Tråkig fredagkväll.

Happ. Nu är lovet slut. Gud så tråkigt. Jag har absolut inte gjort någonting alls på lovet. Så sjukt tråkigt. Igår så sov jag hos Cornelia för första gången på några år. Det var mysigt. Jag tog med mig min Sex and the city shoebox som vi tittade på lite. Jag somnade rätt sent igår medan Cordie somnade tidigt, haha. Hon väckte mig klockan tio:O Snacka om att jag var trött. Fyfan. Men det var skönt att gå upp tidigt för engångsskull. Jag har bara varit hemma resten av dagen och Jullan kom hit ett tag också. Mycket mysigt. Imorgon ska jag faktiskt till min underbar broder Tim och hans bästaste tjej Angelica på middag. Får se hur pepparkakor dem är. Saknar dem jättemycket!


Sex jävla veckor.



Vill bara säga till er även fast ni inte läser, välkomna hem! Jag har saknat er.

Blablablabla.

Jag vill ha sommar så jävla hårt. Jag hatar det här vädret och speciellt äckel snön och slasket. Usch fy och blä. Jag hoppas det försvinner snart. Jag kommer inte äns ihåg hur sommarn är, hur det är på sommarn. Det är förjävligt faktiskt. Julia sitter och snackar med sin pojkvän just nu. Det är tydligen fest i Strängnäs i helgen, kanske ska dra dit med honom, det vore kul ju. Man kan alltid hoppas. Men på lördag så ska jag faktiskt hem till min bror och hans flickvän som kommit hem ifrån Thailand och alla länder dem nu varit i, i sex veckor. Juste, jag har faktiskt glömt att skriva det. Jag har saknat dem jättemycket. Min pappa träffade Tim idag och sa att han var jättejättejättebrun och jättejättejätteblond. Jag är så jävla avundsjuk. Jag vill åka bort härifrån, NU!


Jag får aldrig nog.


De här skorna är typ det snyggaste jag vet.
Jag vill verkligen ha dem! Ska tjata lite på mammsen.

Nailpolish is great!

Jag har varit på stan idag och där så köpte jag faktiskt två nagellack, jättefina och somriga. Ett som är lite lila-rosa och ett som är korallfärgat. Skitsnygga! Jag har målat det som är lilarosa för ett tag sen. Det blev jättefint. Jag köpte även tre diadem som satt ihop, ett svart, ett rött och ett leopardmönstrat. Mitt röda är ju sönder!!! Det är det tredje röda som jag har tagit sönder, haha. Helt sjukt, förstår inte hur jag kan göra det. Jag och Julia tog nio bussen ner till centrum för att träffa  Johanna och Frida. Det var kul att träffa dem faktiskt, sen så tog vi kvart i tio bussen hem. Hade ingenting annat för oss. Nu kom vi nyss hem och sitter här och dricker cola och pratar som vanligt. Myspys.

Nu ska jag vara lite social. Min digitalkamera är hos Cornelia så därför är jag så tråkig och aldrig lägger in bilder. Jag tyccker min blogg är jättetråkig nu när det inte finns några bilder på den, det är så trkigt att läsa då. Uschusch. Aja. Kanske slänger in ett inlägg lite senare. Ciao.


Slöddertälje.

Snart ska jag åka till stan med Julia Julia och Felicia. Ska sminka mig och klä på mig nu.

Jag är sjuk och måste sova.

Nu blir det nattinatt på riktigt.

Let's play you're lovegame.



Jag har tråkigt och jag har inget DH att titta på. Nu väntar jag bara
på säsong 3. I want it baaadly!!! Det är bäst och jag älskar det.
Just nu lyssnar jag på I love games med Lady Gaga, den är helt
okey faktiskt. Duger i krig.



Fettisdagen innebär semlor.



Glömde faktsikt bort att det var Fettisdagen idag. Självklart så innebär det semlor. Jag har ätit en semla idag som mammsen köpte med sig hem efter jobbet. Den var sjukt god. Jag älskar semlor. Ikväll så har jag varit ute med Julia och vi var med Moa och massa folk. Det var mysigt. Vi köpte godis och sen tog vi halv elva bussen hem ifrån centrum. Vi fick åka med för chafftisen, haha. Jag frågade såklart. Hon gick precis hem och jag tvingade på henne Desperate Housewifes boxen, hon tog den såklart, YES! Nu lyssnar jag på Janet - Let go som Rasmus har laddat ner åt mig, den är bäst.

Godnatt och sov så gott.
Love ya'll.

Fan ta mig.

