riktigt jäkla kul!

En miljon kronor.

Weekday 2010. Tänk om jag hade en miljon kronor att shoppa för i ja, vad ska vi säga, London. Jag lovar att jag skulle kunna spendera de på en dag. På kläder accessoarer och skor. AA, döda mig!!

Rödtotten själv.

Jag kom hem från JT för en stund sen. Hon har nämligen fått äran att färga mitt hår, igen. Inget ovanligt precis. Hon är duktig på det! I alla fall så blev resultatet bra tycker jag. Dock ser man inte så himla mycket att det är färgat men det är mer fylligare på något sätt. Och rödare absolut. Jag gillar rött. Nackdelen är att röda pigment försvinner så himla fort.

Fick även min efterlängtade hatt idag också. Från H&M.


FRÅGAN ÄR BARA OM MAN SER NÅGON SKILLNAD. JAG GÖR, MEN INTE NI!

Statens jävla järnvägar.

SJ säger jag bara. Kan vara Sveriges sämsta bolag. Har bara lust att skjuta de just nu. Jag slutar i vanliga fall kvart i tre på torsdagar och då tar jag tjugo över tre tåget, men idag slutade jag en kvart tidigare så jag fick vänta ännu längre. Så säger Bella och Madeline till mig efter att de tittat på sina telefoner att mitt tåg är inställt! Vilket betyder att jag fick vänta tills tjugo över fyra, i alltså EN TIMME OCH FEMTIO MINUTER!! Vad är SJ:s problem?? Förra torsdagen var tretåget också inställt, och jag blir verkligen så jävla less på det här. Jag skulle göra allt för att få en lägenhet där. Och då menar jag vad som helst också. För jag är verkligen så trött på det här, och jag har två och ett halvt år kvar...


Grå och blå.


Heidi Klum från Nelly.com Shorts från Monki.
Tänk om man kunde gå klädd såhär NU. Gå ut utan jacka, gå ut utan tjocka tights eller byxor. Klumpiga vinterskor och äckliga mössor och halsdukar. Minns knappt hur det ser ut utan snö på marken, och det är förjävligt. Kom igen nu, ge oss sommar! Vi väntar...

Förresten, fick nyss en kommentar om att jag skrivit att det var Kate Moss på tröjan.. Haha så virrig jag är. Hade bara henne i huvudet just då. Men det är inte Kate, utan Heidi!


Världens sexigaste kvinna.



SERIÖST. JAG TVIVLAR PÅ ATT DET FINNS NÅGON SNYGGARE ÄN MEGAN FOX. INTE UTSEDD TILL VÄRLDENS BÄSTA SKÅDISPELAR, DOCK TILL VÄRLDENS SEXIGASTE KVINNA. FULLT FÖRSTÅELIGT!


Jewellery.


Forever21 och Nelly.com | Sjukligt snygga halsband!

Longing for something.

Imorse tog jag tjugo över elva tåget. Helt underbart var det! Gick upp halv elva. Snacka om sovmorgon. Känner att jag börjar bli förkyld, vilket INTE är något positivt. Förövrigt längtar jag tills på fredag. Då blir det 18 och 19 årsfest i Stallarholmen med 250 pers. Inte dåligt.


Sjutton år.♥


Idag är det ingen vanlig dag. Det är nämligen min bästa vän
Cornelias födelsedag. 17 år fyllda, och ett kvar tills du blir myndig. Hoppas du har haft världens bästa dag älskling! Ses snart.


Perfect match.


Jag skulle döda för Elin Klings garderob. Hon har så galet snygga kläder så det finns inte.


Idag har varit en riktigt helt underbar dag. Två lektioner. Pannkakor till middag. Nystädat rum. Nybäddad säng. Powernap. En degdag helt enkelt. Mycket efterlängtad må jag säga.

Snart påväg till mig.

Min bror hörde av sig idag och frågade vilken färg och vilken storlek jag skullke ha på Conversen. Självklart ska jag ha ett par höga röda. De kommer hem på fredag. Äntligen!


Ha en jättefin kväll!♥


Cleaning day.



Idag har jag städat mitt rum hela dagen. I fyra timmar. Kan ni tänka er.. Har även möblerat om, och rensat massa. Nu återstår bara att rensa bland alla kläder, sätta upp teven på väggen och så smånigom måla väggarna svarta och vita tror jag. Awesome!


Fall asleep.

