090331.


Rödvitrandig trekvartsärmad tröja från H&M. Svart kofta från H&M. Brunguldig klocka från Ur&Penn. Gråa byxor ifrån Cheap Monday. Vita sneakers från H&M som ej är med på bild.

Keep bleeding.


Hemma hos mig. Tim Cornelia, mackan och jag.

Hemma hos Jullan.

Bad me.

Seg uppdatering. Jag ber om ursäkt för det.

Helgen har varit rätt kul faktiskt. I lördags var det födelsedagsmiddag hos Jullan som fyllt 17. Det var jättemysigt och trevligt, men hon blev sjuk så jag och några kompisar drog hem till mig och festade med mina föräldrar. Det var sjukt kul! Ibland kan jag faktiskt tycka rätt bra om mina föräldrar, de är så jävla bäst ibland. Jag älskar er! Den här veckan kommer vara riktigt lugn i skolan, jag har absolut ingenitng. Är dessutom ledig imoron för jag har utvecklingssamtal så jag ska vara med Julia och Camilla ikväll. Få se vad vi hittar på..

Jag fyller år om 6 dagar!

Lovley.



Haha. Alla tjejer i 9e. Lite fail, men  bra endå. Jag älskar er.



Camilla Moa och Cornelia spelar och sjunger. Ni är bäst!


When we leave this year we won't be coming back.

Nu är kärleksveckan slut. Igår var det världens bästa dag i skolan någonsin. Våra bästa lärare bjöd oss på en kärleksmiddag, fläskfilé klyftpotatis och bearnesås. Det var jättegott! Efterrätt var en urgröpt apelsin som dem hade lagt egengjord glass i. Det var hur gott som helst. Jag älskar er! Nästa vecka blir som vanligt igen tråkigt nog. Men det är bara att göra det bästa utav det så blir det lika underbart att vara i skolan som den här veckan. Idag slutade vi halv tolv. Det var hela skolan uppträder så jag filmade lite när Camilla Moa och Cornelia spelade och sjöng. Jag fick seriöst tårar, det var så jävla bra!


17 barre bästis!



Idag är det ingen vanlig dag för det är världens bästa Jullans födelsedag. Hon fyller 17 barre. Åh, GRATTIS BÄSTIS!!!!! Jag vill bara säga dig att jag älskar dig över allt annat på denna jord. Det finns inget som kan skilja på oss, det är vi, nu och föralltid. Jag önskar dig världens bästa födelsedag! GRATTIS IGEN JULLAN! JAG ÄLSKAR DIG!!!!


Loveweek.

Kärleksveckan är helt underbar! Åh, jag bara älskar den. Eftersom det är våffeldagen idag så bjöd våra bästa mentorer oss på våfflor med grädde och sylt och självklart så tittade vi på gamla bilder som vanligt, haha. Vi måste ju ha sett dem ett antal gånger. Det var tider det. Ingenting är sig likt och allt har förändrats. I miss everything..

Vi hade ju nationella idag också, så nu är jag klar med svenskan och engelskan, bara matten kvar och fy sjutton vad skönt det är att bara kunna säga, "jag har gjort svenskan och engelskan." Amazing!


Skolan i måndags.

Jag orkar inte mer.

Vi har kärleksvecka i skolan den här veckan. Det är så jäkla roligt! Jag trivs bara mer och mer för varje dag med min klass, så nu kommer det bli ännu svårare att lämna dem. Självklart. Idag har jag i allafall varit på stan i Södertälje med mamma och köpt födelsedagspresent till Jullan som fyller 17 barre imorgon, och Cornelia som fyllde år för en och en halv månad sen, haha. Bättre sent än aldrig. Dessutom kom mina skor, ena paret och min tröja jag beställt idag från h&m. Tänkte visa er imorgon för nu har jag varken tid eller ork. Jag har nämligen sista nationella i engelska imorgon. Sen har jag bara matten kvar, åh, det är så underbart!

Om du ändå förstod hur jävla mycket du betyder för mig, så vore det så mycket lättare. Visa mig med respekt igen och  behandla mig väl, annars är du inte värd ett skit för mig längre!


..

Jag är svag, för svag för det här.

Se framåt.

Idag är det 114 dagar kvar till Turkiet, 3 dagar kvar till Jullans födelsedag och 15 dagar kvar till min födelsedag. Just nu har jag bara saker att se fram emot. Underbart!

The man who can't be moved.



Jag är besatt av den här låten, seriöst. Den är äckligt bra!

Som vanligt på söndagar.

Idag är det söndag... En lika vanlig och tråkig söndag som alltid. De ser i stort sätt likadana ut varje vecka. Haha. Jag vaknar sent, sitter vid datorn och sen klockan sex börjar One Tree Hill, klockan sju Gossip Girl och klockan nio Wipeout om jag orkar. Jag måste egentligen städa mitt rum, men det har jag varken lust eller ork till just nu. Har precis borstat ut mitt hår som var en som jävla rishög sen igår.


Lyckad kväll.

Igår så var jag och Jullan på middag hos Johanna som fyller 17 på onsdag. Vilket Jullan också gör. Hursomhelst så var det jätteroligt, verkligen! Jag hade i allafall skitkul och det verkade som att alla andra också hade det. Träffade lite nytt folk också, vilket var kul. Jag hade kameran med mig men som vanligt blev det inga kort så jag antar att jag får sno några bilder av J. Tack i allafall Johanna och alla andra för en grym kväll!


Jag och bästa.