Inatt så sov jag hos Gustaf. Båda är sjuklingar och nu antar jag att jag har blivit ännu mer sjuk. Känns inte så speciellt bra. Jag sov inte så jättebra inatt på grund utav att jag är så sjukt förkyld. Mamma kände även på min panna och kände att jag hade lite feber. Skulle gärna vara hemma nästa vecka också, om jag var sjuk tills då vill säga. Anyway, jag traskade mig hemåt ifrån Gustaf alldeles själv, klockan var halv tre då ungefär, så då var jag hemma strax innan tre och var dyngsvettig. Jag drog av mig alla kläder och satte mig på toa helt naken, haha. Vacker syn.

Julia kom alldeles nyss till mig, hon är på toaletten nu så jag passade på att skriva ett inlägg. Jag älskar att vara med henne så nu ska vi sätta och och snacka skit och allvar. Fick också ett sms ifrån Ida N nyss, hon frågade om jag ville med på bio, får se hur det blir ikväll om vi drar på bio.


Im so sick of this.


Full helg alltså.

Helgen har varit mycket rolig! Faktiskt den bästa helgen på riktigt riktigt länge. I fredags så var det party som sagt i Södertälje. Fy satan vad roligt jag hade. ET hämtade mig och Jullan strax innan elva för polisen kom och blablabla, så vi drog hem. Träffade även Oskar som vi träffade i sommras i Turkiet för första gången efter det vilket var hur kul som helst ju. Jag hade i allafall skitkul!

Igår så hade Cornelia middag och det var mysigt och trevligt. Tack för allt!

Nu har jag precis tittat på fyra avsnitt av DH. Det är helt sjukt hur bra det programmet är. I loooove it!

Imorgon kan jag sova hur länge jag vill, precis hur länge. I love vacations!!

Sov gott!

Nu är jag fräsch.

Jahapp, då har man varit hemma ifrån skolan hela veckan. Mycket skönt vill jag säga, fast ändå tråkigt. Jag har tittat på DH hela veckan, så mina ögon borde vara fyrkantiga vid det här lagret, haha. Anyway så vaknade jag imorse av att jag var ännu sjukare, kunde inte prata äns. Min bror kom in och väckte mig och jag ropade på honom, men det han hörde inte för min röst var så svag. Men nu har jag pratat i telefon hela dagen så nu är det mycket bättre:) Jag har precis duschat för första gången sen i söndags. Fyfan vad skönt det var. Och målat naglarna rosa, jätte fint! Ska börja fixa lite inför kvällen. För då blire partylarty.

NU ÄR DET LOV!!!!


Jag är konstig!

Vet ni vad?! Jag har faktiskt inte duschat håret sedan i söndags. Jag är så jävla stolt över mig själv för det! Kan låta lite äckligt men det är ju så himla bra att låta håret vara lite fettigt ibland och inte tvätta det för ofta så nu har jag äntligen vant det vid att inte bli tvättat på ungefär tre till fyra dagar. Det är skitbra! Det är så jobbigt att behöva tvätta håret typ varje eller varannan dag, jag orkar inte hålla på med det och dessutom så blir det bara fettigt direkt då. Så hoppas jag kan hålla det såhär ett tag nu. Måste även klippa och färga håret, eller slinga håret kanske jag ska säga. Men det gör jag när Angelica kommer hem vilket hon gör på söndag, jag har panik, mitt hår är verkligen kris!!



Kom på något.

Jag har precis pratat klart med Julia i telefon. Det är så kul att prata i telefon ibland. Om man har saker att prata om det vill säga. Jag är jättebloggsugen, fast jag vet ändå inte vad jag vill eller kan skriva om eftersom det inte finns något speciellt att skriva om just nu, haha. Imorgon så ska jag i allafall på lokalfest i Södertälje. Hannis ska ha den. Det kommer bli awesome I hope. Nu ska jag snacka lite mer med Emilia om imorgon. Se ya suckers!


Drop dead gorgeous.


Oh crap.

Har varit hemma idag också. Jag känner att jag börjar bli sämre, vaknade med ont i halsen och kallsvettig. Drömde något jättekonstigt. Det var skitjobbigt. Lär väl inte gå till skolan imorgon heller, känner mig helt nere. Jag ska fortsätta att titta på DH nu, det är typ det bästa jag vet. Helt sjukt bra. Juste, jag har inte varit ute sedan i lördags tror jag, ja lördag så idag för första gången var jag ute. Jag har nämligen varit och tittat på ett hus som mormor och morfar kanske ska köpa. De vill flytta till Nykvarn. Huset var faktiskt jättefint, om de inte budar på det så är dem ju helt körda. De kommer inte få något bättre tillfälle. Anyway, jag ska nog ta något att äta eller dricka nu. Kanske te? Sedan blir det Desperata fruar;)

Have an nice day.