Nyss hemkommen från skolan. Klockan fem liksom. Det känns förjävligt. Det är sånt man får ta när man pendlar. Ingen höjdare direkt, men vad gör man inte för att få det så bra som möjligt?! Tror nästan vad som helst. Funderar på att ta en liten powernap. Är fruktansvärt trött. Senare ikväll blir det till att plugga spanska, har prov imorgon...


För svårt för mig.

Åh! Jag sitter och försöker ta mig igenom historiaarbetet som ska vara inlämnat ikväll, senast. Jag förstår ingenting och jag har inte lust att försöka förstå heller. Så himla svårt. Jag har panik, och ångest just NU.

Imma be.

Gårkvällen spenderades hos Felicia, Där bjöds det på middag och efterrätt. Pizza och tårta. Jättegott! Massa härliga och goa tjejer gjorde kvällen grym. Tack för det brudar och tack Flippan för allt! Efteråt så gick vi vidare hem till mig och kvällen slutade ganska sent. Har med andra ord inte fått så mycket sömn inatt.

Just nu sitter jag hemma hos Julia och hennes störda syster
Emmelie. Haha. Vi har skitkul åt att hon sätter post-itlappar på mitt huvud. Men ska gå hem om ett tag och försöka börja plugga, har nämligen en inlämning som ska vara inne senast idag, så det är bara att köra igång. Nu jävlar! Jag ska ge gärnet nu i skolan, och jag hoppas verkligen att min motivation blir mycket bättre än vad den har varit ett tag nu.

Ha en bra äcklig söndag!

Fullt ös medvetslös.

Nej nu har jag myror i brallorna känner jag. Jag är så jävla taggad!! För ikväll ska jag bli så sjukt roligt, och jag känner att jag inte har haft riktigt kul på länge, så ikväll, då gäller det! Är helt uppe i varv nu, måste göra något, och det är NU! Ikväll blir det spårat, det känner jag på mig...

HA DET GÖTT!!


Saker att ta tag i.

Godmiddag människor!

Mår ni bra idag? Det gör i alla fall jag. Jag mår superbra! Ikväll ska jag på födelsedagsmiddag hos min fina vän
Felicia. Det ser jag verkligen framemot. Halv sex ska vi vara på plats. Frågan är bara den vad jag ska ha på mig, om jag ska ha festkläder eller något mer bekvämt. Men det löser sig alltid.

Just nu sitter jag och smuttar på min kaffelatte som förövrigt är det bästa jag vet nuförtiden. Men nu har jag faktiskt inte tid att sitta här mer, ska nämligen gå och möta K nu så vi hörs senare.

Puss!


Vi två tillsammans.

¨
Den här underbara lilla grisen ska med mig till Turkiet i sommar i troligtvis en vecka. Det kommer bli, ja, hur grymt somhelst! Right Bella?? 30 juni.


Memories is keeping me awake.

Ja, nu ligger jag här igen, i min älskade säng. Ska sova sååå länge imorgon och det ska bli så fruktansvärt skönt. Just nu lyssnar jag på CK, en gammal goding, verkligen. "Kärleken" och "På rosa moln". Lyssnade på de 2007, när jag gick i sjuan. Det kommer upp så många minnen i mitt huvud just nu så man blir nästan lite tårögd. Sånt där är så känsligt, men samtidigt väldigt roligt. Man saknar den gamla tiden, allt var bara så bra då.. Men vad ska man göra åt det? Det är bara att leva i nuet och göra det bästa av det. Nej nu ska jag inte gräva ner mig för mycket i det här, tänkte ta och försöka sova istället, och drömma helt sjuka drömmar som jag är väldigt bra på.

Sov gott Sverige!


Winter wonderland.


Outside my window.

Hej mitt vinterland. Usch vad jag hatar snö! De två första dagarna KAN det vara mysigt, men vad är det för fel nudå? Det är en meter snö ute, och jag tror det inte är bara jag som tycker att snön kan ta och försvinna nu. Eller, har jag fel? Jag är så fruktansvärt trött på det här så det är inte sant...


Black and white.



Idag har jag haft på mig en stickad töja från Gina Tricot och min leopardpäls. Jag älskar den! Nu har jag precis ätit middag, jättegott var det. OCH nu pratar jag med Julia i telefon. Vi bor en meter ifrån varandra och pratar konstant i telefon, helt sjukt.

Ha en trevlig kväll!


Make-up.



Morgonbecca. Känner mig verkligen skitsnygg just nu. Tänkte försöka få på mig lite mascara och sedan åka in till S-town.


Necklace.

Gud vad jag vill ha det där halsbandet som är ifrån H&M!

