No pics.

Anledningen till att jag inte har lagt in några bilder på sistone är för att jag har råkat ta sönder våran kamera, hehe. Så mina föräldrar har beställt en ny.. (A)

PUSS

De som orkar läsa, de gör det.

Jag har precis kommit hem från Hökmossen med mor min. Det var jättetrevligt och mysigt och skönt och allt. Haha. Nej men jag älskar att sola och bada nu för tiden och jag älskar att vara på Hökmossen, och fråga mig inte varför.

Igår så var min lilla nyblivna stockholmare hos mig, Cornelia alltså. Hon sov kvar här eftersom att det blir lite jobbigt att åka hem för henne ända till Hammarbysjöstad. Så på dagen kom hon och då var jag på Hökmossen med Corre. Jag och Cornelia (I) drog hem efter ett tag till mig och på kvällen så cyklade vi ner till centrum och träffade våra vänner och sedan cyklade vi till Anton där det var krök med massa boys. Mysigt fakiskt men myggor precis överallt! Det är det jobbiga med sommaren, jag hatar myggor!

Jag har blivit brun och ska snart till Turkiet och bli ännu brunare. Två veckors sol och bad väntar OM TVÅ VECKOR! ! ! ! ! ! !


Sol och bad.

Igår var jag och Jullan hos Malin och badade jacuzzi och hade jättemysigt. Tack för det! Hon sov hos mig och på förmiddagen idag åkte vi till Lövnäs med mamma och pappa och solade och badade. Myspys. Jävligt varmt bara, men skönt. Jag doppade håret!! Ett under Rebecca. Haha. Vi låg där i några timmar och när vi kom hem så hämtade vi mat ifrån Thai grejen i Nykvarn. Jag åt wok med tigerräkor. Hur gott som helst. Det är så underbart att det är så bra väder i Sverige. Det är så konstigt och jag är så ovan med det. Men om 17 dagar så ska jag till 10 grader varmare, men det är jag däremot van vid, så sjukt jävla underbart!!! Det kommer bli bäst.

Nu har jag precis varit ute med min lilla nallebjörn (Anton) och pratat lite. Nu ska jag väl försöka sova snart om jag inte ska titta lite på DH. Imorgon ska jag ställa klockan och sedan cykla till Hökmossen med Erika. Sola igen. Skönt.

Förresten så har min helg varit bäst, riktigt jävla bra!



HAHA


Helt underbart igår.

I torsdags så var jag i Stockholm med Emilia och Julia. Det var varmt men mysigt. Jag hittade massa grejer som jag lägger upp bilder på lite senare. Mycket nöjd är jag!

Igår så jobbade jag hos mamma. Fick gå upp fem på morgonen men men, jag tjänar pengar plus att jag slutar tolv, så det är skönt. Igårkväll så så jävla underbart. Hur kul som helst. Jag var med Jullan och den andra Julia ett tag. Vi var hemma hos mig med mina föräldrar och min bror och hans kompisar. Mer behöver jag inte säga. Vi gick och la oss tre när alla drog hem. Day n night, yeah! Säger bara, om jag kunde vara liiiiite äldre....

Ikväll ska jag vara med Jullan och vi ska ha en myskväll med lite filtar på en gräsplätt någonstans. Ta med oss lite gosaker tror jag vi gör också. PLUS ATT IDAG ÄR DET 18 FUCKING DAGAR KVAR TILL TURKIET! Jag börjar fan nästan gråta när jag tänker på det, för Julia, vi kommer ha så sjukt roligt som alltid!

Konstigt inlägg, töntigt men jag kände för det. Jag är så jävla glad just nu och jag älskar mitt liv,, det är så jävla bäst!

Ha en bra dag vafan!


"Aaaa, It burns!"

Idag har jag har varit riktigt trött. Men det får man vara ibland tycker jag. Jag har sovit nu ett par timmar på eftermiddagen och det var hur skönt som helst. Vädret är fortfarande på topp och jag har inte solat så jättemycket idag faktiskt. Själv tycker jag att det är så enformigt, och ganska tråkigt, speciellt här hemma i Sverige. I utlandet är det en helt annan sak och mycket roligare. Så idag har jag nog inte fått så mycket färg. Men just nu sitter jag i min säng och ögonlocken är fortfarande lite tunga sådär. Jag ska nog titta på ett Desperate Housewifes avsnitt innan maten blir klar som jag har beställt, klycklingsallad med dressing. Gud så gott! Anyway, nu blir det ett avsnitt och sedan mat.

