Pink.


I love'm!


12 cm.

Äntligen helg!

Så länge som jag längtat efter det. Hehe. Fredagar är jobbiga, jag slutar fyra och det är inge roligt vill jag säga er. Har bara lust att dra hem på den lektionen, men icke sa nicke, det ska jag inte göra. Ibland får man göra det tycker jag, men bara det inte blir för mycket. Anyway, mamma hämtade mig vid tåget, underbart!

Ikväll ska jag vara med JT och vi ska, ja jag vet faktiskt inte. Ta't lugnt bara. Och imorgon blir det middag hos Sarita Bonita som fyllde år i söndags. Så det är väl ungefär så min helg ser ut.

Idag i skolan betsällde jag även ett par skor från H&M som jag velat ha jättelänge. Ett par knallrosa med 12 cm klack. Ä C K L I G T SNYGGA!


You know the meaning.


This is how it used to be.

I love you.

Rebecca:
anton
du som känner mig bra
och gjort det länge också
kan du svara ärligt på den här frågan,

Anton:

ja

Rebecca:
om du tycker att jag har förändrats på ett dåligt sätt? eller överhuvudtaget

Anton:

nej det tycker jag inte
jag trodde det
men det har du inte


Something that I already know.

Idag slutade alla på hela skolan klockan tre bara för att då var det vaccination som gällde för de som ville såklart. Jag struntade i det och åkte hem. Känner inte att jag är i den utsatta riskgruppen så jag ska inte ta svinsprutan.

Det händer väldigt mycket i mitt liv just nu känns det som. Både bra och jobbiga saker. Det löser sig tillslut, det vet jag! Nu vill jag bara ha lov och umgås mycket med mina Nykvarnsbrudar. Jag saknar er!

Nu sitter jag här och lyssnar på Backsreet Boys. Jag känner att jag måste plugga igenom låtarna lite på deras nya album eftersom konserten är nästa fredag. Jullan och jag säger jag bara. Hon kommer hem halv åtta och då ska vi ta en snabb och kort promenad. Hehe...


"Vem vill gå på Europa nu, ALLA, ALLA"

Den här dagen har varit mycket bra! Skolan flyter på, också mycket bra. Grammatikprovet då, gick super. Vi fick resultatet redan idag och jag fick VG. Nästa blir MVG, eller det SKA bli!

Klockan tre så var fotbollsmatch i Thomashallen. Europa VS Thomas. Jag och massa från klassen skulle gå dit, men eftersom att vi hade lektion då, Historia, så fick man skolk så tillslut blev jag själv för ingen ville följa med. Så jag gick dit med Rasmus och his friends. Det funkade det också. Tjejerna spelade först, de förlorade mot Thomas. Killarna spelade efteråt och där vann VI med 2-0 mot Thomas. Awesome! Det var rätt kul att va där och titta faktiskt, och se hur det verkligen är mellan de skolorna. Så otroligt töntigt, men samtidigt rätt roligt. Haha. "Vem vill gå på Thomas nu, ingen ingen. Vem vill gå på Thomas nu ingen ingen alls. Ingen ingen alls, ingen ingen alls, vem vill gå på Thomas nu, ingen ingen alls..." And so on. Så muppigt!

Inge mer plugg den här veckan så det blir en lugn kväll för mig idag. Med ryggont det vill säga..


Interrogativa pronomen.

Daimtårtan satt perfekt nu med all stress och allt som befinner sig runt omkring mig. På ett sätt känner jag mig ganska nöjd med vad jag har presterat den här terminen, och det sköna är att jag inte alls har så mycket kvar. Tre prov, fyra med det imorgon. Så U N D E R B A R T!

Jag har nog pluggat klart med Grammatik för ikväll och för den här gången. Det får gå som det går nu. Jag känner ändå att jag har fått rätt bra kläm på allt med pronomen och vad det är. So it feel's good. Ryggen gör fortfarande ont och jag känner att jag MÅSTE få sova nu.

Fick även nyss reda på att jag fått MVG på mitt Franskaprov. AWESOME!!!

Hörs imorgon. Sov så gott!


