NEJ.

FAN

Europaskolan blää. (Ibland)

Det är fan stört varmt ute idag, så himla skönt. Hade inte suttit fel om solen hade varit framme och lyst på oss, men det gör inget, det är varmt och jag ska inte klaga, inte alls. Idag hade jag som sagt franskaprov, och det gick SKITBRA. Om jag får MVG på det, så har jag fått MVG på alla franskaprov i hela ettan, vilket är fyra stycken. Om det händer så kommer jag hoppa och studsa av glädje, bara så ni vet.

Imorgon är det Valborg och det är som vilken dag som helst tycker jag. Dock ska jag till Eskilstuna och till Bella. Jag Bella och Amanda ska på fest och sedan sova hos B. Ska bli mycket roligt tycker jag! Lördagen kommer att spenderas på Ford där det är 50 årsfest och jag och Julia ska hjälpa till där och stå i baren dessutom, kommer bli kul. Söndagen kommer att spenderas med resväskan, jag ska PACKA DÅ! Inför Aten, eftersom bussen går till Arlanda halv tre på söndag natt. Måste även plugga, eftersom jag har TUSEN saker att göra efter Aten. Snart är det sommarlov, jag går två och en halv vecka aktivt efter Aten. Helt galet. Jag har klarat av första året på Europaskolan snart. CAN'T BELIEVE IT!


Sleepover.

NU SKA JAG CYKLA TILL JULIA OCH SOVA DÄR. SOV GOTT PEOPLE.
JT♥

Wan't to go home.

Imorse hade jag nationella i engelska. Det gick.. bra tror jag, det kändes i alla fall jättebra. Skönt att ha det överstökat. Jag har haft min nästsista lektion precis, och eftersom jag inte har någon engelska så måset jag sitta och vänta i en timme på att min franska ska börja som jag kan vara på i en halv timme eftersom jag måste gå så att jag hinner med mitt tåg. Känns lite onödigt, men idag ska jag vara duktig. Fem långa dagar kvar till Aten. Underbart!


Sinnessjukt.

6 DAGAR KVAR TILL ATEN. CAN'T BELIEVE IT!

SMASH!

ALLTSÅ JAG ÄLSKAR PETRAS NYA FRISYR. SÅ FRUKTANSVÄRT SNYGG OCH DET FÅR MIG BARA ATT VILJA KLIPPA SÅ ÄNNU MER. JAG HAR FUNDERAT EN STUND IKVÄLL, OCH JAG TROR NOG ATT DET BLIR SÅ TILLSIST. EFTER ATEN, OCH NÄR JAG ÄR SÅDÄR BLOND, SOM PETRA. FASEN SÅ SNYGGT!

Jay Sean.


JUST NU SITTER JAG HÄR OCH LÄNGTAR TILL ATEN. KAN INTE FÖRSTÅ ATT DET ÄR EN VECKA KVAR.

En vecka kvar.

Vilken lättnad. Nu är naturkunskapsprovet äntligen över, och det gick bra. Så underbart! Jag har haft en lång dag, med skavsår på köpet. Tåget hem var försenat så mamma fick hämta mig vid stationen. Så himla skönt. Ikväll ska jag njuta av att det är den ända kvällen på hela veckan jag bara kan ta det lugnt. Varje dag framöver måste jag plugga. Visst låter det hemskt? Oerhört, jag vet. Men måste man så måste man. I hate it!

Jag älskar att Julia är hemma. Hon är bäst.

IDAG ÄR DET EXAKT EN VECKA KVAR TILL ATEN, FÖRSTÅR NI, EN VECKA!!!!!


Du är allt.

JAG HAR FÅTT VÄRLDENS FINASTE FÖDELSEDAGSPRESENTER AV JULIA. JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET.

Julia kommer hem.

Jag har precis övningskört, gick hur bra som helst. Jag älskar det, det är så himla roligt. Ska verkligen försöka ta körkort direkt när jag fyller 18. Ikväll blir det grillning hos världens bästa Karlsson, och det ska bli mysigt. Dock ska jag käka hemma tror jag, men ska dit en stund för jag måste nämligen hem skapligt. Dagen imorgon består av plugg plugg och ännu mera plugg.
IDAG KOMMER MIN ÄLSKADE JULIA HEM, ÅH VAD JAG HAR SAKNAT DIG!

