30 januari

hejhej.

idag vakndae jag av att jag hade världens mensvärk, jag gick upp, in på toaletten och skulle börja sminka mig, men sen så tänkte jag, nej jag kan inte gå till skolan, jag har så fruktansvärt ont, så jag gick och la mig direkt och ringde min kära mor och hon sa att jag kunde vara hemma idag och hon pratade med pappa så han ringde och sjukanmälde mig. jag somnade om tills klockan var tolv, och då ringde älskling mig och vi pratade som vanligt i några timmar, fast den här gången blev de bara tre(A)haha. han är också sjuk, han va de igår också. men sen så fick jag reda på att camilla och felicia även är sjuka, och de va ju oförväntat, men alla lär ju tro att jag har vart med gustaf, eftersom jag också är "sjuk". så ingen skola idag.

julia ringde mig kvart i tre, och vi skulle ju åka till stan och köpa present till felicia, och de gjorde vi också. vi tog kvart över tre bussen in till stan (södertälje) och där gick vi och köpte mängder av presenter till våran lilla tjej som blir 14 år imorgon, grattis älskling i förskott, vi älskar dig! min far kom och hämtade oss på stan kvart i sex och då följde julia med mig hem, vi gick upp på mitt rum och lämnade presenterna och sen gick vi ner och åt, ohn år också hos mig, korvstroganof. efter middagen gick vi upp på mitt rum och slog in alla presenter och skrattade som vanligt, haha, våran humor är helt sjuk. hon gick hem för en halvtimme sen och nu ringde hon och sa att jag skulle skriva blogg åt henne för hon kunde inte gå in på datorn just för tillfället, så jag ska faktskt ta mig tid till att skriva åt henne nu. jag älskar dig julia, du är bäst!

jag ringde älskling nyss också, han hade precis kommit hem, han har nämnligen vart och hämtat sina högtalare som han har tjatat om i flera veckor nu haha. så han ska ringa mig snart. och dessutom har vi varit tillsammans i en månad imorgon. jag älskar dig.

de är alla hjärtans dag också den 14 februari, de får ni inte glömma!

imorgon blir du 14 år baby, i love you;)
hejdå

29 januari

hejhej(:

skolan idag var hur bra som helst, jag bara älskar måndagar, dom är så sköna, plus att vi hade en håltimme idag, pelle var nämnligen sjuk som är våran träsljödslärare, så vi hade hål från kvart i tolv till kvart i två, alltså i två timmar. jag och felicia gick hem till henne och vi åt nudlar och pratade lite, sen börjaed vi traska tillbaka till skolan, som vi egentligen inte orkade, med vi va tvungna. när vi kom så hade vi en lektion kvar på dagen, jag hade so och hon no. de va inte så jobbigt eftersom lektionen bara va i 40 minuter. jag gick hem till älskling efter skolan helt själv, utan sällskap, för han är sjuk, och nu sitter jag här hemma hos honom, han tråkar sig i soffan och jag skulle bara göra en sak åt cornelia på datorn, så jag passade på att skriva blogg samtidigt. och nu ska jag faktiskt gå till älskling, för jag älskar honom;D
hejdå!

förresten, julia ska till sin mormor uppe i pietå på måndag och kommer hem på söndag, jag kommer sakna dig så jävla mycket baby, jag älskar dig.

Jag älskar dig.


jag älskar dig, de finns inte ord för dig, du är bäst i hela världen julia tennorth.

i love you

PUSS

I love you

120672-90

28 januari, trött.

hejhej.

gårdagen var väldigt rolig faktikst, felicia och julia kom till mit runt ett nångång, och sen klockan två så åkte min mor och far iväg upp till stockholm, för där väntade deras fest. vi börjad göra iordning oss och duschade och sådär, sen så bakade vi kladdkaka, som belv hur god som helst;) och därefterbörjade vi med våran goda middag, kycklingfilé och felicia åt hennes jävla bakadpotatis till haha,you know what i mean girls;) och jag och julia åt bulgur och så gjorde julia en jätte god sås av gräddfil och vitlökspulver, och de blev riktigt gott. vi hade väldigt roligt under middagen också haha. efter ett tag så kom lisa och vi hade jätte trevligt,sjöng singstar och hade roligt. jag och gustaf tjafsade litegrann och de kom några tårar, men allt löste sig tillslut. de kom lite folk hem till mig senare på kvällen och de va inte alls så tråkigt, med tanke på att de skulle vara "tjejkväll" från början. niclas philip och robin sov även här och vi gick och la oss halv fem och jag och julia vaknade halv tio, så jag är väldigt trött nu. jag har nämnligen precis kommit hem från gustaf, och vi sov eller vilade hela dagen, han är även sjuk och har feber, men krya på dig älskling.

nu är jag sugen på nåt riktigt gott, ska nog gå ner och ta någonting att smälla i mig ;)
hejdå

27 januari

hejhej(:

gud vad jag är trött, och de var jag igårkväll också. helt slut. jag vaknade faktiskt väldigt tidigt för att vara mig, halv elva, mamma kom in och väckte mig, så kunde jag inte somna om sen. nu väntar jag bara på att min mor och far ska åka, dom åker runt två, dom ska nämnligen på fest i stockholm, nåt som har med ford (pappas jobb) att göra så dom ska sova borta och kommer hem på söndag, imogron alltså. och nu väntar jag på att julia och felicia ska komma, vi ska laga mat sen också, men de får vi se vad de blir, och dom ska sova här. de blir väl en kväll som jag aldrig kommer att glömma, eller hur babes;) HAHA. om vi såväl kommer ihåg någonting. jag hoppas bara på att inte tim min bror ska vara hemma, för då blir hela kvällen förstörd.jag vet inte om gustaf ska vara med, jag tror inte de blir så speciellt roligt för honom, med tanke på att vi bara är tjejer, så han får faktiskt gå på nån fest som han egentligen skulle gått på, om han vill såklart dvs. haha,

jag älskar gustaf!!!!!
hejdå


turkey 2007

jag säger bara turkiet 2007,kan de bli bättre? jag längtar så djävulskt mycket tillbaka och tills i sommar då jag och julia ska dit, jag kan knappt föreställa mig hur underbart de kommer vara, två hela veckor tillsammans med julia, de kan inte bli bättre, vi kommer ha så sjukt roligt.

18 JULI - 1 AUGUSTI

26 januari

hejhej(:

som sagt jag skrev ett inlägg tidiare på dagen, men lotten och gustaf skulle gå in och ändra någonting, nån bild tror jag de va på min blogg, så råkade dom ta bort de inlägget också, så de är bara att skriva ett nytt, haha, fast de va inte så långt som tur va.

iaf så skolan idag har vart helt okej, jag va helt slut och mådde inte riktigtbra efter spanskan som va näst sista lektionen, så jag traskade hemåt och när jag kom hem så somnade jag direkt i min säng, de va nog de som behövdes tror jag.jag va hemma och åt middag tillsammans med min mamma och pappa, sen så gick jag till julia, vi gjorde ingenting faktiskt, vi åt popcorn och satt och pratade på golvet i julias rum, haha. vi tog bussen till felicia, så möttes vi vid busshållsplatsen i centrum, sen gick vi till videon och köpte godis, eller dom gjorde. vi va ute och luffade oss, och jag frös så riktigt mycket och vi orkade inte gå hem till felicias pappa som hon nu är hos, så vi gick in till mia, hennes mamma och va där, och jag måste bara säga att jag är riktigt besvikna på er, jag hoppas ni lär er av era misstag, för den här gången va de faktiskt på allvar, och de va inte ett dugg roligt. jag och julia tog 22.23 bussen hem till sandtorp och nu är jag hemma, jag ska sitta här ett tag för jag har väldigt stor lust med de, plus att jag ska vänta på att gustaf kommer in efter att ha åkt pulka haha;)gulllig han är!

imorgon blir de jävligt roligt, hoppas jag på iaf.

goodnight and goodbye

rebecca

Från Julia till Rebecca!

