This spot belongs to me.


victoriatörnegren

Jag har lov nu, och det är alldeles för underbart för att vara sant!


I still love you.

Min helg har varit förväntansfullt bra. I fredags var jag i Stallarholmen hos Jenny på en liten fest. Det var väldigt trevligt, men synd att det blev hemfärd så himla tidigt bara. Jag sov hos Bella och vi låg och pratade om ditten och datten i en och en halv timme innan vi somnade. Jag tog tolv-tåget hem på lördagen och tog det lugnt. Tittade på Desperate Housewifes och sov någon timme. På kvällen gick jag och Julia till Basse som också hade en liten fest. Det var en del från grundskolan där, så det var riktigt roligt. Så härligt att prata gamla minnen. Hursomhelst så var det en bra kväll och jag kom hem runt två halv tre skulle jag tro.

Idag har min älskade bror kommit hem från Lund. Har inte sett honom på två månader. Har saknat honom! Så denna dag har spenderats lite med familjen, varit ute och övningskört och pluggat såklart.. Har samhällskunskapsprov imorgon och en inlämning i idrott. Känns som att det inte går in mer i min hjärna nu så jag tror att jag ska sova faktiskt. Ska läsa igenom allt en eller två gånger till, sedan blir det dags för sängen.

En vecka kvar till lov också! Ska bli så fruktansvärt skönt.

Red is beautiful.

Alltså bruden är ju äckligt snygg. Och jag älskar rött!

Pretty girl.

Fan vad jag känner mig snygg ikväll. Verkligen. Haha.. Jag tänkte nog slänga mig i duschen nu. Tja!

Hang with me.

Skolan har varit väldigt mycket på sista tiden, och mer blir det. Tyvärr. But that's life! Underbart nog så är det lov igen om en vecka. Ska bli helt sjukt skönt. Imorgon är det fredag, då blir det en Idolkväll med mina brudar. Uppskattas mucho! Jag älskar Robyns låt, Hand with me. Den är så himla bra! Igår fick jag också DH-boxen som jag tänkte fortsätta att titta på, det är b.ä.s.t.

It's a hallelujah moment.


Yesterday kom mina älskade skor. De är så underbara och jag dör varje gång jag tittar på de.
My babies!

Yes, it's true.

Känns som att jag ska bli back on track igen! Vad tycker ni??

Mates.

Ikväll ska jag till Bella på middag med brudarna i klassen. Hoppas på en bra kväll!