Let the music play.

Min helg har varit jättemysigt. Den första helgen sedan som jag har tagit det lugnt sedan jag började på Europaskolan. Hehe. Ni kan ju bara gissa hur skönt det har varit.

Igår var jag i Hölö med Julia hos hennes pappa. Jag har nämligen aldrig varit där förut så det var kul att se hur hon bor där också. Huset var jättefint och vi hade jättemysigt. Vi åt pizza, chips och drack passionssoda. Titta på Twilight som jag aldrig har sett förut, shame on me, vi åt frukost på morgonen och till lunch nudlar. Vi somnade halv tolv. Låter ju inte klokt men ni ska bara veta hur skönt det var att somna så tidigt en lördag. Helt underbart!

Ikväll har Gossip Girl haft säsongspremiär och det var lika bra som vanligt och One Tree Hill säsong 7 började idag. Så mellan sex och åtta är jag fastklistrad framför tvn. De programmen är viktigare än plugget för mig. På riktigt.

Godnatt!


C och B ikväll.

Pappa hämtade mig på tågstationen och sedan åkte vi hem till mormor och morfar och hämtade extra sängen som C eller B ska sova i. De kommer hit med 18.17 tåget från Strängnäs och sedan buss därifrån till Nykvarn. Vi ska titta äta på Rhodos och sedan gå hem och mysa, plugga lite FEK och titta på Idol och käka godis såklart. Jag ska det i allafall. Haha.

Nu är jag jättehungrig och jag vill ha mat nu, men det blir det inte förrän om en timme.

Och såg ni hur söta mina vänner Alice och Cissi är?! De är allt för goa de. Blev superglad när jag läste vad de hade skrivit. Tussarna!


Becca är bäst!

Cecilia och Alice här !
Vi vill bara säga att just nu sitter vi bredvid den snyggaste tjejen på hela Europa! Hon har jättefint brunt hår och skitsnygga kläder, som vanligt! :D Hon är världens gulligaste, och smart är hon också om hon bara skulle vilja lyssna på lektionerna... Oss är hon i alla fall bra att lyssna på! Hon ger bra råd och finns alltid där för oss, vi har en väldig tur! Vi är så glada att hon började i våran klass och vi är ännu gladare att vi har blivit så bra kompisar med just henne! Rebecca är bäst. Kram från lilla hjärtat och and the other girl!

Kilklackar.

Just nu sitter jag på en väldigt tråkigt grammatik lektion. Jag känner inte för att gå i skolan just nu överhuvudtaget. Det verkar inte vara någon som lyssnar alls, åh så tråkigt det är. Peter Peter och Peter. Haha, FÖ09 säger jag bara.

Jag slutar fyra idag som vanligt på fredagar, så det blir 16.23 bussen hem och ikväll kommer bästa Bella och Cissi till mig!

Nu vill jag gå hem och ha de där kilklackskorna ifrån DinSko med nitar på. Jag är helt såld på de! Ha en bra dag.
PUSS

Shoeaholic.




Skor är det bästa jag vet och om jag hade hur mycket pengar som helst så skulle jag köpa precis alla skor som jag såg var snygga. Jag kan bli helt galen i ett par skor, kär med andra ord. Ge mig bara skor, så blir jag glad!!


Ben & Jerry's.

Idag slutade jag tidigt som vanligt på torsdagar, klockan tolv. Så otroligt skönt! Jag var hemma klockan ett och då åt jag lite och sen umgicks jag lite med Julia. Senare när hon gått så kom Anton och vi tittade på tv och pratade. Bästa!

Mamma har åkt till Rom idag och Adam till Lund så jag och pappa är hemma själva. Faktiskt så är det otroligt skönt. Tro det eller ej. Han köpte Ben & Jerry's glass till mig idag, Strawberry Cheesecake. Så sjukt jäkla god. Jag älskar min far, han är världsbäst!

Nu ska jag forsätta att titta på "Mammas pojkar" med pappa och sen ska jag städa lite i mitt rum för imorgon kommer Bella och Cissi till mig och ska sova här. Kommer bli så mysigt!


Flashback.