Jag är en ruggig skit unge =)

25 januari

hejhej(:

skolan idag har vart helt okej, jag älskar torsdagar, dom är så sköna. en timmes lunchrast och lite till, jag spenderade hela rasten i cafeterian med julia camilla och felicia, sen kom elin och pratade med oss också ett tag, de va mysigt. dick, våran vikarie är helt körd i huvudet, han är så konstig, han förstår verkligen ingenitng! jag hatar honom.

efter skolan så gick jag med älskling hem och vi gjorde ingenting, vi satte oss framför datorn ett tag, sen så tittade vi på tv, och myste som vanligt, juste, vi gick ut med selma också;Dde va ju då ganska kallt om man säger så, haha. men eftersom att hans mamma var sjuk så ställde vi upp. imorgon är de fredag och felicia ska sova hos mig, de ser jag fram emot(:

nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och borsta tänderna, sen ska jag ringa älskling.

hejdå

adam and rachel

120672-80
cute!


the oc

jag har nyss tittat på oc med julia.jag måste säga att jag tycker inte alls om de lika mycket längre, eller jo, de är klart att jag tycker om det, men de är inte lika bra längre.de är inga glada miner, ryan är helt konstig, och bara fräser åt alla.men de klart de kan jag förstå om den person man älskar dör, men iaf, så kommer de inte alls bli lika bra, och de är inte lika bra, marissa borde komma tillbaka, även fast de är försent nu, men hon kunde ju faktiskt legat i koma eller någonting liknande.hur som helst så var de bättre som de var förut, but i still love it!


24 januari,onsdag

hejhej(:

skolan idag har vart väldigt jobbig, och de kan bero på att jag verkligen avskyr onsdagar. men den här onsdagen var ändå inte som alla andra. nu har jga kommit på att dubbelspanskan går jätte fort, och att onsdagar inte är så jobbiga som dom brukar.men de är bara de att vi slutar halv fyra, de känns som att dagen aldrig ska ta slut. men jag felicia camilla och erika gick ut och "gick" på elevnsval, man skulle gå till gropen, och sen sa vi till inga-britt att vi hade vart där, så hon sa att vi fick gå hem om vi frös, och de tackar man inte direkt nej till, så vi gick hem och när jag kom hem så gjorde jag inte så mycket, jag åt lite mellis och sen så gick jag upp på mitt rum, för min bror hade datorn.

nej nu ska jag faktiskt gå ner och äta. julia kommer hit sen tror jag, förhoppningsvis, och vi ska titta på the oc, och jag har besämt att vi ska äta cips till också, de kan man faktiskt inte motstå, haha;) och idag är de 174 dagar kvar tills vi ska till turkiet, de börjar närma sig nu. gud vad jag längtar.

juste, ikväll är de oc också, får se hur de går för ryan som ska leta efter volchock, de väntar att se.

nej nu ska jag dra mig,hejdå.
jag älskar dig gustaf

lista

1. Vad är klockan: 17,59
2. Vilket namn står det på ditt födelsebevis: rebecca anna christina forsberg
3. Smeknamn: foppa, för de mesta, men annars becco, becca
4. Vad heter dina föräldrar: thommy och anette
5. Antal ljus på din senaste tårta: jag hade inga, men de borde ha vart 13 isånnafall
6. Husdjur: två kissar, pelle och sotis
7. Hårfärg: blondin så fin;)
8. Favoritfärg: ingen aning
9. Piercing: räknas öronen?
10. Tatuering(ar): nej
11. Födelsestad: södertälje
12. Bor i: nykvarn, sandtorp
13. Nuvarande bostad: villa
14. Har du varit kär: såklart, och jag är

15. Har du varit i några andra värlsdelar: asien, turkiet ligger i asien, typ 3% ligger i europa;)haha
16. Har du varit med om en bilkrasch: nej
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): fyra
18. Kaffe eller glass: de beror på, både och.
19. Snuttefilt eller kramdjur: haha, kramdjur;)
20. Salladsdressing: ingen
21. Färg på strumporna: svarta!
22. Lyckotal: 6
23. Favoritfilm: fortfarande raise your voice
24. Favoritcitat ur en film: hm, "jag skulle inte tro de va, för jag är BALLAST I STAN"
25. Bästa semestern: jadu, de måste bli turkiet, har besökt de landet 7 gånger nu, och jag minns inte från hur de va i spanien och cypern så de får bli turkiet;)haha, men vilket år de vet jag inte?
26. Favoritmat: wook typ,
27. Bästa veckodagen: fredag
28. Senaste låt du har lyssnat på: oasis-champange supernova
29. Tandkräm: colgate

30. Favorit TV-program: oc ofcourse!
31. Favoritrestaurang: hm, har ingen aning?
32. Favoritblommor: gröna växter
33. Tycker inte om: mig själv
34. Sport att titta på: hockey
35. Snabbmatrestaurang: donken
36. Senaste sjukhusvistelse: ojoj, de va nog när jag opererade mig när jag var 7 år
37. Favoritdricka: julmust, haha
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: lila"urk" men jag ska måla om så smånigom,om några veckor.
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: jag är inte i den åldern än
40. Var är du om 10 år: då lever jag i usa, i kalifornien;)
41. Vem fick du senast e-mail från: typ michaela (kusin)
42. Är du dömd för något brott: nej!
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: svår fråga!!
44. Vad gör du när du är uttråkad: jag pratar i telefon, eller roar migsjälv.
45. Fras/ord du använder (för) ofta: de är tur
46. Vän som bor längst från dig: sara, som bor i spanien, och vi alla saknar henne
47. Vad retar du dig på: mycket
48. Det bästa du vet: mina vänner, gustaf, och sommarn
49. Läggdags: de varierar väldigt ofta
50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: julia, haha nej men inte fan vet jag.
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: ;S
52. Vad är klockan: 18,15
53. Favorit beatle: ingen aning
54. Favoritlek: vet inte
55. Favoritfilmmusik: vet inte vad låten heter, men en från raise your voice
56. Skostorlek: 39, kan ha 38 också
57. Syskon: två bröder, som tyvärr är äldre
58. Favoritpålägg: jag brukar aldrig ha pålägg, gurka, ost är gott, paprika,
59. Om du skulle skänka bort S: va?
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: älskar
61. Bästa bok du läst: läser aldrig
62. Är du internetberoende: mjo, de ser så ut
63. Favoritdjur: katt/hund
64. Gillar du snö: nja sådär, har börjat tycka om den mer och mer nu, men jag är mer för sommarn
65. Favoritglass: magnum strawberry white
66. När köpte du något åt dig själv sist: idag, i skolan
67. Är du långsint: nej, verkligen inte.
68. Favoritgrupp/artist: jag vet inte.
69. Vilken är din bästa egenskap: utåttriktad