Tur att vi har varandra.

Det här har varit den mysigaste kvällen på riktigt länge faktiskt. Jag har bara varit med min Jullan. Vi har legat i min säng hela kvällen och bara pratat, pratat om precis allting. Saker vi inte äns visste om varandra till och med. Det var så underbart, att ha någon som verkligen förstår och bryr sig, som inte bara säger, "vad tråkigt, jag förstår." Jag hatar sånt! Det är tur att jag har världens bästa vän i allafall.



A&F

Äntligen fredag.

Idag har det varit en helt underbar dag i skolan! När det är sådana dagar bara älskar jag skolan och vill aldrig gå därifrån. Vi började en aning på kärleksveckan som vi ska ha nästa vecka. Vi hade Indesign idag på schemat, man kunde ju det mesta som hon visade, men det verkar rätt kul endå. Jag beställde skoltröjorna idag också. Jag känner mig jävligt stolt måste jag säga. Nicklas sa att jag skulle få kredd i himelen för det här. Haha. Han är så jävla skön! Snart ska min snygga mor iväg på kryssning med sina arbetskamrater. Så snart blir jag hemma själv. Ha en bra dag!


Lyxfällan.

Jag har tittat på Lyxfällan ikväll med mamma och pappa. Jag tycker att det är ganska intressant faktiskt. Jag om någon har ju absolut ingen bra syn på ekonomi överhuvudtaget. Jag har ingen somhelst aning om hur man ska hantera pengar eftersom jag aldrig riktigt gjort det. Jag får inte barnbidrag, jag får pengar och saker när jag vill och behöver istället. Vilket jag tycker är way much better. Jag tycker inte heller att barnen ska behöva betala allting, utan föräldrarna kan ju betala mat, och nöjen. Som en tågbiljett till Stockholm eller vad det nu kan vara. Men men, nu ska jag sova. Sleep well suckers!

Nu går jag.

Har inte berättat om besökt på John Bauer ännu. Men jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, jag fick en helt annan uppfattning än vad jag hade innan och det känns inte alls lika bra längre. Det känns liksom inte rätt. Det ska ju klicka när man är på ett gymnasium men det gjorde det bara inte den här gången. Vi får se hur det blir med det där. Skolan idag var jättemysig. Jag har gjort mitt muntliga i engelska och jag var så jäkla nervös till en början men sen så gick det jättebra som tur var.


Det har ju faktiskt växt.



Tänkte bara visa innan jag åker hur långt hår jag har fått sedan jag klippte av det. Jag vill bara att det ska växa så snabbt som möjligt för jag vill ha låååångt hår! Jag är rätt trött på det här korta tråkiga. Det tar ju såklart sin tid, men någongång kommer det bli långt.

Take me to a safe place.



Jag tänkte faktiskt fixa mig lite nu. Man måste ju vara lite snygg i allafall inför kanske sin nya klass. Jag ska byta kläder också. Jag tar med mig kameran till E-tuna så jag lägger in bilder senare ikväll. Jag tror att jag är hemma runt halv sju, sju, så vi ses då självklart. Ha en superbra dag!

John Bauer nästa.

Idag är det ännu vackrare väder! Det är helt underbart. Jag blir så glad när det är sol. Vi slutade tio över ett idag, istället för halv fyra. Rätt skönt faktiskt. Så nu väntar jag bara på att klockan ska bli tjugo över tre för då ska jag och Julia ta tåget till Eskilstuna och till John Bauer där vi ska börja i höst. Alla som har sökt dit som förstahandsval ska dit på besök. Hoppas det inte blir för nervöst bara.




Känner att jag måste plugga.

Nej nu känner jag faktiskt för att jag måste plugga, och det betyder verkligen måste! Jag har en bok som jag måste läsa tills på torsdag, det är ungefär 80 sidor och jag har inte äns börjat. Suveränt Rebecca! Jag kommer aldrig ha ork till att läsa den där urkassa boken, "Vittula" Den är verkligen urdålig. Man förstår ingenting. Känns bara så meningslöst att läsa den, plus att jag är inget större fan av att läsa böcker. Nästa vecka har vi Kärleksvecka så det ska bli jätteskönt med schemabrytande.



Godnatt suckers.


Min katt är bäst.

Promenaden var underbar. Skönt väder självklart, men jag frös faktiskt om öronen. Vi hade mycket att prata om och speciellt om våra middagar som vi ska ha eftersom att vi båda fyller år snart. Nu sitter jag i soffan med katten bredvid mig och snart börjar "Den rätte för Rosing." Jag älskar det!


Krubb är livet.

Nu sitter jag i köket vid köksbordet och vänter på krubb. Efteråt blir det ut på en promenad med Jullan i det härliga vårvädret. Synd att solen inte längre är kvar på himelen men det är mysigt i allafall. Till middag så blir det ungsbakad korv med potatismos, inte riktigt min favorit, men jag ska fanimig inte klaga. Tänk på dem stackars barnen som inte får någon mat alls. Poor little kids.

Hörs senare!

Snart ser vi ingen snö kvar.

Titta så fint väder vi har fått! Det är helt underbart. Jag är så glad över att våren äntligen börjat titta fram. Man mår så mycket bättre när man vet att vi börjar gå mot ljusare tider. Jag antar att jag inte är den enda som är överlycklig just nu, haha. Förresten så åkte jag och Julia moped till skolan idag också, för första gången på väldigt länge. Vilket också är ett tecken på att man KAN åka moppe.



Äntligen är vi på vägen.

