Paradise Hotel.

Skolan idag var ganska skön faktiskt. Dock var jag sjukt jäkla trött imorse, jag trodde jag skulle avlida. Nästan i alla fall. Anyway, jag kunde ju inte göra engelskaprovet eftersom jag hade tid hos UMO. Det gick bra, så himla skönt! Den här veckan i skolan har jag inte så mycket, vilket är så skönt. Imorgon ska jag sova hos Bellaboo, mysigt värre va!

Ikväll är det bästa PH!!!! Det får inte missas. Eftersom mina kanaler är helt cepe så ska jag titta med Adam i hans rum.


Rihanna + pizza.

Jag har precis ätit pizza.. Euw säger jag bara. Åt halva bara eftersom jag egentligen ville ha sushi men det blev inte så. Verkligen inte! Jag lyssnar på Rihannas album nu, Rated R. Det är ganska bra, men vissa låtar är så himla dåliga!!

Jag måste plugga nu, måste måste måste!!


Schleten idag.

Just nu ligger jag i sängen och bara degar och lyssnar på Fire bomb med Rihanna. Så himla bra! Jag skulle verkligen vilja se henne igen. Det var två år sedan i mars jag och JT var och såg henne, helt sjukt vad snabbt tiden har gått. OCH hon var jätteduktig, minns att jag var helt excited efteråt. Ingen nyhet att jag brukar vara det, men i alla fall. Haha.

Nu till det roliga. Igårkväll var jag hos Johanna som hade partaj. Det var jättetrevligt! Jag åkte hem ganska tidigt, vilket var skönt med tanke på att det är en jävla bit att gå. Men nu tänkte jag sova kanske, eller plugga är lite vikltigare just nu. Ligger efter i Företagsekonomin ganska rejält så jag måste ta tag i det snart, men grejen är den att jag orkar inte!!! Har noll motivation..

OCH idag är det en såndär tråkig söndag igen. Jag spyr på dem!


Firebomb

Stiligt.


Världens finaste Elin Kling!


SJ kan dö!

Jag vill börja med att säga att jag hatar SJ!! Enormt mycket! Det är förseningar jämt, för korta tåg så man knappt får plats eller rättare sagt knappt kommer in i tåget, de kör på älgar stup i kvarten så tågen blir rejält försenade, de blir inställda hit och dit, och vad mer? Personalen är bara skit och nej, jag är frustrerad nu, vilket kanske märks. Alltså gör något åt det förfan!!! De kan ju inte fortsätta såhär..

Anyway, done talking about SJ. Jag är grymt hungrig nu, väntar på att maten ska bli klar. Det blir tacos vilket jag är jättesugen på så det kommer sitta riktigt fint. Ikväll blir det bara till att ta det lugnt, men imorgon däremot blir det partaj hos J.K. Hope it'll be fun!


Hatt.

Sné.

Fem dagar.

Jag sitter just nu på spanskalektion. Har precis haft lunch och idag har jag varit i matsalen för första gången sedan jag började den här terminen, helt sjukt egentligen. Vi har diskuterat Aten resan nyss, att den bara är i fem dagar och att den är så fruktansvärt dyr. Jag blir så irriterad!! Det borde vara i en vecka, sju dagar alltså.. Jaja.

Jag slutar om två och en halv timme. Ganska surt, och jobbigt framförallt. Hörs senare. Idag är det ocskå fredag, och det innebär HELG!!!


Buenos tardes.

Just nu sitter jag nere i soffan och dricker grönt te med honung och mjölk. Det godaste som finns, och så himla mysigt att dricka också! Har även precis tagit mig en dusch och målat naglarna med mitt nya fina nagellack. Jag älskar att måla med nya nagellack, det blir så bra då.

Nu ska jag fortsätta att titta på "Made in Sweden".


Clothing.


Weekday.

Weekday.



Kaffe.





Jag har precis gjort en kaffe latte. Hur gott som helst. Jag vet inte vad det är med mig och kaffe nu för tiden. Det är så sjukligt gott! Jag vill inte bli beroende, nej nej, och det ska jag inte bli heller!


Today.



Byxor kavaj halsband och ringar H&M, spetstop och magtröja Gina, armband Lindex och Kappahl, klocka Ur&Penn, boots från Scorett. 


Think twice.

Matteprovet gick helt okej. Ett G blir det helt klart i alla fall, men det var några uppgifter som var lite kluriga, men jag gjorde så gott jag kunde, och det är det som räknas, right?