70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: bosätta mig i kalifornen, tillsammans med julia, i orange county
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: nej, aldrig.
72. Vad gör du: lyssnar på musik och ska gå ner och äta middag med min mor nu
73. Mest intressanta stad du varit i: stockholm, haha
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: råtta
75. Vad fascinerar dig hos andra människor: jag vet inte, kan inte säga de själv
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: gustaf, som är min nurvarande pojkvän
77. Favoritgodis: körsbär utan salt
78. Spelar du nåt instrument: naj
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: fotboll och hockey är roligt att titta på
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: mischa barton, rachel bilson, adam brody oh benjamin mckenzie
81. Vilken film såg du på bio senast: rosa the movie, i fredags faktiskt
82. Senaste köpa skiva: jag köper inte skivor nu för tiden, så de minns jag inte
83: Roligaste konserten: jag har bara vart åå britney spears med cornelia och heennes familj tillsammans med min, haha.
84. Bästa känslan: att vara kär

85. Samlar du på något: nej
86. Isåfall vad: nothing
87. Är du feminist: nej inte direkt
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: vilken jävla fråga
89. Favoritskiva: pass
90. Bästa kompis: julia felicia och cornelia.
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: jadu har ingen aning, inget positivt iaf
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: att maten varäcklig
93. Favoritlåt: gwen stefanie-the sweet escape
95. Har du en mobiltelefon: jao, vad skulle jag vara utan den?
96. Vem är du kär i just nu: i gustaf
97. Vad är det vackraste som finns: sommarkvällar
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: usa såklart, de är min dröm
99. Är du homo- eller bisexuell: nejnej!
100. Vad är klockan nu när du är klar: 18.32


23 januari

hejhej(:

idag har skolan varit helt okej, jag har tröttnat på skolan riktigt mycket, och ändå har jag några år kvar, har ska jag klara av de? iaf så hade vi tråkiga lektioner idag, och de va tråkigt i skolan. vi hade utegympa och de va så kallt så vi fick gå in och duscha, så vi hade typ 40 minuter på oss att duscha och fixa oss.

efter skolan så gick jag felicia och camilla hem till mig och vi gjorde mellis. sen efter så pratade vi och jag kom på att vi kunde baka, så vi bakade rulltårta, haha, den skull ju bli väldigt bra enligt felicia, men den såg ut som hej kom och hjälp mig, haha, men god blev den;) vi slängde resten som blev över, för vi mådde så illa. dom har nu precis åkt hem och nu sitter jag här, mamma är ute och går och jag är ensam hemma, de är så skönt.

imorgon så ska jag vara julia, vi ska först och främst titta på oc, och på dagen vet jag inte vad vi ska göra, vi hittar väl på något som alltid.

aja hejdå.

här är en bild på våran goda men misslyckade halvklara rulltårta;)

120672-79

22 januari

hejhej(:

jadu, första dagen på den här veckan och första dagen i skolan, vad ska man säga? väldigt jobbigt. måndagar är hur sköna dagar som helst på morgonen har vi dubbelpass i svenska sene fter de bild, sen spanska, sen lunch och sen börjar vi igen halv ett och då har vi slöjd sen so, så sen slutar vi för dagen, hur skönt som helst. efter skolan så gick jag med älskling hem, och vi höll på att skratta ihjäl oss på hemvägen. de va som en frusen vattenpöl, som han trodde hade frusit till is, jag ba, kom så går vi över han ba, nej de är roligare att plurra, haha, såklart att han gjorde de, och samtidigt så släptte jag en gren i hans ansikte med snö på, och då var han tvungen att backa så han plurrade ännu en till gång, sen så släppte han grenen och han fick allting över sig, haha, de va hur kul som helst. vi gjorde inte så mycket när vi väl var hemma, vi va frusna och vi satte oss framför datorn och sen låg vi och tittade på tv/film reste av dagen/kvällen. pappa hämtade som vanligt mig klocka nio, och nu ska jag ta mig och hämta telefonen och ringa älskling.

jag måste bara medge att snö är väldigt mysigt, de är inte så illa ändå faktiskt.

hejdå.

MY LIFE


jag älskar er otroligt mycket, ni är allt jag lever för.

it feels right

hej igen(:

jag måste bara säga att den här helgen har varit helt underbar, väldigt rolig tycker jag, den roligaste på länge faktiskt.

jag kom hem från gustaf för ungefär en halvtimme sen. vi gjorde inte så mycket, vi låg mest och pratade, om viktiga saker och saker som hänt, innan vi kände varandra och hur vi träffades o.s.v, de va faktiskt väldgt mysigt. och som sagt, min far hämtade mig nio. jag har aldrig känt såhär förut för nån som jag gör för dig gustaf, jag älskar dig.

idag är de 177 dagar kvar tills turkiet, jag läääääängtaar!!

hejdå.

mischa barton


i love her.

120672-74

2006

* Vad gjorde du 2006 som du aldrig gjort förut?

povat på massa nytt

* Dog någon i din närhet?

nej


* Vilka länder besökte du?

turkiet

* Vilket datum från 2006 kommer du minnas, och varför?

12juli och 31december

* Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2006?

botten anna, glassigt och hey där m.f


* Blev du kär under 2006?
ja, och är fortfarnade


* Vad gjorde du på din födelsedag?
jag kommer faktiskt inte ihåg,


* Vad hade gjort ditt år mycket mer njutbart?

ingenting, mitt år var helt underbart så som de var

* Hur höll du dig från att bli galen?
haha jag är galen;)

* Vem var den bästa nya personen du träffade?
oj, de är väldigt många.....men gustaf, om jag bara får nämna en.


21 januari

hejhej(:

gårdagen/kvällen var faktiskt väldigt rolig, dvs ett tag iaf.jag och julia gjorde kycingfilé med pommes frites och sås till när mina föräldrar hade åkt till kenny (min morbror), dom skulle nämnligen äta middag där. jag och julia hade jätte trevligt och roligt framförallt. sen så kom felicia och lisa hem till mig, och vi skrattade och hade roligt. jag tjafsade lite med gustaf på telefonen under tiden också, men de löste sig och efter ett tag så kom lotten och gustaf till mig, vi gjorde inte så mycket, tittade på film/tv. dom gick hem i snöstormen runt kvart över tolv igår. sen så gick jag och la mig, var väldigt trött.

de är en halvmeter snö ute, och kallt och urrigt. snön kan ju inte komma nu, de passar inte. julen har redan varit och nu väntar vi alla på sommaren, eller först och främst våren då, men de här är helt vansinigt. jag undrar ja när den här snön ska försvinna. förra året var de faktiskt snö på min födelsedag den 6 april, och vi får hoppas att de inte är det de här året.

nu ska jag till gustaf.men han ringde nyss och sa att han skulle till sin mormor och äta, så jag ska komma till honom efteråt och de va nångång runt tre tror jag.så under tiden så ska jag bara varar hemma och sitta framför datorn.

byebye!