Det har varit en helt underbar skoldag idag! Vi blev klara med valet av skoltröjorna så imorgon ska jag och Emma gå runt och skriva upp allas storlekar med mera. Jag står som huvudansvarig, tyvärr. Har hört att det är jobbigt, hehe. Men vad gör man inte för sin bästa klass?! På ryggen så kommer det vara ett tryck där det ska stå "Turinge, Class of 2009, Nykvarn." Alltså allt ska inte stå på samma rad, det kommer vara tre textrader. Hoppas i allafall att det kommer bli snyggt. Overallerna ska vara gråmelerade med svart text. Jag tittade nyss på One Tree Hill, och märkte att jag råkade somna en halv timme. Det var inte precis vad jag behövde även om jag var dötrött.


Baby, just say yes.


Turkiet-07

Myror är onödiga djur.

Jag undrar hur mycket te jag dricker alltså. Har druckit två koppar idag, och för första gången på länge så dricker jag Blackcurrant tea. Brukar för det mesta dricka grönt te som för övrigt är det bästa jag vet. När man mår dåligt så är det så skönt att bara ta en kopp te, man eller i allafall jag mår så himla mycket bättre då. Jag känner för att göra något riktigt drastiskt. Jag har myror i hela kroppen!


Jag i min myströja.

I throw up.

Jag har väldigt tråkigt. Det är skönt med samtidigt så jäkla tråkigt att vara hemma ifrån skolan. Hörde från Camilla att vi slutade efter lunch istället för halv fyra för vi hade inga lärare. Så jag missade ju absolut ingenitng vilket var skönt. Jag såg på Meldofiestivalen, på reprisen nyss, och jag kan inte förstå att hon Malena Ernamn vann hela skiten, hon är seriöst det sämsta jag har hört. Kunde inte ha Måns vunnit, han var tusen gånge bättre, PLUS att han är äckligt snygg.

Idag ska vi ätta spagetti och köttfärsås, euh, det är så äckligt. Jag är så himla trött på det!

Min lilla bebis.


Gorgeous man.


Ge mig!

One Tree Hill.

Jag är faktiskt hemma idag ifrån skolan. Jag sov ju max en halvtimme inatt så jag fick stanna hemma för mamma. Det konstiga är att jag inte äns var trött imorse även fast jag inte sovit någonting alls. Så jag tänkte att jag inte skulle klara av en skoladag till halv fyra utan sömn. Anyway, jag missade ju One Tree Hill igår så mamma spelade in det åt mig så nu tittar jag på det. Det var ett konstigt program, Lucas drömmer om att dem är tillbaka till 40-talet i Tree Hill. Jag gillade det inte.


Deep talk.

Imorgon är det äckelskola igen, usch och fy. Det ser jag absolut inte fram emot. Jag ska sova om ett tag tror jag. Men jag är uppe i ett allvarligt samtal med David så vi pratar för fullt. See ya tomorrow bloggish. Goodnight!

The worlds greatest.

Det här är livet. Det bästa som någonsin har hänt mig. I sommar blir det tredje gången och ingen kan förstå hur underbart det är, att åka till ett annat land med sin absolut bästa vän. Det är som en dröm som går i uppfyllelse. På riktigt. Om 121 dagar så är vi där igen. Jag älskar dig. Du är absolut nummer ett!

It's a lovestory.



Åh den är så himla bra!

Skor kan det aldrig bli för mycket av.


Då har jag och mamma beställt de här skorna idag på eftermiddagen.

Wipeout.

Haha, fyfan vad jag skrattar. Jag tittar på Wipeout. Det är så jäkla roligt att se på folket som gör bort sig, hur roliga dem ser ut. Det är reklam nu så jag tänkte att jag kunde passa på att skriva lite. Är så sugen jämt. Felix Herngren är ju så jävla skön, jag älskar honom. Hans kommentarer gör ju allt så mycket roligare. "Det började bra, men sen får han syn på en fluga där så han slängde sig åt sidan istället."  Nu ska jag fortsätta att titta.

Close your eyes.

Nu ska jag fixa mig och sedan ska jag nog gå till Björkesta hallen och titta på innebandy. Det är jättefint väder ute. Helt klarblå himmel. Skönt promenadväder. Har också hittat en jättebra låt som jag lyssnat på hela dagen. Tayler Swift - Lovestory. Den är jättebra!

Ha en bra dag!


Very nice.

Gårdagen började riktigt kul. Var hemma själv faktiskt, så jag Julia Julia och Felicia var här, + Julias kille. Vi körde "Suck and blow" och dansade. Det var jättetrevligt. Vi tig nio bussen till Michaela som har fyllt år och hade kalas. Det var mysigt, eller trevligt kanske man ska säga. Vi var inte där så länge så vi gick till Statoil där festen var, haha. Jag köpte en youghurt med müsli och sen så fick vi skjuts hem utav Jocke. Jag trodde och Jullan gick hem till henne där mina föräldrar var och hade skit kul tydligen. Jag var där till ett sen gick jag hem. Mamma och pappa kom strax efter. Jag som trodde att de skulle komma hem runt tio, men självkart så kommer de halv två. Så jäkla typiskt dem. Åh!

Idag är det söndag, och jag önskar bara det var en lördag, en ny lördag. Jag ska på innebandymatch halv fem med Julia Julia och Camilla. Då missar jag One Tree Hill så jag måste be mamma spela in. Har absolut ingenting i skolan den här veckan vilket känns så sjukt skönt. Vilket lättnad.