Jag får se om det blir skola för mig imorgon. Är så trött på allt just nu. Vill bara komma bort härifrån, eller ha ett låååångt sommarlov!

Ni ser ju hur hur vädret är, totalt värdelöst och så äckligt! Jag vill ha sol och värme, bort med snön NU!


Teach me.


Den här tjejen är helt underbar! Första gången jag träffade henne var den 17 augusti 2009, när vi skulle börja skolan. OCH redan då, visste jag att vi skulle bli bra vänner, och då menar jag riktigt bra vänner. Jag skulle inte klara en dag utan dig i skolan. Tack för att du finns älskade du. Även fast vi bara känt varandra i lite mer än ett halvår så känns det som vi känt varandra hela livet. Jag har så många och bra minnen med dig, och fler ska det bli. Jag älskar dig
Bella!

Matte. Inte min grej.

Okey. Nu har det gått en och en halv timme sen sist jag skrev, och då skrev jag att jag skulle plugga matte. Tänk om jag hade gjort det, då hade jag lärt mig mycket nu, men icke. Jag har inte äns öppnat boken. Haha.. Skandal!! Nej, nu ska jag fanemig stänga av den här burken och P L U G G A! Wish me luck!

Beach 2010 liksom.

Jag råkade sova i tre timmar idag.. Inte OK! Men jag behövde verkligen det, och det var riktigt jäkla skönt!

Nu sitter jag i min säng, har ont i ryggen och magen och pratar med Jacqueline och Sofie på Facebook om i sommar. Då vi ska till Turkiet. Eftersom jag bara är 17 i sommar så får inte jag åka utomlands själv med mina vänner ännu, vilket jag kan tycka är lite lamt och tråkigt, men visst kan jag förstå mammas och pappas situation. Jag mena, om jag hade en dotter som var 17 skulle hon inte heller få åka till Napa själv, eller whatever it is. Så jag ska följa med mor och far till Turkey och där väntar S och J på mig med något gott, vad det nu kan vara.. Lite välkomstpartaj blir det i allafall, I'm sure about that!

Anyway, jag funderar på att börja plugga lite matte nu, har nämtligen prov imorgon klockan elva och just för tillfället känns det som att jag kommer faila with a big F! Jag måste erkänna att jag har lite panik sådär. Men men, allt går, förutom nyfödda barn som Pelle alltid brukade säga.


Del 1.

Paljettaxelvaddar från H&M.
Fuskpäls från H&M.
Jimmy Choo klackar från H&M.
Grå kavaj från H&M.
Armband från Bik Bok, Kappahl Lindex oh JC.
Klocka från Ur&Penn som jag fick i julklapp av bästis. Jag älskar den!

My favorite.



Jag skulle nog göra vad som helst för att få brudens garderob. Hennes kläder är så snygga, så vackra, så fina, så söta och så jävla coola!!!


Vissa lärare..

Idag åkte jag hem från skolan mycket tidgare än vanligt. Hade sånna kramper i magen så jag kände att jag inte klarade av att vara i skolan. Just nu vill jag bara att den här äckliga snön ska försvinna! Är så himla trött på den så jag dör. OCH jag vill ha sommar, och sommarlov. Är så jäkla trött på skolan, redan liksom.. Plus att jag inte gillar vissa utav mina lärare och då är det så trist att gå till skolan.

Jag har fotat en del grejer som jag tänkte lägga upp senare, men först ska jag ta en tupplur tänkte jag!♥


Converse.



Det här är nog världens snyggaste skor. Helt utan tvekan. Passar till allt och är fruktansvärt snygga.
E.T kommer hem den 29 januari och då har hon med sig de gråa hem till mig. OCH de röda har Tim och Angelica med sig hem från Thailand den 12 februari!


Song of the day.



Jag har blivit ett fan av Leona Lewis verkar det som. Har alltid tyckt om henne, men hennes nya album "Echo" är underbart. Den här låten heter I got you. Lyssna!!!

Kom på att jag har väldigt mycket nya saker som jag inte har visat er. Sen flera månader tillbaka. Är på tiden nu kanske..


Randigt.


Så sjukt snygg långrandig kavaj ifrån Monki. 500:-


Södertälyeah.