20 januari

hejhej.

igår uppdaterade jag inte pga att jag inte hann. men gårdagen var iaf helt amazing. vi hade riktigt roligt. jag julia och cornelia var på bio på heron city, på rosa - the movie. på premiären. den va hur bra som helst, den bästa film på länge faktiskt. jag och julia grät igenom hela filmen nästan, haha typiskt oss;) vi åt innan på pizza hut och hade jätte trevligt där. måste lägga till en sak att de satt minst tio äckliga tjejer ovanför oss, som höll på at snacka under hela filmen, och skrattade på olämpliga tillfällen och jag och julia fick damp haha. iaf så måste jag rekomendera den filmen, den va hur bra som helst. och freddy är grymt snygg;O love you girls, julia och cornelia.

jag och cornelia sov hos julia inatt och cornelia gick hem runt halv tio imorse för hon skulle till stockholm med sin mor. och jag är fortfarande kvar hos tempan. vi ska hem till mig alldeles strax och jag vet inte vad vi ska göra där. ikväll så ska jag vara med älskling, får se vad vi ska göra, blir väl tv/film as usual.

nu är de 178 dagar kvar tills vi ska till turkiet, och jag och julia håller på att dör av längtan, vi vill bara åka dit nu, till sol och bad, mysiga kvällar/nätter och vi ska ha så riktigt jävla roligt, haha. take me back now!!

juste, våran felicia fyller år om 11 dagar också ;)
hejdå/reb

:'(

fyfan!!!!!:'(


uppdatering

jag har ingenitng för mig just nu så jag tar och gör en sista uppdatering för dagen. jag är med felicia nu, och hon sitter i sandras rum på datorn där och jag i hennes rum. vi nördar oss lite. jag har ätit här och sen så kom pappa och hämtade oss och sen så skulle jag hem och packa och sen så skjutsade pappa tillbaka oss. vi kom hit för kanske en halv timme sen och jag har ingen aning om vad vi ska göra, titta på oc eller datorn blir de väl. jag ska sova här som ni kanske har förstått. ;)

imorgon är de äntligen fredag!

gustaf♥

ciaodå

18 januari

hejhej(:

idag är de torsdag och näst sista skoldagen på veckan, så alltså är de fredag imorgon och de innebär bio med brudsen, de ska bli riktigt trevligt tycker jag, rosa the movie;)haha.

skolan idag var helt okej, jag älskar faktiskt torsdagar, vi har lite mer än en timmes lunchrasta och inte så jobbiga lektioner. vi hade hål två gånger idag pga att min so lärare malin had esån migrän så att hon började gråta, hon sa till oss att hon inte orkade mera och att vi kunde gå, så vi fick sluta halv två plus att vi hade en till håltimme efter gympan på förmiddagen, så de va väldigt skönt.efter skolan så gick jag hem med felicia hem till henne, vi åt mellanmål och sen så satte vi oss vid datorn (som vanligt) och vi gjorde om
hennes blogg, och de blev jätte fint tycker jag(: just nu så håller hon på med maten,hon hör hemkunskapsläxan så jag sitter här så länge.

jag har faktiskt inte så mycket mer att säga, har bild läxa, spanska läxa och engelska läxa så de måste även göras.

nu är de exakt 180 dagar kvar tills jag julia ska till turkiet, take me back now!
ciao

17 januari

hejhej(:

idag är de onsdag och en lång dag i skolan, vi slutade halv fyra idag med elvens val som sista lektion. de va inte speicellt jobbigt, jag basse danne och adam satt ute i cafeterian och pratade hela lektionen, och de va inte så speicellt ansträngande om man säger så. vi fick sluta lite tidigare än halv fyra, tjugo minuter tidigare i think. jag väntade på älskling i nån minut och sen så gick vi hem till honom. där gjorde vi ingenitng alls, satte oss vid datorn en stund, tittade på tv, försökte titta på film, men bilden blev antingen grön eller röd så vi stängde av haha, sen så hade vi såklart mysigt också. eftersom att han skulle ha match idag så kom pappa och hämtade mig efter jobbet klockan sex, och sedan dess har jag vart hemma. när jag kom hem så åt jag middag och nu sitter jag här,och om 35 minuter exakt så börjar the OC. jag har längtat riktigt mycket, jag mena vad ska nu hända när marissa dött?aja vi får se om en stund.

imorgon så ska jag nog bara ta de lugnt tror jag iaf, jag orkar inte göra någonting, jag är väl med älskling tror jag, om han inte har träning eller nåt.

nej nu ska jag gå ner och smälla i mig lite glass och ta mig nåt gott att dircka, de skulle inte alls sitta fel;)

juste, grattis elin på 17 årsdagen(:
181 dagar;D
hejdå

16 januari

halloj(:

idag har jag vart i skolan som vanligt, jag var inte med på gympan idag pga att jag har ont i min fot sen jag stukade den, och pappa skrev såklart en lapp också. de va inte så jobbig skoldag idag, vi slutade halv tre eller lite tidigare för vi hade dick på engelskan sista lektionen och vi tjatade til oss att få gå tio i två men nej icke sa nicke, vi fick vänta men tillslut så gick alla, haha.han va helt körd i huvudet, han sa att vi skulle arbeta fast vi inte äns hade nåt att arbeta med, haha,seg.efteråt så väntade jag på älskling och sen så gick vi hem till honom, pappa hämtade mig där nio och vi hade jätte myysigt.

på fredag blir de bio med julia och cornelia, livet enligt rosa, den har nämnligen kommit på en långfilm nu och förut har den gått på serie på tv, och jag har dom avsnitten hemma på dvd, så man har ju tröttnat ganska mycket men nu kommer de en ny som man kan se fram emot. vi ska till heroncity och där ska vi även äta också, de ska bli jätte mysigt.

imorgon börjar då oc som jag längtat efter så länge, lovelove!

182 dagar.

jag älskar dig gustaf
hejdå

lista

Höger- eller vänsterhänt: högerhänt, men jag ät med gaffeln i höger hand
Humör just nu: trött och väldigt nere
Favoritgodis: typ körsbär utan socker haha;)
Är det nåt du absolut inte äter: hmm..bostongurka,senap,kaviar,rödbetor,bönor, typ sånt, blä;O
Kläder just nu: svarta leggins, ett linne och en omlot tröja över.
Musik just nu: howie day-collide
Vad sa du senast: - mamma, hur stavas rödbetor, med två eller ett t?
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: framtiden
Sommarplaner: först och främst turkiet med tempan, vara med mina vänner och älskling!
Fisk eller badkruka: fisk såklart
Hur många kuddar sover du med: tre, minst.
Favoritväder: solen högt på himlen
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: min mobil gustaf och ngn av mina vänner
Spelar du nåt instrument: nope
Morgon- eller nattmänniska: verkligen inte morgonmänniska så de får bli nattmänniska
Sparare eller slösare: både och faktiskt,
vilka är viktigast för dig: familjen, mina underbara vänner och älskling såklart.
Bästa film: de är fortfarande raice your voice, jag tröttnar aldrig på den
Tror på liv på andra planeter: nja de vet jag inte, på mars maybe?
Kommer du ihåg din första kärlek: ja, de gör jag.
Älskar du henne/honom fortfarande: nejnej,
Har du några homosexuella vänner: nej, de tror jag inte iaf?
Tror du på mirakel: nja...eller nej.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja, såklart.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: ja, de tycker jag iaf.
Ser du på kärleken som ett misstag: nej, inte just nu iaf
Hur många barn vill du ha när du blir stor: inget jag brukar gå och fundera på, men två skulle vara bra
Bio eller promenad: bio är mysigt såväl promenader, för jag är en gåmänniska.
Är du kittlig: haha, ja, de kan jag absolut inte påstå att jag inte är;)
Snarkar du? nej,
Stjärntecken? vädur
Rädd för insekter? ja, :O
Äckligaste insekten: GETING!!!!
Största svaghet: klarar inte av att säga ett enkelt nej
Det här är jag bra på: jadu, har ingen aning.
Bästa bok? hemligheten i källaren
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? att kunna flyga eller att vara osynlig
Vad vill du jobba som? de har jag ingen aning om reseledare kanske, haha.
Chips, morötter eller godis? absoult inte morätter, men chips och godis är lika gott(A
Pizza eller hamburgare? both,
Skriver du dagbok? nej, eller om blogg räknas?
Har du nån flickvän/pojkvän?ja, min älskling
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? jag vill ha piercing i naveln
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) jag har städat för tillfället;)
Gungar du på stolen? kan hända
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? aldrig!!!!!!höjdrädd
Vilken hand håller du gaffeln i? höger
Hur är din drömtjej/kille? titta bara på gustaf
Hur många syskon har du? två, som jag avskyr
Vad är du mest rädd för? getingar
Är du rädd för blod? nej, men de är obehagligt att se om de kommer mycket
Saltar du på maten? ja, jag är saltoman, de går väl i släkten med tanke på morfar som saltar innan han äns smakat på maten haha.
Gillar du att sjunga? jag älskar de, men de låter inte speciellt vackert
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? gåri grundskolan
Anser du att du är stark? ja, ibland(A)haha
Brukar du sola? på sommaren,men inte annars.
Vad gör du om du får hicka? jag dricke rvatten upp och ner
Röker du? nej,
Snusar du? Snusläpp? nej
Kaffe, te eller inget? jag älskar te, men kaffe är också gott
Har du en besatthet? datorn;)haha