Jag, Felicia och Julia.

Julia, jag och Felicia.

Jag älskar dig.

Gulle.


Vi två alltså.


Det här är bästa Jullan.

Engelska.

Klockan är 11.50 och jag kom hem från skolan för drygt en halv timme sen. Som sagt så slutade jag elva idag. Jag har haft nationelltprov i engelska, del B1 och B2. Det gick rätt bra tror jag, eller det känns bra i allafall. Inget MVG kanske men VG i allafall. Just nu lyssnar jag på ABBA skivan, jag tycker om deras musik.

Ikväll ska jag vara med Jullan, det är det enda jag vet. Hoppas vi gör något kul!


"Don't go wasting your emotions."


Världens bästa låt.


Jag älskar godis.

Nu har vi varit nere i centrum och på Party Ica. Haha. Det var inte alls lika mysigt som det var förra gången jag och Jullan var där. Fick väl antagligen lite för höga förväntningar. Jag hatar att få det på saker och ting, det är rätt jobbigt faktiskt, om man tänker efter. Jag funderar så mycket på allt... Jag köpte i allafall jättemycket godis för bara 18,50 kr. Helt sjukt billigt, i vanliga fall hade det säkert gått på 40 kr, min påse var ju jättetung. Jullan följde med mig hem, och det var jättemysigt eftersom vi aldrig umgås sådär i veckorna, vi har så mycket att prata om, allt mellan himmel och jord. Det kändes bra. Nu tror jag att jag ska gå och lägga mig, har ju nationella i engelska imorgon, hör-och-lärsförståelse. Från klockan tio över åtta till elva. Lycka till Rebecca. Tack:)


Julia x2.

Mina bebisar.

I love u.

Äckelsnö..


Jag förtjänar en belöning.

Jag har precis gjort klart mitt hemprov nu. Jag känner mig så jäkla stolt, haha. Låter lite skrytigt att säga så, men det känns alltså så bra efteråt när man har gjort någonting bra. Därför jag ska nu belöna mig själv. Jag ska gå ner till centrum med Julia och Julia. Vi ska på Party Ica och köpa godis för billigt. Fick nyss en femtiolapp av pappa så jag ska svulla godis sen alltså. Jullan kommer hit snart sen ska vi möta Julia vi busshållplatsen. Det här ska bli mysigt, jag älskar Party Ica.


I just want to kiss you.



Den här grymma låten visade Jullan mig igår. Hon sa också att alla tycker den är skitdålig, det är typ den skönaste låten jag har hört. Den är äckligt bra!

Party Ica på landet.

Mitt SO prov gick toppen idag! Det känns iallafall jättebra så vi får hoppas på att det gick så bra som jag trodde. Mitt i provet så gick brandalarmet så vi fick lite frisk luft i en kvart. Haha, det var jävligt kallt men då kunde vi passa på att snacka lite om frågorna. Smart där.

Ikväll så är det "Party Ica" här i Nykvarn. Det menas med att det är Schalgertema kan man säga, godiset kostar 3,90 kr och det är mörkt i hela lokalen, discolampor och musik. Det låter rätt häftigt va?! Tycker jag iallafall. Jag måste ju egentligen plugga och göra min hemtenta i NO som ska vara inlämnad imorgon. Har inte äns börjat så det är väl på tiden att jag gör det nu, men jag vill så gärna ner till Ica ju..


091203.

Svarta jeans: Cheap monday
Uppkavlad tröja: Gina Tricot
Klocka: Ur&Penn



22.35

Nu ska jag plugga det sista sen ska jag sussa i min störtsköna säng.
Hörs imorgon gott folk!

Dags för natti natt.

Nu har jag tagit en underbart skön dusch pluggat och målat naglarna röda och fina. Jag tycker om röda naglar, det är faktiskt jättefint. Brukar dock inte ha det så mycket. Nu måste jag egentligen fortsätta att plugga, har trots allt ett "prov" imorgonbitti i SO. So lets study Rebecca.


Nu är det brådis.


Tröttmösa, here I am.



Titta vilken söt liten vovvsinig. Såhär kan man enkelt beskriva mig just nu. Jag är så äckligt trött. Får ju noll sömn på nätterna alltså. Jag somnar runt ett och går upp kvart, tjugo över sju. Jag är så dålig med det där, vilket måste förbättras helt enkelt. Jag måste sova mer för att orka med plugget..

Den värsta skoldagen.

Jag slutade halv tre idag istället för halv fyra, mycket skönt. Självklart så fick jag vänta på mamma ett tag för att få åka bil hem med henne. Vi hade coopertest idag också som gick hur bra som helst, det känns så skönt att ha gjort det. En sak som jag inte förstår är varför jag inte äns blir anfodd eller trött på att springa runt i gympasalen i tolv minuter utan att ha tränat sen hösten 06. Det är rätt lustigt, jag har endå inte så dålig kondition som jag tror att jag har. Anyway så fick jag också veta vilken grupp jag skulle vara med på muntliga i engelska som jag ska ha nästa torsdag. Skönt att vara förberedd i allafall på en vecka.

Jag och mamma skulle egentligen ha solat klockan fyra men mamma orkade inte det så vi ska nog göra det på fredag istället. Känner mig alldeles för blek såhär års. Jag har precis druckit te as usual och nu tänkte jag ta en nap. Jag tycker att jag förtjänar att sova ett litet tag eftersom jag har så fruktansvärt mycket plugg just nu,  har ett typ prov imorgon också. Ska pluggas ikväll kan jag lova.