Tiderna förändras.


SÅHÄR BLOND VILL JAG VARA IGEN. VÅREN 08.

SOMMAREN 07.

JANUARI 08. DECEMBER 07.

Jag längtar tillbaka till förr, ta mig tillbaka dit!


Jag är kär på nytt.


DESSA STÖRT VACKRA KLÄNNINGAR FINNS NU PÅ H&M. JAG HADE TÄNKT ATT BESTÄLLA NÅGON UTAV DE TILL GRKELAND, SJÄLVKLART KOMMER DE VECKA 20. SÅ TYPISKT. HURSOMHELST SÅ SKA JAG SKAFFA MIG EN SÅDAN, TILL GREKLAND ELLER INTE.


Je parle français.

Kom nyss hem ifrån skolan. Sist av allt på veckan så skrev jag mitt spanskanationella. Det gick, jag vet inte riktigt. Vill inte säga något för då blir jag bara besviken. Känner mig redan alldeles för besviken. Det är det jag ska vara bra på, så går det bara åt helvete. Nej nu vill jag inte tänka mer på det faktiskt. Det är helg och det är en sån lättnad. Dock har jag stört mycket nästa vecka. Kopiöst mycket alltså. Tur att vi ska få ett extra höstlov vecka 39, fasen så skönt!


SÅ VACKER. HA HA!

Nu tänkte jag ta en liten powernap, om jag lyckas somna den här gången.
CIAO

Godnatt fina.

Nu tycker jag att jag har blivit jätteduktig med mitt bloggande igen. Håll med mig! Jag har börjat äta vitaminer, brustabletter och sedan jag gjorde det så har jag blivit helt sprallig och glad på kvällarna speciellt. Jättekonstigt. Står att man blir piggare av de, men det är ju i helhet, aja, de är säkert bra i alla fall. Jag tänkte försöka sova nu, måste få min skönhetssömn annars blir min dag imorgon inte rolig för de som går i min klass. Jag kan vara rätt argsint av mig också. Nu vet jag inte vad jag snackar om, tror nog att jag är lite för trött. Godnatt.

2 DAGAR


I wish it was mine.


SÅ TYPISKT. Vad arg jag är nu. Jag gick nyss in på TOPSHOP.COM och hittade den här underbara klänningen på rean, självklart var den helt slut, i alla storlekar. Har tittat på den förut och vill verkligen ha den, hade varit så perfekt till Grekland. Arghh!


Vackra ringar.



DESSA VILL JAG ÄGA JUST NU. HITTADE SIDAN PÅ KENZAS BLOGG. SÅ HIMLA FINA!


It's a party in the USA.


JAG ÄR GLAD OCH SUR IDAG. MINA VÄNNER ÄR BÄST. BÄST. BÄST. HEJDÅ.

Empire state of mind.

Vilket jävla pissväder! Jag blir så fruktansvärt deprimerad, usch. Jag hatar det verkligen. Om det är såhär imorgonbitti så tar jag ett senare tåg, eller värre, om det är såhär hela dagen skiter jag i att åka till skolan totalt. Tänker inte gå ut i detta hemska väder. Det ligger ett snötäcke på marken, och det är den 22 april. Fullkomligt sanslöst.

Ska sluta vara så negativ, det är jag bäst på. I know.. Jag funderar på att gå ner och dricka te och titta på hockeyn. Mitt prov imorgon är flyttat till måndag så jag har dansat av lycka här idag. Nästan. Min underbara helt störda vän MARINA messade mig nyss så jag fick skratta lite, hon är så jävla skön den grodan. HA HA! Puss på dig.

Te och godis nu, och hockey, juste. Hejdå

Beyoncé.

NU SKA JAG UT OCH ÖVNINGSKÖRA I DET FINA VÄDRET. WISH ME LUCK! KISS

För det är så det ska va'.


HOPPAS NI VET ATT NI ÄR BÄST!


Je voudrais.


Kanske ska köpa något liknande inför Grekland. Måste ha något svalt och skönt där.

