Jag har glömt

Tunika 198:- H&M
Tee 129:- Divided
Tunika 198:- H&M

Jag har ju nästan glömt bort kläderna fårn min beställning från H&M. Den jeansblåa tunikan kom för någon dag sedan, och resten av kläderna kom förra veckan.

Good looking



Jag tycker om Hilary. och på tal om hennes klänning så var den rktigt snygg!

Farmor

Igår så var jag och pappa hos farmor och hjälpte till att flytta in. hon flytter nämligen i helgen och hon är gammal så hon orkar inte alt själv, så vi var där och hjälpte till. det var kul att träffa farmor igen, de var ju trots allt ett tag sen. jag fick uppdrag att gå ut och gå med hennes hund Simson också.



Hemma var jag runt sex. och då gick jag direkt till Julia och vi börjar laga mat. kycklingsallad. julia camilla och cornelia kom senare och lite senare kom malin och elin från julias klass. vi hade skit kul!

Jag vill ha den!



åh, jag vill ha den svarta modellen! den är så jävla mycket snyggare. jag har den guldiga and i hate it!

JAG VILL HA!

Jag är avundsjuk

Skolan var som vanligt idag.. tråkigt med andra ord.

Just nu så sitter jag här och tänker på julia som är på inspark i skolan för 7a. dom har säkert jätte roligt och jag är jätte avundsjuk! jag vill också. med tanke på att vi hade så jävla kul på våran inspark. men nu är de ju så att julia och hennes klass är 9or nu, så nu är de dom som får fixa festen för 7a, och de är säkert minst lika roligt. jag hoppas dom får en bra kväll iaf. men jag är fortfarande väldigt avundsjuk, för jag vill verkligen också!

insparken
Insparken 12 Oktober 2006. Jag saknar alla underbara 9or!

The girls are better

Jag har precis tittat på Idol. jag tycker att de är bra. men faktiskt så tycker jag att tjejerna iår är mycket bättre än killarna. många killar är bra, speciellt daniel, men tjejerna är helt klart bättre! amanda och maie är ju grymma. har ni någon speciell favorit?

De 15 kvalklara. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4

Glöm inte att sola till mig också

Inatt så åker Felicia till Egypten i en vecka tillsammans med sin mormor. och jag sa åt henne att hon skulle sola till mig. gud så skönt att bara lämna allting och åka bort, speciellt nu när de är som jobbigast i skolan. men då får man ju räkna med att de blir jobbigt när man kommer tillbaks också. hon missar ungefär 3-4 prov tror jag hon sa. men sånt är livet. och snart är de min tur att åka iväg, till Thailand.


120672-499
I will miss you baby, but have a good time!

Halv 4

Skoldagen var jobbig idag.vi har haft ett väldigt långt pass hemskunskap, på 2 tim och 50 min. och då hade vi prov. och de gick bra, både de praktiska och skrifliga. på de praktiska så fick jag VG++. de är så jävla töntigt att få ++, det är okej med ett +, men om de är två plus så kan dom ju lika gärna dra till med ett MVG. vi slutade halv fyra idag och de var jobbigt, med sista lektionen som SO i 1 tim och 20 min. långt pass där också. but I survive!


Mopeder

Skolan idag var lika tråkig som vanligt. istället för elevens val så gick vi ner till folketshus i centrum och skulle titta på någon snubbe som pratade om mopeder och säkerthet i trafiken och så. de var inte speciellt underhållande men skönare än elevens val iaf. btw så vill jag ha en moped, men samtidigt inte. haha.



Imorgon har vi Hemkunskaps prov. både praktiskt och skrifligt. vi ska först ha ett skrifligt prov och sedan går vi över till de praktiska som är att laga lasange. vi får väl se hur de går, men jag hoppas på att de går bra för jag ska ha VG i HK!

Juste, min bror beställde i söndags Raise Your Voice till mig från CDON, eftersom att han själv beställt några filmer till sig själv. gustaf kommer snart och då ska vi titta på den eftersom att de är min favoritfilm, haha.


Plugget

Jag måste bara meddela att jag verkligen hatar skolan. jag trvis inte och jag hatar den. Thats it!