Hurra för mig, jag är klar.

Jag har skrivit klart min uppsats om Obama för någon timme sen. Den blev exakt ett helt A4 papper plus en bild på andra sidan. Det är väldigt svårt att skriva om politik för det är så svåra ord i engelskan som man måste använda så det ser ut som att man har kopierat texten eftersom det är så avancerat liksom. Men nu är det värsta över iallafall. Adam (min bror) har hjälp mig med min MVG-uppgit i idrotten också, att planera en egen styrketräning, sen har pappa precis förhört mig på engelska glosorna. Det var typ tio stycken, fyfan vilka lätta. Äckligt lätt ju.

Jag sitter just nu och budar på en volangkjol på Tradera. Viccan (mi amiga) auktionerar bort massa kläder. Auktionen är slut om tjugo minuter så hoppas jag får sen. Mamma ropade på mig förut och frågade om jag ville ha något från H&M för hon skulle beställa, jag hittade inget särskilt så jag beställde bara en 3/4 ärmad randig topp och ett par mainblåa sneakers.


Det kokar och jag är arg.

Alltså jag är så jävla arg just nu så jag skulle kunna sprängas. Jag försöker skriva min jävla Engelskauppstas om Barack Obama, men jag kommer ingen vart alls. Det är så jobbigt, jag vet inte vad jag ska skriva?! Vad fan ska jag skriva? ÅH, det bara kokar inom mig, jag skulle seriöst kunna slå sönder min dator. Jag känner för att göra något ritkigt drastiskt just nu, jag orkar inte med skolan, jag orkar inte och speciellt inte den här äckliga uppsatsen, fyan...


Guess what?!

Vet ni vad?! Att idag är det 126 dagar kvar tills Turkiet och 27 dagar kvar tills min födelsedag!


Nu blir det plugg, på allvar.

Jag har just klämt några avsnitt på One Tree Hill. Har legat i min underbara säng och tittat, jag höll nästan på att somna faktiskt men det kunde jag absolut inte göra. Jag har saker som jag måste göra. Det vill säga plugga kanske... Jag måste göra det nu, men grejen är den att jag inte orkar, jag vet inte vart jag sak börja som vanligt. Jag ska i allafall sätta igång med min Engelskauppsats varesig jag orkar eller ej. Det är ju skolan vi pratar om.


091003.

Tänkte faktikst visa vad jag hade på mig idag;

Jeanstights: Gina Tricot
Oversize linne: Åhlens
Sneakers: Nike, Staduim
Kavaj: H&M

De här skorna har jag haft i ett år på min födelsedag och jag har använt dem kanske tre gånger... Mycket dåligt!



Snö är det äckligaste jag vet.

Jag har precis kommit hem från skolan. Jag fick sällskap hem utav min söta vän Anton i det här ruskigt äckliga vädret. Jag kan lova er att jag var gaaanska blöt när jag kom in, min jacka var helt kritvit som egentligen är svart och mitt hår var som om jag hade duschat, haha. Nej dy för det här vädret. Jag som verkligen trodde att snön hade försvunnit och inte skulle komma tillbaka, jag mena, vi är ju inne i mars herregud. När ska det här sluta?! Jag vill ju helst inte ha snö på min födelsedag (6 april) som jag har haft förr om åren. NEJ!



Letar efter klänningar...

Jag sitter här och funderar över vad jag ska ha för klänning/ar på skolavslutningen och utsparken. Jag har i allafall bestämt mig för två riktiga vackra klänningar, det är vad jag vill ha iallafall. Jag har tittat på Asos och på H&M, på Forever21 och massa hemsidor, men jag ska åka in till stan (Stockholm) med mamma någon dag och ta en riktig såndär runda för att köpa klänningar men när det blir får vi se, lite längre fram men jag tycker det är dags nu, nästan. Jag mena, snart är vi där tyvärr. Jag kan knappt tro att det är sant, jag kommer bli så ledsen och sakna alla så sjukt mycket. Nej, det är verkligen inte långt kvar nu...


Byta plats?

Jag har tänkt och funderat på att byta till Devote.se faktiskt... Jag vet inte riktigt vad ni tycker om det?!.... Eller, vad säger ni?


Nedräkning till min födelsedag.

28

You can't break a broken heart.



Den här låten sjöng hon på One Tree Hill igår. Den är grymt bra. Jag älskar Kate Vouegele.
Hon sjunger underbart!

Bättre sent än aldrig.



Torsdags förra veckan så fick jag ju mina älskade jeanstights av mamma som är högst upp i inlägget. Sedan så kom mina gorgeous shoes från h&m samma dag och de tror jag faktiskt att jag ska ha på utsparken eller skolavslutningen, det kommer nog passa rätt bra. Sedan så var jag på stan här om dagen med Julia och då köpte jag de här nagellacken som kan se likadana ut fast det är rätt stor skillnad, sen de här brillorna som jag har på mig på bilden. Snart fyller jag år, ville bara påminna er!


Skolan är likamed döende.

