Tjenixen.

Godmorgon.

Jag ligger i min säng fortfarande och ska resa på mig snart för att klä på mig. Min buss går klockan nio och jag börjar elva med idrott som jag inte ska vara med på eftersom jag är förkyld och har ont i halsen. Pappa ringde nyss och meddelade det så det är lugnt. Jag funderar på om jag ska ta elva bussen eller nio.. tror jag måste ta nio ändå. Jaja, idag blir det nog en rätt så skön dag i skolan. Nu ska jag kliva upp, jag måste. Tyvärr.

Ha en bra dag.

PUSS


Battle cry.

Jag har precis ätit mat. Någon gryta med pasta som mamma har gjort av rester. Jättegott som vanligt. Jag tänkte plugga nu ett tag. Måste fortsätta på matten och sedan skriva ett brev på engelska. Men just nu lyssnar jag på Shontelle som förövrigt är hur jävla bra som helst. Alltså hennes låtar, och hennes röst. Gaah vad bra hon är!

Ciao.


No surprise.



Det här beställde jag och mamma ifrån H&M i fredagskväll.

Min kalender.



Här är min nya almanacka som ja fick av mamma här om dagen. Jag kan säga att det behövdes verkligen. Har så mycket att göra och att komma ihåg nu när skolan har börjat så det känns bra. Den är så gullig. Haha.


Let's go.

Nu är jag riktigt dålig på det här med bloggandet känner jag. I helgen har jag faktiskt inte gjort något speciellt alls. Tagit det lugnt vilket har varit väldigt skönt. Igårkväll var jag med Mathias och vi tittade på film och åt godis. Idag fick jag sova ett tag i allafall. Jag har precis kommit hem ifrån Strängnäs, har varit på Europa med mamma och pappa. Har visat de runt i Strängnäs och hur min skola ser ut. Vi har även varit på Thomasgymnasiet och fikat i stan. Det var mysigt faktiskt och umgås med mamma och pappa lite.


Jag igår.


Nu börjars det.

Skolan flyter på som vanligt, och allt går bra än så länge. Jag har tappat suget att blogga men jag ska försöka komma in i det för jag det är så roligt att kunna gå tillbaka längre fram och sedan titta vad man har gjort. Anyway så har jag duschat och nu tänkte jag plugga Företagsekonomi och Svenska. Det var inget större arbete så det kommer nog gå bra. Imorgon slutar jag tjugo över fyra så jag måste vänta på bussen igen en timme så då är jag hemma klockan sex, mindre roligt.

Igår så var jag faktiskt på den första "Europafesten" som de brukar kalla det. På en måndag, ja, men kul var det i allafall. Riktigt roligt. Kul att lära känna ytterligare nya människor så man kommer in i dn såkallade "Europaandan". Låter så töntigt men så är det. Det blir mycket snack om skolan nu eftersom jag har börjat på Gymnasiet men det blir ändring på det senare. Jag lovar. Men nu tänkte jag faktiskt plugga sedan ska jag sova för jag är faktiskt riktigt trött. Imorgon väntar en ny dag med nya tag.

Take care!


Skolan.

Nu har jag gått fyra dagar i skolan, på min nya skola och med min nya klass. Det är faktiskt jättebra och jag trivs som fisken i vattnet. Min klass är grym än så länge i alla fall. Haha. Igår kom jag hem fem över sex då vi hade första lektionerna. Det var lite jobbigt men det är bara att bita i det sura äpplet. Idag slutade jag halv två så jag tog tjugo över två bussen hem till Nykvarn. Så det var skönt.

Nu tänkte jag, ja jag vet inte. Ska faktiskt plugga lite senare, redan kanske ni tänker men jag ska göra det, räkna lite matte hade jag tänkt. Det blir nog bra.

Pusspuss


FÖ09.

Idag började jag första dagen på gymnasiet och Europaskolan. Det var lite pirrigt, men inte alls så som jag trodde att det skulle vara. Min klass verkar jättebra. Lite svårt att säga så första dagen, men det jag kände idag så verkade den bra vilket är positivt såklart. Jag träffade många tjejer som var jättetrevliga och pratglada som tur var. Jag längtar bara tills vi har gått ett tag, så att vi känner varandra mycket bättre. Det skulle vara så mycket skönare på ett sätt, men samtidigt är det kul att träffa nya människor. Hoppas det blir bra i alla fall. Så min nya klass heter alltså FÖ09 som ni kanske förstod på min rubrik. Det betyder Företagarna, som vi är på Företagarprogrammet.

