GRATTIS. 18!

Grattis finaste Felicia på 18 årsdagen!!! Känns helt sjukt att du är 18 nu. Tiden går så fort! Hoppas du får den bästa dagen babe. ÄLSKAR DIG!!!!!!!!!!


...

70!

Elin Kling för HM.

Jag längtar till hennes kollektion kommer ut!

This is where i went to school.

Just nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik. Jag lyssnar på "Stereo love" och den får mig att påminna så himla mycket om när jag var i Aten med skolan. Det finns så mycket underbara minnen därifrån, som jag önskar att jag fick uppleva igen. Den veckan var helt fantastisk, på alla sätt och vis. Jag längtar tillbaka! När vi stod på våran balkong och dansade hela natten, när vi var på Hard Rock, när vi var tvungna att avbryta stadsvandringen på grund av bombhoten, när vi var ute i Delfi, när vi åt middag på kvällarna, när vi hade så fruktansvärt roligt på hotellrummet, och när vi fick umgås med varandra på ett helt annat sätt in i skolan. It was perfect!

Det känns så konstigt att det snart är ett år sedan. Det har gått så himla fort. Allting. Den 13 maj ska vi åka till Berlin, och det kommer slå Aten självklart, men Aten var så speciellt. Det var så bra. Den första resan med skolan och klassen, och såklart det alltid kommer att vara speciellt. Här får ni några underbara bilder att njuta av!


I will reach you.

Måndag idag igen. Helgen bestod utav födelsedagsfest hemma hos Jennie och myskväll med mina finaste här hemma. Skolan är skit för tillfället och jag avskyr den. Bara tillfälligt, men det är jobbigt ändå. Trött på detta skitväder också..

I lördags lånade jag Blondinbellas bok "Egoboost", av Johanna. Har läst halva boken redan, idag i skolan och på stationen i väntan på det där äckliga tåget. Ska fortsätta läsa innan jag ska sova! Den stämmer in så mycket, på tjejer, och på mig. Den är bra.

SEE YOU

Jag är tokig.

80 jävla dagar!

Dag 2 - Mina syskon.

Idag tänkte jag berätta lite om mina syskon. Jag har två äldre bröder. Den äldsta heter Tim och är född 86. Han fyller 25 om en månad ganska precis, och det känns verkligen jättegammalt! Jag är inte äns 18 än liksom. Så jag är alltså 7 år yngre än honom. Jag förstår att han ser mig som liten, hehe. Tim är väldigt snäll, och social, och framförallt väldigt driftig som person. Han flyttade hemifrån för tre år sedan med sin flickvän, Angelica till Södertälje. Sedan han flyttade hemifrån har han blivit helt annorlunda, och vuxit så mycket som människa. Han är för nuvarande bilförsäljare på Citroen. Vi träffar inte så ofta men förhoppningsvis kommer det blir mer nu när jag blir äldre. Det ser jag framemot!

Min andra storebror heter Adam och är född 88. Alltså 22 år. Han har jag skrivit ganska mycket om här i bloggen på senaste. Honom står jag mycket närmre än Tim eftersom att Adam bor hemma. Adam är en väldigt fin människa, vilket jag oftast inte får se så mycket utav, men jag vet att han är det! Våran relation är inte den bästa, men den blir bara bättre och bättre. Vi delar både glädje och sorg med varandra, och jag brukar ofta säga att jag hatar honom, och att han är en idiot m.m. men självklart menar jag det inte. Adam har jobbat på Alcro sedan han tog studenten 07, och nu har han tagit tjänstledigt för att plugga i USA, Los Angeles. Han landar där om ganska exakt fyra timmar.

Jag älskar mina bröder fruktansvärt mycket, och de är mina förebilder. De är mina syskon och det finns inget finare än syskonkärlek!

As long as I got you I'll be alright.

Jag är lite ledsen idag.

Now he's gone.

Inatt klockan 4 åkte vi till Arlanda för att säga hejdå till Adam. Det var ett fint ögonblick, och jag trodde inte det skulle bli så känsligt som det blev. Det kom en hel del tårar. Det känns verkligen jättetråkigt att han har åkt, det känns så tomt, och jag kan inte förstå att han inte kommer komma hem på ett halvår. Sånt är livet. Min älskade Adam.

Min Adam.

Inatt, eller imorgonbitti åker min älskade bror, Adam, till Los Angeles i ett halvår för att plugga. Det känns lite konstigt faktiskt att han ska vara borta så länge, men jag är glad för hans skull. Han behöver komma bort härifrån! Det tråkiga är att han inte är hemma på min 18 årsdag, men jag hoppas på att få ett stort grattis från andra sidan Atlanten istället! Hursomhelst, jag ska följa med till Arlanda inatt klockan 4 för att säga goodbye. Jag önskar honom all lycka därborta, och jag måste erkänna att en liten del av mig kommer sakna honom. Vi ses i sommar igen, då jag har körkort och hämtar dig på Arlanda!! Love you brother.