Grammar.

Nu ska jag plugga Grammatik som en galning! Hur kul låter det på en skala 1-10? 0 skulle jag föreslå.

Ha en bra kväll!


Skjorta.


Byxor H&M. Baslinne H&M. Skjorta Indiska. Klocka Turkiet. Nitarmband Julias. Läderarmband vet ej.

Clothe's over bro's.


Hej, jag heter Elin Kling och är Sveriges snyggaste kvinna plus att jag har de snyggaste kläderna som existerar!


Brunett.

Måndag igen. Suck säger jag bara. Men det är bara att hålla ut, only four weeks left this semester. Awesome! Jag har precis kommit hem från skolan. Det är kolsvart, verkligen kolsvart ute. Visst är det ganska skönt men samtdigt så tråkigt. Man blir ju så otroligt trött. Men men, se framåt, det blir snart ljust igen. Hehe.

Just nu sitter jag och äter tacoköttfärs med lite sallad och gräddfil. Grymt gott! Ikväll ska jag inget annat än plugga eftersom jag har Grammatikprov imorgon. Sounds great, yeah!

11 days.


This is us.

Det börjar väl bli dags för att sova kanske. Men grejen är ju den att jag inte är trött, men det är som vanligt. Jag ligger i allafall i sängen och har så fruktansvärt ont i ryggen att jag bara önskar någon kunde vara här och massera mig nu. Lyssnar på BSB och tänker lite. Känns bra att göra det ibland eftersom man inte får så mycket tid över till att göra det på grund utav allt pluggande.

Förresten, inte alls så lång tid kvar nu tills jag och Jullan ska på BSB.

Sleep tight!


Till dig.

We've been deep in the trenches
Ain't that friendship
Its not always roses
Everybody knows this
We stuck in this battle field
I know just how you feel
Standing up for us
Im'a be a soldier

You give me hope
You give me strength
I'd give you better than I could ever give myself
Always know that
I got your back
Don't matter wherever
As long as were together
We've been through too much

We've been through too much
Time for us to group up
Come on and lets stand up now for us
This is our battle cry
Promise you that I'm certified
All we gotta do is stand up now for us
This is our battle cry

Jag kunde inte sagt det bättre själv.

Hey girls.


Emma visade mig nyss den här videon. Små jättesöta och sjukt duktiga tjejer som dansar. Jag säger bara en sak, sådär skulle jag ALDRIG kunna dansa, hur mycket jag än skulle vilja så. Haha. Värt en titt, jag lovar!


Sexigt.


Ed Westwick.

Greveholm.

Just nu är jag hos Julia i grannhuset. Vi bor tre hus ifrån varandra så inte så farligt långt. Tur för mig det som är så lat som alla påstår. Haha. Vi har precis tittat på ett avsnitt av Mysteriet på Greveholm och ätit en varsin lussekatt och druckit julmust. Mer julkänsla kan det inte blir. Nu är hon nere och gör nudlar till oss, eller det kanske var kyckling och nudelsoppa. Anyway, tänkte gå ner till henne och hjälpa lite nu.

En bättre söndag kan det absolut inte bli!


99 times.

Kvällen igår var mycket mysig för min del. Ibland kan det vara så himla skönt att bara ha en killkompis som står en så nära att bara gå till. De förstår en på ett annat sätt och har andra åsikter än vi tjejer. Jag är så tacksam för att jag har honom. Ville bara få ur mig det, hihi.

Jag har precis druckit te, det godaste såklart. Grönt te. Det är ljuvligt. Kate Voegle spelas på Spotify, hennes nya album är grymt!

Just nu känns det som att allt det jobbiga i skolan är över, vilket känns för jävla underbart! Jag har några prov kvar, men jag känner att det inte kommer bli så hårt. Tänkte plugga lite idag inför ett prov på tisdag, men bara lite, haha. Söndagar är till för att ta det lugnt på, inte för att plugga anser jag. One Tree Hill och Gossip Girl får man inte missa heller idag från 18.05 till 20.00. Det gör mina söndagar ska jag tala om för er.