Ha en bra kväll för det ska jag ha, troligtvis med Emilia och Julia!


Förstår ni?!

22

Hökmossen.

Vädret har varit helt underbart idag! Jag vaknade vid elva och klädde på mig och packade inför stranden. Jag och Erika möttes med cyklarna innan och sedan så när vi kom dit så träffade vi Johanna och Corre och de. Vi var där tills tio över tre. Jag badade inte men jag satt och plaskade med fötterna och det var rätt skönt faktiskt. Färg har jag fått också, litegrann.

Snart ska jag gå ut med Jullan och mysa lite. Saknar henne!


Hökmossen,

Varmt.

Vindruvor i gräset.

Corre och Tilda.


Nu är det så.

Nej nu blir det sängen för mig. Ioförsig ligger jag redan i min säng men det jag menar är att jag ska stänga av datorn och titta på bästa DH. Ha en bra natt och sov så gott alla människor.

PUSS

Mina vänner.

Jag slocknade en timme på eftermiddagen. Hur skönt som helst med tanke på att jag var helt utmattad när jag kom hem, haha. Det tar på krafterna att leka med småbarn och gå upp tidigt. Julia kom i alla fall till mig senare och sedan så cyklade vi ner till centrum och träffade Camilla och några fler vänner. Det var mysigt att komma ut lite i det fina vädret. Nu ska jag väl titta på DH som vanligt alldeles strax, annars är det inget speciellt som händer just nu. Nykvarn är jag trött på. Det man inte vet om sig själv det alla andra och jag är så trött på folket. Jag vill ha nya människor i mitt liv, och det är NU!


Min lilla Julia.



Träffade på Moa och Mia också.

Ser fan tjockis ut på den här bilden i ansiktet. Hahahaha!


A wonderful day.

Jag kom hem från Torekällberget för 45 minuter sedan ungefär. Det var jättemysigt. Michaela min kusin då, hon hämtade mig imorse vid tjugi över nio så det blev att gå upp tidigt. Vi hängde på låset och var där klockan tio. Vi gick runt och tittade på djuren och jag och Christoffer lekte som tusan, han ville ha med mig överallt. Becca som han säger. Så himla söt unge! Vi fikade och sedan gick vi ner till Badparken och lekte. Jättemysigt och jag fick sol som jag ville ha idag. Underbart!

Nu sitter jag vid köksbordet och äter chips och dip och dricker päron dryck. Mumma. Jag lyssnar också på världens bästa låt, No surpirse med Chris Daughrty.


Torekällberget.


Christoffer och geten.

Min lilla söta Emil i Lönnberga.


Christoffer åker rutchkana.

Simson, farmors hund.

Chris och Simson.

Jag.

Jag och Christoffer.

Torekällberget.

En trött Christoffer.

Imorgon vill jag ha sol.

Nu har jag tagit mig en dusch och käkat lite chips och dip med mamma och pappa. Jag ska alldeles strax sätta på DH och titta på något avsnitt, sedan ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt. Närmare bestämt klockan nio, eller till och med tidigare. Hemskt säger jag bara. Min kusin Michaela kommer och hämtar mig vid tjugo i tio med sina två söner Casper och Christoffer på ett halvår och tre år. Vi ska till Torekällberget och fika, och titta på djuren. Våran farmor ska också med som vi ska möta där. Det kommer nog bli supermysigt eftersom jag aldrig brukar umgås med de så väldigt ofta. Hoppas på en bra och solig dag i alla fall. Nu ska jag sätta på tvn och DH.

Ha en bra kväll gott folk!


OCH ni får gärna kommentera liiite mer. Hihi.


My life can't be better.


TV.

Nu blir det Desperate Housewifes.


Typ fjortonde bikinin.

Jag har inte ätit frukost än. Det är bara för att när jag vaknar så kan jag inte äta frukost för jag är aldrig hungrig eller sugen. Så nu tänkte jag faktiskt gå ner och ta något att äta eftersom att jag är hungrig nu. Jag är sugen på något gott.

Mamma ropade på mig och sa att hon skulle beställa från H&M som vanligt. Så jag fick en klänning en väska och en bikini. Det kommer väl om någon vecka skulle jag tro och då får ni se hur grejerna ser ut.