15 januari

hellllu(:

idag var de en ny vecka med nya tag. och måndagar är faktiskt inte så jobbiga. vi fick en håltimme idag efter lunch av pelle, han kom fram till mig julia och felicia och frågade om vi ville han en hål timme, för att han inte orkade jobba, då sa vi självklart, så vi hade rast från 11,45 till 13.45, och de va väldigt skönt(: jag gick hem med julia och felicia och vi gick hem till mig efter skolan och åt mellis, sen så gick vi upp på mitt rum och gjorde matteläxan och ut boken som skulle vara klart tills imorgon, och jag och julia körde på hårt.haha. medan i arbetade så satt felicia och tittade på mitt liv som popstjärna. båda två gick hem klockan sex och nu har jag precis ätit och jag ska bara ta de lugnt ikväll, sitta framför datorn som vanligt.

183

byebye.

I love you

120672-70

jag älskar dig julia tennorth.♥


14 januari

hejhej(:

jag måste börja berätta om kvällen igår, då var jag med julia och vi hade så jävla roligt. måste bara säga att våran humor är nog den bästa som finns, haha, jag älskar dig julia. iaf så vaknade vi tio över tio och vi tittade på oc och gick ner och åt frukost rnut halv tolv, vi åt jätte stor frukost, och den va jätte god(: sen efter så kom jag på att jag ville möblera tillbaka mitt rum som de va förut och de gjorde vi, och städade, tack för hjälpen baby.hon gick hem nån gång runt två och då hoppade jag in i duschen direkt och sen skjutsade mamma och pappa mig till gustaf, och pappa hämtade mig halv nio. vi hade jätte mysigt, jag älskar dig gustaf.

nu har jag precis pratat med älskling och han sa att dom hade fått strömavbrott, inte bra. och nu ska jag sova alldeles strax. imorgon är de skola igen och jag ska nog vara med älskling efteråt, vi ska faktiskt titta på oc, jag har fått honom att göra de;)

nu ä de 184 dagar kvar tempaaan!!
hejdå

tempan och jag, vi är goda vänner.....

......fast än mycket olika, tempan är gris jag är ko, tempan har lockigt jag har rakt, tempan bor på 40 jag på 14, men en sak har vi nog gemensaaamt, SPRÅKET! exaktlius vad vi har.

ni kanske förstår att tempan ä här iaf, vi gör ngenitng, vi har faktiskt skit roligt.vi fick precis reda på att våran kompis bror har dött,
läs här.

vi lyssnar på touch down turn around, och den är ruggigt bra. haha. 

hejdå, kom ihåg att jag och tempan är bäst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

lista

Lyssnar på just nu: avril lavinge-my happy ending
Jobbigaste skolämnet: no, helt klart.
Favoritcafé: sandy's, som numera kallas nansy's
Största som händer höst/vinter: de börjar gå mot vår och sommar nu så
Favoritplagg i garderoben just nu: har ingen aning
Längd: 169 cm
Byter gärna garderob med: rachel bilson
Vanligaste färgen på mina kläder: svart,rött
Jag doftar: nu duschat
Min yngsta kusin heter: jag är yngst i min släkt, men jag har precis fått ett kusinbarn så de får räknas som min kusin,haha
Byxa eller kjol? byxa!
Så många skor har jag: 6-7 tror jag, ska införskaffa mig nya till våren/somaren
Du trodde att han skojade när han sa: att han älskade mig
Senast utlästa bok: de minns jag inte
På Rasterna i skolan: umgås jag med mina vänner
Mitt rum kan beskrivas som: fult
Mig själv med tre ord: jag är bäst
Jag ville bli när jag var liten: typ delfinskötare eller nåt, haha.
Pluggade på universitetet/högskolan (funderar på att plugga i framtiden): jag går just nu i grundskolan, har inte en blekaste om vad jag vill bli så, de beror på.

boring.

jag har väldigt tråkigt och ska ringa julia alldeles strax, för henne hittar man alltid på saker med, som är roliga dessutom haha;) hennes och min humor är nog den bästa i denna världshistorie, vi skrattar åt saker som ingen annan förstår sig på, just us. och de är bara 185 dagar kvar tills turkiet nu, de va liksom 205 dagar nyss och nu är de 185, de går fort.

JAG VILL HA SOMMAR NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

120672-68

13 januari

hejhej(:

kvällen igår var väl inte direkt världens roligaste om man säger så. jag var med julia och felicia först vi tittade på den utvalde och djävulen bär prada. nån gång under filmens gång av djävulen bär prada så kom joel dennis och anders, ingen av oss orkade egentligen inte vara med dom just då, men tårkigt va de iaf. julia gick hem runt elva och vi andra följde felicia hem runt halv tolv nåt sånt, bara en bit för hon va hos sin far. sen så vände vi och anders följde mig faktiskt hela vägen hem, gulligt;) haha

jag vaknade för en timme sen och åt fruksot när jag gick upp. nu sitter jag här framför datorn och pratar med cornelia i telefon, och vad vi pratar om behöver vi inte ta upp haha. söt du är baby(:

idag ska jag vara med tempan och hon ska nog sova hos mig för de va länge sen!

gustaf
hejdå

.....