Nej, nu ska jag ta och pallra mig hem till Julis och vem vet, kanske få smaka på en nybakt lussebulle.

Ha en bra dag!


The song of the day.


Dashboard Confessional - Don't wait

Forsberg.

Godmorgon borde jag säga, men det ska jag inte, för det är ju inte morgon, inte på långa vägar. Jag vaknade tio över ett. Nu har jag precis pratat med min kusin Marcus i telefonen i ungefär tjugofem minuter. Han ringde upp mig. Han är så muppig, jag skrattar ju fortfarande åt honom, haha. Det var ett tag sedan jag träffade honom nu, så det kanske vore på tiden till att göra det.

Nu tänkte jag städa mitt rum, det ser rent ut sagt förjävligt ut. Så jobbigt..


Fredagsmys.

Ikväll har jag varit hos Julia och tittat på Idol. Vi har haft jättemysigt. Hon behövde det just nu så det var en perfekt fredagskväll. Jag gick hem strax efter Idol. Jag har tittat på U2;s konsert med Adam, pappa och KB ett tag. Det är helt sjukt hur man kan vara så förälskad i ett band som min bror är. Hela hans liv består av U2 och ja, jag vet inte vad han skulle göra utan det. Haha.

Just nu ligger jag i min säng. Jag tänkte gå och borsta tänderna för att sedan krypa ner under täcket. Jag är trots allt väldigt trött och jag känner på mig att den här natten kommer jag inte lida av sömnbrist i allafall.

Sov gott!


Allt ordnar sig.


Jag vill bara säga att jag finns här för dig Julia och det kommer jag alltid att göra. Jag älskar dig.


Road trip.

Fredag idag! Så sjukt underbart. Det kan inte bli mycket bättre än såhär. Imorgon och på söndag ska jag sova ut, precis hur länge jag vill. Det ska bli så otroligt skönt med tanke på att jag har haft sömnbrist den här veckan. Den här helgen kommer bli rätt lugn. Myskvällar och sånt. Ikväll ska jag troligtvis träffa min vän Julia och titta på Idol med henne.

Have a nice day!


På tal om något helt annat så vill jag ha sommar och varmt. Och framförallt så vill jag spola tillbaka tiden och vara i Turkiet, och få uppleva precis det som vi gjorde i somras. Jag avslutar med en bild på mig och min bästa vän
Julia från Turkiet 2009.


For free.

Få fler läsare till din blogg, helt gratis! Klicka här!


H&M winter.


Om jag hade hur mycket pengar som helst, så skulle jag köpa upp hela H&M. De har så sjukt snygga kläder att jag blir helt galen!!


Dumma stövel.

Kan ni gissa vad som hände mig idag i skolan? Min ena stövel gick sönder. Dragkedjan bara släppte. Jag ringde mamma och pappa och sa att jag skulle åka hem för att min sko gått sönder. Det var faktiskt ganska kul, haha, men jag kan ju inte gå runt med en trasig stövel och låta skaftet släpa i marken?! Så egentligen skulle jag ha slutat fyra, men jag sjukanmälde mig och tog tjugo över tolv tåget hem istället. Skojäkel..

Nu har jag preics ätit havregrynsgröt. Jag funderar på att gå ut och springa lite senare, men bara funderar.. Hehe. Frågan är ju den om jag orkar?


Happy endings.


Utsparken i nian. Så himla härlig bild tycker jag.

Älsklingar.


Jag har letat efter ett par perfekta vinterskor väldigt länge nu. Men har då inte hittat några. Jag vill ha ett par med kort skaft och helt nitar eller liknande på. Nu har jag äntligen hittat mina älsklingar! Jag hittade de på Kenzas blogg på den här hemsidan
Vivistyle.se. Jag visade de nyss för mor, så jag hoppas på att få beställa de snarast. Som hittat!


Damn so hot.


Stockholmstreetsyle

Klicka på bilden eller länken för att komma till sidan.


Something beautiful.

Idag på eftermiddagen tittade jag på The OC ett tag och sedan somnade jag som en stock i två timmar. Jag sov så djupt så jag drömde något väldigt vackert, men också väldigt hemskt. Det var så verkligt så jag trodde det var sant när jag vaknade. Jätteläskigt!