Imorse när jag vaknade kände jag bara hur jag verkligen inte ville gå till skolan. Jag är så trött på skolan just nu speciellt när jag fick reda på hur sjukt jävla mycket jag har den här veckan, ni vill inte äns veta. Det är äckligt mycket. Jag har nio saker liksom... Jättekul?! Plus två engelskanationella inräknat. Muntligt och hörförståelsen. Jag dör!!! Det värsta är att jag inte kan vara hemma heller för då missar jag så jävla mycket. Jag kan ju alltid se framåt eftersom det är påsklov om hm... fyra veckor. Det ser jag verkligen fram emot eftersom jag fyller år och då blireee partylarty! Jag skulle egentligen gå ut och gå idag med Jullan men det sprack ju eftersom att jag har massa i skolan just nu så det får vi ta någon annan dag såklart. Jag älskar att vara ute och gå, det är så mysigt.


Låter kul va?!?!?!?! YES!!!!!


I'm always a day to late.

Helgen har varit sådär, rätt tråkig faktiskt men ändå trevlig. Igår så var jag på fest med Cornelia Malin Ellenor och Bella. Det var sådär, eftersom jag inte kände så många där så var det väl inte så roligt för min del, men trevligt var det iallafall. Cornelias pappa hämtade oss halv två, sen när jag kom hem så somnade jag efter dryga timmen.

Idag så har jag tittat på tv i tre timmar. Ifrån klockan sex till nio. One Tree Hill, Gossip Girl och Wipeout. Fyfan vad bra OTH och GG var idag, helt sjukt bra!! Imorgon är det skola.. Jag dör vad tråkigt!

Godnatt.

Klippning och färgning. Klart.

Idag så har jag varit i skolan såklart, som vanligt. Det var också en skön dag, bara vikarier hela dagen förutom på syslöjden där jag äntligen börjad med mitt nattlinne. Det ska vara i benvit flanell. Hoppas det blir bra. När jag kom hem så skjutsade mamma mig Cornelia och Felicia till Angelica för vi skulle klippa oss, och jag och Cordie skulle färga håret. Det blev så jäkla bra, jag är jättenöjd, skulle till och med vilja vara ännu blondare, men nu är det bra i allafall. Hon är så duktig, det blir alltid som man tänkt sig när man går därifrån.

Jag fick också mina skor idag från H&M, fyfan vad snygga de är! Det är helt sjukt, jag tror att jag ska ha dem på skolavslutningen i sommar. Sedan så har jag också fått dem där jeanstightsen av mammsen idag, hon är som sagt bäst!!!! Dem är dessutom typ det snyggaste just nu. Mmm, jag älskar dem!


Idag är idag.

Idag var den en såndär halv fyra dag. Det var den skönaste dagen på riktigt länge. Det är så kul att gå i skolan när det är så slappt och man har vikarier hela tiden, det är så jäkla skönt. Idag var det verkligen en sådan dag. Mycket skönt vill jag lova, hehe. I allafall så när jag kom hem idag så hade mammsen köpt med sig de där svarta byxorna med hål i från Gina Tricot. Hon är världsbäst! Men självklart så var de försmå. De på Gina sa att dem var väldigt små i storlekarna också. Så vi har ringt runt till alla Gina i närheten men ingen hade dem så mamma ska lämna tillbaka dem imorgon och sen vecka tolv så kommer det in en ny modell, ett par ljusa som man kunde lägga undan redan nu, så hon ska göra det i tre olika storlekar. Tror att hon ska köpa med sig dem dära jeanstightsen imorgon också, för jag älskar henne och hon är bäst.

Idag fick vi tillbaka våra specialarbeten efter mycket om och men. Men fyfan vad glad jag blev, Eva är bäst och hon älskar typ mig. Jag fick MVG på SO som är innehållet och på svenskan. Hon sa att hon inte kunde hitta ett enda fel på svenskan. Jag som trodde att jag skulle sänka mitt betyg i svenskan men nej, jag är så stolt så.

Efter skolan så tro det eller ej så åkte jag och mamma ner till centrum och solade solarium. Det var första gången i hela mitt liv jag gjorde det och det var lite läskigt i början men sen var det skönt. Jag fick lite färg faktiskt, och för det mesta så framhävde det mina fräknar som jag alltid får när jag solar, haha. Gulligt! Nej nu ska jag nog göra min läsläxa. Hejs!


Rebecca är trött, på riktigt!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Först blir det att tvätta bort sminket och borsta tänderna. Jag verkligen avskyr att tvätta bort sminket, det är det jobbigaste på hela dagen. Tror jag ska klämma ett OTH avsnitt innan jag ska försöka att sova. Är trött trots allt, grattis Rebecca, du är trött. Det är ganska förvånande. Jag vet heller inte hur många inlägg jag har skrivit både idag och igår, men ett antal i allafall. Hoppas ni orkar läsa allt, det skulle jag verkligen uppskatta. Hoppas ni trvis här!

Goodnight babes!

Sommarnatt, när vi svävar runt i mörkret, aha.



Det är helt otroligt hur mycket jag saknar underbara sommaren! Jag vill verkligen ha sommar nu. Tänk alla sommarkvällar ute med tjejerna, man kan bada, det är ljust dygnet runt. Gud vad härligt. Jag saknar allt, både sommaren och när vi var så otroligt tajta. De här bilderna är ifrån Allsång på skansen i sommras, jag tycker att de är jättehärliga!

Perfekt till våren.


De här ursnygga jeanstightsen vill jag verkligen ha just nu, det skulle passa helt perfekt nu när våran börjar närma sig, som jag hoppas den gör snart. Anyway så är de jävligtsnygga och jag vill ha de. Hoppas att mammsen kan köpa med sig de imorgon.

En till sak jag vill ha är vita Converse. Jag tycker att de är så jävla snygga. Perfekta till våren. Jag hopaps jag får de när jag fyller år, vilket är om 34 dagar.