Nu ska jag sova snart. Börjar halv nio imorgon så det är bara att pallra sig upp och ta de där ersättningsbussarna som går nu istället för snabbtågen. Äsch, det går bra. Sen när alla Thomaselever och Europaelever börjar så blir det lite roligare säkert. Idag var jag ju helt själv...

Anyway. Längtar till helgen nu... Redan. Haha!

Natti.

Imorgon börjar mitt liv.

Igår så hade vi kräftskiva hemma som sagt. Vi hade då gäster och det var jättemysigt faktiskt. Efter maten så kom Julia till mig. Vi drack en mojito och efter det cyklade vi till Marina där brudarna var. Det var trevligt men efter ett tag så skulle alla dra till parken så jag och J cyklade hem till mig. Gustaf Patrik och Anders kom också förbi senare och var kvar till halv fyra. Så jag mår inte sådär jättebra idag vill jag lova er och jag har inte fått så mycket sömn heller.

Om en och en halv timme ska jag till Angie och klippa mig och färga håret. Jag ska färga mig lite blondare. I höst vill jag färga mörkt, och testa hur jag skulle se ut i det. Antingen blir det skitsnyggt eller skitfult. Antingen eller liksom. Man måste våga.

Imorgon börjar jag skolan... PÅ RIKTIGT! Det är helt sjukt stört hur fort den här sommaren har gått. Rolig har den varit, den bästa hittills. Så kul jag har haft och mina vänner är bara för bäst! Imorgon börjar jag i stort sett ett nytt liv, en ny klass och en helt ny skola, ny miljö och helt nya människor. Jag tycker det ska bli jätteroligt men nervös är jag såklart. Det är man väl alltid men just att jag är själv också. Det ska bli så underbart! Att träffa egna kompisar och slippa ha någon som man sitter fast med hela tiden. Allt blir nytt och det kommer säkert bli jättebra! Hoppas det och önska mig lycka till.

Ha en bra dag.

Day 'n' night.

Om en stund ska jag börja fixa mig för jag ska in till Södertälje och fika med Frida som jag inte träffat på år och dagar. Så det ska bli mysigt. Ikväll blir det kräftskiva hos oss som kommer bli skitkul, det ser jag verkligen framemot. Kempa kommer ju så den som inte lyckas ha kul då är ju inte normal.

Ciao


Nitar.



Mitt linne jag köpte igår på H&M för 149:-. Men ska lämna tillbaka det idag hade jag tänkt..



Jag alldeles nyss. Lite nyvaken sådär.

Dum tek tek.


Bill och Bull.



Du gör mig lycklig. Jag älskar dig. Best friends forever.


Tre meter djupt hål.

Idag var vi i Södertälje i alla fall. Vi fixade ett bankkort till mig och fikade en sväng. Jag köpte ett linne men ska lämna tillbaka det för det var för stort. Ville så gärna ha det men det fanns ju såklart inte i min storlek så jag köpte M, men kunde tyvärr inte ha det.

Ikväll har jag varit med Felicia och Marina hos F. Vi har bara tagit det lugnt och pratat skit. Mycket mysigt. Cyklade hem och har pratat lite med mina underbara föräldrar. De har suttit och berättat när pappa ramlade ner i ett hål där det var avspärrat för vägarbete. Ni vet som Rudolf i Sunes sommar. Tror ni jag skrattade när jag fick höra det eller? Om jag gjorde. Min pappa har cyklat ner i ett tre meter djupt hål. HA HA! Jag säger bara det, han är fan inte klok.

Nu ligger jag i sängen och taggar inför morgondagen. Har fullt upp vill jag lova. Kräftskiva hos Forsberg's på kvällen sedan vidare till Marre. Kommer bli awesome!

Natti.

Superwoman.

