Slut på krafter.

Vilken lättnad det här är! Jag tog tolvtåget hem idag från skolan för att jag var helt slut idag. Jag har haft mitt sista historiaprov någonsin, och mitt sista prov innan påsklovet. Och det känns så fruktansvärt skönt. Så mycket tid jag lägger ner på skolan och på att plugga, det skulle bli oändligt många timmar om man räknade ihop de. Däremot ger jag aldrig upp! Igår satt jag och pluggade från halv sju till elva, och det resulterade att det gick bra på provet idag. Även fast historia inte alls är min grej, så gick det bra. Skrev sex sju A4, och min hand höll på att dö efteråt. Jag ringde pappa och sa att han skulle anmäla mig så jag kunde åka hem, för jag inte orkade vara kvar till fyra. Mina krafter är helt slut, och jag orkar inte mer. Jag är utmattad, och jag behöver sova, och komma bort från skolan ett tag. Jag har aldrig någonsin pluggat såhär mycket som nu när jag börjat på gymnasiet. Det är bra såklart, men tar alldeles för mycket på kroppen, speciellt när pressen är så stor. Jag kände bara för att skriva av mig. Har gått och tänkt på det här så länge nu, och snart somnar jag i tangentbordet. Är helt slut, helt slut..

MEN FAN SÅ STOLT JAG ÄR!

Marina den fina.

JAG OCH FINA MURRE.

Talk you down.

Min helg har varit lugn, alldeles för lugn kanske man skulle kunna säga. JT min bästa, har äntligen fått gå ut på krogen, och jag är så glad för hennes skull! Så, eftersom hon varit ute har jag spenderat min helg med Anton och mig själv, haha. Men det är skönt det också, att bara ta det lugnt ibland. Speciellt med tanke på hur trött jag är nu för tiden. Det är lov snart i alla fall, vilket inte äns går att beskriva hur skönt det ska bli. Det tråkigaste är ju att JT ska till USA i TVÅ veckor, men annars ska det bli kul. Helgen blir nog bra i alla fall, mycket bra. My friends understand! ;)

Den bästa fyller 18.

Idag är det ingen vanlig dag, för det är den 25 mars och min bästa väns födelsedag. Och heller ingen vanlig födelsedag för hon fyller nämligen 18 år! Den finaste, vackraste, underbaraste och bästa människan i hela världen, blir idag 18 år. Hon får göra allt som jag inte får göra, vilket jag kan tycka är lite tråkigt, haha, men fortfarande, så är jag så himla glad för hennes skull, för denna dag, har hon väntat på sedan lång lång tid tillbaka, och nu är den äntligen här! Grattis på din födelsedag älskling. Du är precis vad jag behöver. Du och jag Julia. Jag älskar dig, över allt annat. Hoppas du blev glad för ditt fina armband, och hoppas att din dag har varit den bästa. GRATTIS!♥



Hallå i stugan.

På't igen bara!
I lördags firade vi våra finaste vänner Julia och Johanna som fyller 18 på torsdag. Det blev superlyckat, verkligen! Det bjöds på god mad, god efterrätt, underbara människor och mycket dans och annat gottis. Hehe. Hursomhelst så hade jag i alla fall sjukt kul! Tack för det J&J!

Idag har jag haft Företagsekonomiprov och det gick faktiskt bra för engångsskull. Känns skönt. När jag kom hem åkte jag och mamma in till stan för att handla 18årspresent till mig favorit JT eftersom hon fyller år på torsdag. Hoppas hon blir nöjd!

Idag fyller även lilla jag 17 om exakt två veckor!

Duktigt Rebb.

JAG HAR LÄRT MIG ATT DRICKA KAFFE UTAN SOCKER!!!

Fan vad jag är glad.

YES! Jag fick MVG på min engelskaredovisning. Känns förjävla bra alltså! Så fruktansvärt glad!! Har även gjort engelskanationella den muntliga delen idag. Skönt att ha det gjort!

Midsommartjejer.

JAG SOM LYCKLIGAST.

Ett gott skratt förlänger livet. Titta bara på bilden.

GODNATT ALLA MÄNNISKOR SOM LÄSER MIN BLOGGISH!

You're the reasong why I'm alive.


TÄNK VAD TIDEN GÅR. MARINA, THIS IS FOR YOU!


Lovley dress.


ÅH SÅ FIN KLÄNNING!

Manboy.