Tisdagar är underbara! Jag börjar tio i tio och slutar tolv och med det så tar jag tjugo över tolv tåget hem. Så otroligt skönt. Jag och mamma åkte direkt in till Södertälje och till UMO. Vi hade tid halv två. Väl där gick det bra, har fått en ny tid nästa måndag kvart i fem så jag missar nämligen mitt engelskaprov men det löser sig. Ska prata med Jenny, (engelskalärare). Efteråt gick vi lite på stan, jag fick ett jättefint nagellack. Vi gick också till The Phone House för att titta på en Iphone, som jag hoppas att jag ska få. Hoppas kan man ju alltid göra.. Hehe. Mitt abonemang går tydligen ut i juni 2011, så det är ett bra tag kvar. Anyway, så fikade vi också. Kom nyss hem och ska nog ta och sätta mig och göra Europakunskapläxan, om Romarna.. Kul!

Ha en fortsatt bra dag!



Naked without you.

Skolan flyter på som vanligt. Jag gör inte så mycket mer nu för tiden känns det som. Skolan är väl det som står högst upp på listan för tillfället. OCH mina vänner såklart. Helgen var lugn. I fredags så var jag i Qvartinge hos min kusin som fyllde 30. Det var jättetrevligt faktiskt.

Jag har inte så mycket att berätta känner jag.. Bloggtorka på hög nivå känner jag! Julia är påväg hit nu och vi ska väl umgås lite. Ikväll är det Paradise Hotel och det får inte missas!! Love it.

Helt underbar låt.
Leona Lewis - Naked

Världens bästa vän.

Ikväll har en hemsk sak inträffat. Det är så svårt att veta vad man ska säga, det ända man kan göra är att alltid finnas där. Berätta för personen att man alltid finns där, oavsett vad. I alla lägen. Alltid. Det är i sådana här lägen man behöver sina vänner som mest, och speciellt sin bästa vän. Många gånger jag har träffat dig och du är en så himla godhjärtad människa. Jag vet att du alltid kommer att vaka över dem, och att du alltid kommer finnas med dem. Jag beklagar verkligen sorgen.

Jag finns alltid här för dig, oavsett vad. Jag gör allt! Det jobbiga var att höra dig gråta så mycket. Jag har aldrig någonsin gjort det förut och det var hemskt. Jag älskar dig.

Rysningar.

Skolan har dragit igång igen och det känns helt okej. Kul att träffa alla igen såklart och skönt att ha något att göra på dagarna, men annars var det som vanligt.

Nu i helgen som varit har jag varit hos Bella i Eskilstuna i fredags och vi hade jättemysigt. Åkte hem sent på eftermiddagen på lördagen och igår tog jag det bara lugnt. Skönt det också. Imorgon är det skola igen och jag börjar numera halv nio på måndagar så jag får ta åtta tåget. Förra terminen började jag elva, lite skillnad.. Hehe.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Söndag och vad kan man göra då för att det inte ska kännas som en söndag liksom. Inte ett skit! Jag har tittat på One Tree Hill ett tag, börjat om från säsong 1. För mig är det helt seriöst, det bästa jag vet. Det är så sjuk bra och ja, jag får rysningar när jag tittar på det.

Hola a todos.

Jag har sett att ni har tjatat på mig om att blogga. Kanske borde börja göra det lite oftare i allafall. Känns som att det kommer bli ett långt och tråkigt inlägg, men ni får stå ut.

Jullovet har faktiskt varit bra tycker jag, bättre än förväntat. Har umgåtts väldigt mycket med min JT, och mina tjejer. Det har varit bra, mycket bra, och dessutom har vi haft sjukt roligt! Det tråkiga är att jag inte träffat Bellaboo och Cornelia. Saknar de enormt mycket! Vad har jag gjort, det är frågan.. Jag har varit på fest i Södertälje hos min gamla vän Simon, jag har varit uppe i stan med JT och träffat Sofie, jag har haft mysdagar med godis och mina bästa vänner, jag har firat julafton, jag har firat nyårsafton, jag har haft "party" hemma med mina brudar som blev riktigt lyckat, jag har varit hos Flippans sis i Södertälje och druckit lite vin, jag har sovit, jag har shoppat, och jag har haft det så bra som det bara kunnat bli! Tack för det.
Bilder har jag, massor, men jag O R K A R inte lägga ut.. Hehe.

Dessutom har jag inte skrivit om hur mitt 2009 har varit, finns bara ett ord för det, BÄST!

Imorgon börjar jag skolan, andra terminen på Europaskolan. Det känns sådär. Kul att träffa Bella igen, men resten kan ta sig!