You're always there.

Det finns inte ord för denna människa. Min JT. När allt faller isär, finns du alltid vid min sida.
Du är allt.

I close my eyes and pray.


Åh. Jackan på första bilden är så himla fin. Den andra också, men himla fin är den i alla fall. Från Modekungen. Jag längtar till sommaren så man kan ha på sig snygga kläder igen, utan en ful stor tjock vinterjacka..

Pics från lookbook.nu

Julklappströja.

Hoppas ni ser att jag har solat. Okej, det är svart-vitt, men ändå.. Jag känner mig faktiskt mycket fräschare än innan. Imorgon blir det en omgång till för mig och JT. Fredag också, ett + för det. Godnatt. Kul att ni läser rååå!

Dag 1 - Om mig.

Nu tänkte jag ta och bocka av den första rubriken i den där listan jag la in igår.

OM MIG

Ja, jag börjar väl med att presentera mig själv. För er som inte vet, så heter jag Rebecca Anna Christina Forsberg. Jag är 17 år och nu ska vi se, 9 månader och några dagar. Vill vara så exakt som möjligt eftersom jag gärna vill fylla 18, ganska så snart! Jag är född den 6 april 1993, vilket betyder att min 18 årsdag inträffar ganska exakt om tre månader. Det känns så sjukt underbart, att äntligen få fylla åldern alla talar om. Och på tal om körkortet, det längtar jag till mest. Jag vill ha den där jäkla lappen nu! Jaja, nog om 18..

Min familj består av min mor Anette, min far Thommy och mina två äldre bröder Tim och Adam. Jag är yngst, vilket är ganska skönt de flesta gångerna. Jag är född i Södertälje, men flyttade till Nykvarn när jag var två år och här har jag bott sedan dess. Trivs faktiskt väldigt bra. Jag har mina underbara vänner här som jag förhoppningsvis kommer umgås med i många år till framöver.

Skolan då.. Jag går andra året på gymnasiet i Strängnäs, på Europaskolan där jag läser Företagarprogrammet. Mina åsikter om skolan, och linjen är väl ganska delade. Det första året på skolan var ett helt underbart år måste jag säga! Saknar det lite. Tvåan, är mindre bra däremot. Riktigt tungt och jobbigt år, och sjukt mycket att göra. Ibland ångrar jag att jag valde den skolan. Känns som att jag hellre hade valt något närmre, som Södertälje, där jag känner mig mer hemma än Strängnäs. Men det finns inte så mycket att göra åt det nu, så jag får helt enkelt nöja mig med detta och ta vara på den tid som är kvar. Klassen är ju faktiskt väldigt bra ändå.

Mina frititsintressen är inte så många. Jag har mina underbara vänner, som jag lever för kan man säga. Jag är så glad över att jag har fått så fina vänner, och att vi har så galet kul tillsammans. Jag ska nog inte klaga på min tid som tonåring och undgom, för än så länge har den varit helt sjuk. När jag var 13 började allt det roliga i mitt liv, jag och mina vänner har provat på så mycket galna grejer tillsammans, och fasen vad jag älskar er, allihopa!

Tack för mig.


We can pretend.


Halsband och ringar är så himla snyggt! På alla faktiskt, nästan. Jag vill ha massoor, får aldrig nog.
Hittade dessa ringar och halsband från cocco.se, indiska, och hm.


How to loose a guy in ten days.

Dag 1 - Om mig
Dag 2 - Mina syskon
Dag 3 - Mina föräldrar
Dag 4 - Vad är kärlek?
Dag 5 - Ett ögonblick
Dag 6 - Min första bästa kyss
Dag 7 - Mina drömmar
Dag 8 - En favorit plats
Dag 9 - Det här saknar jag
Dag 10 - Mina bästa vänner

Tänkte försöka göra denna lista i tio dagar. Spännande..


Jeffrey Campbell.

Riktigt snygga skor. Känns som att alla bloggare har sådana och det känns som att de är ganska jobbiga att gå i. Men det är oväsentligt. Snygga är de.

No surprise..


Jag har gått min tredje dag i skolan efter lovet. Det känns trist, och förjävligt. Jag känner mig inte redo för denna termin ännu. Däremot finns det en fördel, och det är att tiden går snabbare när skolan är igång, och det är precis vad jag vill att den ska göra. Jag vill fylla 18, jag vill åka till Berlin, och jag vill ha sommarlov.

Jag är så trött på att ha vinter, och att vara VIT! Så därför har jag börjat en process i solariet. Och nu börjar det likna något, for real.

2011.

Nytt år, nya möjligheter! Jag ska börja blogga igen, förhoppningsvis blir det så också. Hold on!

Count down.

89