Nu ska jag gå ner till köket. SEE YAH!

Jag har de bästa.


Marrebarre och jag.

Johanna.

Erika gulle och jag.

Mathias och Walo muppar sig.

Affie.

Älskling och jag.

Jullan.

Tack för en mysig kväll!

Home sweet home.

Ikväll har vi varit hos Erika. Det var jättetrevligt. Jag och bästis har varit där och vi har alltid lika roligt tillsammans. Hon är det bästa som finns. Vi gick hem runt halv ett och när jag kom hem så har jag pratat med pappa om skolan och sådär. Han är bäst!! För en halv timme sedan så fick jag nämligen 2000 kronor av mina älskade föräldrar för mina betyg när jag gick ut nian. De är det bästa, och jag älskar de otroligt.

Nu ska jag sova tror jag, eller titta på DH om jag orkar. Annars så pratar jag med Mia nu om kärlek och pengar, men mest kärlek, OCH att hon ska till Thailand i mars 2010. Fuskis.. Men hon är go hon!

Sov gott!

Bästa helgen på året.

Jag kan inget annat än säga att midsommar var helt jävla insane! Så sjukt undebrart och så sjukt kul. Jag vet inte riktigt var jag ska börja... Vi var elva tjejer i alla fall, tjejer som jag aldrig träffat förut vilket var jättetrevligt. Vi hade sol hela dagen och inget regn alls. Så jävla bäst. Speciellt när det spöregnade i Nykvarn. Runt två gick vi ner till midsommarstången där det var massa folk. På kvällen, vid sex kom det ett gäng killar till oss som Lina hade ringt dit... Mot våran vilja, haha. Vi hann inte äta våran midsommarmiddag tillsammans med det gjorde inte så mycket. Jag och Jullan hade sjukt roligt i alla fall och vi hamnade på lite olika ställen här och där. Vi skulle på en fest tio minuter bort ifrån Ålvägen 3, men vi hamnade istället i ett partytält där VI TRODDE att festen var, så vi stannade där och hade jävligt roligt. Vi hamnade hos grannen också... Mer behöver jag inte säga. En bättre midsommar kunde det ju absolut inte bli. Tack alla som gjorde den så bra! Och Calle Heinby, vilken jävla lirare.. HAHA.! Jag dör.




Helt underbar midsommar!


Tiden är inne. Nu drar vi!

Nu om några minuter så ska jag gå till Jullan och sedan ska vi åka. Hoppas på en underbar helg! Ha en jättebra midsommar allihopa så ses vi när jag kommer hem. Hejdå!

Ps. Jullan är bäst. Ds.


Godmorgon.

Jag vaknde för tjugo minuter sedan och fyfan vad skönt jag har sovit inatt. Äntligen skön sömn. Tack och lov. Jag ställde klockan på halv elva, men jag ville sova mer så jag ställde den på elva, sen när den ringde så ställde jag den på halv tolv och sen gick jag upp tjugo i tolv. Är man trött så är man. Jag älskar att sova!

Om ett tag ska jag förmodligen in till stan. Men nu ska jag nog ta något att äta sedan ska jag börja packa inför midsommar. Jag vet heller inte riktigt vad jag ska ha på mig. Anyway. Ha en bra dag.

PUSS!

Nu kör vi.

Ikväll har jag varit ute med Julia och Julia och vi har träffat massa vänner i centrum. Mycket mysigt. Vi har cyklat och det är så underbart! Det är så skönt att cykla sakta och bara prata om allt. Det finns inget bättre än mina vänner.

Imorgon så ska jag åka till Julias farmor och farfars landställe med Elin och hennes kompisar. Vi blir tio stycken tjejer. Där ska vi sova från torsdag till lördag och därmed fira midsommar där. Det kommer bli awesome! Så imorgon blir det packa och lite så, ska ta bussen in till Södertälje också en snabbis. Sedan drar vi vid fem skulle jag tro. Jag hoppas att jag hinner skriva innan dess. Men nu ska jag bänka mig framför tvn och titta på Desperata Hemmafruar.

Ha en bra kväll!

Yes yes yes yes.


Mitt älskade Desperate Housewifes. Nu har jag alla fyra säsonger!

Växtverk. Ovanligt? Nej!