Jag sitter här och lyssnar på Darins album Flashback. Han är ju skit bra har jag kommit på, eller det har jag tyckt länge men nej, jag gillar honom. Jag hatar att alla ska säga att han är bög hela tiden och liknande, han är ju sjukt snygg, och sjunger som en gud!


Casue you had a bad day.

Idag åkte jag hem tidigare ifrån skolan för att jag har och hade sprängande huvudvärk. Det gör fortfarnade så fruktansvärt ont. Jag har sovit i två timmar, vilket var hur skönt som helst. Jag behöver verkligen sömn för jag kan inte sova på nätterna, det är därför jag är helt död på dagarna och inte orkar hålla upp ögonen på lektionerna. Jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig nu för tiden. Måste kolla upp det där tror jag.

Jag har inget plugg kvar den här veckan förutom en spanskauppsats. Så grymt skönt! Så ikväll tänkte jag bara ta det lugnt, dricka lite te, tända ljus och titta på tv i mitt rum. Funderar på att beställa Desperate Housewifes säsong 5 som kom ut idag på CDON och Twilight filmen. Ska tjata lite på mor och far. De är allt bra de!


Lisa skorna.


Det här är Lisas egna skor, som är döpta efter henne. De är ju så sjukt snygga och kostar bara 449:-. Kanske ska beställa ett par.. Man kan i allafall se på hennes blogg
www.lisaplace.devote.se när hon själv har på sig de.


Referat är tråkigt.

Pratade precis med Bella i telefon. Vi har pluggat tillsammans genom lursen det vill säga. Det gick väl sisådär, hehe. Hon orkade inge mer så vi la på. Jag funderar på att gå upp och fortsätta lite, men samtidigt känner jag att jag inte alls orkar.

Nej nu blir det Svenska och referathäftet.. So booring!


17.46.


Byxor, linne och päls H&M, Converse, väska och klocka Turkiet, Skjorta Gant, Smycken Tradera och H&M, mössa Lindex.

No parade.

Idag hade jag Spanskaprov första lektionen. Det gick superbra faktiskt! Hur lätt som helst.. Efteråt hade jag läxförhör i FEA (Företagsekonomi). Det gick väl helt okej, inte alls så farligt svårt.

Jag kom nyss hem ifrån skolan. Är sjukt hungrig och sitter nere i soffan och väntar på att maten ska bli klar. Det luktar verkligen mat här nere, så gott! Ikväll blir det plugg plugg och ännu mera plugg. Har Svenska, Franska och FEA till imorgon, har säkert glömt nåt. Ska nog ut och träffa Anton en snabbis också.

Ha en bra dag gott folk, eller kanske man ska säga kväll?


Bella och jag på Lauras.

Chailatte.

Jag, Cissi och Anna.

Jag och min Chailatte.

Jag och mitt lilla hjärta.


Don't forget tomorrow.

Gud vad jag är trött idag. Jag kom hem från skolan för en timme sen och jag sov på bussen. Det var så skönt, jag ville inte vakna upp, och cykla ända från stationen hem till mig, där det bara är uppför. Det är verkligen sjukt jobbigt. Anyway, jag har prov och grejer imorgon så ikväll blir det till att plugga satan. Hungrig är jag också. Mat snart, om en timme lite drygt.

Jag glömde min Ipod imorse hemma, jag fick panik på riktigt, eller abstinens. Den är som en drog för mig, jag klarar mig absolut inte utan den!


16.56.



Jeans Cheap Monday, Tisha Nelly.com, Skinnjacka och smycken H&M, Converse, Klocka och väska Turkiet, Mössa Lindex.

Be cool, stay in school.

Just nu sitter jag i skolan och väntar på mina klasskompisar som har datakunskap. Vi har gympa klockan elva, vilket är min första lektion och då blir det simning. Så kul det ska bli. Nej nu hör jag några röster som kommer, ska gå och se om Bellaboo är där.

PUSS


Äcklig kaffelukt.



Just nu sitter jag i mitt rum och har precis druckit klart mitt kaffe. Med massa socker. Hehe.. En sak jag kom och tänka på när jag drack det där kaffet var att det luktar precis som när jag blev nollad. Alltså, kaviar fisk hund och kattmat med mera. Så otroligt snuskigt med andra ord.

