Imorgon.

Tjenare!
Va i skolan idag och gjorde en redovisning och sen var jag klar! Jag har jullov nu och det är så himla underbart. Sa hejdå till massa i skolan och va hos Carro ett tag innan tåget gick. Har packat klart allt idag, varit och lämnat min älskade Sotis på ett kattpensionat. Saknar honom redan. OCH varit hos Erika med Julia, varit hos Felicia och lånat lite kläder, och träffat Johanna en snabbis. Nu väntar jag på att Andreas ska komma och säga hejdå en kortis bara. Åker imorgon till Arlanda runt halv nio. Planet går 12.15 och vi mellalandar i Istanbul, sedan flyger vi till Bangkok och sen flyger vi till Ko Samui. Kan inte förstå att det är så nära, helt sjukt! Ska blir helt fantastiskt verkligen, och så sköööönt! Bli brun och blond. Perfekt till nyår. Hehe. Kommer sakna alla mina underbara vänner så enormt mycket. Tur att Skype finns. Ha det bäst här hemma. Kanske slänger in ett inlägg från mobilen imorgon på Arlanda.
Hälften av en färdigpackad väska, som nu är klar!

Två dagar.

Goddagens.

Tog bilen till skolan idag för att göra ett franskaprov och plugga lite fadder. Provet var bara halft så ska göra nästa del när jag kommer tillbaka efter jullovet. Fadder blev inget av för jag pluggade franska istället. Kom hem vid halv ett och har pluggat svenska och fadder sedan dess. Svenskan är klar, ganska slarvligt gjord men den är klar i alla fall och det är huvudsaken! Min fadder-pp är klar och texten på vad jag ska säga. Så nu är det bara att lära in sig det till redovisingen imorgon som är det absolut sista jag har. Jag är verkligen klar nu! Kan bara lägga mig i soffan och dö hela dagen om jag vill det. Men det ska jag inte göra. Ska packa och träffa Andreas en sista gång innan jag åker.

Tre dagar.

Helgen har varit riktigt bra. Blev utgång på 550 både fredag och lördag. Lördagen var vi på 19 årsmiddag också hos Sara. Hur trevligt som helst. Vi tog tio bussen in till Barolo sen blev det 550. Igår var det världens mysigaste söndag. Var med alla brudar hos Erika på adventsmys. Vi bakade pepparkakor, gjorde pepparkakshus, drack glögg och åt lussebullar OCH lyssnade på julmusik. Perfekt kväll!

Idag, måndag.. Dö. Somnade halv två inatt och jag kom hem halv sju på lördagsnatten, eller söndagsmorgonen kanske man ska säga. Jag sov fem timmar den förmiddagen och somnade halv två på natten. ?! Så himla konstigt. Men ganska självklart att jag var sjukt trött idag då jag tog lite sovmorgon för att sitta i skolan till klockan sju för att plugga med min fadder-grupp. Det gick faktiskt bra, och nu har jag pluggat till mitt franskaprov som jag har imorgon. Det kommer bli en så jobbig dag imorgon, baraaa plugg. Men kommer kännas så fruktansvärt skönt på onsdag när ALLT är över. Då ska jag packa.

TRE DAGAR KVAR. Helt sinnessjukt. Längtar ihjäl mig även fast jag inte förstått det än. Nu blir det duschen!

Soulmates all of you.


 
Världens bästa vänner. Ni är helt fantastiska. Ni finns alltid där, och ställer alltid upp i alla lägen. Tack för att ni finns!♥


Abiturient.

Idag har varit en bra dag! Har varit i skolan hela dagen och lunchat med älskade Caroline. Hade så mycket att prata om som var skönt att få ur sig. Supermysigt! Slutade klockan tre och fick då gick jag och hämtade min Abiturientmössa! Hur lycklig som helst! Hur kan man bli så glad över en mössa? Haha. Så typiskt mig. Den är så himla fin. Är bara så ledsen att jag missar självaste Abiturienten.. Önskar verkligen jag kunde vara med på det. Jag får bära mössan i skolan istället!

Ikväll ska jag till Andreas och mysa lite. Jag är glad idag, och det känns för jävla bra!


Det står Europaskolan | Strängnäs på den.


Without you.

Hejsan svejsan.

Råkade försova mig imorse så blev hemma idag också. Har gjort klart ett fadder-arbete vilket känns så himla skönt. Har tre inlämningar och ett prov kvar innan Thailand, sedan är den här terminen slut för mig. Oerhört jäkla skönt! Nu är det bara 8 dagar kvar, ska nog börja packa i helgen tror jag. Ska bli så skönt att komma bort härifrån och få tankarna på annat ett tag. Det behövs ibland, speciellt den här årstiden.

