Tröttmössa.

Gud så trött jag är just nu.. Ska faktiskt gå och lägga mig alldeles stax eftersom jag ska upp tidigt imorgon, närmare bestämt halv nio och det är jävligt tidigt för min del. Jag och min bästa vän ska till Stockholm och shoppa gärnet, fyfan vad skönt och kul det ska bli. Har verkligen sett framemot det hela veckan. Hoppas det finns mycket på rean och hoppas jag hittar något överhuvudtaget.

Ska gå till badrummet nu och tvätta bort sminnket och sen ska jag krypa ner under mitt otroligt sköna täcke, eller täcken kanske man ska säga.

Godnatt!


Wish you where here.

Jag älskar Kate Voegele, hon är så grymt bra och hennes röst är helt underbar.
Den här låten är också helt underbar och bäst! Ni borde lyssna.



Kate Voegele.

Superduper.

Det här lovet har varit super hittills. Igår så var jag på fest hos lillDennis med Julia. Det var mycke trevligt fatiskt och tyvärr har jag inga bilder. Just nu så sitter jag framför min älsklingsdator och lyssnar på musik. Jag har varit hos Felicia, jag kom precis hem därifrån. Har varit med Camilla Jullan och Felicia och vi har ätit godis och tittat på en rulle.. Eagle eye, den var faktiskt bra, men vi hann inte se klart hela eftersom bussen gick. Tänkte lägga in en bild på min snygga dator här nedan.



Världens bästa julafton.

Jag kan bara säga att det här har varit världens bästa julafton. Jag har fått precis allt jag önskat mig och lite till. Ibland får man helt oväntade saker som jag fick idag, som till exempel min älskade laptop som jag inte hade någon aning om att jag skulle få, jag hade liksom inte önskat mig en dator sådär. Gud vad glad jag blev när jag såg att det var en dator, jag blev helt chockad. Tack så jätte mycket världens bästa mor och far, ni är guld värda!

Nu sitter jag i min säng med min nya dator och tittar på Sex and the city. Skriver mer imorgon tänkte jag, lägger in bilder och så då, så ni får se på världens snyggaste dator.

Hopaps ni haft en underbar julafton för det har jag haft och imorogn ska världens bästa vän sova här.

Dopparedan'.

Idag är dagen vi alla längtat efter här. Jag vill bara önska er alla en riktigt god jul!


Sotis är julfin.



Världens finaste julkisse. Jag älskar Sotis mer än allt annat på denna jord.

Christmastree.


Dan före dopparedan.

Min dag har tilbringats på stan tillsammans med Julia. Jag skulle nämligen köpa julklapp till Jullan och det gick på två röda sen åkte vi hem igen tillsammans med hennes mor. Julia kom ner också för hon trodde att vi skulle gå på stan med henne, men direkt när hon kommit dit så var vi klara så hon åkte med oss hem, haha stackarn. Hoppas hon blir nöjd.

Tänk att imorgon är det julafton.. Det känns verkligen inte som det. Det är helt sjukt. Det var nyss julafton tycker jag, men det var liksom ett år sen. Helt knäppt alltså. Juste, jag och Jullan har bytt julklappar idag också, men den får inte öppnas förrän på julafton såklart. Undrar vad det kan vara...

Jaja, imorgon blir det väl ett litet inlägg sådär på morgonen.
Nu ska jag fortsätta att dricka min julmust sen ska jag sussa.

Byebye!


Första lovdagen.

Idag har jag bara myst med Julia och Julia hela dagen. Första riktiga lovdagen.... Känns bra faktiskt, riktigt skönt att ha fått sovit ut idag. Jag sov till tjugo över tolv. Det behövdes verkligen. Anyway.. Jag har precis tagit mig en dusch och nu ska jag nog gå och lägga mig för jag måste ställa klockan imorgon, ska upp tidigt. Runt halv tio ungefär. Jag ska nämligen till stan med Julia och köpa present till Julia, haha. Alltså till Jullan ska jag köpa present. Fråga mig inte vad jag ska köpa, men jag hittar väl på något. Jag som är så dålig på att komma på bra presenter... Vi får se vad jag kommer hem med. Nu blir det i allafall godnatt.