Gårkvällen var mycket roligare än förväntat. Jag var med JT och Sara hemma hos mig och hade det trevligt. Efter ett tag, när det började bli lite varmt i mitt rum, så gick vi till Affe där våra vänner var. Blev en mycket trevlig kväll och kul att träffa människor man inte brukar träffa så ofta. Jag och JT fick skjuts hem av Joel runt halv fyra. Fick inte alls mycket sömn inatt, somnade runt halv fem och vaknade tjugo i ett. Då satte jag på datorn DIREKT och sedan dess har jag suttit här och skrivit mitt historiaarbete som ska vara inskickat senast 23.59 inatt. Jag är klar!! Kan ni förstå det?? JAG ÄR KLAR! Det tog mig sex timmar, helt galet. Nu tänkte jag försöka skriva klart min labbrapport som inte är klar ännu, det blir säkert bra.

PUSS PÅ ER!

SaturDAY.

Idag har jag hunnit med att käka frukost med min kära broder, duschat, rakat benen, målat naglarna och pratat med JT i telefon. Hon är påväg hit nu, så jag tänkte gå ner och göra något vettigare än att sitta här. PS. Hon är bäst!

Baby please.

LOOKBOOK.NU

When to become one.


DET HÄR ÄR DEN BÄSTA MÄNNISKAN I HELA VÄRLDEN. BARA SÅ ALLA VET!


Justin Bieber.

Ikväll har jag varit hos Anton ett tag. Vi har tittat på tv och pratat. Han är så go min Anton. Just nu messar jag med min älskling JT om imorgon. Hoppas det blir en bra lördag i alla fall. Ikväll har jag ingenting att göra, så jag tänkte faktiskt försöka skriva klart min labbrapport. Haha, en fredagkväll liksom.. No lifer.

Randig påse.

Idag kom min påsväska med posten. Den funkar att ha skolböcker och sånt i, kostar 29 spänn från H&M.

Helg gör mig glad.

YES! Finally it's friday. Gud så skönt! Ikväll ska jag inte göra något speciellt dock, inte imorgon heller, men bara tanken av att veta att det är helg och att man kan sova ut gör mig så otroligt glad. Det är förresten ljust ute, och klockan är halv sex, helt otroligt!! Anyway, jag är sugen på att ha riktigt kul ikväll. CIAO


Friday I'm in love.


SAMMETSTIGHTS BIKBOK. SPETS GINA. MAGTRÖJA JC. HATT H&M.
IDAG HAR JAG INVIGIT MITT NYA ÄLSKADE HALSBAND OCKSÅ.


Laborationsrapport.

Nu tänkte jag gå och lägga mig, snart i alla fall. Jag har försökt skriva min labbrapport, och det har gått ganska bra faktiskt, tro det eller ej. Har dock inte skrivit klart den för jag har inte all information som jag behöver, så jag skriver klart den på söndag tänkte jag. Då måste jag även sitta hela dagen, och skriva mitt historiaarbete. Ser verkligen verkligen inte framemot det! Anyway, nu blir det natti. Börjar tidigt imorgon. Sov så gott, natti natt.


På jakt.

Jag älskar bara tanken av att kunna ha solglasögon på mig. Det känns verkligen så vårigt och det är helt underbart! Har nämligen haft på mig mina solglasögon idag. Men skulle vilja ha ett par nya iår, ett par riktiga glasögon, som man kan vara lite med rädd om, än ett par från H&M. Frågan är bara vilka jag vill ha. Någon som vet några snygga solglasögon?! TELL ME.

Gul grön blå rosa röd orange lila.


MY LOVLEY NECKLACE FROM H&M. SÅ HIMLA MYCKET FINARE I VERKLIGHETEN ÄN PÅ BILD.

Readhead.


CHINOS LINDEX. KORT OVERSIZETRÖJA MONKI. SMYCKEN H&M, LINDEX, JC.


Sunny day.

Skolan idag var så underbar. Idag kändes allt bara så himla bra. Solen skiner dessutom och det gör det hela ännu bättre. Jag och Mickis har haft våra skrattattacks idag. Det är helt otroligt, hur roligt vi kan ha åt så konstiga saker. Haha. Jag har precis städat mitt rum, för det såg förjävligt ut, verkligen. Ikväll ska jag skriva min labbrapport och sedan bara ta det lugnt. Mitt älskade halsband har också kommit idag. Det är så fint, så jag dör!!

Nitar.