Jag har inget plugg till imorgon så jag kan bara ta det lugnt idag. Tänkte packa till gympan imorgon som är simning. Det ser jag verkligen framemot!

Marknaden.


Julia och jag.

Julias och mina cyklar.

Damn you're so sexy bitch.

Gårkvällen var helt okej faktiskt. Allt folk kom när vi åkte så det var ju lite tråkigt, men annars var det trevligt. Vi Nykvarnsbrudar fick skjuts hem som tur var. Det var så grymt skönt att veta att man skulle sova i sin egen säng. Underbart!

Idag har jag varit på Turingemarknad som är varje år här i Nykvarn med Julia och Julia. Det var jättemysigt. Jag köpte remmar som alltid och brända mandlar. Efteråt gick vi till Jullan på Nypon. Jag åt middag där, hur gott som helst och sedan fick jag blåbär och hallonpaj. Sjukt gott, jag lovar! Fem över sex så tittade jag och J på världens bästa One Tree Hill. De här två sista avsnitten som har varit har varit de bästa på länge. Så äckligt bra. J låg och grät konstant, och jag fick väl några tårar då och då. Haha. Det är vi det.


Bästis och jag.

Världens skönaste Anton och jag.

Cissi baby och jag.


Ciao.

Nu bär det av till Strängnäs med bästa Jullan. Hörs imorgon. Ha en superbra kväll, för det ska jag ha!

Morgonmys med Sotis.



Jag har precis ätit frukost med mamma. Havregrynsgröt med hallonsylt och mjölk som vanligt. Jag har också gosat med min lille kisse. Sotis. Han är ju för söt den gullegrisen.

Alldeles snart tänkte jag hoppa in i duschen och sedan åka ner till centrum för att ta ut pengar.

Ciao!


Med tuppen.

Godmorgon allihopa!

Jag vaknade tidigt idag, halv tio. Absolut inte likt mig. Känner nästan för att föröka sova lite till, men icke sa nicke. Jag känner mig inte ett dugg trött, skit pigg med andra ord. Dock ligger jag fortfarande kvar i sängen och degar, men det är sådant man får göra på lördagar.

Idag kommer att bli en lång dag. Ska till mormor och morfar på 80-årsfest vid halv fyra, och senare ikväll bär det som sagt av till Strängnäs. Kommer bli awesome!

Ha en bra dag peps!


I like it a lot.


H&M hösten 2009.


Mysigaste på länge.

Ikväll har jag varit hos min bästa killkompis Anton. Vi har tittat på Idol, käkat chips och dip, druckit cola, skrattat enormt mycket och umgåtts helt enkelt. Jag bara känner hur bra jag mår av att vara i hans närhet. Han gör mig så otroligt glad. Tack för att du finns vännen!

Förövrigt så kan Idol gå och lägga sig. Varför åkte Karolina ut och inte Rabih som är största divan av de alla. Nej jag tyckte så bra om honom från första början när han sjöng "With you", men nu vet jag inte vad som har hänt med honom. Jag tycker inte om den killen!

Imorgon blir det en lång dag. Morfar fyllde 80 igår så det blir fest där. Efteråt senare på kvällen ska jag åka till Strängnäs på fest. Jullan ska med, så hon ska få träffa alla mina vänner där. Det ska bli superkul!

Sov gott Sverige!


You're the missing peace.




Såhär har min dag sett ut. Jag har varit ledig idag, nästan kan man säga. Jag hade en lektion imorse, men de fick sluta en halv timme tidigare hörde jag så det var inte så mycket jag hade missat. Jag har städat mitt rum hela dagen, dammsugit, bäddat rent och allt. Så jäkla skönt! Jag har också skrivit klart min text äntligen. Så himla skönt.

Ikväll ska jag titta på Idol med min favorit Anton.

Varför?


Jag har alltid velat ha de.


Idag kom jag hem med dessa tights ifrån H&M för 99:-

Bildingsdag i Stockholm.

Hej på er!

