Sickness.

Kan inte förstå vart tiden tar vägen. Helt absurt ärligt talat vad fort allt går!

Beautiful dress.

Jag har precis varit hos Julia och lånat ET:s långklänning för att ha till imorgon. Hur fin som helst är den! Tack så mycket! Hur den ser ut får ni se imorgon. PUSS

Lovley four.

EUROPASKOLANS NOLLNING 2009. Kan inte förstå att det snart är ett år sedan vi stod där tillsammans, då vi knappt kände varandra. Helt sinnessjukt verkligen. Dessa bilder gör mig så himla lycklig! Kommer alltid minnas denna underbara dag.

Graduation tomorrow.

Idag hade vi våra sista lektioner. Helt meningslösa men ändå så bra på något sätt. Att få tid att spendera med klassen, bara det är underbart! Efter lunch så pyntade vi klassrummet för både FÖ07 a och b. Blåste ballonger, ritade av de på tavlan, hög musik och min finaste klass. Imorgon tar treorna studenten på Europaskolan. Det känns rätt tråkigt att de ska gå ut, men ser samtidigt framemot nya ettor. Blir så avundsjuk och sugen själv på att ta studenten. Men min tid kommer också, så jag kan inte gå runt och tänka sådär jämt. Typiskt mig, haha. Det är obligatorisk närvaro på studenten, vilket jag tycker är sjukt kul! Jag och mina bruds ska träffas innan, sedan vid tre springer de ut. Då ska vi vara med i paraden och bära deras båggrej. Kommer inte på vad det heter just nu. Det kommer bli roligt i alla fall! Grattis till alla studenter!

Tosteröbron.

Ikväll har jag övningskört i cirkus en timme. Jag körde till och i Södertälje. Gick riktigt bra faktiskt. Var klar runt halv sju så när jag kom hem började Gossip Girl. Säsongsfinalen, hur jäkla bra som helst! Jag började gråta när Chuck blev skjuten. Barnrumpan nummer ett! Men det var sorgligt. Nu har jag precis duschat och funderar på att titta på Ugly Bety. Har halva boxen kvar som tur är. Sleep tight.


Korallröd.

THIS IS SO BEAUTIFUL! HAR PRECIS KLICKAT HEM DET BLAND ANNAT IFRÅN H&M.

Love the panties.


Awesome.

Min helg har varit muy bien! Fredagen bestod utav middag hos Emelie som fyllde 18 igår. Det var väldigt trevligt, med god mat och efterrätt. Jag var tyvärr tvungen att ta tjugo över nio tåget till Eskilstuna och Bella där det var "klassfest" kan man säga. Dock var det massa andra där också. Det var i alla fall grymt kul! Jag blir så glad av alla bra och snälla människor som jag känner. Däremot blev det lite väl sent så jag spenderade hela lördagen åt att sova ungefär..
Skulle vilja slänga in ett par bilder, men tyvärr har jag inga..

Trés bien.

CALIFORNIA GURLS.


8 days.

UGLY BETTY HAR KOMMIT! Har hunnit klämma två avsnitt. Inatt blev det sent. Stängde av datorn vid två så jag vaknade tjugo i ett idag. Lagade mannagrynsgröt och satte på Ugly Betty. Det är ju så himla bra! Jag blir helt kär i Daniel. Idag ska jag skriva mitt sista skolarbete för hela ettan. En text om pauser i livet. Känns nästan som att jag har sommarlov redan, eftersom jag har varit hemma nu tre dagar i rad. Men snart så, 8 dagar!

FÖ09 är helt enkelt bäst.

Mina fina vänner Adam, Jacko och Ebba ringde nyss och bad mig komma till Bella i Eskilstuna. Så himla goa de är. Saknar min klass, jättemycket fakiskt. På fredag träffar jag ju alla, och på kvällen blir det party hos fina Bella. Det ser jag framemot. Hela klassen plus några EU och KF:are. Sjukt kul! Måste bara säga igen, att min klass är så himla fin. Kan inte riktigt förstå att jag hamnat där, bland alla dessa underbara människor. Massa kärlek till er.


FINASTE KILLARNA I ATEN.

Fem fina från nian.

LYCKA. ♥

Köra bil.

Jag har precis varit ute och övningskört. Det gick faktiskt bra. Blir lite stressad sådär ibland, men pappa lugnar ner mig, haha. Anyway, 9 dagar kvar till sommarlov. Kan inte förstå det.. JAG ÄR LEDIG IMORGON! TJOHOHO

I'm a child again.

ÅH JAG ÄLSKAR DISNEYMUSIK! BÄSTA BÄSTA BÄSTA! HERCULES, TARZAN, LEJON KUNGEN, BJÖRN BRÖDER M.M. SÅ HIMLA FIN MUSIK. TYP VI ÄR EN MED LEJON KUNGEN OCH I WON'T SAY IM IN LOVE MED HERCULES. BÄST! PUSS OCH KRAM.

Vi är en - Lejonkungen
I won't say I'm in love (Swedish) - Hercules

Jag vill se ut som du.




The future know.


SJUKA LILLA JAG SITTER HÄR OCH LYSSNAR PÅ WHAT IF MED JASON DERULO. BÄSTA NÅGONSIN!

Jake Sully.

Jag är hemma idag också från skolan. Magen värker fortfarande till och från, och jag känner mig inte redo för att gå till skolan än. Imorgon däremot hoppas jag på att få åka till skolan, saknar att umgås med mina underbara klasskompisar. Jag har faktiskt precis tittat på Avatar som mamma köpte för någon vecka sen. Jag tyckte i alla fall att den var jättebra.