Jag älskar Julia.


DS.

Ps. I love you.


All my thoughts.

Jag hatar att inte kunna sova. Inte för att jag försöker men iallafall. Jag har tittat på DH ett tag, men sen så såg jag att folk hade skrivit till mig på msn så jag satte mig här istället, dumt kanske? Aja hursomhelst så har jag massa tankar som går igenom mitt huvud just nu, tänkte kanske skirva ner dem, eller kanske inte, haha. Jag är lite konstig. Jag längtar så jävla mycket tills min födeldsedag, nämligen den 6 april. Jag ska ha världens brakfest, dennniii!! Haha. Fan vad kul det ska bli, sweet sixteen vafan. Det låter så väldigt lite, sexton år det är ju ingenting. Men men, lev livet medan du är ung. I love my life! Och idag är det dessutom 146 dagar kvar till Turkiet. Jag och Jullan ska ha så jäääääävla roligt!!! WIHHOOO.

Jag hatar dig.



Jag tror inte att det finns någon bättre låt. Vääääärldens bästa!!!! JAG DÖR.

I call you when you're not so PMS.

Blogg suger hårt;D

Jag har försökt i allafall att göra om bloggen lite, men det gick inge vidare, funderar på att göra den riktigt fint, men det orkar jag inte. Sorry. Jag vet inte vad jag är på för humör just nu, ibland dampar jag sönder, och ibland är jag jätteglad och skrattar åt allt. Konstig?! Ja, konstig kan jag vara ibland. Jag älskar Desperate Housewfies som jag ska titta på nu tror jag.. So have a good night. Love u guys!!!!


Vaniljmunkar.

Jag har varit hemma ifrån skolan idag också. Ska nog vara hemma ifrån skolan hela veckan för jag vill inte riskera att bli ännu sjukare. Inte för att jag är jättesjuk men jag vill att min förkylning ska släppa helt innan jag kan gå ut. Det är ju trots allt party på lördag vilket jag verkligen ser fram emot. Fyfan vad roligt det ska bli.

Igår när mamma kom hem hade hon köpt Desperate Housewifes säsong 2. Hon är den bäästa!! Idag hade hon också köpt vaniljmunkar och en gott och blandat påse. Det var sjukt gott.

Nu ska jag göra om Jullans bloggis sen titta på DH.



Byyyye!


Jag är så dålig på det här.

Lite segt med bloggningen de här senaste dagarna. Helgen har i allafall varit jätte bra! I fredags så var jag med Frida och Felicia, de tösarna sov här och på kvällen så var vi hemma hos Basse där även Gösta var. Det var faktiskt jättetrevligt.

I lördags så hade Hanna födelsedagsfika först, sen så hade hon fest. Det var grymt roligt! Jag Julia och Julia blev hämtade av Julia Js pappa vid elva för då drog resten. När jag kom hem så gick jag till Gustaf som var hos Anders. Vi gick direkt hem till mig och myste. Han sov också här.

Idag är jag hemma från skolan eftersom jag börjar åka på en riktig förkylning. Är täppt, kan inte somna på nätterna eller andas heller. Jätte förkyld och kpå morgnarna så kan jag inte öppna mina ögon för de är så igentäppta sen så måste jag dra upp de med fingrarna och det gör skitont!! Aj! Får se hur länge jag blir hemma den här veckan.

I helgen blir det PAAARTYYY!!!!

Mys.

Jag och Julia har varit ute på en långpromenad för ett tag sen. Vi gick i lite mer än en timme tror jag. Det var ritkigt skönt. Jag ville bara gå mer, för vi hade så mycket att prata om. Det var jätte mysigt i allfall. Jag har pluggat nu, skrivit ut mitt specialabrete och gjort en bildsak som ska vara inlämnad imorgon. Ska sussa snart.

Sweet sixteen vafan.



Grattis min älskade vän på 16 års-dagen. Jag älskar dig Cornelia, and I will always do.
Du är bäääääääääääst!

Finally. It's done!

Idag är det tisdag och en skön skoldag. Jag gillar tisdagar, de är slappa. Mycket skönt. Slutade halv två idag för musik-Emma är sjukskriven så vi hade vikarie och då hade vi "läx-hjälp" typ. Så vi behövde bara ha det i en timme. Halv två så gick jag och Julia ner till Susanne (SYV) och jag gjorde mina gymnasieval. Det blev sex stycken, ganska många ändå och jag är faktiskt jättenöjd. Är ganska säker på att jag kommer in. Mitt första val är John Bauer-Entreprenör, andra valet är Europa-Företag, tredje valet är Thomas-Sam/språk, fjärde är St.Eskil-Turism, femte är Kungstensgymnasiet-Sam/språk, sjätte är Europa-Europa. Så så är det.