MVG

Idag är det måndag och en ny vecka. jobbigt! vi fick tillbaks vårat arbete i SO idag, och jag fick MVG. det är väl de första betyget jag fått och jag är nöjd må jag säga. mamma hämtade mig halv tre då jag slutade skolan. hon skjutsade mig till gustaf och pappa hämtade mig där klockan sex.

ikväll har jag gjort mattläxan och tittat på idol. jag tycker att dom flesta är bra, eller alla är bra. men jag vill att Knut ska åka ut! jag förstår inte att han kan vara kvar. nej usch, ingen favorit hos mig. den jag tycker är bäst är Marie Picasso, när hon sjunger så får man gåshud.


Marie Picasso. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4

Jag är nöjd

Idag har jag klippt pannlugg. äntligen! jag är faktiskt nöjd (:



Vad tycker ni?

Middag at Tennorth's

Igår var de en trevlig och lugn kväll. jag och mina föräldrar gick till julia för middag när klockan var 6. vi åt pratade och hade jätte trevligt. vi åkte moppe, som jag älskar. haha, de är så töntigt, men jag är nybörjare så de är klart att de är kul då. btw, vi var med cornelia ett tag också, och rean vid 11 så var jag och julia trötta som vanligt. vi är inte vana att vara uppe så länge. haha. så jag gick hem och sussade runt kvart över elva.

Hahaha



Det här är de skönaste jag sett på länge. haha. Måns är klockren;)

Det var tider de

Här var jag brun, och de var inte länge sen jag hade kommit hem från turkiet. de var första bilden med min nya mobil. jag saknar sommarn, även fast den inte var den bästa. men jag har ändå haft kul, de har varit till och från. men något jag inte kan sluta tänka på är turkiet. jag gör vad som helst för att få åka tillbaks dit, och de tror jag nog att julia också gör. Take us back!!

120672-484

Jag är bäst!

Skolan idag har varit helt ok. till och från. och jag trivs inte i min klass, de är nånting jag inte tycker om! apart from camilla.

ikväll har jag varit med julia camilla och julia. vi har ätit middag hos camilla, och de blev pizza som var hur god som helst! vi har pratat och myst. tittat på idol och varit ner till statiol en sväng och köpt lite godis. jag har även lärt mig att köra bättre moppe idag. jag kör som en gud(A) haha. nej, men de börjar gå bra i svängarna. jag kom precis innan för dörren och nu väntas det på älskling som kommer om en halv timme.


väldigt dåliga bilder.


jag älskar er tjejer!

Amanda Jensen

Ja, vad ska man säga... Hon är grym!!!

Nu är det klart

YES!! nu är de klart. jag ska klippa pannlugg på söndag hos angie klockan fyra!

120672-481

Jag saknar det

Jag sitter och tittar på massa gamla bilder. eftersom att de ska vara inspark i skolan nästa vecka så tänkte jag väldigt mycket på våran inspark som var helt awesome! man ville verkligen inte gå hem därifrån, man ville aldrig att kvällen skulle ta slut, för så kul var de. i miss it!

insparken

bild1. insparken
bild2. insparken
bild3. insparekn
bild4. jag och gustaf på skolavslutningen hos chrille
bild5. en gamml bild på mig och gustaf från i vintras

Jag orkar inte mer

Idag gick jag hem från skolan. jag mådde ganska bra, men jag orkade bara inte, jag var riktigt trött och jag ville bara hem. när jag kom hem så kollade jag på school of rock och den var grymt bra. jag rekomenderar den filmen verkligen. anyway så efter filmen så sov jag i tre timmar och de var riktigt skönt. och nu kallsvettas jag som en gris och jag mår sämre nu än när jag gick hem från skolan. jag lär väl stanna hemma imorgon också, för jag orkar verkligen inte gå i skolan! dessutom är de så grymt jävla tråkigt i skolan nu för tiden... riktigt tråkigt! förutom igår då, det var väl den ända dagen som har varit rolig hittills.


Jessica Alba



Jessica Alba är de snyggaste jag vet. hennes leende gör allt och hon är riktigt söt.
jag skulle vilja se ut som henne, de är inget jag skulle tacka nej till direkt.

Irriterande

åh, de går ett billarm här, utanför på parkeringen. och de är väldigt irriterande!

Riktigt rolig skoldag

Idag var de en lång dag i skolan. vi slutade halv fyra, och dom dagarna brukar alltid vara så jobbiga. men den här dagen har varit riktigt rolig faktiskt, och mitt humör har varit på topp, men lite väl konstigt kanske, haha. jag har varit alldeles för glad och sprungit runt och dansat och sjungit. haha! ja, som sagt, det var en rolig skoldag trots allt.



jag har varit med älskling hela dagen och vi har haft mys och tittat på one three hill, som jag bara älskar!! sen tittat på idol. han skjutsade hem mig för en halv timme sen och nu har jag precis tagit mig en ren och fräsch dusch och ska snart gå ner under täcket och ringa älskling.