Jag och Jullan i lördags på bussen påväg hem.

Byebye!

En dag kvar till julafton nästan...

Long time no see.

Som sagt, rubriken stämmer ganska så bra. Slutade skolan i fredags och jag och Julia var värdpar på avslutningen. Tänk att jag har pratat inför hela skolan... Ett stort framsteg för mig som hatar att prata inför folk. Men det gick iallafall jätte bra och efter det så samlades vi i klassrummet och fick betygen. Jag är nöjd faktiskt. Som tur är har jag en till termin på mig att höja mig, men just nu så är jag mycket nöjd.

Igår gjorde jag slingor hos Angelica på stan. Jullan följde med mig som sällis, hon är bäst. På stan var även Robin Anna Alice och Kevin från Idol. Jag tror jag smälte bort när jag såg Robin. Han är det snyggaste jag vet. När vi kom hem så gick vi direkt till familjen Tennorth, jag mamma och pappa var bjudna på middag där. Efter maten så gick jag och Julia hem till mig och sen skjutsade Elin oss till Mange som hade fest eftersom han fyller år idag, ett stort grattis till honom! Det var en sjukt rolig kväll igår i allafall, den blev riktigt lyckad. Vi var nere på Statiol och köpte korv och sen gick vi hem till Sebbe en snabbis. Jag Julia och Julia gick hem i regnet runt halv ett. Tack för en kul kväll iallafall.


Världens bästa låt.



Ne-Yo-Mad

Julpyssel.

Idag har det varit en riktigt skön dag. Vi började skolan med tjugo minuters sovmogon, haha, till halv nio alltså. Vi har haft pysseldag idag och det jag hann göra var ett julkort och ett grymt fult ljus som jag inte äns tog med mig hem. Resten av dagen tränade jag inför mordondagen, med mina repliker och så. Jag känner inte att jag är så nervös just nu, men jag lär ju vara det imorgon, kommer säkert inte kunna sova inatt. Nu över till något annat. Julia har varit hos mig idag och vi hade lika kul som vanligt. Och snart kommer Jullan och ska sussa här eftersom hon ska med och titta imorgon. Det ska bli jätte mysigt.


Här är en bild på mitt snygga julkort. Faktiskt rätt nöjd.

Klockan ett så åkte jag Anton och Julia ner itll Lillhaga också för att titta på deras julspex. Jag måste säga att jag hade förväntat mig mycket bättre, men men, det var faktiskt bra.

Aja, nu ska jag kila. Ska fortsätta att lyssna på världens bästa låt med Neyo-Mad och sen förbereda inför imorgon.

Godnatt och sov gott!


Sista skoldagen.

Sista skoldagen avklarad då. Känns mycket skönt, fast ändå ganska tråkigt. Jag mena, det är ju sista höstterminen på Turingeskolan någonsin. Vilket känns tråkigt, men att få jullov känns jävligt bra. Fyfan vad skönt det ska bli. Idag efter skolan följde Julia med mig hem och vi gjorde klart vårat "tal" eftersom vi ska vara värdpar på avslutningen. Jag kommer dö av nervösitet, men jag hoppas att det går bra. Vi har en liten överraskning sen som ingen vet, det kommer bli grymt!

Nu har jag äntligen hittat min nyårsklänning.  Jag ska ha mina nya skor från DinSko och sen en mörkgrön tubklänning i satin material. Hoppas det blir snyggt.

Jag har hittat den.


Denna klänning är så vacker. I want it badly. Vore perfekt till utsparken eller skolavslutningen.

Sommar och värme.


Bästa Turkiet och bästa Julia. Filmen är underbar!

Jag saknar Turkiet så fruktansvärt mycket.
Jag vill verkligen åka dit nu. Det är sjukt hur
mycket jag längtar. Nästa år ska bli så jävla
roligt. Eller hur Jullan?! 15 juli 2009 kommer vi!!!

Igår var jag på stan.


Armband från H&M 49:-

Viva la Diva nagellack från Lindex 22,50:-

Muppar number one.