LINNE, KAVAJ, BYXOR H&M. ARMBAND LINDEX OCH JC. GLASÖGON BIKBOK.


Matematik in my ass.

Matematik är det värsta jag vet. Jag läser bara A kursen nu, och undrar hur i hela världen jag ska klara av B och C. Jag har hållt på med min matteläxa hela kvällen, om vinklar. Förstår inte ett jäkla skit! Blir så frustrerad. Usch..

Wonderchild.

DET GÅR INTE ATT SÄTTA ORD PÅ DEN HÄR KILLEN.

Boom baam.



LOOKBOOK.NU


Sunglasögon.


SÅ SJUKT JÄKLA SNYGGA BRILLOR. FINNS PÅ H&MS HEMSIDA. FUNDERAR PÅ ATT BESTÄLLA.
SANNATRANLÖV


Spring is in the air.

VÅREN ÄR PÅVÄG. FINALLY! SNÖN SMÄLTER FRÅN TAKEN OCH DET ÄR SNART INGET KVAR. SÅ OTROLIGT SKÖNT! SKOLAN FLYTER PÅ BRA, HAR GANSKA MYCKET PLUGG NU, MEN DET ÄR BARA ATT TA TAG I DET OCH SE FRAMÅT. PÅSKLOV OM DRYGA TRE VECKOR. UNDERBART!

Fashionista.


SNYGGA JÄVEL
WWW.STOCKHOLMSTREETSYLE.SE

Det går bra nu.

Min dag började förjävligt rent ut sagt. Imorse missade jag bussen till tåget för att busschauffören åkte för tidigt och kunde inte stanna när han såg att jag kom springades. Detta innebar att jag fick ta tjugo över nio tåget och därmed missa Företagsekonomin. Surt för jag hade verkligen behövt gå på den lektionen. Anyway, dagen blev bara bättre och bättre för mina underbara klasskompisar muntrade upp mig som vanligt. Efter lunch på Naturkunskapen fick jag tillbaka mitt prov, VG. Blev sjukt jäkla glad. Efteråt, hade jag franska och fick även där tillbaka mitt prov, MVG. Blev sjukt mycket gladare, jag höll till och med på att börja gråta. Haha. ÄR SÅ NÖJD! Sista lektionen var engelska då jag skulle ha min redovisning om grekiska gudar. Det gick hur bra som helst. Allt känns så fruktansvärt bra nu, och jag är så lycklig! PLUS att det äntligen börjar blir vår ute, det känns i luften! Som ni har märkt har min dag varit amazing. Puss på er.

Jetset.

Eftersom att det är exakt en månad kvar tills jag fyller år så har jag börjat fundera på vad jag vill ha i födelsedagpresent. Jag vill egentligen ha en IPhone men det är jag ganska säker på att jag inte kommer få, så jag har hittat den finaste Jetset klockan som jag vill ha. Har dock svårt att välja mellan dessa färger.
HJÄLP MIG!

Dinner.

Igår var Tim Angelica mormor och morfar här på middag. Tims födelsedagsmiddag en månad försent. Bättre sent än aldrig som man brukar säga. Trevligt var det i alla fall. Fick se Tims tatuering som han gjort i Thailand. Den var grymt jäkla snygg! JT kom hit och umgicks med mig lite senare och det var den kvällen det. Jag vill göra något roligt nästa helg!

Be cool stay in school.

Idag var tågen inställda, vilket betyder att jag fick vara hemma från skolan idag. UNDERBART! Jag har sovit i två timmar på förmiddagen och sedan har jag bara slappat. Så otroligt skönt! Ikväll ska jag träffa Erika och Julia. Det blir mysigt. Ha en bra dag, det är sol ju förfan, njut!

Time to sleep.


NU ÄR det dags att ge sig på att försöka sova..
Undrar hur det slutar. Att jag ligger och vrider
och vänder på mig till klockan två inatt. Som vanligt!
GODNATT

Colours of course.

HAR PRECIS KLICKAT HEM DET HÄR GALET SNYGGA HALSBANDET IFRÅN H&M.


Man lever bara en gång.

Ikväll, har varit en underbar kväll. Alldeles lugn och harmonisk. Kvällen har bestått av chips och dip, såklart, "Sveriges värsta bilförare" och umgåtts med familjen, för första gången på väldigt, väldigt länge. För första gången på ett tag kunde jag känna mig lugn och må bra. Ikväll mådde jag bra. Trots allt plugg jag har framför mig, så känns det bra nu. Jag börjar se saker på ett annat sätt. Det börjar bli ljusare. LEV VARJE DAG SOM OM DET VORE DEN SISTA.