Breathe slow.

Kom nyss hem från skolan. Nationella gick bra, tror jag i alla fall. Det känns bra. Så skönt att ha det gjort, en till sak avklarad, nu är det bara ett antal saker till kvar att göra. Ganska många det vill säga. Vädret gör mig deprimerad, och arg. Jag hatar det! Ikväll vill jag övningsköra, ska tjata på pappa.

Zero.

Åh döda mig. Jag kom precis till skolan. Min ork är nere på noll också min motivation. Jag ska skriva nationella om femtio minuter, och jag sitter här och väntar. Såfort jag kommer in i den här skolan, så vill jag bara vända och åka hem igen. Är så fruktansvärt trött på den så ni anar inte. Som tur är så åker vi till Aten om en och en halv vecka och när vi kommer hem går vi bara fyra veckor, därav tre aktiva. Sommarlov i mitt hjärta säger jag bara, fasen vad skönt det ska bli!


Fruktansvärt snyggt.


JAG HAR ALLTID TYCKT ATT DE HÄR SKORNA ÄR GALET SNYGGA, OCH NU FINNS DE PÅ REA PÅ H&M FÖR 299:-.

Daddy is my everything.

Jag har inte gjort någon nytta alls ikväll. Bara degat, tittat på teve med mamma och pappa. Vilket är ganska mysigt ioförsig. Har dock bäddat rent nyss, pappa hjälpte mig. Han är så bra min fader, verkligen. Finns ingen mer ödmjuk människa än honom. Anyway, imorgon ska jag åka till skolan och skriva engelska nationella, och sedan åka hem, plugga, och övningsköra troligtvis. På torsdag blir det skola som vanligt igen.

I miss you.

Helt seriöst, jag tror jag aldrig har saknat Julia såhär mycket förut som nu. Jag dör. KOM HEM!

Stunning.


Jag hatar att Taylor Momsen alltid ska vara så stört snygg! Förövrigt vill jag vara sådär blond, saknar det..


Pancakes.


NU VÄNTAR JAG PÅ MAT, PANNKAKOR SOM JAG BESTÄMT. HUNRGIG! SJUKA LILLA JAG.

Flowerpower.


FRÅN TOPSHOP. COME TO MAMA.

Having fun.

Jag har varit hemma ifrån skolan idag igen. Jag har städat mitt rum, storstädat verkligen hela dagen. Dammat, dammsugit, torkar och grejer. Känns så himla skönt. Har även tagit mig mig tid till att duscha håret. Det behövdes verkligen! Just nu tittar jag på c/o Segemyhr och det är så fruktansvärt roligt, jag bara tjuter av garv!


Page igen?


Jag har suttit och tittat på gamla bilder från när jag hade page. Jag är riktigt sugen på att klippa så igen faktiskt, även fast jag har suktat efter långt hår i två år nu. Det var två år sedan jag klippte page, lite mer. Kanske ska göra det.. Hittade inga bra bilder, men det var i alla fall kortare där bak, och längre där fram, plus att jag hade precis haft pannlugg innan så min lugg var superkort.

Dramaqueen.

GO DJURGÅRDEN SÄGER JAG BARA!

Yo quiero un Busiter.

HJÄLP MIG! Jag vill ha en Bustier och har letat och letat, men hittar aldrig någon, antingen så är de slut, eller så finns de inte i min storlek, som vanligt. Någon som vet var man kan hitta någon snygg Bustier, TELL ME!

Nians bästa.

DET HÄR VAR EN UTAV DE BÄSTA DAGARNA I MITT LIV. DESSA BILDER FÅR MIG ATT BLI SÅ FRUKTANSVÄRT GLAD. I MISS U GUYS.

Work it out babe.


STUNNING. 
http://www.thescarletroom.com

Hola mis amigos.

Okey, dålig uppdatering, väldigt dålig. Folk har klagat på mig och jag ska bli bättre, jag lovar!