Den absolut bästa scenen i The OC.

Nu har jag precis ätit upp pepparkaksglassen. Hur god som helst! Och för er som inte visste så älskar jag pepparkakor, så det satt perfekt.


Bad pics.


Jeans Monki. Svart trekvartsärmad H&M. Skjorta Gant. Klocka Turkiet. Ringar H&M. Armband Julias.

Music is my passion.


The Honorary Titel - Stay away
(Soundtrack från One Tree Hill.)


Nice tattoo.


Tänk om...

I hate it!

Jag HATAR att cykla hem från tåget. Det måste vara det värsta som finns!!

Nyss hemkommen från skolan. Är sjukt trött så jag funderar på att ta en powernap. Har inte sovit så bra den här veckan så jag tror att det kan behövas. Provet gick bra idag i allafall och ikväll kan jag bara ta det lugnt för första gången på länge. Med det menas att jag inte har något att plugga på tills imorgon. It's amazing!

Ha en bra dag!


Estudio Frances.


Moi.

Moi et mais oui. Min franskabok.

Fösvarets hudsalva som gör mina läppar friska.

Imorgon har jag Franskaprov så jag har pluggat i en och en halv timme lite drygt. Jag känner mig ganska säker trots allt.

Imorgon är det en sådan kort dag, då jag slutar tolv. Snart är det fredag och det innebär helg och fyra veckor kvar till jullovet!

Rutigt.


H&M. Både dam och herr.


Done!

Jag har precis haft min Svenskaredovisning. Det gick helt okej, kändes inte så jättebra, men bra. Om tio minuter har jag lunch och då ska jag och Mickis äta en banan. Maat! Jag som är så hungrig..


Mickis, jag och Alice.


Nitar och läder.

Godmorgon!

Idag har jag med min dator till skolan för första gången. Rätt tungt men gud så skönt det är. Man kan göra allla arbeten på datorn vilket är hur skönt som helst. Det blir mindre kul om den skulle krascha. Då skulle jag D.Ö!

Jag har precis haft Historia och nu ska jag ha Grammatik. Kan ni förstå att jag har Grammatik som ett ämne, och det är inge roligt vill jag lova er! Som tur är, så är kursen slut efter den här terminen.

Jag och
Mickis sitter bredvid varandra, hon med en pytteliten dator, och jag med en lite större, haha. Det ser väldigt roligt ut!

Nej, nu ska jag lyssna på när G pratar om Satsdelar..


Ahora.

Nu säger jag godnatt! Tar åtta tåget imorgon så lär ju vara rejält trött, men that's life!

Sov så gott!

Jag saknar Thailand.


Foto: Mig


Systemkamera.

Nu har jag skrivit några stördord till imorgon. Hoppas att det kommer gå bra. Jag måste sätta min Ipod på laddning också för annars blir det kris imorgon om den inte har något batterier.

Man önskar att man var ledig imorgon, som alla Thomaselever är som VANLIGT! Men det får de tar sen när vi slutar den 4 juni och de den 11. Moahaha.




Jag känner att jag bör skaffa mig en systemkamera. Inte för att jag har så stort behov utav en, men vill väldigt gärna ha en att leka lite med. Dessutom blir det grymt bra bilder!


Som ny.

I söndags städade jag lite i mitt rum och rensade ytterst lite i garderoben. Där hittade jag massa gamla kläder som jag inte har användning för överhuvudtaget, så då tänkte jag att istället kan jag göra något bättre utav det. Bilden nedan är NU en skjorta som innan var en skjortklänning. Hur ful som helst. Men såhär blev den!


Förstår om ni blir chockade!

Ikväll, för första gången på tre år har jag varit ute och sprungit en runda. Det var otroligt skönt. Minns knappt hur det var att vara ute och spring. Jag funderar på att börja springa två gånger i veckan, för jag känner att det verkligen behvös. Jag var ute i tjugofem minuter ungefär, tyckte att det räckte första gången.

