7

1 vecka kvar! 7 fucking dagar! Helt sjuuuuukt

!!!!!!!!!!!!!!!

14 dagar! 2 veckor!

Too soon.

18!

Mi hermano mejor.

Jag saknar min finaste Adam!

Just the way you are.

The important thing is not to be bitter over life's disappointments.
Learn to let go of the past, and recognize that every day won't be sunny.
And when you find yourself lost in the darkness of despair, remember,it's only in the black of night, that you can see the stars, and those stars will lead you back home. So don't be afraid to make mistakes, to stumble and fall.
Cause most of the time, the greatest rewards come from doing the things that scare you the most.
Maybe you'll get everything you wish for. Maybe you'll get more than you ever could have imagined.
Who knows where life will take you? The road is long, and in the end, the journey is the destination.


Sagt av Whitey Durham i One Tree Hill när de släppt tidskapseln i säsong tre. Så himla fint.

Wish you were here.

28 dagar! 4 veckor!

Sadface.

Hej. Jag mår riktigt dåligt. Hejdå.

One Tree Hill.

Jag har legat i sängen hela dagen. Har tagit tempen också, och den visade att jag hade feber. Sjukt kul, verkligen.. Nu om en minut börjar One Tree Hill. Fantastiskt ju! Nu till och med, måste kila! CIAO.

It's who I am, don't have to try hard.

Så sjukt jävla bra. Hennes nya album är underbart.

The reason why I smile!


And I remember all those crazy things you said.



Jag vaknade för en timme sen ganska exakt och jag mår likadant som igår, har dock mer hosta idag. Den är så irriterande den där rethostan. När man hostar en gång så kan man aldrig sluta. Jag får se hur jag mår imorgon, om det blir skola för mig imorgon eller inte. Jag skulle ju ha gjort en del andra saker idag också.. MEN jag ska ligga i sängen hela dagen istället och lyssna på Avril's nya album - Goodbye Lullabuy. Riktigt bra!


This is paradise.

Å. Paradiset. Snart är jag där igen. Den 5 juli åker vi. Så underbart!

You are my beuatiful soul.

Det här ger mig riktiga sommarfeelings. Jag vill ha sommar nu! Är så himla trött på den här snön.
Allt är ifrån H&M.

Take a stand, let your feelings show.

Gårdagen var trevlig. Hade roligt trots mitt tillstånd jag var i. Idag har det förvärrats. Jag svettas och fryser i omgångar, och just nu håller jag på att dö! Svettas ihjäl.. Men sånt är livet, ska ta en ipren snart. Det borde hjälpa lite iallafall.

Ikväll skulle jag ha gått på hockey, Södertäljes sista match mot HV71. Jag blir så ledsen att jag inte får se den live, men pappa sa att vi skulle köpa hem matchen på tv. De måste vinna nu, hoppas hoppas hoppas..

Är så jävla trött på att bo hemma. Det är bara massa gnäll hela tiden. Jag orkar inte med det längre. Vill flytta hemifrån nu! Slippa allt tjat!!

What the hell.

Här sitter jag nyduschad och ska klä på mig. Jag mår inte alls vidare bra idag, men jag stannar inte hemma för det. Däremot blir det en ganska lugn kväll för mig med andra ord. Känner på mig att jag kommer bli sjuk, vilken dag som helst. Har så fruktansvärt ont i bröstkorgen. Det känns som att jag har hostat konstant i en vecka och nu hostar jag bara luft, som ett öppet sår ungefär. Går inte att beskriva hur ont det gör. Har absolut ingen ork eller lust att gå bort ikväll egentligen, men vad gör man inte för sina vänner? hehe. Vet inte alls vad jag ska ha på mig, så får väl börja kolla det. Tåget går 17.56 och mamma hämtar mig senare ikväll.

Söt.

Så himla fin. Den vill jag ha!

5-3.

SÖDERTÄLJE VANN! Fan vad underbart! Nu kan de ta en slutspelsplats, vilket vore så sjukt roligt!

Come and put your lips on me.

Idag kom jag hem klockan sex. Ganska så sent, men skönt att det är ljust ute när man kommer hem nu förtiden. Imorgon är det äntligen fredag och då ska jag till Strängnäs för att fira Mahlin. Hoppas det blir fun! Ikväll tänkte jag titta på SSK-Timrå. Fan nu får Södertälje se till att vinna!!

Jag har inte så mycket mer att berätta förövrigt. Jag ska väl gå ner nu, för matchen börjar om tres minutos.

SEE YOU

Almost there.


Skulle hemskt gärna vilja ha denna sjukt snygga människas garderob
. En sak till är att jag är (sjukt) trött på att ha vinterjackan på mig, vill ha min lovley bruna snygga skinnjacka och converse!

Resuscitate me.

September är sååååååå snygg!

35 days.

Halkbanan gick bra! Men absolut under mina förväntningar. Trodde att det skulle vara mycket roligare, eftersom att alla säger det. Men nej, jag skulle till och med säga att riskettan var roligare. Men godkänd blev jag och nu är det bara teoriprovet och uppkörningen som är kvar! En månad, en månad...
 
Idag fyller Mahlin 19 bast också! Grattis darloo! Ska fira henne på fredag i Strängnäs.


5 veckor, 35 dagar!

I'm in love, for real.

Dessa sjukt underbara skor fick jag syn på idag i skolan när min vän Matilda precis hämtat ut de på posten. Jag blev kär, direkt! En bra perfekt födelsedagspresent för den som vill göra mig glad! Och de är bra så mycket snyggare på riktigt än på bild.

Från Nelly och kostar 399:-

Update.

Skolan har börjat efter lovet och det har varit så underbart att haft lov! Verkligen så fruktansvärt skönt. Bara åtta veckor kvar till nästa... Det är redan 1 mars idag. Helt sjukt. Om en månad är det första april och väldigt nära min födelsedag. Awesome!

Imorgon är jag ledig, som vanligt på onsdagar. Skönare än någonsin. Så jag går bara fyra skoldagar i veckan, riktigt skönt! Imorgon är jag dock inte helt ledig, jag har nämligen halkbana. Det kommer nog gå super! Hade riskettan och körlektion i torsdags också, och det gick mycket bättre än förväntat, körlektionen alltså. Riskettan kan ju varken gå bra eller dåligt, man sitter ju bara och lyssnar. Jaja, nu ska jag snart äta, en ostschnitzel som pappa köpt mest sig från jobbet. Såå gott!

Jag vill skriva om nåt roligt, som intresserar mig och som ni tycker är kul att läsa om. Jag älskar att blogga, men vet ju bara inte om vad just nu, och har noll inspiration känner jag. Ingen vidare lust heller. Ikväll ska jag i alla fall kolla på hockey, och äta ett wienerbröd!

VI SES!