Volangkjolar

Jag måste bli bättre på att uppdatera!

Nu börjar äntligen sommarvärmen komma tillbaka och vi får  bara hoppas på att det håller i sig till skolavslutningen. För jag vill helst inte vara inne igen som vi var förra året. Hoppas hoppas!!

Igår så bad jag mamma köpa en kjol åt mig på Gina Tricot, en volangkjol som jag sett i Sofis mode tidning i måndags, men när mamma kom hem så hade hon med sig en annan volangkjol, hon tog fel men det gjorde inget för den var också fin. Jag vet bara inte om jag ska lämna tillbaka den eller inte för jag vill ha den andra också, men jag tror att jag ska behålla den och köpa den andra också. Mamma ringde nyss till Gina Tricot i Skärholmen och frågade om de hade den kjolen jag ville ha, men de hade inte fått in den än. Så jag ska nog köpa den när de fått in den.

image1132
Kjolen jag ville ha som inte fanns!


image1133
Min kjol!
image1134


Turingeskolansdag & Cykeldag

Idag har vi haft cykeldag. det har varit superkul måste jag säga. min grupp var skit bra och jag tror nog att det gick bra också. vi fick ju cykla ganska långt, men det var ju det som var meningen med det hela. när vi skulle paddla kanot så ramlade Danne och Seger i, haha, fyfan vad vi skrattade. det blev en lyckad dag i alla fall.
Vi slutade klockan 1 och när jag kom hem så tog jag en skön dusch och fräschade upp mig lite grann sen kom Jullan hit vi åt pannkakor och sen drog vi till skolan för det var Turingeskolansdag. det är så mysigt när alla samlas och tittar på Småstjärnorna och sånt, jag älskar min skola!!! nu har jag kommit hem för ett tag sen och nu tror jag att Gustaf ska komma hit, hoppas på det.





Vi hade jävligt tur med vädret glömde jag säga!

Bakelibak

image1126

Idag har det varit en mysig dag förutom vädret då. Fyfan vad det har regnat, precis som igår, jag spyr verkligen på det här vädret, jag hatar det! Men det blir alltid fint senare på kvällarna, konstigt, men skönt.

Idag efter skolan så cyklde jag och Cornelia hem till mig och åt mellis och sen drog vi hem till Cornelia. Där bakade vi till imorgon då det är Turingeskolansdag. Vi bakade drömmar och dom blev skit goda, i alla fall degen, haha, jag åt mig så jäkla mätt på den, usch. Efteråt så kom Jullan och då cyklade vi ner itll centrum för jag och Cornelia skulle handla inför imorgon då alla 8:or i Nykvarn ska ha cykeldag. Det ska faktiskt bli ganska kul och mysigt såklart, jag älskar min klass!


22 dagar kvar till skolavslutningen!

<3


image1125

Ingen är som du Julia
Du är så speciell på alla sätt, och bara bra sätt.
Du är det bästa som finns i hela världen.
Jag skulle offra mitt liv för dig, allt för att du ska
få överleva. Du är min bästa vän och kommer
alltid att vara det. Alltid, alltid, alltid, så kommer det
vara du och jag. Det vet jag och det är så det är.
Ingen kan ändra på det, på våran vänskap. Alla
borde ha någon som du, för du gör mig lycklig.
Du är världens bästa människa Julia och jag
älskar dig så otroligt mycket. Du är bäst.

I'll always have you

En ny skolvecka har börjat. igen... åh, jag är D.Ö.D!


Idag efter skolan har jag varit ute och gått med Jullan och Cornelia. det var jätte mysigt och vi gick väldigt långt. jag är ganska trött i benen nu faktiskt. det är kul att gå ut och gå när man har mycket att prata om. det är så himla skönt att ta en promenad sådär, speciellt i det här perfetka vädret för att gå ut och gå i. jätte mysigt!

image1118image1121image1123

Jag älskar er!!!!!!!!!!!


JUSTE, JAG FICK MVG PÅ MITT SPANSKAPROV, 111/122!!!!!


Äckligt kallt

Igår hade jag namnsdag för alla som inte visste det!
Och tack så jätte mycket Jullan och Monika för karamellburken.


Den här helgen har inte varit så speciellt rolig. i fredags så var vi hemma hos Marina och grillade hamburgare rökte vattenpipa åt godis och snackade massa skit. det var hur mysigt som helst, men gårdagen var då mindre mysigare. vi var ute mesta tiden  och hade absolut ingenting att göra så vi bestämde oss för att åka ner till Hökmossen och försöka få igång en eld och det gick faktiskt bra tillslut. haha, Fanny du är så söt! när vi skulle åka därifrån så ramlade jag och Jullan med hennes moppe. fyfan vad fult det måste ha sett ut. det var ju så blött ute och vi körde i gräs och där var det jätte blött, små vattenpölar så körde Jullan jätte fort där så vi liksom slirade runt. haha. jag fick ett litet blåmärke på benet men annars hände det inget annat, med moppen eller så som tur var.

Jullan sov här och idag har vi tittat på One Tree Hill hela dagen. jag bara älskar det!