Nu går Breathe Slow i mina högtalare om och om igen. Just bara för att den påminner mig om bra saker, och för att den är så otroligt bra självklart. Tänkte faktiskt plugga lite nu, har nämligen en redovisning imorgon i Svenska. Shot!


VG.

Helgen var lugn. Har tagit det lugnt både fredag och lördag, mycket skönt!

Skola idag igen då. Skön dag, jag tycker om måndagar. Idag fick vi också tillbaka vårat matteprov, och gissa vad!! Jag fick VG VG VG VG!!! Så underbart, jag blev så lättad, och så jäkla glad. Jag slutade klockan fyra idag och då var det redan kolsvart. Klockan fyra.. Visst att det kan vara mysigt, men det känns som att klockan är så himla mycket när det bli rmörkt så fort. Men men, snart är det mat och idag har jag inget att plugga till inför imorgon. Så skönt så!

Ikväll blir det Paradise Hotel och sen så blir det väl datorn as usual. Hehe

PUSS♥


Citerat av Peyton.

At this moment there are six billion, four hundred seventy million, eight hundred eighteen thousand, six hundred seventy one people in the world.

Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil.

Six billion people in the world, six billion souls, and sometimes.. All you need is one.


Probably the best thing.

Nej vet ni vad? Jag har tittat på klipp från OTH (One Tree Hill). Det är nog den bästa serien som någonsin gjorts. Nej det är verkligen så sjukt bra!!!! Är helt galen.



En utav de bästa scenerna i One Tree Hill, jag får gååååshud!



Lucas: Hey, Peyton!! It's you.
Peyton: What?
Lucas: When my dreams come true the one I want next to me, it's you.
It's you Peyton.

Finally it's friday.

Jag åkte hem med tjugo över tio tåget idag och har tittat på DH ända sedan dess. Hur skönt som helst. Det är det bästa programmet som finns! Jag har egentligen en lektion nu som började tjugo i tre men jag hade ingen stor lust att sitta i skola och vänta i fem timmar på att den skulle börja en fredag, så jag åkte hem istället.

Mamma kom nyss hem med försvarets hudsalva. Jag kan bli så irriterad på henne ibland.. Å!


Red nails.





That's why.

Jag bara älskar torsdagar! Och fy satan vad bra det gick på matten idag. Räknade mer än vad jag någonsin gjort i hela mitt liv tror jag, haha. Känner att jag börjar få kläm på det där med ekvationer och uttryk m.m. Känns skönt! OCH anledningen till att jag älskar torsdagar är självklart för att lilla jag slutar tolv då. Med andra ord är jag alltså hemma tjugo i ett varje torsdag, helt fucking underbart!

Idag kom den nya DH boxen eftersom det var fel på den andra, men det visade sig att det kom två istället för en så det har alltså blivit felskick. Jag tänkte titta lite på det nu och sen måste det pluggas! Grammatikprov på Ordklasserna imorgon plus en muntlig redovisning i Svenska troligtvis. Den ska i allafall vara klar.

Nu ska jag käka Ikeapizza! PUSS


Nyåkers hjärtan.

En lektion idag och kan ni gissa hur underbart det var?! Tror inte det va! Den här kvällen kommer bestå av plugg plugg och ännu mera plugg + äppelpaj med vaniljsås eftersom att min mor håller på att bakar det just för tillfället. Middagen väntar också, köttbullar och makaroner. Inget speciellt, men vet ni vad? Jag älskar det, det är så sjukt gott! Färdigköpta köttbullar, Mamma Scans ska det vara såklart! Min dag sedan jag har kom hem har också bestått utav julmust och pepparkakor, vilket måste vara det godaste jag vet.

Det här inlägget bestod bara utav mat, konstigt nog. Haha. Kanske för att jag älskar mat?! Från det ena till det andra; Jag hatar Spotifyreklamen, så irriterande!!


Jag nu.


B Ä S T

Idag börjar jag halv tre, och det gjorde verkligen min dag när jag fick reda på det! Jag vaknade halv tolv, så jäkla underbart!! Nu sitter jag och äter pizza från Ikea till frukost. Hehe. Jag har en lektion idag. A M A Z I N G!