Inatt vaknade jag halv sex av världens växtverk. Det gör så fruktansvärt ont så jag bara vill dö varje gång jag har det. Jag kan inte först att jag ska växa mer, jag vill inte bli längre!

Min katt ligger här bredvid mig i sängen och fiser, det luktar inte gott ska jag säga er.

Har inte så mycket att berätta faktiskt. Hörs senare.


Ibland är jag cp.



New.

Always and forever.


Mina nya hyllor.

Mysig dag.

Södertälje var jättemysigt. Jag köpte en byxdress på H&M på rea för 149:-. Har tittat på den jättelänge och äntligen så köpte jag den, på reda och allt också, perfekt! Vi åt på Nancy's och satte oss på maren och mös ett tag. När vi skulle gå till bussen så gick vi förbi Sandy's och såg en skylt där det stod, "Stans billgaste latte, 9 kr", så dit gick vi och köpte oss en varsin latte. Höhö.Efter det tog vi åtte bussen hem och jag och Julia hoppade av i centrum och gick till Hökmossen tro det eller ej. VI GICK! För alla som vet hur vi är. Där var det inte alls så roligt. Vi gick därifrån vid kvart i tio ungefär. Nu är vi hemma och hon ska sova här. Mysigt. Nu ska vi titta på DH och ligga och snacka.


Julia och Camilla på Maren.

Jag.



Julis.

Julia och jag.

Fin himmel.


Södertälyeah.

Nu åker till stan. Ses sen gott folk!

PUSS

Sunshine.

Idag ställde jag klockan på tolv. Jag vaknade faktiskt, men jag satte på tvn och tittade på en film till halv två. Jag käkade lite sedan så cyklade jag och Julia ner till centrum och mötte Erika. Vi tog en glass och satt på en bänk och myste. Vi träffade Elina Amanda och Victoria också, "gamla" klasskompisar. Vi träffad också Anton och Mia som vi satt med. Jag fick äntligen min sladd utav Erika, så nu har jag lagt in massa bilder ifrån skolavslutningen. Jag blir så rörd när jag ser de.

Om en timme så ska jag och Julia ta bussen in till Södertälje och möta Camilla. Vi ska ta en kvällsfika på stan. Det ska bli mysigt! Och ÄNTLIGEN är det sol i detta land!!


Moi.

Mia och Anton.

Erika och Mia.

Julia och jag.


Hallonpaj och "Det röda fallet".

För någon timme sedan så bakade jag en hallonpaj. Fy satan vad god den var. Med lite vaniljglass till var den ännu godare.

Jag har varit hemma hos Emma idag och hämtat skivan med allas filmer på som vi gjorde sista veckan i nian. Jag har lagt in våran film på Facebook så alla som har mig där kan ju gå in och kolla. HA HA!

Miley Cyrus.

Igår på kvällen så var jag med Camilla Julia och Anton. Det var lika mysigt som vanligt. Camilla och Julia drog och jag och Anton gick ut ett tag. Han följde med mig hem igen och gick hem vi halv två ungefär. Vi har alltid så mycket att prata om, det känns så bra att ha en så bra vän som är av det andra könet. Jag älskar det

Jag vaknade halv två idag och jag är fortfarande seg. Men det är jag i ett nötskal. Jag har gosat lite med Sotis och tittat på Disney Chanel. Känns som att det kommer bli min nya hobby i sommar. Haha. Jag har börjat att titta på Hannah Montana, jag älskar det. Jag tittar på det nu, men det var samma avsnitt som jag såg för någon dag sedan. Tråkigt.

Idag är det exakt en månad kvar tills vi åker till Turkiet. Helt sjukt. Och idag har Jullan börjat jobba. Hur tråkigt som helst. Jag kommer aldrig få träffa henne på dagarna...


Tiden går för fort.

Om dryga tre månader så börjar jag på gymnasiet. Det är ganska sjukt egentligen. Jag ska gå på Europaskolan i Strängnäs. Jag har kommit in preoliminärt och eftersom att jag höjde mig nu när jag gick ut nian så hoppas jag att jag garanterat kommer in. Det kommer bara gå så fort. Sommarlovet som det ser ut nu verkar ju inge vidare i allafall. Hoppas det blir lika bra som förra, för det var helt underbart. Det är så mycket som har förändrats sedan dess, så jag är faktiskt tveksam.