Myspys

120672-461120672-459120672-460

Idag har jag varit med älskling. vi hade mysigt. jag älskar dig!

Lägenheten

Jag har följt med pappa och hämtat bilen hos mormor och morfar för ett tag sen. då skjutsade tim oss dit för att hämta bilen. men på vägen så stannade vi till vid tim och angelicas lägenhet för att jag och pappa har ju inte sett den än, och jag måste säga att den var riktigt fin. jag är avundsjuk, jag vill också bo själv! dom flyttar iaf om två veckor. till karlberga park för dom som vet vad de är.



Jag håller på med min engelska läxa. den är jätte svårt tycker jag. och hur mycket arbete som helst känns de som. gud vad jobbigt... dessutom har vi 5 läxor den här veckan!!!:O

Jag älskar dig!

Turkiet 07. Ta mig tillbaks nu!

120672-452
En bild säger mer än tusen ord

Kul kväll

Igår var de en kul kväll hemma hos mig. de började med att jag julia och felicia gjorde middag, som bestod utav kyckling filé och ris och de gick ner. lisa kom senare och senare kom killarna. vi satt ute på min veranda och pratade och sjöng. tacktack!


Idag är de söndag och de betyder att de är en slappardag. jag ska göra mina läxor och städa mitt rum tror jag, för de ser förjävligt ut just nu. sen så ska jag väl sitta här, och ja. ta de lugnt.

Jag kör en hallelujah moment!

Igår fyllde älskling år och de var jätte trevligt. jag var i stort sätt hela dagen hos honom och sen kom hans släkt, som är huge! men de var jätte trevligt iaf. jag kände mig ganska mätt efter all fika. jag var rent ut sagt spyfärdig, haha, men sånt är livet. han blev nöjd med sin present som tur var. han vågar väl inte säga nåt annat, haha. jag sov där också.

nu är de helg och de är så riktigt skönt. helt underbart. imorse höll jag på att somna på varje lektion. jag har inte varit såhär trött på länge. och just därför så skönt att få sova ut i två dagar iaf. och ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. jag tror att jag ska ta de lugnt och bara vara hemma med mamma och pappa. men jag får se hur jag gör.

GRATTIS ÄLSKLING!

Idag fyller du 16 år. grattis grattis älskling. ha en jätte bra födelsedag. jag älskar dig mest av allt i hela världen, du och jag genom allt, föralltid! snart är det 9 månader.

120672-442

Carolina Gynning

Jag är helt kär i carolina gynning. jag tycker verkligen om henne. hon har förändrats mycket sen big brother tiden, och jag gillar henne starkt. hon är riktigt bra. och dessutom har jag ändrat uppfattning av henne så mycket sen förut. men något jag skulle vilja göra är att läsa hennes bok. Ego Girl.

eller har jag fel, är carolina fortfarande en bitch?


Jobbig dag!

Idag var de en lång och jobbig dag i skolan. vi slutade halv fyra och jag höll på att somna på sista lektionen. gud vad trött jag är.

efter skolan så åkte jag och julia moppe hem. vi åkte in till stan med min mamma för jag skulle köpa present till min älskling som fyller 16 år imorgon. och jag kan ju inte avslöja här vad jag köpt eftersom att han läser min blogg, men de får ni se imorgon. men jag hade jävligt svårt att bestämma mig och jag stod och velade jag vet inte hur länge, men tillslut så fastanade jag för de jag köpte. och jag hoppas han blir nöjd, för annars får hon ju byta de.

ikväll ska jag vara med julia och vi ska titta på idol tillsammans tror jag, och mysa!

120672-441
Jag älskar dig Julia!

World Trade Center

Idag är det 11 September och 6 år sedan de två tvillingtornen i USA rasade ihop. de är så jävla hemskt när man tänker tillbaks. hur många liv som har gått bort, och hur många liv som förstörts på grund av de här. de har redan gått 6 år, och de har gått fort. men jag kommer aldrig glömma den dagen, då jag såg de på tv, då planen körde rätt in i World Trade Center.



Pannlugg?

