UNDERBART!

37 dagar kvar till min 18 årsdag!
74 dagar kvar till Berlin!
102 dagar kvar till sommarlov!
119 dagar kvar till Peace & Love!
127 dagar kvar till Turkiet!

Har så mycket att längta till!!!! PLUS körkortet som jag inte tänker berätta om här såklart, moahahaha

Grenade.

6 veckor! 41 dagar!

You can hear me.

Jag har precis pratat med min bror som är på andra sidan Atlanten. I L.A. Han har varit där i över en månad nu. Tiden går så himla fort. Snart är han ju hemma igen, och jag kommer gråta av glädje istället! Längtar till det ögonblicket. Miss him.

Exit wounds.

7 veckor! 49 dagar!

Fuckin' perfect.

52.....

BIK BOK spring 11.


Hemligheter.

Imorse gick jag upp tjugo över sex. Inte alls roligt ska jag säga er. När jag kom hem åkte jag till stan med Julia och Elin. Köpte ett linne från Carlings som jag letat efter så lääänge. Det är urringat där bak, svart. Så himla fint! Och förövrigt så har jag massa roligt att berätta egentligen, fast det tänker jag inte skriva här såklart. Hejdå.

SEE YOU

RESA!

Jag och Erika håller på att kollar massa resor för fullt som vi har gjort nu i två veckors tid. Det blir nog jag Julia Felicia Erika och Elin som kommer att åka. Alanya, Rhodos, Ayia Napa eller Magaluf.. Vad det nu blir vet vi ej. Men fan vad roligt det ska bli, en veckas kul nonstopp!

Min sommar kommer bli så jävla grym förövrigt. Berlin den 13 maj, Peace & Love 27 juni, Turkiet den 5 juli, sen utomlands med brudarna i augusti!! SEN är jag hemma själv en vecka också! Helt cepesjukt. Fan vad underbart!

Gotta live like we're dying.



Det finns inte ord för hur mycket vår vänskap betyder, för hur mycket jag älskar dig, och för hur otroligt bra du är! Jag kommer att vara din, föralltid Julia. Nothing can tear us apart!

SSK - FRÖLUNDA.



Imorgon är jag ledig, vilket jag är varje onsdag. Så fruktansvärt skönt! Så därför ska jag och JT på SSK-matchen idag. Gud vad länge sen det var jag gick på en match. Var jämt, och då menar jag jämt i Scaniarinken förut och tittade, med pappa. Och jag minns såväl när jag tog med mig Julia på hennes första alagsmatch. Fan vad nervös hon var, haha! Tönt. Men ska gå ner till min mor nu och fråga om vi kan låna hennes bil.

Party people.

Hey people!
 
Födelsedagsbarnet som fyllde 18!

Helgen var bra. Felicia firades i fredags med middag och fest i Södertälje, som inte varade så länge för mig. Lördagen bestod av trevligheter hemma hos Corre innan de skulle ut på krogen. Det dröjer 64 dagar till innan jag får ut och göra krogen! Jag kan ju inte påstå att jag inte tjatar om det, men det får ni stå ut med till den dagen jag blir myndig. Jag längtar något djävulskt mycket!

SEE YOU!