Idag har jag varit i Stockholm hela dagen med klassen. Bussen imorse skulle gå nio men var försenad till halv tio, vilket var mindre kul. Jag höll på att frysa ihjäl. När vi kom fram till Stockholmstad så åkte vi direkt till Torhildsplan och DN och Expressen där vårat första studiebesök var. Det var faktiskt intressant, men jag var på Aftonbladet i nian vilket inte var för så länge sen så jag hade redan gjort det vi som vi gjorde där. Efteråt var det lunch och sedan skulle vi till Modernamuséet på Skeppsholmen där jag också var i nian. Så typiskt. Men det var mysigt att bara vara där med min nya klass. Jag kom hem strax innan sju så jag är rätt död nu kan man säga, börjar få stressmage också så jag har sjukt ont.

Imorgon har vi en lektion, från halv nio till fem i tio så jag vet inte riktigt om jag ska åka in och gå på den.. Det får jag se, annars ska jag plugga gärnet hemma, har ganska mycket i skolan nu. Funderade på att plugga nu men jag orkar verkligen inte.


Cissi och Bella.

Skoldagen har varit rätt bra, har lärt mig en heldel faktiskt. Jag har kommit under fund med att jag älskar franska, det är en kul och ett väldigt vackert språk. Nog om det, jag har varit ute och gått med Jullan ikväll i det höstiga vädret. Vi höll ju på att blåsa bort, vilket jag har hållt på att göra hela dagen idag. Jäklar vilken storm det har varit.

Imorgon är det Stockholmsdag med skolan, och det innebär att vi ska till Stockholm som sagt och där ska vi gå klassvis på studiebesök som DN och Modernamuséet där jag redan varit med min gamla klass för ett år sedan.. Så lite småtrist faktiskt. Men det ska bli mysigt. Jag älskar min klass, den är amazing, likaså är Bella och Cissi. De är för goa de brudarna, finns inga som er! Ni gör mina dagar i skolan, utan er vore det värdelöst.

Känner på mig att det kommer bli en lång natt med deeptalks och annat. Så jag antar att jag kommer vara ganska trött imogron. Sov gott Sverige! PUSS


Kill me.

Jag har försökat att plugga Företagsekonomi ikväll, men det har gått åt helvete rent ut sagt. Jag förstår absolut ingenting. Har även pluggat historia. Eftersom jag tycker det är rätt krångligt så ringde jag min farmor som är jätteduktig på sådant, så hon var till stor hjälp. Tack så mycket!

Nu alldeles strax ska jag sova för imorgon tar jag halv åtta bussen. Det betyder alltså att jag måste gå upp runt kvart i sju. Döda mig.. Ska bara prata lite till med Tunis, den "nyoki nyokaren" som är i Spanien på semester som han nu kallar det. HA HA

Godnatt och sov gott!


We're stuck with eachother.




Jag har sovit i två och en halv timme lite drygt, så underbart!! Vaknade av att pappa ropade på att det var mat så jag har precis ätit. Nu sitter jag här och funderade på att börja plugga vilket jag absolut inte orkar, men ska göra ändå!

Ha en mysig kväll!


Gröitit.

Just nu sitter jag i min säng och äter havregrynsgröt med hallonsylt och mjölk. Så jäkla gott! Tänkte sova en liten stund nu, är så sjukt trött nu för tiden. Puss


It's always like this.


Jag är helt såld på dessa skor! Ska nog ta och tjata lite på mamma..

13.13


Jumpsuit Monki, skjorta Gant, Converse, smycken H&M, päls H&M (ej riktig), halsduk Lindex, klocka Ur&Penn och väska Turkiet.

Vilket skit.

Idag skulle jag ha börjat skolan klockan elva, som jag sa igår. Jag tog då nio bussen och när jag kom till skolan så visade det sig att jag inte hade några lektioner alls. Så alltså har jag åkt till skolan helt i onödan, åh, blir så förbannad! Jag som älskar att sova kunde ha fått sovit hur länge som helst. Så typiskt. Jag Ebba Bella Stina och Anna gick och satte oss på Lauras och tog en chailatte under tiden, vilket var mysigt. Nu kom jag hem för tio minuter sedan, och jag antar att jag ska sätta mig och plugga.. Tyvärr.

Ha en bra dag!


Jag trodde jag var dum.