För mig betyder du allt

image1111

Du är bara en liten kisse, men för mig betyder så otroligt mycket. när jag är ledsen så kan jag bara gå till dig så tröstar du mig. jag har aldrig haft något djur förut, men nu har jag ett och nu vet jag hur mycket det betyder för en. Sotis, jag älskar dig, du är som en vän, en bästa vän.


Prommis





Igår kväll var jag och Jullan ute och gick. Hur skönt som helst speciellt när man
har mycket att prata om. Vi gick i ungefär en timme. Jätte mysigt.
Jag älskar dig, det vet du!

Jag glömde

Juste, en sak jag har glömt att berätta. i tisdags kväll, sent som satan nämligen klockan 21.00 så var jag hos Angelica (frissan) och klippte och färgade håret. jag kom hem 23.00, väldigt sent tycker jag. men men jag gjorde blonda slingor i alla fall. jag är jätte nöjd.

image1105
120672-1103
120672-1102

Man kanske inte ser så mycket skillnad, men i verkligheten så ser man jätte mycket skilland. jag är jätte blond nu!

Bästa vänner

image1101

Julia jag var bara tvungen att lägga in den här bilden. den är så jävla söt!!!!!
Jag älskar dig Jullan. Always and forever. Du är verkligen bäst, du lyser upp min dag.



Tack o hej leverpastej

Grafisk design

120672-1092

Här är min snygga grafiska design bild som jag har gjort i bilden. ja ni ser ju vad den ska föreställa. så snygg ble den inte, haha. jag inte ingen hejare på det där med bild. den ser ut som skit förfan, haha. men aja, det är allt nåt iaf.

Jag är så trött på allt

Idag hade jag matteprov och det gick åt helvete. fyfan.... jag bara hatar matte, det är så äcklgit tråkigt. vad är det för mening att lära sig massa skit som man inte äns har nytta av i framtiden? typ trädiagram massa äckligt svåra ekvationer till exempel. åh, det är så himla onödigt tycker jag. nu när det inte är långt kvar till sommarlovet och betygen ska sättas, så gör jag dåligt ifrån mig på matteprovet, kan det bli värre?

Aja, nog om skolan...

Jag hatar att det ska vara så kallt ute. jag vill ha sol och värme. jag förstår inte hur det kunde vara 25 grader och sjunka till 10. det är 15 grader på bara en dag? jätte konstigt. och idag har det regnat jätte mycket så när jag cyklade hem var min cykel helt dyngsur! sånt gillar vi inte.


Lite bilder fårn i lördags.

image1094
image1095
image1096
image1097
image1098
image1099
Jag älskar dig Jullan! Always and forever.
image1100



49 dagar kvar till Turkiet!

Jag älskar Julia, så alla vet. Du är bäst!


Sommarnatt

image1079image1080image1081image1082image1084image1085image1086image1087image1088image1089image1090image1091


Igår var vi hos Camilla och det var skit kul. Jag hade jätte trevligt, verkligen.
Tack för den bästa kvällen!

Vi är coola som åker moppe


Jag och bästa Jullan igår i samma klädsel. Observera att det inte var med flit. HAHA. Jag älskar dig!


Idag ska vi till Camilla på paaartyyyy! det ska bli jätte kul. jag och Jullan ska ta moppen dit och vara lika coola som alla andra. hoppas det blir en skit bra kväll i alla fall. mmummmmaa!

/Hejdå

22 grader

image1073
Min skolavslutningsklänning
image1074
image1075
Nitt nya nagellack från Viva la Diva
image1076
Naglar
image1078
En fin blomma som växte under ett träd

Älskar vädret

Idag har det varit kanonväder ute. så jäkla skönt när det är sånt här väder. jag bara älskar det. i helgen ska det bli upp till 25 grader varmt. typ hög sommar ju.

Efter skolan idag så åkte jag och Jullan in till Södertälje och köpte present till våran lilla Camilla eller stora får jag väl säga nu som har party imorgon eftersom att hon fyllde 15 förra torsdagen. vad vi köpte kan jag ju inte säga här men hoppas hon blir glad, det hade jag blivit i alla fall. jag har även köpt ett nagellack och en skolavslutningsklännin från H&M. jag måste säga att jag är grymt nöjd med den, det är verkligen jätte fin. tycker jag alltså.

Just nu så sitter jag hemma hos Gustaf. jag cyklade hit runt halv åtta och har varit här. jag ska nämligen sova här. så imorgon ska jag cykla till skolan ända härifrån tillsammans med min bebis! mysigt.

image1071

Turkiet 2007




So long suckers.

Mumma!



Jag och Jullan cyklade ner till centrum för någon timme sen. vi eller jag köpte glass och hon köpte en chokladkaka. jag ska bara tala om för er att den där glassen var det goaste jag ätit på länge. jag älskar verkligen den där jordgubbsglassen inuti. mummmaa!!!!!!!!

My dear

image1070

31/12-06

Jag älskar dig Gustaf



Skolan....