Jag funderar stort på att klippa pannlugg. jag tycker att de är skit snyggt, speciellt på blonda tjejer. jag hade de i stort sätt hela min barndom och jag funderar nu på att klippa det igen. isånnfall så skulle de bli på söndag. men ni måste hjälpa mig, för jag vill veta vad ni tycker. om jag skulle passa i de eller inte.


Så vad tycker ni?

Chips dip och film

Idag har jag varit på Södertälje IP med min klass. de var helt okej faktiskt, förutom att de småregnade lite. men det var gaska skönt väder ändå faktiskt. men helldre en hel dag på IP än att vara i skolan. vi tog kvart i ett bussen hem och jag var hemma runt  halv två.


Bilderna ser ju inte så roliga ut med tanke på vädret, de är helt grått och trist!

Gustaf har percis åkt hem för att han skulle äta middag. men han kommer alldeles strax tillbaka och då har han med sig chips dip och en film, för vi ska mysa!(:


Get a life

Haha, jag måste säga att den här låten är ingen höjdare direkt. jag skrattade första gången jag hörde den, haha. glöm inte att lyssna, för jag lovar er, ni kommer också skratta!


Natasha Peyre & Dominique-Get a life

Avril Lavinge

Avril är cool!

image

Södertälje IP

Gustaf kom till mig idag tidigare på dagen. vi tittade på mean girls och de var nästan så att ögonlocken slocknade helt. jag lovar att jag var så trött. men efter filmen så åkte han hem. och sedan dess har jag ätit middag, spagetti med köttfärssås som inte är min favorit direkt! jag har även gjort min engelska läxa, iaf den ena som är att översätta en artikel, eller skriva en egen men jag valde att översätta för de var lättast.

Imorgon väntar en heldag på Södertälje IP med 7a och min klass, 8a. där ska vi träna friidrott, eftersom att vi har de på gympalektionerna nu i några veckor framöver. mamma har precis gjort kycklingsallad med pasta i åt mig som jag ska ha med mig imorgon, de är ju bara för gott. btw så ska de bli ganska kul, med tanke på att jag vet hur de är eftersom att vi var där förra året också.


Skolan


Julia är snyggast!

Julia är verkligen så söt! jag måste säga att jag har nog aldrig sett henne såhär fin. titta bara på hennes otroligt vackra hår, de finns ingen som har finare hår än henne. dessutom är hon med i en tävling med souk. klicka på bilden och rösta. 

Jag älskar dig Julia.

H&M

Jag och min mamma har precis varit inne på H&M;s hemsida och beställt dom har tvä tunikorna och den här teen.

Det blev min veranda istället

Gårdagen belv inte riktigt som jag tänkt mig. de blev ingen filmkväll. men det blev istället att sitta ute på min veranda med tända ljus. allihopa var döds trötta, så joel och felicia gick hem redan klockan elva , och jag och gustaf gick och la oss och somnade som stockar.

Ikväll kommer mormor och morfar hit och ska äta middag här eftersom att adam fyller år. jag tror att rosita skulle komma också, som är min "moster". efter middagen så blir de party hemma hos anders med dom gamla vanliga,haha;)

Grattis bror!!

Grattis Adam på 19-årsdagen. Nu är du stor kille. Ha en super bra dag. Jag älskar dig!

120672-431

Foto

120672-428
Rebecca Forsberg. Tagen idag 7/9


Filmkväll

Jag vaknade upp imorse och kände mig inte alls bra. ni vet när de bara snurrar i hela kroppen, man känner att man inte har någon ork alls, och man måste sitta ner hela tiden, man kan inte ställa sig upp så börjar de snurra igen. och så har jag alltid när jag har feber. men jag gick inte hem från skolan för att jag hade feber utan för att jag hade ont i min näsa. eller rättare sagt i huvudet, för smärtan har spridit sig upp i bihålorna och i huvudet. lite svårt att förklara, men ont gjorde de iaf. nu har de gått över för att jag tagit en ipren.

ikväll så ska jag gustaf joel och felicia ha en filmkväll. vart vet jag inte. men de ska bli jätte mysigt iaf!


You go girl!

Jag har precis tittat på Idol. de är helt sjukt egentligen. jag förstår inte att vissa människor äns ställer upp. dom måste ju höra själva att dom inte är tillräckligt bra, eller rättare sagt hemska! de gör ont i öronen av att lyssna, för vissa är så fruktansvärt dåliga. men de är ju så jäkla kul att se, haha. man kan ju inte undvika att skratta;)


Gathania Holmgren är riktigt bra, hon är klart en av mina favoriter!