Jag saknar Thailand.


Thailand var så underbart! Jag vill tillbaks dit nu, med bara min familj. Komma bort ifrån allt.

Blondin och en blåst brud.

Allvarligt talat?! Ser ni hur den här bruden ser ut eller? Det är helt sjukt hur äcklig och ful hon är. Jag vet inte varför jag inte tycker om henne men hon är bara så blåst. Hon kan inte förstå det själv och skärpa sig någongång, hon är så pinsam så det är synd om henne. Hennes nya program är så roligt att se på för att se hur hon uppför sig och hur patetisk hon är. Som att hon vill "hitta den rätta". Skulle inte tro det va, hon är ju såklart bara ute efter pengat och publicitet. Haha.. Jag dör!


Linda Rosing.

En vanlig dag para mi.

Idag var jag tröttare än någonsin! Det är helt sjukt hur trött jag var imorse. Pappa kom upp och väckte mig tjugo över sju och eftersom Julia och jag går tjugo i åtta så hade jag bara tjugo minuter på mig, som vanligt. Men det var inga problem, tvärtom, jag hann väldigt mycket faktiskt. Tio i så hade Julia inte kommit än så jag ringde henne och då låg hon och sov den skitungen, haha. Så jag fick gå själv till skolan. Väl i skolan höll jag på att somna typ tusen gånger, jag har inte varit så trött på länge. Fyfan alltså. På mentorn så pratade vi om skoltröjor, äntligen! Jag och Emma ska komma med förlsag tills nästa tisdag. Jag och min grupp slutade tolv idag som vi kommer göra nu åtta tisdagar framöver.

Jag och Julia gick hem till hennes mamma efter skolan och där drack vi te, åt apelsin som var sur och god, åt kakor och drack juice, pratade, tittade på hennes smink, nagellack och smycken. Och jag målade på mina naglar. Det var en jädra mycket saker vi hann med.. Anyway, jag gick hem vid fyra för hon skulle laga mat till sin familyy. Nu alldeles strax ska jag äta och sen ska jag tillbaka till Julia för vi ska ha myskväll och titta på "Den rätte för Rosing" och äta popcorn.

Tjenixen!


ChRihanna?

Har ni hört att Chris Brown och Rihanna är tillsammans igen? Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om det.. Det låter väldigt konstigt att Rihanna skulle ta tillbaka Chris efter en misshandel, det kan jag bara inte tänka mig! Så just därför så kan det inte ha varit Chris som har misshandlat henne, eftersom hon tagit tillbaka honom efteråt, det kan ju inte stämma. Jag tror inte på allt skit och skvaller som står i tidningarna, jag förstår inte var alla får allt ifrån, bara för att folk ser en bild i tdiningen på Rihanna med sönderslaget ansikte så behöver inte det betyda att det var han som misshandlade henne sådär rejält, det kan ju lika gärna ha varit någonannan! Jag blir så sur, jag älskar dem båda två och jag tror absolut inte att Chris skulle göra så mot henne.



Insane på Grönalund.

2009 års världsunika nyhet. Ingen åktur är den andra lik i denna häftiga berg- och dalbana.

"Nu är bygget med vår världsunika berg- och dalbana Insane i full gång. Tisdag 24 februari sattes den sista biten av rälsen på plats. Nu återstår vagnar och stationsbyggnad. Den beräknas att stå klar till vår premiär den 25 april då det blir invigning."

Fyfan vad rolig den ser ut, jag vill bara sätta mig där nu en varm sommardag och åka den!! Det vore väl underbart. Jag ska bara åka den i sommar, jag SKA! Om jag vågar vill säga..... He He.


Skön sömn för engångsskull.

Tänkte ju såklart visa hur mitt rum blev igår när jag städade som en galning. Det är så himla skönt att ha städat i rummet för då trivs man mycket bättre. Jag hatar verkligen när detär stökigt, även fast jag jämt har det stökigt, haha. Grejen är den att jag aldrig orka göra någonting åt det, jag orkar bara inte städa, men ibland får jag värsta spurtarna och känner för att städa, vilket jag gjorde igår. Nybäddad säng också, ni kan skriva upp att jag sov gott inatt!



Yes, this is my room people!

Jag trivs mycket bättre när det är fint

Vet ni vad jag har gjort?! Tro det eller ej så har jag stääädat mitt alldeles egna rum idag, eller ikväll kanske jag ska säga. Jag kom faktiskt på att göra det runt halv nio, kanske tio över åtta då. Jag trodde att det var stökigare än vad det var men det var bara för att det var massa kläder som låg över hela golvet så det gick ganska snabbt att städa bort. Skönt säger jag! Och det allra bästa var ju såklart att jag Äntligen tog tag i att bädda rent vilket verkligen behövdes. Så nu har jag tagit mig en skön dusch och ska krypa ner under mina nybäddade täcken och titta lite på One Tree Hill of course. Har också målat mina naglar med ett av mina nya nagellack jag köpte på lovet, det är korallfärgat, ett av H&M;s nya vårnagellack som kommit in. Tänkte visa bild sen, det är jättefint! Anyway, nu ska jag lägga mig i bingen.

Sleep well readers!
See yah tomorrow.


Underbart!


Vi två alltså.. Haha!

Vinter i Nyken.

Världens bästa!

Lilla jag.

Nu ska vi ut och motionera i New Mill!

Nu ska jag gå ut och gå med Jullan, en liten promenixis.
Här är en bild från i våras när vi var ute och gick.
Jag vill ha vår och inte det här skitvädret!


