Beat it.

Ikväll har jag övningskört en stund med pappa. Det gick bra, eller som vanligt kan man säga. Om två dagar är det midsommar och jag hoppas på att det blir en bra sådan det här året. Förra året var helt underbart, nästan svårt att slå tror jag. Ha en trevlig kväll.

Solbränna.

Godmorgon Sverige. Just nu funderar jag över att åka till Hökmossen eller lägga mig ute och sola med min älsklings Ipod. Jag måste bättra på brännan lite nu innan Turkiet. Om en vecka är jag där, prick. Ska bli så fruktansvärt skönt att komma bort från allting. Det behövs verkligen N.U!

Sex and the city 2.

Kom precis hem ifrån Heron. Jag Johanna Cornelia och Julia har varit på Sex and the city 2. Personligen tyckte jag inte alls om den. Den första var betydligt mycket bättre. Nu har jag sett den i alla fall och det är väl huvudsaken. Snart är det midsommar och vi har några fina planer inför det. Hoppas det blir kul!

Walkie talkie.

Ikväll har jag varit hos Johanna där några fina tjejer var. De gick efter ett tag, och då satt jag en lång, väldigt lång stund och pratade med Johanna, om allt mellan himmel och jord. Verkligen väl behövligt och skönt måste jag säga. Helt plötsligt tittade vi på klockan och den var tio över ett. Undra vart den tiden tog vägen.. Den bara sprang iväg. Hur som helst är jag hemma nu och imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Hökmossen med brudarna. Ska bli underbart!

Teori då.

Idag har jag varit hos Marina med Felicia Johanna och Cornelia. Mycket mysigt. Har även kört BIL ikväll med pappa. Gick awesome! Nu tänkte jag faktiskt ta och börja titta igenom teori boken. Bra att börja i tid som sagt. Har en deadline på mitt körkort. Jag ska senast ha det den sista april eftersom jag fyller år den sjätte. Helst bara några dagar efter... MEN tills dess hinner jag med mycket!

Yellow.

Jag har åkt på en rejäl förkylning alltså. Så jäkla jobbigt och irriterande. Kan vara pollenallergi.. Har sökt på internet och det matchar precis med vad jag har. Men får hoppas på att det bara är en vanlig förkylning! Så idag har jag bara varit hemma hela dagen lång. Skönt faktiskt. Såg på H&M att mitt halsband håller på att packas. Det tog ett tag att skicka det där halsbandet, men snart så, snart så är det i mina, alldeles egna händer.

Halleluja.

Jag ska få en Iphone! Tjalalala. Som jag längtat och tjatat..

Very soon.


BARA 15 DAGAR KVAR TILL PARADISET.

Grönt är skönt.

TVÅ UNDERBARA BILDER I SKOLAN PÅ STUDENTEN.

Var är sommaren?

Idag har jag varit på stan med Julia och Camilla. Vi fikade på Bacino och gick på H&M. Jag fick med mig tre linnen hem och ett galet snyggt halsband. Jag och J cyklade till C när vi kom hem. Vi tittade lite hur hon bor nu eftersom hon precis har flyttat. Jättefint var det! Jag har lyckats bli väldigt förkyld också, på sommarlovet och allt. Perfekt! Kan knappt andas och det är jobbigt. Nu ska jag titta lite på tv, och försöka sova med min irriterande näsa och en katt som jamar konstant.

Airplanes.

I måndags var jag och JT i Stockholm. Vi träffade älskade Cornelia och åt lunch med henne. Jag köpte en hel del saker som jag är väldigt nöjd med. Jag orkar inte skriva mer nu. Ikväll ska jag köra bil. Hejdå.


Perfet diamond ring.

Nu väntar jag på finaste JT som ska komma så vi kan cykla till centrum och hyra en film. Sedan ska hon sova här och imorgon ska vi åka upp till Stockholm och shoppa OCH träffa CORNELIA!

Je t'aime.

I DON'T WANT TO WALK THIS EARTH IF I GOTTA DO IT WITHOUT YOU.

Guld.

Imorgon är det skolavslutning! Helt otroligt vad fort det har gått. Och snabbare kommer det gå. Snart är det vi som vaknar upp och inte vet vad vi ska göra efter att ha tagit studenten. Det kommer, det kommer.. Morgondagen består av skolavslutning klockan nio i Strängnäs domkyrka. Efteråt ska jag troligtvis fika med klassen om jag hinner, sedan tar jag tolvtåget hem för att åka in till stan och titta på när alla studenter åker flak m.m med Julia. Senare på eftermiddagen ska jag till Alfred på hans studentmottagning. Efter det blir det tillbaka till Strängnäs för att fira sommarlovet hos min fina klasskompis Jakob. Godnatt.
PUSS!

Really bad.

Jag vill bort härifrån. Jag hatar betyg.

Europaskolans student 2010.

Idag var det en efterlängtad dag för många, speciellt för treorna på Europaskolan. Det var en riktigt fin student, med massa människor och lyckliga studenter såklart. Till och med jag blev lycklig av att bara titta på de. De såg ut att ha så sjukt roligt. Dagen var bra i övrigt, har umgåtts med mina bästa och bara varit glad. Om två år det min tur, att få uppleva denna lyckliga dag. Jag ser framemot det, riktigt mycket. Men innan det så ska vi börja tvåan och åka till Berlin. Dessa två återstående år kommer bli grymt bra! Tänkte ta och lägga in lite bilder, men det gör jag senare.
CIAO