Igårkväll så skjutsade min söta rara bror mig till Mia. Mamma var redan där. Tobias var även där så det var ju even better. Vi drack lite vin och åt massa gotsaker. Björn körde hem oss vid tolv slaget någongång. Jag gick ut och träffade Anton när jag kom hem och vi satt på dagis och pratade lite.

Nu har jag och mamma precis käkat frulle. Vi skulle åka in till Södertälje idag och fixa ett bankkort som jag inte har då. Men SEB ringde för en timme sedan ungefär och sa att det var skatteutbetalning idag så det var smockat med folk. Hon rekomenderade då att ta det någon annan dag så jag antar att det inte blir idag i alla fall. Vi ska åka in dit ändå för jag ville det och fika, sen kanske jag kan tigga till mig något. Haha. Finns alltid en baktanke med allt. Ska nog börja fixa mig nu tror jag.

Tjatja!


Wentworth Miller.



Jag dör!! Vilken jävla läckerbit alltså.

En bra låt.



Stuck with each other

Vänner.



Jag Julia Johanna och Marina på skansen. Love you girls!

Duktig tjej.



På den här tiden har jag hunnit med en dusch, målat naglarna på fötterna och händerna, städat rummer och bäddat rent i sängen. Så skönt. Funderar på att dammsuga också, men då blir jag så svettig. Sitter faktiskt med mina glasögon på mig just nu. Allt blir mycket större och klarare, kanske borde använda de oftare..

Idag ska vi äta hämtmat ifrån Sushi/Thai restaurangen i Nykvarn. Jag ska ha något gott med nudlar i alla fall.

In my dreams.

Klockan ringde 10.23. Jag gick upp och Jullan kom precis då. Efter någon minut kom en till Julia. Haha. Vi har gjort frukost och ätit hos mig. Jättemysigt var det. De gick för ett tag sedan och Jullobert kommer tillbaka tror jag hon sa. Jag ska i allafall städa mitt rum och bädda rent, sen blir det duschen och jag tänkte fixa mig lite, varför vet jag inte men jag känner bara för det.

På tal om något helt annat, jag drömde världens konstigaste dröm inatt.. Vad den handlade om tänker jag absolut inte skriva här men jag säger bara HA HA. Jag trodde det var på riktigt så när jag vaknade, det första jag gjorde var att titta på mobilen om jag hade skickat iväg något sms, som tur var hade jag icke det.

Nej nu blir det städning på G.


Klack.



Här är mina älsklingar som kom i fredags från H&M.

Today.

Idag tog jag en reäjl sovmorgon. Vaknade tio över ett. Då gick jag ner till köket och gjorde nyponsoppa med vaniljglass i. Så jäkla gott är det! Det var länge sedan jag åt det så det var en perfekt frukost. Mätt blev jag också. Har inte gjort så mycket mer idag. Ätit fiskpinnar med potatismos och pratat i telefon hela dagen med Julia som bor fem meter ifrån mig. Har hängt på Facebook också som vanligt, låter verkligen som att jag inte alls har något annat bättre för mig men om jag ska vara ärlig så är det faktiskt sant. Visst att datorn inte är mitt liv men en del av det (A). Har även tittat klart på bästa Pirates of the Caribbean tre, Vid världens ände. Riktigt bra var den, hade nämligen inte sett den förut.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Vara med Julia och Julia vet jag i allafall. Ha det!


Godaste!


Bästa J och C.

Igår åkte jag och bästis till Cornelia i Sjöstaden och spenderade natten där. Jättemysigt var det. Vi åt middag igår på en restaurang, thailändskt. Så sjukt jävla gott och jag var så sjukt hungrig. Så det var gott med mat vill jag lova. Vi gick runt vid vattnet och åkte båt. Pratade om livet och umgicks. Skönt att komma bort ifrån Nykvarn ibland också, och bara kunna sätta sig på tåget till C. Idag vaknade vi i allafall klockan 7, lägg märke till KLOCKAN 7, av de där jävla byggarbetarna. Gissa om jag blev arg, haha. Somnade om gjorde jag ju ioförsig men vilket liv de förde. Vi har gått i stan ett litet tag också men det började regna så jag och J åkte hem.

På måndag börjar jag skolan...:O


Chill på grill.