Jag älskar dig!

Snart slut på det roliga.



Det är bara 100 dagar kvar tills jag slutar på världens bästa Turingeskolan. Jag kommer dö och gråta sönder!!!!!!!!!

Tjena thaiii.



TE te te te te te te te te!! My favorite.

Upp i taket.

Då var första skoladagen avklarad på två veckor. Känns helt okej. Dagen var väldigt slapp faktiskt. Det är nu det gäller med betygen och allt, jag måste verkligen kämpa in i det sista. Betygen måste upp betyligt mer även fast jag kommer in där jag vill med de betyg jag har nu, vill gå ut med så bra som möjligt känner jag. Ibland känns skolan så himla onödig... Idag var ett bra exempel på det.

Inatt somnade jag halv fem och gick upp klockan sju. Sov i tre och en halv timme. Låter ju skitbra för kroppen, hehe. Eller inte. Måste förbättra mig alltså, det är inte alls bra. Nu när skolan börjat igen så lär jag ju vara dötrött ikväll, jag känner redan nu att jag är det. Men ikväll ska jag och Jullan gå ut på en promenad tror jag, om jag orkar vilket jag får hoppas. Nu lyssnar jag på världens bästa låt med Sheri och tänkte städa rummet, men det ORKAR jag inte! Sorry. Måste bara säga att Gustaf har opererat sig idag och jag hoppas att allting gick bra.


He know's how to treat a chick right.


Hörde jag rätt?

Jag kan inte tro att det är sant?! Jag dör om dem två ska hoppa av serien, då behöver dem inte äns göra fler avsnitt för det kommer absolut inte bli detsamma utan Hilary och Chad. Fyfan.. Vad ledsen jag blir när jag läser detta. Hoppas verkligen inte att de hoppar av.. !

Chockbeskedet:

"Lucas and Peyton hoppar av"

One Tree Hill utan Chad Michael Murray?

De har gått från tonårssåpa till vuxenserie och spelar Peyton och Lucas sedan 2003. Men snart kan det vara slut på det roliga för Chad Michael Murray och Hilarie Burton. När serien återvänder med sin sjunde säsong kan det bli två tittarfavoriter mindre.

Enligt nära källor som fansajten OneTreeHill.com pratat med har Chad bestämt sig för att istället satsa på filmroller. Även Hilarie står ännu utan kontrakt inför höstens avsnitt. Det är ännu inte klart om de definitivt är ute ur leken, men tv-bolaget CW väljer att inte ge några kommentarer.



Serier är mitt liv, kind of?

Jag har tro det eller ej nörd som jag är börjat att titta på One Tree Hill igen från början. Jag är på sista skivan nu på första säsongen och har fyra avsnitt kvar som jag ska försöka titta på nu innan jag somnar vilket jag lär göra runt tre ändå så jag kan lika gärna passa på att titta. Det finns seriöst ingenting bättre än OTH. Jag har faktiskt kommit på att Gossip Girl inte är så bra egentligen, jag tycker det är lite konstigt.

Nu ska jag titta iallafall. Godnatt och sov så gott suckers. See yah!


Ge mig lite.



De här jeansen är så sjukt snygga och jag ska ha dem!!!

Skolan suger hårt!

Imorgon så ska jag till skolan för första gången på fjorton dagar och två veckor. Jag vet inte riktigt hur det känns men just nu så skulle jag jättegärna ta en vecka till att bara sova och vila ut mig på, vilket jag redan gjort nu i två veckor, haha. Men jag får aldrig nog av sömn, det är så otroligt skönt att sova. Inatt så somnade jag halv fem tror jag, och vaknade tio i två. Helt sjukt egentligen. Anyway, så måste jag plugga nu... Tro det eller ej. Har tekniksak som ska vara klar imorgon. Måste man så måste man..


Såklart blev det de bruna.


I fredagskväll så beställde jag och mamma äntligen
dem här sjuksnygga skorna från H&M. Dem kommer
någongång under den här veckan, så jag väntar.



What's left.

135 dagar kvar!



Första mars tvåtusennio.

Idag är det 1 mars. Kan ni tänka er, redan första mars. Det är heeeelt sjukt. Jullan fyller år om 24 dagar och jag om 36. Tiden går fort. Om ett år är hon snart 18 och jag bara 17. Men som jag sa tidigare, tiden går fort, alldeles fört fort. Jag tror faktiskt att det är dags att städa mitt rum, för det ser ut som crap. Mamma som dammsög hela mitt rum i fredags, stackarn.



Middag I Karlberga.

Igår så var jag som sagt hos min käre broder och hans käre flickvän. Jag måste ju bara säga att dem var sinnessjukt bruna. Man var ju inte lite avundsjuk när jag fick se alla bilder. Dem har varit i mesta dels i Thailand och sedan någon vecka i Malaysia. Dem har även varit i Burma och fixat visum för något, jag minns inte vart dm skulle. Men hursomhelst så var dem jättefina. Jag har nog aldrig sett Tim så blond någongång. Han passar bra, skitsnyggt ju. Haha. Jag vill också vara så blond. Det ska jag bli också på torsdag så ska jag till Angie klockan halv fyra. Hon ska äntligen klippa och färga mitt hår.

Jag har äntligen fått tillbaks våran kamera ifrån Cornelia så här är lite bilder.


Angelica Tim och mamma.

Tim och mamma.

Mamma och Patrick.

Angie.

That's me.