Jag älskar dig gustaf.♥

12 januari

hejsan :)

idag har de varit en seg och trött dag. jag har vart i skolan tills halv två, och jag hade hemkunskap för första gången sedan femman, och jag har samma lärare (ulla) som jag hade då, men de va faktiskt väldigt roligt, och slippa vara hungrig eftersom att vi har de första lektionen. slippa musiken som vi har haft en hel termin nu, skön. efter skolan så följde felicia med mig hem och vi har inte gjort så mycket. jag har vart väldigt arg här på eftermiddagen på både mamma tim och gustaf, och på allt som rör sig, men de har gått över nu, jag hade nåt litet damp, eller rättare sagt stort damp,haha(A)iaf så efter ett tag så kom julia hit och vi bakade kladdkaka, som blev helt okej. vi tog en bit var och myste, med ljus. nu har båda gått hem och jag har precis ätit middag, nu väntar jag bara på att älskling ska ringa.

julia är påväg hit just nu och vi ska ha en myskväll ikväll tillsammans med felicia och bara ta de lugnt.

nu är debara 186 dagar kvar och jag längtar förfärligt till tuuuurkey me tempan;)

31 dec, jag och älskling.♥
ciao

dagens

Dagens låt: avril lavinge-keep holding on
Dagens dusch: i skolan, och de blir nog en lite senare ikväll
Dagens frisyr: en toffs med ett guldigt diadem
Dagens smink: brun ögonskugga, mascara, rouge, ögonbrynspenna
Dagens händelse: snöbollskrig i skolan
Dagens planer: sova, för klockan börjar närma sig nattinatti
Dagens vill ha: älskling, här och nuh
Dagens saknad: älskling
Dagens drog: datorn
Dagens tråkigaste: skolan
Dagens finaste: älskling såklart
Dagens måste: göra läxan
Dagens dricka: varm oboy med grädde
Dagens köp: ingenitng faktiskt
Dagens mat: pannkakor
Dagens sjuka: är inte sjuk
Dagens kärlek: älskling
Dagens mående: glad och väldigt trött

sakna

JAG SAKNAR TURKIET!

mamma kom precis upp och ville titta på alla bilder ifårn turkiet med mig, såklart att jag ställde upp. och både jag och mamma saknar turkiet så riktigt mycket, alla sommarkvällar där nere, sol och bad, solbränna, och alla underbara människor, jag måste säga att jag älskar turkiet, de är så underbart i detta land. ta mig tillbaka dit nuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ge mig sommar!!



jag satt och tittade på bilder, och hittade några enstaka sommarbilder, jag har inga bilder fårn i somras kvar och de är väldigt tråkigt får väl skaffa nya i sommar, haha. jag måste bara säga att jag saknar sommaren riktigt mycket, jag längtar ihjäl mig, sommar kom nu!!!!!!!!

11 januari

hallllloj;D

tredje dagen i skolan då, de känns verkligen inte som att vi har haft något jullov, de känns som att vi harg fått i skolan i evigheter men tyvärr så är de ju inte så. nästa lov är om 7 veckor, sportlovet, och de är ändå rätt långt tid kvar tills dess, men de går säkert bra, men eftersom att skolan blir allt tråkigare och tråkigare jobbigare och jobbigare för varje dag så vet jag faktiskt inte om jag orkar, men jag måste ju, som sagt.

vi slutade halv tre idag, eller lite tidigare,malin släppte iväg oss efter vi hade haft kunskapskryss typ, haha. så väntade jag på gustaf tills han slutade, men han slutade några minuter efter, så de blev ite så lång väntetid. haha. vi gick hem till honom och hade mysigt. mamma hämtade mig för en halv timme sen eftersom att han är påväg till sin träning just nu, han ska ringa mig sen ikväll när han har kommit hem. jag saknar honom redan!

imorgon, så ska jag vara med tempaaan;) de ska bli väldigt roligt eftersom att de var ett tag sen, vi va själva iaf, men jag vet inte om vi bli själva imorgon men iaf. jag får vara med henne. och älskling ska på fest imorgon (som vanligt). på lördag så ska älskling umgås med sina vänner tror jag och jag med julia, så helgen ska spenderas tillsammans med julia(: söndag blir nog älskling i think.

måste bara lägga till att de är 6 dagar kvar tills oc börjar på kanal5, klockan 20.00 till 21.00 alltså nästa onsdag, den 17 januari, missa inte de!

187 dagar kvar tempan, i love you;)
gustaf♥
hejdå

10 januari

hejhej(:

imorse så trodde jag att jag aldrig skulle orka mig upp, jag ställde klockan på halv sju, och somnade om till sju, sen tänkte jag att jag kunde sova lite till så jag gick upp fem i halv åtta, och jag har riktigt bråttom, upp med tuppen.jag trodde att jag skulle orka några dagar utan att vara trött, iaf den första veckan men icke sa nicke, redan andra dagen och en hel termin framför mig. vi slutade skolan idag tio i tre men egentligen så skulle vi slutat halv fyra, men lisa och roland var ovanligt snälla idag haha. så de va skönt iaf. jag och felicia gick hem till mig och åt toast och vi tog 16,53 bussen hem till felicia, vi åt middag där och sen gick vi skjuts av martin (felicias låtsats pappa) till turinge för där hade hon träning, och jag skulle titta om jag ville börja igen, om de verkligen är nåt för mig, alla tjatar på mig, jag är den ända som inte tycker att jag ska börja, men ska fundera på de där ett tag, jag tycker ju samtidigt att de är jätte roligt, men jag vet inte om jag vill börja? pappa hämtade mig åtta och sen dess har jag vart hemma.

imorgon ska jag nog vara med gustaf, jag vet inte men jag tror så iaf, får väl se hur de blir, han har träning så.

jag måste bara säga att jag är så riktigt trött, speciellt på skolan,den blir bara tråkigare och tråkigare för varje dag som går, jag orkar inte med den längre, och jag har ju några år kvar, men om man vill blå något så är de bara att plugga!

nu är de bara 188 dagar kvar tills turkey, jag läängtaar!!!
ciao

9 januari

hejhej(:

jahapp, nu är lovet slut, helt slut. första dagen på VT 07. de har väl vart helt okej, men när jag kom till skolan så var första lektionen matematik. jag trodde allvarligt att jag skulle dö, jag mena man har inte matte första lektionen efter ett lov. fast jag arbetade faktiskt och fick några enstaka tal gjorda, stolt(A) vi hade gympa också den va jag med på även fast min stukade fot, de gick bra ändå. så har vi fått en ny so lärare istället för peter, han är ändå så bra, man behvde ite arbeta på hans lektioner eller nånting och nu har vi fått en tjej som heter malin hon va faktiskt väldigt bra, jätte snäll tycker jag iaf.vi slutade med engelska som var sista lektionen, så skulle jag hämta min väska och då satt älskling och väntade i cafeterian på mig, söt han är. han hade väntat där i ungefär 40 minuter, men han överlevde nog. vi gick hem till honom och låg i hans soffa hela dagen till klockan halv nio då min pappa kom och hämtade mig. de va så skönt och bara ligga där och jag tror att jag somnade till och med, jag va så sjukt trött.

imorgon är de en ny skoldag redan, och de känns inte som att de har vart jullov äns, jag vill bara ha tillbaka de, och jag måste bara säga att jag har haft ett grymt roligt lov, har gjort så mycket och de bäst av allt var att jag blev tillsammans med älskling.31/12.

juste, måste bara berätta att min tärnare(gammlsa tränare) leffe ringde nyss, vi prtade ett bra tag och han tjatar och tjatar och tjatar på att ja ska börja spela fotboll igen, han ba; jag ger mig inte än. haha. men ändå har jag slutat och jag har sagt att jag inte vill, men han fick som ha ville, jag ska komma imorgon och titta på träningen så han får som han vill, men jag tänker aldrig börja igen. aldrig. jag ska dit med felicia för vi ska leka efter skolan och hon spelar ju fotboll så jag ska följa med, får se vad jag tycker efteråt.