Jag och pappa har precis tittat på "Svenska Holloywoodfruar". Jadu, vad ska man säga om de om egentligen? Maria verkar ju så mysig, men det hon säger är ju bara så otroligt dumt. "Läppstift ä ju fint men nackdelen är ju att det kommer på hela glasen, så nu har jag kommit på att jag ska dricka på samma ställe hela tiden, och så torkar jag bort efter varje gång med tummen." Jag och pappa håller på att dö av skratt när hon pratar. Mrs Anka är ju helt bombad, seriöst, hon måste ju ha en skruv lös någonstans.

Nej nu täntke jag försöka att sova. Har varit rätt trött idag. Jag börjar elva imorgon också, men måste ändå ta nio bussen eftersom det inte går någon senare...

Godnatt!


Vispgrädde.



Har suttit i mitt rum i två timmar vid datorn. Jag har hittat en ny ritkigt bra låt med Paula DeAnda som heter "When it was me". Den har gått om och om igen i ja, två timmar. Så typiskt mig att tjata ut en låt way too much. Jag har precis gjort mig en stor kopp med varm oboy med grädde. Vispgrädde. Så sjukt gott! Inget plugg har jag ikväll heller, vilket är U N D E R B A R T!

Försöker fortfarande ta reda på vad "nyoki noyki" betyder.. Så irriterande.


This is me.


FÖ09 är bäst.


Tik Tok.

Den här veckan kommer bli världens skönaste skolvecka. Jag har ingen Engelska, ingen Spanska och ingen Grammtik på hela veckan, och det är sammanlagt sju lektioner. Det är rätt mycket, så det innebär att jag alltså kommer att ha sovmornar och sluta tidigare hela veckan. Så underbart!

Just nu pratar jag med Jullan i telefon om helgen. Hoppas det blir kul. Nu ska jag alldeles strax äta middag, mamma ropar.


17.33




Vitt linne H&M, Jeans Miss Sixty, Längre kavaj H&M, armband H&M och klocka Turkiet.

What about now?

Har försökt att sova ett bra tag nu. Men känner att det inte går så bra. Jag ligger i sängen med datorn och mobilen. Jag messar och pratar med världens bästa Anton på msn. Jag lyssnar också på deppmusik som får mig att tänka så otroligt mycket, vilket är så jobbigt. Jag hatar att tänka så mycket, man blir ju dum i huvudet plus att man blir så nere. Just nu känns det bara som att jag vill flytta härifrån, eller kanske inte flytta men komma bort ett bra tag i allafall. Jag tror att jag behöver det. Vill också säga att jag har en bästa killkompis som heter Anton och är en helt amazing människa, helt enkelt så bra att jag skulle dö om du flyttade härifrån. Du är bäst!

Nej nu ska jag försöka sova och sluta skriva av mig alla konstiga grejer. Vet knappt vad jag har skrivit. Blev lite rörigt men det var skönt att få skriva av sig lite. Sov gott där ute!


Choklad.

Nu tänkte jag gå ner och ta mig en kopp varm oboy. Tror faktiskt att jag har börjat bli lite beroende utav det.. Inte bra, man får hål i tänderna främst.


Finn fem fel.


Ovanligt?

Juste ja. Jag och Julia ska på Backstreet Boys den 4 december på Hovet. Det ska bli mycket roligt!

I'm not a soldier.



Seriöst, hon gör den här låten så jävla bra! Tjejen är grym!!

Partyparty.

Helgen har varit underbar, som vanligt nu förtiden. Igår så var jag och mina tjejer på middag hemma hos Erika som hade fyllt 16 år. Det var jättemysigt. Tack så mycket för det! Jag och Camilla gick hem till mig senare på kvällen och hamnade där. Det kom lite folk senare, vilket var jättetrevligt. Vi höll på som vanligt till sex på morgonen. Det börjar bli ganska jobbigt tycker jag, får inte sova så speciellt mycket. Hehe. Anyway, det var jättetrevligt så tack Erika och tack mig själv kanske jag ska säga. Haha, eller får man vekligen säga så?

Idag är jag sjukt trött och har lite ont i huvudet. Har inte så mycket plugg den här veckan vilket är jätteskönt. Tänkte ta det lite lugnt då. Underbart ju!


Johanna och jag hos Erika.

Camilla, Sara, mamma och Lina.