It hurts

Idag är jag hemma från skolan på grund av min nästa som gör jävligt ont, och dessutom känner jag mig väldigt febrig. punk slut

Jag har precis ätit min frukost som bestod utav risgrynsgröt som är de bästa jag vet. de är riktigt gott!

120672-425
såhär såg jag ut igårmorse när jag skulle till skolan, UTAN ett hack på näsan.

Äppelte

just nu så dricker jag varmt äppelte. som är en turkisk specialité, och som då kommer ifrån turkiet. man kan tillgaga de både varmt och kallt, men jag föredrar varmt. och julia tycker kallt;) det är riktigt gott. så om ni åker till turkiet, taste it!

image427

Hack i näsan

skoldagen började ganska bra, onsdagar är sköna, även fast vi slutar halv fyra. men senare på dagen runt 14.20 så hände det en olycka. adam stängde igen branddörrarna som man verkligen inte får göra. jag skulle  precis öppna dörren och gå till mitt skåp så kommer det en 7a och tar i allt vad han har och smäller upp dörren rätt på näsan. alltså inte mitt på tippen då, utan längre upp på näsbenet, mitt emellen ögonen, där de hårda är. där kom dörren och de började ju såklart blöda och jag började gråta, jag försökte hålla tårarna inne, men de gick inte. jag skulle ha so med eva så hon sa att jag fick gå hem och mamma hämtade mig som tur var. nu är smärtan över men de ser ju inte vackert ut.


senare på dagen har jag varit med gustaf, och vi har inte gjort något speciellt. han har retat mig för mitt hack, och varit dum, haha.

Idol 2007

yeah!! ikväll börjar idol. de är så rolgit att titta på alla idioter som äns ställer upp och sjunger, fast de låter hemskt. haha. de ska bli så roligt att se. något jag ser fram emot. fast jag tycker att idol har blivit lite för mycket på sistone. de var roligt dom första två åren, men nu blir de bara tjatigt efter alla auditions. de är bara de som är kul att se på.

120672-416

När ska det ta slut?

skolan idag var skit. och från och med nu hatar jag tisdagar!

jag julia och cornelia gick hem i spöregnet. de hade ju ioförsig slutat regna en hel del, men de regnade ju fortfarande. det var ju ingen hit precis. men när ska de ta slut? de har regnat precis hela dagen och de tar aldrig slut. vilket jävla väder! jag vill ha sol och värme. jag hatar regn. dessutom är de bara 9,4 grader ute just nu. usch..

nu på tal om något annat. top model. igår åkte felicia ut, och de förstår jag inte hur hon kunde göra. den sötaste av dom alla, + att hon är jävligt lik tyra. jag tycker iaf att de var fel att skicka hem henne. hon var jätte duktig.

120672-415

Jobbig skoldag

jag har just kommit hem från en jobbig skoldag. det blir bara jobbigare och jobbigare för varje dag som går. jag har även tagit skolfoto och de gick bra. för er som är intresserade så valde jag min nya tröja från h&m, den gulbruna tröjan. ni ser på bilden där lite längre ner på bloggen.

idag så kommer gustaf till mig efter han varit i skolan. och det blir väl någon gång runt halv fem.

Skolfoto

imorgon har vi skolfto i skolan och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. jag funderar på att antingen ha någon av dom nya tröjorna, eller så sätter jag på mig någon klänning. men det visar sig iaf. jag hoppas det går bra, för jag är inte alls sugen på att ta skolfoto just nu. jag vill inte!

New

de här är införskaffade jag mig i stockholm. och som sagt, jag är mycket nöjd.



Estocolmo

igår var jag i stockholm med mi mejor amiga. vi hade jätte trevligt. jag hittade faktiskt en hel del. en tunika från h&m, en trekvartsärmad vit tröja från gina tricot, ett halsband och örhängen från h&m, nagellack från mavala och en mössa från indiska. jag är faktiskt jätte nöjd. bilder kommer sen..


Siempre mi mejor amiga. Te quiero.

idag ska jag klippa mig. bara toppa håret så att de blir jämnlångt. jag har tröttnat på uppklippt jämt och ständigt så jag ska låta de växa ut till jämnlångt. och senare så kommer väl gustaf och vi ska prata ut...