Leta present.

Godmorgon gott folk!

Som sagt, idag stannade jag hemma ifrån skolan och jag vaknade nyss. Superskönt, verkligen! Jag är dötrött fortfarande, men vaknade av ett samtal från Mathias och min vibration på min mobil är inte att leka med. Det känns ju i hela sängen, haha.

Idag ska jag åka till Södertälje med mamma och köpa present till Felicia som fyllde år i söndags. Har glömt att gratulera henne här på bloggen, så jag gör det nu istället. Grattis i efterskott min älskade vän! Så imorgon blir det födelsedagsmiddag hemma hos henne. OCH ikväll ska jag troligtvis till Bella och äta middag och ha en girl's night med Ebba, Madeline och Bella och jag då. Det ända som gör så att jag tvivlar är tågen, för kul om jag inte kommer hem imorgon, eller om jag inte kommer dit ikväll. SJ säger jag bara..

Nu tänkte jag gå ner och käka lite frukost, sen åker vi nog in till stan. PUSS!

Dags för sängen.

Godnatt!

Chariot.

Jag sitter i min säng och lyssnar på Gavin Degraw. Hans röst är så himla fin! Kanske ska gå och lägga mig snart, klockan är redan tjugo i tio..

Honestly, it was you.

Jag har för ett tag sedan gjort en kaffelatte. Sjukt god måste jag säga. Känns som att jag börjar få ett litet beroende utav kaffe.. Inge bra alls, men det är ju så fruktansvärt gott!

Just nu har jag ganska tråkigt, pratar lite med Tunis ibland, men han är inte så rolig hela tiden. Vi har prata om att jag drömde om honom inatt, att vi var tillsammans och att vi var jättekära. Haha! Ganska kul faktiskt. Och han tyckte också att jag skulle blogga om det, så eftersom jag inte har så mycket annat att berätta för er kära människor, så delade jag nu med mig utav en rolig Tunis och Rebecca konversation.

Min dator är sjukt varm nu, ganska upphettad om man säger så. Känns som den ska koka sönder. Nej, nu ska jag, ja vad ska jag göra.. Inte sitta här i allafall!

Ciao

Perfect.

Här är bilder på mina nya skor. Som ni vet så älskar jag skor, och skulle kunna köpa hur mycket som helst. Kilklackarna är från H&M, Converse'n har E.T köpt i USA till mig, och de vita vanliga sneakerse'n också från H&M.

Återigen problem med SJ.

Först och främst vill jag bara tala om att jag hatar SJ! Sveriges sämsta bolag, helt klart. Tre tåget blev inställt så jag fick sitta och vänta i en timme och fyrtio minuter på att komma hem, och jag vägrar att det ska bli samma visa imorgon då det är fredag, så jag tänker stanna hemma imorgon. No doubt!

Jag har nyss käkat middag och funderar på att bara ta det lugnt ikväll. För en gångsskull kan jag göra det vilket är så oerhört skönt!

Tänker på er famijen Tennorth♥

Motgångar.

Jag känner mig svag, och jag känner mig just nu mycket sämre än alla andra, på något konstigt sätt. Pressen är för stor, och det känns som att jag inte kommer klara av det här. Det är för svårt, det är för mycket och det är alladeles för tungt för mig. Men jag måste lära mig en sak, och det är att tänka positivt. Lära mig att kunna se allt från den ljusa sidan och tänka att jag har en familj och fina vänner som bryr sig. Det är bara så otroligt svårt att insé sånt när man har motgångar. Livet är inte alltid lätt och kom ihåg att tänk på att man har människor som bryr sig så himla mycket! Allt kan inte vara perfekt.


Life back then.



Nämen, titta vilken söt bild.. Hehe, eller inte! Ett litet utdrag från nian, eller åttan..


Can't deal with it anymore.

Goddagens!

Har ändrat lite här i bloggen. Har gjort den lite bredare och det tycker jag om.

Idag har jag haft Företagsekonomi B prov. Det gick inte alls så bra, som jag hade trott att det skulle göra. Det var väldigt svårt och jag får bara hoppas på att jag blir godkänd. Jag känner att skolan börjar bli för jobbig nu, jag orkar inte mer, jag klarar inte av pressen. Som tur är har jag utvecklingssamtal imorgon, vilket ska bli otroligt skönt så jag kan få säga till om vad jag tycker och hur jag känner. Jag vill bara gå tillbaka till nian.. What if liksom! Jag saknar det något fruktansvärt!