ONLY GIRL.

JA! Är så himla lycklig! Jag har velat gå på Rihanna i ett års tid nu men har varit för lat för att boka biljetter. De har varit slut överallt, men nu gick jag in och tittade på Ticnet, och det fanns, bra platser också! Så jag och Mikaela bokade. Nästa onsdag, den 2 november!! Kommer bli sjukt jävla grymt. Såg Rihanna 08 med Julia så det ska bli riktigt kul att se henne igen!


PUSS

Weightless.

Fick precis något så himla fint.

12.

Saknar mitt bruna hår lite faktiskt!

Domino.

Godeftermiddag.

Inatt blev jag med 40 graders feber. Finns absolut inget värre. Har inte sovit något alls och har så gott som svettats ihjäl hela natten. Hemskt verkligen! Det är värdelöst. Hoppas jag blir frisk tills på lördag då Ken Ring kommer till 550. Det kommer bli grymt och jag kan inte missa det bara! Inte för att jag gillar Ken Ring direkt, men det kommer ändå bli fett.
Hittade precis en jättebra låt med Jessie J. Sjukt bra! Domino heter den.

We found love.

Helgen har varit jättebra faktiskt! I fredags var jagi Strängnäs och åt middag med Anna och Caroline. Efteråt blev vi redo för White Night-festen på skolan. Förfesten va hur grym som helst och även festen. Riktigt kul! Igår var jag på 82-årsmiddag hos min mormor och morfar. Morfar fyllde år. Senare på kvällen drog jag Julia och Julia ut i Södertälje. Blev också en riktigt bra kväll!
Jag och underbara Caroline!

Finaste någonsin.

Åh mina bästaste. Älskar er så mycket!

Run every time.

Hejhopp gummisnopp!

Idag har jag inte gjort någonting alls. Har precis satt igång att göra mitt marknadsföringsarbete, vilket är så tråkigt så jag vill gå ner till soffan igen och titta på bästa Desperate Housewives. Det är så himla bra! Och sugen på godis och chips och dip blev jag också. Kanske ska åka ner och köpa det sen, ska fundera.. Är det värt det? Jaja, idag är det exakt 8 månader kvar tills jag tar studenten och det är helt sinnessjukt tycker jag. Igår fick jag även hem fakturan på mina studentmössor. Hur sjukt är inte det då? Stört. Men så kul! Och en till sak, imorgon har jag varit 18 i sex månader, ett halvår. Det är också konstigt. Om ett och ett halvt år är jag 20 helt plötsligt och vad gör jag då? Tänkte på det idag. Läskigt. Men sånt är livet. Nu ska jag vet inte vad. Vänta tills klockan blir sex så jag får åka och lämna tillbaka farmors lilla KA.
Bild ifrån nollningen iår. Och jag går ju i trean så jag fick nolla. Ännu mer sjukt. Haha. Måste sluta tänka så fruktansvärt mycket, blir knäpp.