Jordin Sparks - The cure


Don't let it go to your head.

Nej nu har jag gjort franskaläxan, läst i boken i 25 minuter, gjort ett engelskt grammatikhäfte och pluggat lite på den svenska grammatiken. Det känns som att det ända jag gör nu förtiden är att plugga. Det är i stort sätt mitt liv. Men vad ska jag göra? Måste man så måste man.. Den här veckan kommer vara den värsta på hela terminen och jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Jag har verkligen panik och ångest. Är så sjukt stressad att jag inte vet var jag ska ta vägen. Behöver resa bort ett tag känns det som, och bara ta det lugnt och känna att jag inte behöver tänka på massa annat, som skolan till exempel. Jag orkar inte mer..


Jag vill ut och springa!



Det här måste vara världens sämsta bok! Jag säger bara det. Läs den A L D R I G!!!

BSB.


Jag har glömt att berätta för er!! Den 4 december ska jag och Jullan på Backstreet Boys. Det blir den fjärde konserten vi gör tillsammans babe och det kommer bli minst lika bra som de andra. AWESOME!


Shut it down.

Jahapp. Nu är det måndag igen och en ny vecka väntar. Det går ju så fort nu förtiden. Om sex veckor har vi jullov och det kommer ju bli så underbart så det finns inte!

Helgen bestod utav mycket trevligheter. I fredags som sagt var jag med M och vi titta på Idol och Into the blue. Det var mycket mysigt.
Lördagen spenderades med Jullan och alla mina andra goa vänner hos Corre. Vilket också var jättetrevligt! Tack för det bruds!

Nu har jag precis ätit och jag tänkte stänga av datorn och plugga tills klockan blir tio ungefär. Det behövs verkligen. Har tusen grejer att göra. Två prov den här veckan så det är bara att köra på. Go RF!


This is amazing.


Det här måste vara Idols västa framtränade och deltagare någonsin. Håret på min armar reser sig upp. Helt jävla sjukt!

J.M.T.

Jag vakndade ett idag, och jag var fortfarande trött. Helt otroligt. Ni vet när man inte orkar lyfta upp ögonen. Men det var skönt att få sova ut i allafall.

Jag har tittat på DH idag, men ena skivan är hackig så vi måste skicka tillbaks boxen och be om att få en ny. Världens bästa Jullan kom till mig runt halv tre. Vi har tittat på DH lite och pratat med min bror, titta på EMA och skrattat. She's the best! Och ikväll så ska jag vara med henne, vi kommer ha det bäst.


Stora tjejer. HAHA.

 

:D:D:D
vad gör du??

:D:D bajsar

haha

Dudå?

HAHAHAHA

fyfan vad du är rolig!

jag har käkat:D

du med va?

var det gott?

Jaaa as gott. Var ditt med gott?

vad bra!

jarå, helt okej;D

HEHEHE

du är en riktig bajsunge

JA :D så jävla underbart å bajsa


Allt är så bra.

Jag måste bara säga en sak! När jag gick ifrån skolan till tåget idag så tänkte jag på hur bra jag trivs i min skola och med min klass. Det kunde absolut inte ha blivit bättre. Jag kan inte förstå att jag har hamnat på en så bra skola. Jag som var så sjukt nervös innan att det skulle bli jättedåligt, men så blev det hur bra som helst. Jag är så glad för det och jag älskar verkligen min klass och min skola. Ville bara säga det!

FÖ09♥


Nyfärgad och klippt.


I'm proud, to be honest.

Jag har haft mitt matteprov nu. Första lektionen imorse och det gick suveränt! Helt otroligt. Kan fortfarande inte förstå att det gick så bra. Hoppas bara inte på föör mycket för då kanske jag får ett jättedåligt resultat. Men det kändes bra i allafall!

Just nu sitter jag på Grammatiklektion och lyssnar på när Gunnar pratat om Predikatsfyllnad och Ackusativobjet. Ja, fråga mig inte vad det är. Haha.

Om fyra timmar är det helg och den här helgen kommer bestå av plugg och mys. Jag ska bara ta det lugnt vilket är så skönt! Ikväll ska jag vara med Mathias och vi ska titta på Idol.