Gårkvällen spenderades hemma med mamma och pappa. Så himla skönt. Pappa sa till mig idag, "Det här måste vara den första lördagen på flera år du är hemma själv utan någon kompis." Haha. Kanske är sant. Jag gick och la mig tolv tror jag och somnade direkt. Skön kväll.

Idag vaknade jag ett så har sovit 13 timmar. Så jäkla underbart med sömn!! Jag åt godaste havregrynsgröten med äppelmos och kanel till frukost. Mumma. Nu tänkte jag fortsätta att titta på Harry Potter och Fenixorden som jag inte har sett ännu.

Ha en bra dag!

Leva livet kom så ska vi leva.

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder ifrån igår. Se och njut!








Tack för en underbar kväll natt och morgon!


En uppsats.

Snart är mitt sommarlov slut. Jag har fem riktiga sommarlovsdagar kvar. Det känns rätt skönt faktiskt med tanke på att jag ska börja i en ny skola med nya människor och i en ny stad, men å andra sidan så är det ju förjävligt att jag aldrig mer får sova länge på dagarna förutom på helgerna. Ja det är förjävligt.

Har inte varit så uppdaterad under sommaren, men jag tycker inte att det har varit så passande att sitta framför en dator hela dagarna när man kan göra så mycket annat. Har inte haft tid ork eller lust fakiskt, men nu tänkte jag sätta igång igen ett tag. Jag känner för det och eftersom att jag inte uppdaterat om mitt liv på sistone så blir det ett långt inlägg.

Igår så var vi hos Marina som fyllde år på middag och sen blev det väl fest i allafall vilket det inte skulle bli. Hehe. Hursomhelst så hade jag riktigt roligt. Jag vet inte vad klockan var men senare så drog vi några hem till mig på norspel (stavning?), det betyder efterfest på norksa för er som inte visste det. Ja, det varade till klockan sex hemma hos mig och Dennis Tim Tobias och Julia sov här. Jag Tim och Julia låg och trängdes i en 1,20 säng. Ni kan ju bara tänka er hur det gick tillslut.. Jag gick ner och la mig i soffan för Tobias och Dennis låg ju såklart i min säng. Haha. Så kan det gå.
Idag har vi varit på Hökmossen en snabbis bara, jag mamma D, T och T. Skönt väder ute, underbart ju! Fast Sverige kan aldrig toppa Turkiet. På tal om det så saknar jag detta land enormt mycket. Jag vill bara åka iväg igen. Det var verkligen det bästa jag gjort i hela mitt liv hittlls, så jävla kul hade vi.

Anyway, jag är lite seg och sliten idag så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Det återstår att se. Blir väl antagligen en hemmakväll med mor och far eller med JT.

Jag har förresten inte berättat att jag har kommit in på Europaskolan, Företagarprogrammet. Jag börjar den 17 augusti vilket är nästnästa måndag. Det känns bra, men nervöst, riktigt nervöst. Kommer dö känns det som. Men alla är ju nya, så jag är inte ensam om det. Nu tänkte jag dra mig faktiskt ner till mina föräldrar och konversiera lite med de.

Ha en bra kväll!


Taste it.


Jag,  Jacquline, Julia, Sofie och Claudia.

JT och jag.

Again.

Turkey 09.

Nu är jag hemma ifrån Turkiet. Kom hem i förrgår morse. Tror ni att jag ville hem eller? Svar NEJ! Jag vill inte sitta här hemma och ha tråkigt, jag är så trött på Sverige och speciellt det här äckliga vädret. Måste det regna hela tiden? Kan det inte bara bli liiite sol och sluta regna och bli varmt. Då blir jag glad. Men fortfarnade vill jag tillbaks till TURKEY som en galning. Turkiet iår har varit det bästa jag någonsin har varit med om än så länge... De här två veckorna har varit helt underbara, jag har aldrig varit så lycklig som jag var då. Det är sant, jag mådde så otroligt bra och hade så jäkla kul. Vi träffade massa kompisar ifrån Sverige och Norge som jag hoppas att vi kommer hålla kontatken med.

Turkiet 2009, det bästa någonsin!!!!!

Bilder finns på min Facebook...