Göteborg

Hej hopp!

Sitter på världens tråkigaste lektion. Internationell marknadsföring. Det är absolut det tråkigaste jag vet. Allt är roligare. Nästan då. Bara sju minuter kvar av den här otroligt långa timmen. Tack och LOV!

Imorgon bär det av till Gbg då med min älskade pojkvän! Ska bli så underbart. Perfekta vädret också.

Har snart lunch. Ska äta med finaste Carro.

PUSS


82

Ändrade planer. Göteborg med älskling blir nästa helg istället. Vilket betyder att jag kan komma på Julias 20 årsmiddag!! Allt löser sig till slut.
Har varit ledig idag, på riktigt ledig alltså. Hehe. Sjukt skönt. Vaknade upp hos A och sov kvar där ett tag. Åkte direkt till Erika efter det och satt på hennes balkong och mös ett tag. Åkte hem och har pluggat klart min Europakunskap nu. Inlämningen och redovisningen imorgon. Har 100 dagars fest idag, lite sent men den ska jag inte gå på. Kan kännas sjukt tråkig, men jag har ingen som helst lust, plus att jag har min redovisning imorgon och jag orkar inte må dåligt i skolan när jag ska göra den. Lika bra att sova och må bra liksom. Får tagga till studentskivan istället som är den 20 april. SJUKT KUL! Inte långt kvar nu. Dör, nästen. Ser ganska bra ut med jobb inför sommaren också vilket är sjukt positivt. Det finns ljus nånstans där ute i mörkret i alla fall.
Nu ska jag gå ner och göra chokladbollar tänkte jag.
Jag är kär och lycklig.
HEJDÅ

HEJ

Känns som att så mycket händer i mitt liv just nu, fast ändå ingetning egentligen. Det jag har att se framemot just nu är att jag och Andreas ska åka till Göteborg den 30 mars - 1 april. Det var en födelsedagspresent från mig eftersom han fyllde 19 i torsdags. Det ska bli så himla mysigt! Tråkigt bara att jag missar Julias 20 årsmdidag. Får fira henne efter hon kommit hem från London med buller och bång!
Just nu tar skolan död på moi. Hate i t ! Tre månader EXAKT idag, den 5 juni tills studenten. 92 dagar. Helt sinnes. Jag mår bra. Det är huvudsaken. Ska åka till Anna ikväll och plugga sen sova där. Myspys!
HEJ O HÅ