Ha en bra dag. För det ska jag ha!


Mina bästa i skolan!

Sweet dreams.

Det blev både färg och klippning vilket resluterade till att det blev väldigt snyggt tycker jag! Nu blir det sova. Kanske ska plugga lite matte först. Har inte äns öppnat boken och provet är halv nio imorgonbitti. Snälla, döda mig någon!

GODNATT!


Cut, cut, cut.

Torsdagar är bäst. Jag slutar tolv, vilket innebär att jag är hemma tidigt. Julia kom till mig när jag kom hem och jag käkade lite wok och vi pratade. Nu sitter jag är hemma hos henne. Hon har köpt en ny säng, likadan som min i princip. Det blev jättefint!

Ikväll ska jag till Angelica och klippa mig. Det behövs kan jag säga. Sen måste jag plugga till mitt fucking matteprov också. Jag hatar det! Kan inte ett skit. Från sida 62-135 och jag har räknat en, max två sidor. Jag kommer få IG så det bara skriker om det. Fail fail fail!

Tråkigt inlägg, men ha en bra dag people!


Can't be beaten.


JT, CE, JK, ME, JJ, FH, FE MM, EO.
Ni är lycka och det bästa som finns!

Release me.

Jag funderar på att tvätta bort sminket och lägga mig och titta på Desperate Housewifes. Det lär ju bli en hel del sånt för mig nu. Konstigt.. Hehe. Men helgen blir lugn, vilket är otroligt skönt! Jag tänkte försöka plugga lite också, vilket jag hoppas att jag lyckas med.

Imorgon ska jag klippa mig, toppa bara. När jag kommer hem blir det plugg plugg och ännu mera plugg. KUL!

Godnatt peps.


19.33.


Jeans Cheap Moonday. Oversizetröja med hål i H&M. Nitväst Lindex. Armband och ring H&M. Klocka Turkiet. Converse.

Nu är det vinter. For real.

Historiaprovet gick jättebra! Eller det kändes bra i allafall vilket är en sån lättnad för mig och det är så skönt att ha det över, äntligen. Det var inte alls så svårt som jag trodde att det skulle vara och det gick helt enkelt bättre än förväntat.

Idag har jag haft magknip hela dagen så nu har jag haft en stor petflaska med varmt vatten i på magen. Jätteskönt och det hjälper verkligen, det har gått över till och med. Jag hatar att ha magknip, det är det värsta som finns! Det går inte att beskriva känslan, och hur ont det gör. Anyway, jag tänkte plugga egentligen, för jag har matteprov på fredag men jag känner att jag vill ta det lugnt för en dag så jag ska väl sitta här som vanligt. Hehe. Nej men kanske ska fortsätta att titta på DH?! Det är ju bara för bra!

OCH IDAG SNÖADE DET!!!! Det gillar vi inte, absolut inte!


Så bra.

JUSTE!! Vet ni vad som låg på byrån när jag kom hem? Desperate Housewifes säsong 5. Jag är rädd att det distrarherar mig med mitt pluggande, men det ska det inte få göra!


Darkness.

Jag kom nyss hem ifrån skolan. Klockan är sex och det är kolsvart ute. Det blir ju  mörkt redan vid fyra halv fem tiden nu. Visst att jag tycker det är skönt, men samtidigt är det lite scary när man går ute själv sådär.

Sista lektionen idag var historia som verkligen verkligen behövdes. Jag har nämligen prov i det imorgon och kan inte så mycket som jag borde kunna, så det var därför jag kom hem så sent. Jag stannade nämligen kvar i skolan med C och pluggade duktiga som vi är. Det gick ganska bra faktiskt och jag tycker att jag har fått mycket bättre uppfattning om allting nu. Det känns bra!


Jag och den bästa i hela världen. Min kisse Sotis.

Nu blir det krubb, pannbiff, vilket jag inte är så jätte förtjust i.


New perspective.



En väldigt bra låt jag tycker ni borde lyssna på!

Puss

Walking in the dark.