I'm dreaming.

HALSBAND
NELLY.COM SHORTS OCH MAGTRÖJA MONKI RING ARMBAND OCH KILKLACKASPLATÅSKOR H&M.

Nu har jag fått nog, på riktigt.

DÖDA MIG VAD KALLT OCH ÄCKLIGT DET ÄR UTE. TÅGET IMORSE VAR FÖRSENAT EN HALVTIMME OCH JAG TRODDE ATT JAG SKULLE FRYSA TILL IS, FULLT ALLVARLIGT. HUVUDSAKEN VAR ATT JAG KOM TILL SKOLAN FÖR JAG HADE ETT PROV SOM JAG SKULLE SKRIVA DIREKT PÅ MORGONEN I FRANSKA. KOM DOCK 25 MINUTER FÖRSENT MEN JAG FICK GÖRA DET ÄNDÅ. DET GICK SUVERÄNT, OCH DET KÄNNS SÅ HIMLA SKÖNT! FÖRÖVRIGT HAR DET VARIT EN GANSKA BRA DAG, TRÖTT SOM ETT SVIN ÄR JAG OCKSÅ. IKVÄLL TÄNKTE JAG SVULLA MED CHIPS OCH DIP MED MIN KÄRE BRODER. PUSS PÅ ER!

Summerdress.


DEN HÄR KLÄNNINGEN VILL JAG HA, OMEDELBUMS!
WWW.SANNAKNOWS.BLOGG.SE

It's cold outside.

För en halv timme sen kom jag hem från skolan. Fyfan vad kallt det är ute, så jävla grått och trist och råkallt verkligen. Jag är grymt hungrig just nu så det ska bli så himla gott med mat snart. Ikväll ska jag plugga gärnet, för imorgon har jag franskaprov.

Schmak on it.


SVINDYRA SMYCKEN IFRÅN A-STYLE.SE. MAN KAN JU FÅ DRÖMMA LITE..


Underbara ni.

BESÖKSREKORD PÅ MIN BLOGG IDAG. SKITROLIGT JU! TELL ME SOMETHING ABOUT YOU GUYS! KÄNNER JAG ER?



På det femte smäller det.

FÖR DET FÖRSTA, DET ÄR SVINKALLT UTE. För det andra, jag fryser ihjäl. För det trejde, jag vill ha sommar. För det fjärde, jag orkar inte gå i skolan. För det femte, jag vill bli blond igen. För det sjätte, är jag så fruktansvärt glad över alla nya människor jag har träffat. Men NU ska jag gå ner och dricka te och sluta tjura. Chai te of course.

Lördag och idag.


HALSBAND, KAVAJ OCH GLASÖGON BIKBOK. OVERSIZE TRÖJA OCH BH H&M.
PS. Halsbandet delar jag och Julia på.


Mycket jeans.


JEANS ÄR SÅ GALET SNYGGT. SKULLE KUNNA KLÄ MIG I DET DAGLIGEN. SKOJRTAN I MITTEN ÄR IFRÅN MONKI OCH DEN VILL JAG HA, BUMS!


Tonight's gonna be a bad night.


IDAG har jag varit på stan med Julia. Hem fick jag med mig en BH. Det kan jag säga var välbehövligt. Ikväll ska jag försöka plugga inför min engelskapresenatation imorgon, och även lite Företagsekomomi. Sounds like a great night!


Oversize oversize oversize.


SAMMETS TIGTS BIKBOK. RANDIG OVERSIZETRÖJA H&M. ARMBAND LINDEX OCH JC. HALSBAND BIKBOK. KLOCKA UR&PENN.


Train liksom.

JUST NU sitter jag fast i skolan. Jag och Lovisa är klara med vårat abrete i Engelskan och mitt tåg går om en timme och tjugo minuter. Jag orkar inte vänta, jag vill hem. NU!


C/O Segemyr.

IDAG stannade jag hemma ifrån skolan. Nästan alla tåg är inställda och dessutom snöstorm. Så det fanns inte en chans för mig att ge mig ut i detta väder. Nono! Därför har jag fått sova lite extra den här morgonen, underbart! OCH nu tittar jag på C/O Segemyr, dricker Chai te och äter japp.