30 september 2012

Vila i frid.


Angel.

Jag älskar dig.

 


Just stand up.

Jag har legat i min säng i princip hela dagen. Så himla tråkigt. Och inatt blir den första natten på jag vet inte hur länge som jag inte sover bredvid min pojkvän. Känns så tråkigt. Nu när jag är sjuk är det det enda jag ser framemot på kvällarna då jag dör i sängen på dagen. Men inte den här kvällen. Ikväll dricker jag te och tittar på Kaspar.

Hoppas imorgon blir en bättre dag!
Godnatt.

Den bästa i hela världen. Min älsklingskatt. 


Kaspar.

Vaknade imorse av att jag mådde lite sämre än igår. Så konstigt för igårkväll var jag jättepigg. Bara lite täppt men annars bra. Så kommer natten. Vaknade kvart i fyra av att hela sängen och kudden var dyngsura. Så hade antagligen feber inatt. Somnade om och vaknade senare då jag skulle jobba men ringde och sa att jag fortfarande var så sjuk att jag inte kunde jobba. Speciellt inte med barn. När ska det här försvinna? Är så trött på det nu. Ända fördelen är att jag kan ligga i sängen och titta på Kaspar i Nudådalen och dricka te. Så mysigt. Och det får mig verkligen att längta till julen.

På söndag fyller min kära mormor 80 hela år. Så på lördag blir det födelsedagsfest hos de. Tänka sig 80 år och så pigg. Det är jag så otroligt tacksam över! Måste hitta nåt fint att köpa bara. Nej nu ska jag fortsätta att titta på Kaspar!


Mitt hjärta.

För snart ett år sedan så träffade jag den person som kom att förändra mitt liv. Andreas. Min pojkvän. Från början var detta något jag aldrig trodde skulle leda till något såhär starkt och fint, men det visade sig tvärtom. Det blev det mest betydelsefulla för mig någonsin. De stunder jag delar med dig är så fantastiska och att få dela dessa med dig gör mig till världens lyckligaste. Det finns inget som skulle kunna få mig att känna annorlunda. Min kärlek till dig är helt galen och jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Allt känns så bra och det känns som att jag skulle kunna dela resten av mitt liv med dig. Så mycket älskar jag dig. Att skriva en kärleksförklaring på sin blogg får man tycka vad man vill om. Men det är min blogg och jag kände för att försöka visa er med ord vad min pojkvän betyder för mig.

 


Favorit.

Jag älskar mina nya byxor! Från HM och kostar 299 kronor. Sjukt snygga och sköna.


Gott

Sjukstugan fortsätter. Så himla jobbigt och tråkigt. Skulle jobbat idag ju egentligen men så blev det inte. Imorgon ska jag jobba på Sandtorps dagis och hoppas jag blir bättre till imorgon. Need some money!

Har varit uppe hos Ida som också är sjuk och lånat skilda världar och två julkalendrar. Så ligger i sängen och tittar på skilda världar nu. Så bra! Min minisockerkaka står i ugnen och väntar. Blev så himla sugen på någonting!


Tråkig måndag!

Helgen har varit bra. I fredags var jag på visning av en lägenhet till Adam i Södertälje. Den var perfekt till honom och dagen efter blev det för honom att skriva kontrakt, på hans födelsedag. Snacka om bra födelsedagspresent till sig själv. Senare på kvällen lagade jag och Andreas middag och efterrätt. "Glace ou four". Mäktigt men fan så gott det var. Vi somnade halv elva. Så skönt!

I lördags fyllde Adam år så han hade kompisar här på kvällen. Jag var hos Felicia en stund innan vi åkte hem till mig för lite förfest innan utgång på The Strip. Hade jävligt kul faktiskt! Det var inte tänkt så från början eftersom jag blev sjuk i torsdags men med alkohol försvinner smärtan. Och det fick jag ju sota för idag istället. Natten till idag blev jag ännu sjukare. Snorigare. Mer täppt. Och jag som ska jobba imorgon. Jag funderar på om jag ska ringa min chef nu eller vänta och se om jag är bättre imorgon.

Snart kommer min pojkvän hit med Ben&Jerrys till mig. Han är så go den människan. Och snart har vi varit tillsammans i ett halvår. Sex månader. Och jag älskar honom mer och mer för varje dag som går.


Hey you.

Jag är sjuk och jag vill inte vara det mer för jag mår så dåligt. Är så trött på det!


Söndag

Hej på er där ute!

I tisdags kom jag hem från Nice. Jag var där med Andreas och hans familj i en vecka. Det var så mysigt och skönt. Fick svettas i en vecka istället för att frysa. Det var mellan 34-40 grader hela veckan. Men borta bra men hemma bäst som man brukar säga!

Igår hade jag en liten kräftskiva hos mig med mina kompisar. Det blev en bra kväll trots vissa omständigheter med taxin. Jävla gubbjävel. Kvällen slutade på 550 med Isabelle och Julia. Sista 550 föralltid eftersom de ska stänga ner. Det känns tråkigt på många sätt. När jag precis fyllde 18 så var det stället vi hängde på. Varje helg. Och vi hade så förbannat jäkla roligt!

Ligger juste nu i sängen och har OTH maraton med min älskade pojkvän. Vi är på säsong 3, snart 4. Så det går framåt. Hehe. Nu ska vi fortsätta titta på världens bästa serie!

Natti.