Jag har ingen röst, och har åkt på en riktig hes-ontihalsen-förkylning grej. Inge vidare alls! Jag har stannat hemma idag från skolan och funderar på att bli hemma imorgon också. Eftersom att det bara är två veckor kvar till Aten så vill jag helst vara frisk tills dess. Dock ska jag åka till skolan och göra spanska NP som är imorgon. Läsförståelse. Känns bra faktiskt.
JUST NU sitter jag och tittar på nyheterna med pappa. Den där vulkanen är helt otrolig. Jag tycker sådant är jätteintressant och framför allt helt obegripligt. Vad kul att vara meterolog eller arbeta inom SMHI. Jag är lite wierd, I know. Ha ha. Om tio minuter blir det HOCKEY, SM-final mellan HV och Djurgården. Go DIF!

A place to chrush, I got you.

Fasen vad jag saknar min Julia. Helt galet. Hon kommer hem om EN vecka idag. Känns som hon har varit borta i en evighet. Hon har det bra i alla fall, och det är det som är huvudsaken. Önskar att hon var hemma, mest av allt just nu. I got you älskling.

JAG OCH BÄSTA JT.

Hehehahahoho.

Jag vet inte vad som har flugit i mig just denna kväll, med allt detta bloggande. Kanske för att Marina alltid klagar och tycker att jag ska skriva blogg, men jag håller med henne, jag ska börja göra det igen. Jag får trots allt mina togryck när det gäller min blogg. Men nu ska jag nog ta och sova, försöka i alla fall. Imorgon har jag inga planer alls, så tråkigt..


I have a dream.


IGÅR VAR JAG I STOCKHOLM MED MICKIS OCH KÖPTE DESSA SNYGGA SKOR. I'M IN LOVE DEEPLY!
KÖPTE ÄVEN EN TRÖJA. IDAG FICK JAG OCKSÅ ETT PAR JEANS AV MOR NÄR VI VAR PÅ STAN.


Blond!!!

IDAG HAR JAG FÄRGAT HÅRET! Blont faktiskt. Eller okej, inte helt blont, men jag gör det stegvis så det blir ljusare och ljusare för varje gång. Faktiskt så är det en fin färg nu, jag trivs i den. Nästa gång blir innan eller efter Aten. Jag längtar!
BILDEN TILL HÖGER ÄR RESULTATET. SOM SAGT SÅ SER MAN INGET PÅ BILDER.

Världens bästa Karlsson.

GRATTIS TILL KÖRKORTET MINA FINA!!

Paranormal activity.

I tisdags fyllde jag år!!!!! Det var en bra födelsedag. Mina fina vänner Marina och Felicia kom och överraskade mig med blommor. Så himla söta! TACK för det! För övrigt så fick jag Kenzas skinnjacka, den bruna, en klocka, pengar, converse och blommor. Är supernöjd.

Johanna min underbara vän har också tagit körkort!! Förstår ni?? Hon har tagit körkört. Fasen så stolt jag är, och hon är så himla duktig på att köra också ju. Åh!! GRATTIS IGEN!
Hon skjutsade precis hem mig från Marina. Vi har tittat på Paranormal Activity där, och fasen så obehaglig den var. Läskig ibland, men mest obehaglig. Vågade knappt låsa upp dörren ju, haha. Fan vad de är bra, mina vänner, förstår ni, att jag har fått så bra vänner, de är bara så bäst!

Sov gott. På lördag då, smäller det förresten. Thihi.

Jag har sprungit.

Påskafton spenderades hemma hos mormor och morfar på middag. Jag och Adam åkte hem efteråt och sedan kom Sara till mig. Vi kan säga att kvällen blev bra, men vad fan hände Sara?! Haha. Du är go du.

IDAG har jag, tro det eller ej, varit ute och sprungit. Alla skrattar när jag säger det, förstår inte varför.. Varenda än! Jag SKA börja träna nu. Vill verkligen det. Motivation kom till mig.

Ikväll ska jag åka till Bella och vi ska på fest. Träffa nya människor. Gud så underbart! Ha en bra dag.
PUSS

Nedräkning.

  • 4 DAGAR TILL MIN FÖDELSEDAG
  • 31 DAGAR TILL ATEN
  • 89 DAGAR TILL TURKIET

FÖ09.

Galet vad jag älskar min klass, den är så fruktansvärt bra.