nej nu ska jag nog gå och ringa gustaf,
hejdå

8 januari

hallloj(:

nu har jag mycket att skriva om, speciellt gårdagen. dagen började med att jag vaknade som en trött rebecca, och jag satte mig framför datorn och duschade och sådär. sen runt tre halv fyra så kom julia till mig och pappa skjutsade oss till felicia. han släppte av oss i centrum för att vi skulle köpa bröd till frukosten imorse för att vi va så många som skulle sova där, så de va anledningen. vi gick därifårn till felicia och fixade oss och pratade, lisa julia och camilla kom därefter och vi gick ner till terassen alla tjejer runt fem nån gång, vi satt där och myste och efter så gick vi till ica och handlade dricka, godis och chips, vi stod där ett tag och velade men tillslut så kom vi därifrån haha. vi gick hem och satte på riktigt hög musik tröts att de va söndag, folk skulle jobba dagen därpå men de sket vi i, julia lisa och felicia dansade häcken av sig, jag är lite blyg när de äller att dansa så jag kom igång efter ett tag, såväl julia och camilla. men de va iaf riktigt kul, vi speldae straffpoker och vattenpoker, pratade, sjöng, dansade och hade jätte roligt. vi ska nog inte tala om straffen inför alla, haha, men felicia, jag rekomenderar att aldrig använda ditt läppstift igen ;) de blev en sen käll och alla kom till sängs runt fem och vi vaknade allihopa halv ett. de har vart en jobbig dag tycker jag, och jag är väldigt trött.

jag gick till gustaf runt halv två efter jag hade hjälpt till att städa så kom han och mötte mig med selma. vi tittade på film och vilade, för båda va så riktig trötta och nu är han på träning. min far hämtade mig kvart i sex typ och sen dess har jag vart hemma, nu har jag precis duschat.så skönt, och imorgonbörjar skolan. jag orkar inte äns tänka tanken, första lektionen är då matte,hur orkar dom?aja får väl stå ut en termin till innan sommarlovet.


7 januari

hejhej,

jag vaknade av att telefonen ringde halv ett, men de va ändå inte till mig, men jag tittade på klockan och jag tänkte, nu måste jag verkligen ta mig upp, jag har vänt på dygnet totalt.igår gick jag ifrån datorn halv tre, och de är skola om två dagar, skärpning på mig. jag har precis duschat och ska snart klä på mig.sen ska jag nog åka till felicia, hon ville att jag skulle komma till henne så jag gör de.ska nog ringa henne snart också. och ikväll då så blir de tjejmiddag med; jag, felicia, julia, cornelia, lisa, camilla och julia j. ska bli jätte mysigt faktikst. ska nog smita ut en stund och bara säga hej till gustaf eller nåt, om de går för sig.

191 dagar kvar tills de bär av, nyss va de liksom 205 dagar kvar, tiden går så jäkla fort och de är bara att vänta, men de är precis de jag inte kan göra, jag längtar ihjäl mig, och de gör nog tempish också haha;)

ska nog börja fixa iordning mig nu.
hejdå

bilder från turkiet

satt och tittade på massa bilder från turkiet i somras, snart är jag där igen fast den här gången med julia, om 192 dagar. de blir då 8,e gången jag är där och jag längtar så fruktansvärt mycket, ta mig dit nu!




du&jag

juste, jag har glömt att berätta en sak, en viktig sak, jag och älskling är tillsammans nu och vi blev tillsammans den 31 december, den bästa dagen i mittl liv. jag älskar dig.

kvällen,

hejhej(:

de blev ingen sovning hos gustaf, min mor och jag bråkade så nejnejnej! jag va iaf med honom hela kvällen och vi hade jätte mysigt,eller hur älskling?;)nångång under kvällen så ringde cornelia och felicia och frågade om dom kunde  komma och de gick såklart bra, och på vägen gick dom vilse, dom blev skit rädda och vi jag och gustaf va tvugna att prata med dom i telefonen hela vägen och förklara vart dom skulle gå.haha, aa men hur som helst så kom dom fram iaf. vi pratade skrattade myste och tittade på tv/film.pappa hämtade mig och felicia runt tolv nån gång och cornelia åkte hem tidigare under kvällen.

imorgon är de tjejkväll hemma hos felicia, med mat och prat haha. bra rim;) de ska blir jätte trevligt faktiskt.

gustaf, du är de bästa som har hänt mig.
hejdå

6 januari

hejhej.

jag vaknade av att telefonen ringde kvart i tolv, de va julia tempan som ringde och frågade mig om jag ville åka med till stockholm, och de ville jag, så jag gick upp fort som ögat och började fixa mig. min bror skulle ändå in till södertälje så han skjutsade in mig och julia till centralen för vi skulle ta pendeln upp. vi va där i kanske två tre timmar, precis lagom, och vi tog snabbtåget hem med hennes syster. deras mor hämtade oss i centrum typ klockan fyra och sen dess har jag vart hemma. jag måste bara säga att jag kan inte må bättre just nu, jag är vän med min älskade julia igen och de är så skönt, gumman, jag älskar dig, 192 dagar kvar!;D juste,jag köpte ingenitng, eller hur tempish

ikväll ska jag sova hos gustaf i think, och han ska kanske på fest hos hallon, men han blir nog inte där så länge. nu på kvällen medans han är borta så ska jag nog vara med julia felicia och sandra, ska kolla om dom vill göra nåt med mig.

hejdå

we go together

aaaaaaa

de sägs att de finns en likhet mellan oss, alla lärare säger felicia till mig och rebecca till henne, och felicias syster sandra tycker vi är lika iaf på bilden, tycker ni detsamma eller?haha.
iaf så älskar jag dig felicia.

tonight

hejhej

kvällen  har jag spenderat hemma hos gustaf. min mor skjutsade dit mig halv åtta och vi åkte sen och hyrde film med hans far. mission impossible 3, den va helt okej faktiskt. vi pratade och myste, och hans jävla dvd dosa dampade, haha, säger bara"skaffa en ny" haha. sen skulle vi titta på raice your voice för han har den, och jag ville se den för han hade aldrig sett den:O och vi fick då inte igång den för hans dosa funkade ju inte, vi fick lite damp haha men de va ingen fara.min mor hämtade mig för ett tag sen och nu är jag hemma och ska snart ringa min älskling. har så riktigt ont i magen just nu:/

gustaf♥
tjeenixen!!;)

finns fortfarnde hopp om oc

the oc


då är de bara att säga adjös till ungdomsserien the oc då. jag förstår inte hur de kommer bli utan oc. de är något alla tittar på (nästan) och de är bara så grymt bra. jag menar, hur ska de sluta? de kan ju inte bara sluta sådär. sedan marissas död så har allt förändrats och de är klart att oc inte alls är likadant utan marissa men de är fortfarande gudomligt bra, i love it, and we love it! men nu är de ju såhär att de kanske inte alls är helt kört för oc, läs här, och vi får bara hoppas på att de kommer tillbaka.

