It kills me.

Tjenare. Skolan tar kål på mig just nu. 8 prov på 4 veckor.. Mer behöver jag inte säga. Ser bara framåt, jullov om fyra och en halv vecka. Ska bli fruktansvärt skönt att få vila ut i tre veckor. Det behövs verkligen. Mitt nya skal till min Iphone också på bilden. Fiiiiiint det är tycker jag!

Mina bästa tjejer.

Fan vad jag älskar att vara hemma i Nykvarn! Det finns ingen bättre känsla än att kliva av tåget och bara känna att man är hemma, hemma hos mina bästa och underbaraste vänner. Ni är så bra, vet ni det? Skulle dö utan er. Jag vill typ åka härifrån med er, och aldrig komma tillbaka. Mina bästa tjejer! Vill bara ligga i soffan hemma hos Johanna och ha en riktig myskväll som vi brukar, eller varför inte en galen kväll som vi också brukar ha. Jag uppskattar verkligen att jag har er, så himla fina vänner. Vore verkligen ingenting utan er. Bäst bäst bäst bäst!

I KEEP ON...

Seriöst, världens bästa julkalender någonsin!
- Don't say that to the small ones. - Vi e inte små!
- Dé lunch, i keep on.
Jag dör, haha

I'm still here.

Tjabba tjena hallå. Jag ser att ni fortfarande läser min blogg, hehe. Fasen vad roligt! Jag är ledig ikväll, vilket är underbart. Dock så blir det plugg hela kvällen imorgon, franskaprov på fredag, check.

Embrace UF.

Nu har vi precis fixat en hemsida till vårat (mitt och Mikaelas) UF-företag. http://embraceuf.webblogg.se . det finns dock inget där än så länge, men det kommer. Uppdaterar mer om det, så kika gärna in där, när vi kommit igång och köp några armband vettja!

Driving licence.

NU har pappa bokat min första körlektion. Om två veckor!