Igår var jag hos Joel med Felicia Erika och Julia. Vi hade myskväll med DH, godis popcorn och tjejsnack. Kom hem runt kvart över elva och hade så himla svårt att sova. Hatar det! Men så kan det vara ibland.

Hörs sen. PUSS

Lost in space.

Ibland blir saker och ting aldrig som man förväntat sig i slutändan. Så konstigt det där. Ena stunden är allt plötsligt bara upp och ner. I'm confused..

GLAD.

Otroligt, jag kom igång. Jag pluggar! OCH är snart klar!

Trött på det.

Hemma från skolan idag. Skönt men uttråkande som vanligt. Försöker ta tag i pugget men orkar inte. Det tar emot varje gång jag ska försöka sätta mig ner och verkligen börja skriva. Så irriterande och så jobbigt. Hur får man tillbaka motivationen? Känner hur trött jag är på den här skiten, vill bara ta studenten och inte plugga på ett tag. Orkar inte, inte alls..
Den perfekta liknelsen på mig just nu. Thailand kom till mig! Helt slutkörd..

Gråa 21 november

Måndagar är hemska. Idag är en sån där grå och tråkig dag. Sitter på tågststationen i Strängnäs och väntar på tåget hem. Så skönt!


No one has a solid answer.

Gårkvällen började hos Erika och Mathias med Julia Tim Joel Danne och Anton, och jag såklart. Det var jättetrevligt! Kul att träffa Danne och Anton som är mina gamla klasskompisar från nian. Inte varje dag man ses direkt. Vi rörde oss mot stan ganska skapligt. När vi kom till The Strip så var det en kö som jag aldriiiiig sett i Södertälje förut. Helt sinnessjukt mycket folk och klockan var bara DÅ kvart i elva. Vi kom in i alla fall efter 50 minuters köande och väl där inne gick det knappt att gå för det var proppat. Men kul var det. Man träffar alltid så mycket bekanta och människor man känner när man går ut sådär. Det är så roligt! Halv tre kom Julias mamma och hämtade oss och jag somnade runt fyra nångång.

Söndag.. Så tråkig dag! Men ändå mysig. Har precis duschat och väntar på att Gossip Girl ska börja om 25 minuter. Efter det tänkte jag åka till Andreas för lite myssöndag. Titta på film och äta godis. Orkar inte plugga, alls. Har åtta skoldagar kvar på den här terminen, FY-FAN vad skönt!


Eyelashes.

Gårkvällen slutade med att jag Julia och Isabelle åkte till Anna där Ebba Ebba Louis och Jennie var också. Jättemysigt! Vi körde galenpanna och snackade. Var hemma runt tolv någongång.

Imorse vaknade jag vid halv ett på grund av att jag somnade vid halv tre så kände att jag behövde få sova ut lite. Jag och Julia har nyss varit på Coop och köpt nya lösögonfransar till moi. Ska ha på mig de ikväll tänkte jag. Ska snart slänga i mig en pizza och sen ta en dusch.

En bild på min "tv-bänk". Jag tror att jag gillar Justin Bieber. Fick hans otroligt fina underbara bok igår!!

The sky is the limit.

Var på stan med Julia och Erika på eftermiddagn en sväng. Jag hittade världens finaste typ kimono från H&M fast inte som man sover i utan lite mer festlig, som man kan ha till vardags också. Så himla himla fin och kotsade bara 149:-! Är supernöjd! Ni får se bild senare.

Snart ska jag åka till Anna i Strängnäs med Isabelle och Julia. Vi ska bara ha chillkväll, så myspys! Senare ska jag förmodligen till Andreas och sova där.



Åh saknar Turkiet och bästa brudsen! Här var vi på barkdisken på en klubb som heter Lighthouse. Hade så sjukt kul och det var så sjukt jävla varmt! MEN THAILAND OM 13 DAGAR! Kan fan inte bli bättre nu. Nej, tror inte det! Känns som alla bitar börjar falla på plats i mitt liv. Äntligen.

Friday I'm in love.

Jag kom nyss hem från Andreas. Mamma hämtade mig, så himla skööönt! Han skulle iväg och träna så han slängde ut mig. Ledsen Bex. Haha. Nej vad töntig jag är, men jaja. Jag ska äta pizza nu som mamma hade köpt, den ligger i ugnen, sen kommer Julia hit. Ikväll får vi se vad som händer, har ingen aning alls. Imorgon blir det utgång i alla fall, kommer bli grymt!