5 januari

hejhej.

jag uppdaterade inte min blogg igår pga att jag hann inte och jag hade massa annat att göra. hade helt eneklt inte tid.

jag fick höra igår att the O.C ska läggas ner, de är helt sjukt. dom kan bara inte göra så. bara för att tittarsiffrorna har sänkt, och? de spelar ingen roll för de finns folk som tittar fortfarnade och de är nog inte lite heller, spelar roll om de har minskat med tittare.måste dom lägga ner för de? de är den bästa serien som någonsin i denna världshistore funnits, och jag tror inte att jag är ensam om att tycka så, right? sista avsnittet ska visas i februari någongång, och de är sista avsnittet, föralltid :'( hur ska jag stå ut?

igår så var jag i stockholm med angelica och felicia, jga köpte trosor bh och en tröja. jag hittade inte så mycket mer, plus att de inte var alls mycket folk de va de som va så fruktansvrt skönt. angelica hittade sin älskade carolaklänning som hon letat efter, och på första h&m vi gick in på fanns den, snacka om tur;) haha. felicia köpte en tröja från h&m i think. jätte söt va den. när vi kom hem så åkte vi till nykvarn och hämtade mina och felicias saker för vi skulle nämnligen sova där. vi tog halv sex bussen in och när vi kom fram så träffade vi josse sarah och jennifer och vi åkte med dom hem till jennifer i brunnsäng. vi hade jätte trevligt, satt och pratade och myste. vi tog tjugo i tio bussen hem för vi orkade inte vara kvar, sen när vi kom hem så gjorde vi ingenitng, vi åt pannkakor haha, och jag och angelica va inte trötta, så vi va uppe tills fyra hha, medans gullungen felicia va så trött och fick inte en blund i ögonen, stackarn. haha

jag kom precis hem från angelica, felicias mamma hämtade oss och idag ska jag vara med gustaf, vi hade tänkt att gå på bio, men får se om vi orkar de. kanske bara hyr nån film istället, vilket vi inte tycker om haha.

nu måste jag bara säga att jag klarar inte av de här längre, jag kan inte vara osams med dig, de funkar bara inte. jag mår själv dåligt av de, och de tror jag att du också gör. vi är så pass bra vänner så att de här inte äns ska hända, vi behöver inte vara sura på varandra i evigheter. såklart att jag vet att jag har gjort fel(som vanligt) men de värsta är att jag aldrig tänker på de, men de måste jag lära mig nu helt enkelt. så är de! vi ska till turkiet tillsammans om 193 dagar, och såhär kan vi inte hålla på då. jag älskar dig så mycket att jag mår dåligt just nu, bara du kunde förstå mig. men samtidigt förstår jag ju dig också, jag vet hur du känner :/

nu har jag dåligt samvete, min telefonräkning har kommit:O och jag vill inte äns tala om vad den gick på, de är förfan helt sjukt, jag får ringa för 200 kr i månaden och räkninen är på 1039 kr. vad gör jag?

nu måste jag faktiskt gå, blev en lång uppdatering idag
hejdå

3 januari

hallo(:

idag är jag riktigt glad, och på bra humör, de känns riktigt skönt också, för jag ha rinte mått såhär bra på väldigt länge. idag har jag vart med gustaf, jag gick till honom runt halv tre, och han kom och mötte mig med selma;) hon är så söt, haha. vi gjorde inte så mycket, vi satt och pratade och tittade på lejon kungen, haha. den är så sorglig. han somnade en stund också haha.sötnos. pappa hämtade mig typ sex och nu är jag hemma jag har precis ätit. nu ska jag snart hem till felicia och jag ska sova där. imorgon ska jag felicia och angelica till stockholm, vi ska ta pendeln som går 11, och vi tar antingen halv elva bussen eller fem över tio bussen in till södertälje, de får vi se.

snart börjar skolan om 6 dagar, och de längtar jag verkligen inte till. fy vad jobbigt och tidiga sega mornar, usch säger jag bara.

nu är de bara 195 dagar kvar tills jag och julia ska till turkiet, JAG LÄNGTAR!

hejdå

känns bra

nu känns allt jätte bra igen mellan mig och gustaf, vi träffades nyss ute och pratade och jag måste bara säga att han är de bästa i hela världen.

:'(

JAG ORKAR INTE MER.

hoppas du läser de här nu. du vet att du är de bästa som någonsin har hänt mig, jag tycker verkligen om dig, jag är rättare sagt kär i dig. bara för att jag bråkade idag med min bästa vän och inte orkade göra nånting nu så behöver de inte betyda att jag inte vill, alltså du vet ju hur mycket jag vill ha dig. om du tycker såhär och vill ha de såhär, så behöver de inte vara nånting mellan oss längre, för jag orkar inte ha de såhär.

vad händer?

just nu så vet jag inte vad jag ska göra, att bråka med sin bästa vän, de finns nog inget värre. att bråka med någon man älskar så fruktansvärt mycket, de är så jävla jobbigt. allting blir bara fel, just nu så har jag bara lust att försvinna härifrån. men en sak ska du veta, att jag älskar dig, och de kommer jag alltid att göra, vad du än säger. jag hatar de här :'(


2 januari

hejhej,

de blev en sen kväll igår, och de hände saker som jag inte behöver ta upp just nu. nu har vi rätt ut allt och de känns skönt iaf. jag pratade med felicia i telefonen igår till klockan två nåt sånt och efter de så tittade jag en stund på oc. sen orkade jag inte titta mer så jag somnade, haha. mamma väckte mig idag klocka tolv och jag som ville soova! men runt ett så skjutade mamma mig till gustaf och vi tittade på film, och den va faktiskt jätte bra. mamma ähmtade mig typ halv fem för han skulle på träning. nu sitter jag här och ska äta middag om typ en halv timme.

andra dagen på året då, de kommer gå fort. felicia fyller år snart sen ä de cornelias tur sen efter de är de julias tur och sen fyller jag år, de är mycket som kommer hända under 2007 tror jag och mycket roliga saker, som att om 196 dagar bär de av till turkiet med mamma pappa och julia, och jag längtar så förfärligt.

nu ska jag gå in i mitt rum och titta på oc.

hejdå

1 januari 2007

hejhej.

kvällen igår var helt okej tycker jag. jag har ju såklart haft roligare men de va faktiskt helt okej. behöver inte tala om allt som hände, men de va både bra och dåligt roligt och tråkigt, och de bästa var nog att jag hade stor kontroll på mig själv och vad jag gjorde, de känns faktiskt skönt även fast de var nyår, då kan man ju tycka att de ska bli lite alkohol, de blev ju de också men inte som alla andra, de gick inte över styr, som vissa andra *host* haha. felicia skulle sova hos mig och mina föräldrar hade inter ring på hela kvällen men vi valde själva att gå in, de blev runt halv tre, för jag va så riktigt trött och jag tyckte nog att felicia behövde gå hem och ta en liten lur, de behövdes verkligen. men när vi kom hem så visade de sig att mina grannar var hemma hos oss, och dom gick inte hem förens mellan fyra halv fem, så vi kunde ju inte sova då, så vi somnade fem och de är just därför jag är så riktigt trött just nu. vi vaknade halv två och julia och julia kom till mig typ direkt och vi hade en hel del att prata om, haha. aja trevligt va de iaf.

idag har jag vart med julia och felicia, och vi har bara tagit de lugnt. vi gick hem till felicia runt fem och vi va där ett tag hon duschade och gjorde iordning sig, eller fräschade upp sig haha. sen så ringde felicias mor och beställde pizza åt oss, så vi gick till goggos och hämtade dom efter kanske 40 minuter. och vi gick hem till felicia och åt, sen så pratade vi mest bara. nu har jag precis kommit hem och min far hämtade mig, medans julia gick för hon ville inte åka med, ohn ville väl ha lite frisk luft i think.

lägger nog in lite bilder från igår sen när jag fått dom av julia.

hejdå