Skolan idag har varit ganska skön ändå. men samtidigt så blir det bara jobbiare och jobbigare för varje dag som går. jag blir liksom deppig av skolan, jag är nästan jämt sur i skolan på grund utav att den tar död på mig. jag orkar inte mer. ge mig sommarlov och Turkiet!!!!!!! men i alla fall så på rasten idag så var alla borta så jag cyklade ner själv till centrum och köpte mig en chokladkaka och en fanta. det var gott ska jag säga er. haha.




38 dagar kvar till skolavslutningen.

I know we're different but deep inside us we're not that different at all

image1068
Klassresan i 6an i Brommagården. Jag, Cornelia, Anton och Marcus
image1067
Pulkadag i 6an. Cornelia Camilla och Felicia

image1062
Moppedag för någon vecka sedan. Niklas Hebbel Anton och Borg.
image1063
En vanlig rast i skolan i 7an. Jag Basse och Felicia
image1064
Sista dagen i 6an innan sommarlovet.
image1065
Klassresan i början av 8an.

Jag vill bara säga att jag älskar min klass 8e. Jag ska verkligen ta vara på det sista året tillsammans med er. Always and forever.

Jag hejar på er

image1061
Sebastian


Zara

Jag älskar dom. Båda två sjunger så grymt bra. lille Zara som bara är 10 år verkar vara minst 12 så som hon beteer sig och så som hon pratar. hon är så sööt! Sebastian och också grymt söt och han sjunger bäst.

Skolan tar död på mig!

Skolan tar död på mig. åh, snacka om att jag verkligen är trött på skolan just nu. det är just såhär dags man är som tröttast. det är bara fem veckor kvar och då orkar man inte mer. slutet närmar sig och det är så jäkla skönt. jag längtar verkligen till sommarlovet, men jag har bara ett år kvar sen efter sommaren och det kommer gå fort det året så jag ska ta vara på tiden med min klass och min skola så mycket som möjligt. jag älskar min klass, 8e!

Efter skolan så gick var jag med Camilla och Julia. vi gick hem till Cam och där åt vi glass och pratade lite. vi var även ute och gick med lille nelson på en prommis. sen runt halv fem gick vi ner till Goggos och åt pizza sen kom pappa och hämtade mig och Julia och nu är jag hemma. jag har tittat på talang semifinalen. fyfan vad bra Sebastian och lilla 10-åriga Zara är. jag hejar på er!

image1058
image1059
image1060

Säsong 5



Om 20 minuter börjar One Tree Hill på kanal5.
Missa inte!

Kortspel


Igår var det världens mysigate kväll på länge. först så åt jag och min familj hemma  hos Jullan's. det var hur gott som helt och gud vad hungrig jag var. men inget slog ju efterrätten, rabarberpaj med hemmagjord vaniljsås. fyfan vad god den var. jag skulle helt klart bara kunna dricka den. gott!! efter maten och allt så gick vi hem till mig och sen kom Camilla och Julia. till en början var det bara vi fyra men sen kom hela byket. jag orkar inte rabbla upp alla namn men kul hade vi i alla fall. vi satt ute på min veranda med tända ljus chips popcorn och kort. jätte mysigt ju! det måste vi göra om. tack för en grymt trevlig kväll!

image1054
image1055
image1056image1057


Mat, mat, mat


Nu ska jag sminka mig sen ska jag mamma och pappa gå till Jullan och käka middag.


Ha en trevlig kväll allesammans!

/ Rebecca

Vad händer ikväll?


Igår hade jag en trevlig kväll. vi var hos Jocke och rökte lite vattenpipa pratade och hade bara allmänt trevligt. jag hade faktiskt kul. inget mer om det. tack för en trevlig kväll i alla fall.

Ikväll så är vi bjudna hem till familjen Tennorth och Julia ska sova hos mig. sen vet jag inte vad som händer, vi kommer väl på något.

Love in this club



Usher feat Young Jeezy - Love in this club


Jag hittade ingen bättre video..Hehe

Oinbjudna


Kvällen igår var inte så rolig. Vi var hos Camilla eftersom hon fyllde år och där fikade vi och snackade lite skit. det hade ju varit trevligare om det bara var vi, men nu blev det ju inte så, för vissa bjöd ju bara in sig själva.. men det var trevligt i alla fall. men men. sen gick vi ut och cyklade runt lite och sen cyklade vi hem. ingen vidare kul kväll.

Ikväll ska vi vara hos Julia tror och hoppas jag.

image1049

Becca älskar sin Jullan.

Valborg 08


image1044

image1045

image1046

image1047

image1048

Jag älskar dig Julia.


Ja som sagt, igår var det då Valborg. det var väl trevligt, men jag har haft roligare i mina dagar. vi gick så mycket hela tiden. vi hade liksom ingenstans att vara så vi gick från ena stället till det andra, det var den ända nackdelen, annars hade jag jätte trevligt. kul folk och så.


Camilla 15 år!

image1043

Idag fyller världens bästa Camilla 15 år.
Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig.
Jag finns alltid här för dig, vad som än händer.
Hoppas du får världens bästa födelsedag Camilla!
Ett stort Grattis!