Jag och Jullan åker liksom till Turkiet om fyra veckor på onsdag. Det är helt sinnessjukt, fyra veckor redan.. Det ska i allafall bli superkul, och jag hoppas att det blir somarens höjdpunkt som vanligt!


Box four.


Jag har äntligen beställt Desperate Housewifes säsong 4. Det tog sin lilla tid men nu är den min om två tre dagar och då kan jag lova er att jag kommer bli fast framför tvn i några dagar. He he.

Vart fan är solen?

Idag har jag sovit till ett ungefär. Så otroligt skönt. Jag är fortfarande trött, och det är så himla typiskt mig. Imorgon känns det som att jag ska gå till skolan, det är ju trots allt måndag. Jag vill på ett sätt gå dit eftersom att jag vet att jag aldrig mer kommer att få vara där. Anyway. Jag och Adam åkte till mormor och morfar vid halv tre. Mamma och pappa var redan där och hjälpte till med att hänga upp tavlor och grejer. Vi åt middag kvart i fyra sen så åkte jag och Adam hem igen vid fem tiden. Sedan dess har jag städat mitt rum rejält som behövdes. Jag har nog inte städat på en månad.. Jag har bäddat rent och dammsugit överallt. Nu känns det fräsht. Mina nya hyllor är också på plats. Ska ta kort och lägga in så ni får se sedan.

Jag hoppas på att Erika kommer till mig snart, vet inte ritkigt var hon håller hus. Annars är det ju inte så himla roligt väder ute, det bara regnar och regnar. Så jävla tråkigt!


Somliga är bättre en andra.



Ni är det bästa som finns och de personerna jag har levt med i tio år fram tills nu. Nu har vi gått skilda vägar och kommer aldrig mer att vara en underbar klass. Det finns inte ord för hur mycket jag kommer sakna er, vilket jag redan för. Tanken av att aldrig mer få gå tillbaka till Turingeskolan och vara med er gör så ont i mig. Jag älskar er över allt annat. Ni har något speciellt som ingen annan har. Ni kommer alltid att vara min klass, inget kan slå oss tillsammans. Always 9ef. Jag kommer aldrig att glömma er! Ni har en plats djup i mitt hjärta och den platsen kommer alltid att vara speciell för er. Jag älskar er!!

Party party.

Tyvärr har jag ännu inte kunnat lägga in bilder ifrån skolavslutningen för att Erika har min kamerasladd hemma hos sig. De kommer senare, så håll utkik!

Igår så var vi hemma hos Marina och dansade och hade trevligt. Det var både Nykvarn och Strängnäsbrudar där vilket var jättetrevligt. Kul att träffa lite nytt folk ibland. Vid tio tiden fick vi skjuts av Marinas syster till Vidbynäs där det var fest, trodde vi. Men det visade sig bara 18-årsgräns vilket slutade med att ingen av oss kom in. Så vi åkte hem igen. Så jäkla pinsamt... Anyway, Felicia följde med mig hem och vi satt och pratade jättelänge med min pappa. Överlag så var kvällen rolig, jag hade roligt och det är ju det som räknas, right?!


Jag kommer sakna er mer än någonsin.

Igår var det skolavslutning. Jag har inte gråtit så mycket på länge. Det var så fruktansvärt sorgligt att säga hejdå till alla. Tänk att ha gått på samma skola i tio år, och nu behöva lämna den.. Det finns inte för mig. Just nu har jag ingen lust alls att börja på en ny skola med en ny klass, jag vill bara tillbaka till min gamla underbara bästa klass. Det finns inte ord för hur mycket jag kommer att sakna er alla, alla lärare och SKOLAN! Nej jag tror nog alla kände samma sak eftersom att nästan alla grät. Jag måste ha gråtit mest av alla. Usch usch.. Jag önskar bara alla lycka till och jag älskar er allhiopa!!!!

Bilder kommer sen.

Vi firade att vi slutat nian hemma hos Erika med några ifrån klassen och efter det gickk vi till centrum och träffade resten. Det kom även tårar igårkväll. Jag vill inte tänka på det mer för då blir jag bara ledsen.

JAG ÄLSKAR ER 9EF!

Imorgon..