Nu har jag precis tagit mig en dusch, eller precis och precis, för en halv timme sen. Jag har försökt att plugga, jag har öppnat boken men stängt igen den direkt. Jag förstår ingenitng av historian och jag tycker det är så ointressant så jag orkar inte äns lägga ner tid på att läsa. Nu låter jag som en hemsk människa men historia är inte det bästa jag vet kanske, och man kan ju faktiskt inte vara bra på allt.

Imorgon efter skolan ska jag stanna kvar och plugga med C, hon ska nämligen hjälpa mig med the history.

Godnatt och sov gott


Just a cigarette gone.



Je t'aime.


No matter what happens, it will always be you and me.

I'm in love.

Imorse gick jag upp klockan fem. Ingen hit kan jag säga er. Jag har nämligen jobbat hos mamma idag med Jullan. Det var faktiskt skönt att komma bort ifrån skolan lite, även fast det har varit lov, men det var skönt att jobba. Vi slutade tolv vilket är helt underbart! Efteråt åkte vi till DinSko och eftersom jag är ett skofreak så blev jag såklart helt kär i ja, i stort sätt alla skor där men speciellt de på bilden nedan. Jag skulle allvarligt kunna leva på skor, det är så sjukt snyggt!

Skor nummer två ska jag bara ha, men samtidigt vill jag ha nummer ett också, eller nej, jag vill fan ha ALLA!


Serienörd.

Jag har precis tittat på One Tree Hill och Gossip Girl. Båda de serierna är så jäkla bra. Varje gång jag ser på det så blir jag helt galen, det är fanimig det bästa jag vet. Serier och jag alltså..

Imorgon ska jag inte till skolan för jag ska nämligen jobba hos mamma för hon behövde folk. Julia ska praktisera hos henne i två veckor från och med imorgon också så vi ska jobba tillsammans vilket ska bli jätteroligt. Synd bara att jag inte kunde jobba två veckor istället för en dag.

Och vet ni vad jag har gjort? Jag har äntligen beställt DH säsong 5. Som sagt, jag är nörd!

Ha en bra kväll. PUSS


Nytta.


Väst från Lindex. Stickad tröja från Gina och blus ifrån H&M.

Och jag fick äntligen mina älsklingar ifrån H&M.

Min jacka.

Underbara Lund.


Ett utav alla torg i Malmö.

Bella påväg till bussen mot Malmö.

Jag på ett fik i Malmö.

Malmö på kvällen.

Jag och Bellis i väntan på bussen in till Lunds centrum.


Uteserveringar i Malmö.

Utsikten från lägenheten.

Jag i väntan på bussen påväg hem från Lund.

"Klydderöv"

Jag fick värsta adrenalinekicken till att blogga.

Jag har haft höstlov nu och i måndags så åkte jag till Lund med Bella. Vi bodde hos henne bror som pluggar där. Jag måste verkligen säga att Lund är en supermysig stad som jag trivdes i. Jag skulle vilja plugga där, och det ska jag göra också! På tisdagen var vi i Malmö och shoppade lite. Jag köpte bara en stickad tröja från GinaTricot och ett läppglans. Vi fikade varje dag på olika fik, vilket var det mesta vi gjorde där nere. Så underbart att bara sitta i flera timmar och bara prata och dricka en kaffe. Hela Lund var uppbyggt på kullerstenar, och det var så fint. Mindre kul när man ska gå i högklackat och är på lyset kanske, men som sagt, det är väldigt vackert. Lund är en vacker stad som jag gillade jättemycket! Alfred var också där nere och hälsade på sin bror som också pluggar där så vi träffade honom en kväll och tog en promenad. Mysigt. I torsdags kom vi hem och vi åkte hem med B's pappa. En mycket bra resa. Tack Bella!

Helgen har varit rätt lugn. Igår var det Halloween och jag och mamma var på stan i Södertälje på dagen. Jag fick en Canada Goosejacka, en svart, en blus ifrån H&M och en väst med nitar på från Lindex. På kvällen blev det lite party här hemma. Ovanligt? ...

Tänkte slänga in massa bilder senare för nu blir det världens bästa OTH och GG.