Panamahatt.

Jag har fortfarande ont i magen konstigt nog. Det är konstigt. Har i alla fall ätit middag och fått i mig lite mat. Läste på internet att man ska ta vätskeersättande eftersom man förlorar masa vätska. Jag har tråkigt och vill ha något gott att äta, men då kanske min mage blir värre så jag struntar i det.
Ha en bra kväll.

Electric feel.

Jag skulle dö för detta underbara halsband. Finns i vissa Indiska butiker och självklart är det säkert slut överallt. Som vanligt när jag ska ha saker och ting. Det ger mig bra känslor. Mycket vackert!

Tre snygga.


Jag vill ha jättemycket. MAMMA!! Hahah.. Nej, har faktiskt egna pengar nu.

Magsjuk, YES!

Kul att JAG har blivit magsjuk. Jag vaknade kvart i sex imorse av att jag hade så fruktansvärt ont i magen. Jag låg och skrek och grät i en timme. Hämtade en varm vattenflaska för att ha på magen och tog två tabletter som jag fått för speciell magvärk. Ingenting av det hjälpte. Sen visade det sig att det var magsjuka. Jag orkar inte ha det nu! Åh. Jag har i alla fall precis beställt hem Ugly Betty säsong 3. Underbart!


Bad things come to an end.

Det är så märkligt när saker och ting händer som man aldrig förutspått ska hända... Jag tänker inte säga något mer om det, men så är det bara. Jag ska alldeles strax försöka sova, har dock väldigt väldigt ont i magen, men det ska nog gå över snart. Börjar tio i tio imorgon så jag får sovmorgon, awesome! SLEEP TIGHT♥

"With a face and a booty like you girl"

CHRIS BROWN - GOTTA BE UR MAN
Hur bra som helst måste jag säga.
Den går i ett i mina hörlurar och den
är bara så bäst bäst bäst bäst bäst bäst!

Rött.

HEY MITT NAMN ÄR ED WESTWICK OCH SNYGGARE ÄN MIG KAN MAN INTE VARA.

Inspiration.

GORGEOUS ELIN KLING.

The last one.

My last test is written for this semester! Det känns förjäkla bra måste jag säga! Nästa vecka har jag sommarlov. Helt sjukt vad snabbt det har gått. Jag har inte så mycket att berätta för er mina vänner. Därmed säger jag tack och hej.

I am missing you.


EN LITEN BILDBOMD IFRÅN ATEN 2010. EN SJUKT UNDERBAR RESA SOM JAG ALDRIG KOMMER ATT GLÖMMA. UTAN TVEKAN DET BÄSTA MED HELA ÅRET!

Soon it's over.

Imorgon skriver jag mitt sista riktiga prov, på hela ettan. Känns så otroligt bra så ni kan inte äns förstå lyckan. Jag är så jävla stolt över mig själv, vad jag presterat detta år. Trodde aldrig det om mig själv, verkligen inte. Pappa är den som har hjälpt mig igenom allt och jag är så tacksam för det. Han tror alltid på mig, och det får även mig att tro mer på mig själv.  I'm proud to say, I got you dad! Utan dig hade det här aldrig gått.
Anyway, med svett, tårar och glädje har jag tagit mig hit. Mitt första år på Europaskolan, har varit så himla bra verkligen! Jag har utvecklats och blivit mer självsäker. OCH det bästa av allt är att jag lyckades hamna i en så otroligt bra klass. Det måste ha varit ödet eller något, för vi passar så bra tillsammans allihopa, och alla är så fina människor. Nu har vi två år kvar tillsammans, och dessa två år kommer jag ta vara på, och försöka älska så mycket det går. Jag kommer sakna er i sommar, a lot.




Done.

Och det gick det också!!!

Hej.

Min nya frisyr.

EUA.

Idag har jag pluggat Europakunskap från klockan ett till ja, tio. Jag orkar helt enkelt inte mer och det är mer som ska in också. Jag är helt slut i huvudet. Är så fruktansvärt trött på skolan nu, men tre veckor, TRE VECKOR kvar!! varv åtta RIKTIGA skoldagar. Helt otroligt. Dock ska jag klara det, men det är så jobbigt nu in i det sista. Imorgon har jag det största provet på hela hela terminen. Därför måste det gå bra, det måste! Wish me luck.


Borta bäst.

Nu är jag hemma! Välbehållen ifrån en alldeles underbar resa. Kunde absolut inte blivit bättre. Allt var bara så perfekt. Klassen är så underbar, och alla är så fina människor. Det är ren lycka när jag är med er. Ångrar inte för EN enda sekund att jag valde FÖ på Europaskolan. Ni är så bra! Tack för en grymt bra vecka!!!


Igår klippte jag page, så alla vet.


ATEN HERE WE COME.

OM FEM TIMMAR BÄR DET AV TILL ATEN! Aldrig att jag kan förstå att det är så nära nu. Fullkomligt sjukt för mig. Jag har packat klart allting och ligger nu i sängen och tittar på Good luck Chuck. Sedan ska jag väl försöka sova. Juste igår var jag och JULIA på min "fasters" 50 årsfest och hjälpte till. Vi har aldrig haft så ont i fötterna någonsin. Fyfan alltså. Dock var det värt det eftersom vi kände en slant, eller hur JT!!!
ANYWAY. Ses om en vecka igen. Då hoppas jag att jag att jag har blivit brun och att jag har massa roligt att berätta.

HEJDÅ SVERIGE!