Jag har solduschat idag igen eftersom att resultatet inte blev så bra. Nu syns det i allafall jättemycket. Jag är med Jullan nu, och hon ska sova här. Hon ska nämligen med mig på min skolavslutning imorgon. Min sista på Turingeskolan. Idag har vi haft såndär avslutningslunch och lärarna hade kabaré. Fyfan vad jag grät... helt sjukt. Jag kommer sakna allt! Imorgon är det verkligen på riktigt, vilket jag inte kan förstå för fem öre. Om några timmar står vi där på skolgården och sjunger massa sånger för sista gången. Jag kan inte fattaaa!!! Usch, jag vill inte äns tänka på morgondagen. Nu ska jag försöka sova men har massa bilder att visa ifrån skolan och så, men det blir en annan dag.


VÄRLDENS BÄSTA LÄRARE!

Niornas utspark.

Igår så var den efterlängtade Utsparken för alla nior i Nykvarn. Den var i Bommersvik som för övrigt är hur jäkla fint som helst. Jag gick med Basse. Cornelia Danne och Basse kom till mig innan så åkte vi med en ruskig bil som min bror hade fixat. Riktigt snygg var den. Vi gjorde en fin entré tycker jag. Min familj + Jullan som räknas som en i familjen då, Cornelias familj och ANTONIA som kommit hem från USA igår, och Daniels föräldrar var där och tittade när vi kom och tog kort. Vi gick in och åt i en jättefin lada. Maten var ganska kass men helt okej. Efter var det dans, ut och ta luft och inte så mycket mer. Vi umgicks mest och hade trevligt tillsammans sista kvällen. Själv hade jättetrevligt och ångrar det inte för en sekund. Det var en perfekt avslutning på grundskolan. Nu är det slut. Tack för kvällen alla underbar människor och lärare. Jag älskar er i vått och torrt och kommer alltid att göra.

Konstigt inlägg men bilder kommer senare.


Jag och Basse.

Jag Basse och Cornelia.

Jag, Basse, Danne och Cornelia.

Jag, Felicia och Cornelia.

Jag och Camilla.

Mina grabbar.

Bästa!

Jag, Erika, Emma, Johanna och Julia. Jag älskar er!

Very soon.

37 dagar!



Mina tjejer det där.


Grillning hos Marina innan Tims 18-årsfest. Jag älskar er!

Jag kanske borde ja.

Vet ni vad?! Det är alltid lika många besökare på min blogg även fast jag inte har uppdaterat på över en vecka.. Strange.. Kanske borde ge er läsare lite mer info om mitt liv, höhö.

I'm on my way.

Det är redan juni. Det är helt sjukt hur fort tiden går. Idag är det åttonde juni och om tre dagar så slutar jag skolan och går ut  nian. Det är så mycket blandade känslor. Självklart ska det bli skönt att ha sommarlov ett tag, men så jävla tråkigt att behöva lämna Turinge och min bästa klass. Men sånt är livet.

Förra helgen så var det ju fest hemma hos Timpa, han fyllde 18. Det var jättetrevligt, hade skitkul. Tack för det. Helgen som har varit har varit bra. I fredags så var jag med Camilla Erika och Julia. Vi var hos lill-D där killarna krökade. Jag gick faktiskt hem själv därifrån vid kvart i elva. Blev en tidig kväll. I förrgår alltså i lördags så var det fest hemma hos Bassebus som hade fyllt 16. Det var underbart! Mycket trevligt folk och jag hade jättekul. Efterfest blev det hos mig som vanligt, och där var det lika roligt som vanligt där också. Affe och hans g'ng var de sista, och de drog vid fyra någongång. Jag och Cornelia gick och la oss och på morgonen var det bara att kliva upp och börja till att hjälpa med flytten igen. Min mormor och morfar håller på att flyttar.

Idag är det måndag och jag har varit i skolan. Vi har haft spexfoto på morgonen och jag var utklädd till 80-talare. Efteråt hade vi Oskarsgala, där vi tittade på allas filmer. Det var skitkul. Våran film är så jävla rolig, haha. Kan ju inget annat än att skratta åt den. Vi städade skåpen och fick lite information om morgondagen då det är Utspark (bal) och Flergrensstafetten i Oxvreten. Heja TURINGE!

Snart är det sommarlov, och snart ska jag och Jullan åka till Turkiet. Fyfan vad roligt det ska bli! Och så otroligt jävla skönt att komma bort ifrån den här hålan i två veckor.

Nu ska jag åka med mamma och Corddan till Scandic Skogshöjd och göra soldusch inför morgondagen och torsdag (skolavslutningen). Måste ju vara brunis då.