På tal om filmen igår. Den var i klass med den första filmen, hur bra som helst! Sevärd verkligen!


Breaking Dawn med A.

Hey bloggish!

Idag har dagen bestått av svenska-b-nationella. Från 9-14. Jag satt bara i två och en halv timme och fick sån sjuk skrivkramp! Det kändes helt okej, svårt att säga om man gjort rätt eller inte. Antingen går det bra, eller så går det helt åt skogen. Återstår att se. Skönt att ha det gjort bara.

Jag har sovit 45 minuter nu på eftermiddagen. Sjukt skönt! Alldeles strax blir jag hämtad av Andreas för att åka på bio. Vi ska se Breaking Dawn sen ska jag stanna där över natten. Supermysigt!

Pepparkakor och julmust!


Inspiration.

Av: My Blomquist

Uppskatta det du har, eller?

Eftersom jag är så fruktansvärt uttråkad och rastlös så har jag tittat igenom massa bilder. Hittade en hel del.  Så himla roligt att göra det för man blir alltid så nostalgisk. Det är så typiskt mig. Tänk vad mycket minnen man har egentligen, och vad mycket man har varit med om i sitt liv. Jag är alldeles för dålig på att fota sånt som händer i mitt liv så jag ska nog börja göra det lite oftare. Det är roligt att se om några år och minnas det igen. Man borde uppskatta familj, vänner, pojkvänner skola osv mycket mer än vad man gör. Alla har det inte lika bra, och ett misstag för oss är som att hela världen går sönder, medan mat för dagen är ett problem för barnen i Afrika. Det är hemskt, och man tänker alltför sällan på sånt. Men å andra sidan kan man inte gå runt och tänka så hela tiden för då blir man knäpp i huvudet, men allt som står en nära i livet kanske man inte har kvar om några månader, några år. Man borde lära sig att ta vara på det mycket mer.

Här är några bilder från när jag var i Berlin med min och alla andra klasser på skolan i maj 2011. En helt oförglömlig resa!♥

Förintelsemonumenten. Jag Alice och Anna.
Fyllekäk klockan fem på morgonen efter en utekväll/natt i Berlin. Jag Louis och Viking.
En bra början på en utekväll då det gick åt helvete. För er som vet, ni vet.
En dag i Potzdam. Alice, Matte, Cissi, Magda, Anna, Bella och jag. Bästa <3
Samma kväll när Sverige höll på att vinna Eurovision. Eftersom det var i Tyskland så var vi taggade och satt på en bar och höll på Eric Saade. Anna jag och Carro. Ni är guld!

För vi är FÖ09.


Min älskade underbara klass! Ni är allt bra ni

Hur? Var? När?

Jag är ganska dålig på det här med bloggandet. Vet inte riktigt vad man ska skriva och så vidare. Ligger i soffan just nu och tittar på tv, och lyssnar på Kelly Clarksons - The war is over. Helt fantastisk låt!

Det är den 16 november redan, och en och en halv månad kvar på det här året. Kan inte riktigt begripa hur det kan ha gått såhär fort. Hur kan vi vara här redan nu? Det känns fel på något sätt. Med en termin kvar på Europaskolan och sedan blir det studenten vilket är helt sinnessjukt! Längtar gaaalet! Hoppas vi får våra abiuturientmössor om någon vecka också, längtar till det också. Har mycket att se framemot just nu vilket känns bra. Det finns ett ljus där ute någonstans i alla fall.



Hörs sen. Kanske.


Dark side.



Om två veckor åker jag till Thailand. Två veckor och en dag för att vara exakt! Går inte att beskriva hur skönt det ska bli. Tanken av att få bli brun, få solblekt hår och gå runt i bikini gör mig överlycklig! Kan inte längta mer nu

You are beautiful.

Det känns som en dröm som jag aldrig vill vakna upp ifrån. Jag är så lycklig! Så lycklig

What dosent kill you makes you stronger.

Rihanna blev ju inget av som ni alla kanske vet. Blev så fruktansvärt förbannad, men finns inte så mycket att göra åt det. Vi fick pengarna tillbaka så.

Helgen var bra. I fredags blev det utgång med Johanna Julia och Marina. Hur kul som helst var det! Lördagen var vi hos Erika ett gäng och förfestade innan det blev utgång. Själv var jag nykter och körde hela kvällen och natten. Hämtade min käre bror i Stockholm mitt i natten, men vad gör man inte för syskon right?

Tre veckor kvar till Thailand imorgon, och det känns så himla underbart!