Efter skolan så gick halva klassen hem till Cordie på födelsedagsfika eftersom hon fyller sweet 16 idag. Grattis till henne. Ska lägga in bild och ett fint litet inlägg sen så tillägnar mer grattis då, haha. Aja, det var jättemysigt. Fick träffa Emzzz också, vilket var ett tag sen känns det som. Och Jullan såklart. Vi ses heller aldrig längre så det var kul. Iallafall så kom jag nyss hem och nu ska jag äta strax, även fast jag är skitmätt. Jag får ner krubbet anyway, alltid! 

Har så sjukt mycket i skolan nu så jag vet inte vart jag ska börja riktigt. Spanskaprov på fredag, engelskabajsgrejs och bildinlämning imorgon tydligen som jag fick reda på idag. Jobbigt! Hatar skolan just nu.

Tjenamors!

Skön sömn.

Jag har precis tittat på Prison Break precis. Det är helt sinnessjukt hur bra det är. Det är alltid lika bra varje gång. Det är nu säsongsuppehåll plus att det bara är sex avsnitt kvar på hela säsong och hela serien, sedan läggs det ner. Döö! I love it.

Funderar just nu på att sova, har inte sovit "middag" idag, haha låter som att jag är en bebis, nej men jag brukar ofta sova efter skolan vilket jag gjorde varje dag förra veckan. Det är så himla skönt, grejen är den att jag ändå är lika trött på kvällarna. Jag är konstig. Jag kommer sova så jävla gott inatt, det känner jag på mig. Imorgon är det en ny dag, och Cornelias födelsedag.

Sleep well suckers!

Promenix.

Nu ska jag ut på en promenad med Julia.

Trevlig kväll!

Take one step at a time.

Idag är det 155 dagar kvar till Turkiet.
Tiden går fort..

Forever on the dancefloor.

Skolan var lika seg som vanligt. Börjar bli så tråkigt att gå i skolan nu förtiden. Finns liksom ingenting roligt att göra, det händer inget! Slutade halv fyra så det har varit en lång dag. Julia hängade med mig hem ett tag och hon gick för en halv timme sedan ungefär. Just nu så sitter jag här och lyssnar på världens underbarste Chris Brown. Fyfan vad kul det var, jag skulle göra allt för att gå på honom igen, världens sexigaste människa!

Ikväll är det Prison Break. Missa förfan inte!


Made in Sweden.



Världens bästa och snyggaste Janet Leon med hennes nya låt Let go.
Hon är underbar!

Glasögonorm.




Ja, dessa är då mina glasögon. Jag gillar de första mest.

Ingen rubrik. Kanske övrigt?

Det har redan gått 8 dagar in på februari. Det är helt sjukt vad tiden går. Jag måste bli bättre på det här känner jag. Så nu känner jag för ett riktigt långt inlägg.

Den här veckan som gått så har jag haft en heldel i skolan. Två nationella prov i svenska, i tisdags och torsdag. Jag måste säga att det var mycket lättare än jag trodde det skulle vara. Uppsatsdelen var det svårtaste tycker jag, eftersom jag satt fast i början i 45 minuter. Ingen hit kan jag påstå. Usch för det.. Jag hade i allafall med mig en hel hop med godis och läsk, haha. Tre burkdrickor och två godispåsar. Åt dock inte så mycket godis men läsken gick ner ganska så snabbt. Det är jätteskönt att ha det gjort, så nu är det bara engelskan och matten kvar som kommer in i mars och maj. Har ganska mycket i skolan nu också. Spanskaprov på fredag, sen så ska gymnasieansökan vara klar nästa måndag, den 16 februari. Det blir John Bauer, Entreprenör tillsammans med Julia. Det kommer bli skitbra hoppas jag.

I fredags så kom mina glasögon så jag och mamma var och hämtade de i stan. Jag är jättenöjd faktiskt, och det känns som att jag kommer använda de mycket. Jag fick två par.

Igår så var jag med Lina Julia Julia och Felicia. Vi var hemma hos Julia Js pappa och spelad spel och åt godis och chips. Det var faktiskt jättemysigt. Det knackade något konstigt på fönstret också under tiden vi spelade, och fyfan vad rädda vi blev så vi var tvungna att ringa Jocke så han fick komma. Haha. Vi gick i allafall hem till mig efteråt för Julia vågade inte vara kvar, den tösen. Alla gick strax efter elva.

Min helg har varit ganska skön faktiskt. Imorgon är det skola och en ny vecka. Jag går bara två veckor till sen så har jag sportlov och fy sjutton vad skönt det ska bli!