Idag var skolan lika rolig som vanligt. Fick veta att jag fick MVG på mina NO uppsatser och att jag höjt mig i Biologi till VG vilket gjorde mig jävligt glad! Adam och Basse körde en egen dansshow idag på NO:n också, fyfan vad jag och Camilla skrattade. Det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet, haha. Fyfan vad kul det var. Min klass i ett nötskal alltså.. Ni är ändå bäst. Jag och Julia bestämde även att vi ska vara konfrensiéer på julavslutningen, fråga mig inte hur det där ordet stavas, haha. Vilket betyder att vi ska vara värdpar i allafall. Så idag slutade vi tolv eftersom vi inte hade musik men vi stannade kvar med Emma (musiklärare) och skrev ner vad vi ska säga på fredag. Det kommer bli den sista julavslutningen på Turingeskolan. Hemskt.


Min humor! HAHA

TU9E.

Vill bara säga att Turingeskolan är bäst och min klass är bäst!

Språkdag.

Igår i skolan så var det språkdag vilket innebar att vi skulle prata engelska och på spanskan spanska. Så på spanskan gjorde vi fruktsallad med spanska instruktioner och till fick vi glass. Det var jätte mysigt. Det var då sista spanskalektionen för den här terminen. Efter skolan åkte jag till stan med Julia. Jag fick med mig ett armband och ett  nagellack som det kommer bilder på ovan.  Vi åkte hem med pappa som hämtade oss sex.


Spanska lektion.

Våran goda fruktsallad.


Jag och Flippan.

Robin och jag.

Alltså jag och Robin Bengtsson är typ själsfrender eller något, det är helt sjukt. Vi är så jävla lika. Alltså inte lika så utan vi tycker om precis samma saker. Jag har läst att hans favoritprogram är Prison Break vilket är mitt också, Hans favoritartist är Gavin DeGraw vilket är en av mina också, han fyller år april vilket jag också gör, och så läser han Samhälle Eurpopaekonomi på gymnasiet, och det är ju nämliegn så att jag också ska gå den linjen, hur sjukt är inte det? Snacka om att vi har samma intressen, det är helt sjukt och jag älskar Robin han är så jävla äckligt snyggg!!!!!!!!!!!! Han skulle inte sitta fel just nu inte...

Darin VS Robin


Så jävla sexig!

Så jävla sexig!

Igår fick jag skor av mamma.



My lovley shoes. I love'm!

Sista Luciatåget på Turingeskolan.

Idag firade vi Lucia på min skola i förtid, haha. Nej men vi hade vårat Luciatåg idag. Det blev riktigt bra och jag var faktiskt inte så nervös som jag trodde jag skulle vara. Det var jätte roligt och grymt mysigt. Sista Luciatåget på Turingeskolan... Det är så hemskt, jag älskar min skola! Den är bäst. Mina underbara vänner var där och tittade också. Erika var så otroligt vacker som Lucia och du var jätte duktig. Efter Lucia så fick vi lussebulle och pepparkaka och dagen var förövrigt ganska lugn skön. Magnus är tillbaka igen vilket är jätte bra, det har varit så tomt i skolan utan honom, hehe.


Luciatåget.

Stjärngossen Ryd, första tärnan Johanna, Lucian Erika och andra tärnan jag.

Lucia.


Jag och Johanna.



Tomtenatta.

Igår så var jag på tomtenatta på stan med min älskade Jullan. Tomtenatta innebär nämligen att alla affärer är öppet till nio på kvällen. Det är verkligen mysigt att gåp å stan när det är mörkt ute. Hursomhelst så åt vi middag på Nancy's och så köpte jag lite saker också, vilket var väldigt länge sen jag gjorde, så det var skönt.



Svarta sneakers från H&M
Långärmad randig tröja från H&M
Linne från Åhlens

Ikväll ska jag hem till Julia och bara chilla.

Have a nice day!

Världens bästa.

217 dagar till Turkiet.

Betygen satta.

Idag var det "sista" dagen i skolan som var viktig. Visst är alla skoldagar viktiga men eftersom att betygen är satta idag så spelar det inte så stor roll vilket är grymt jävla skönt! Jag älskar skolan när man inte har något att göra, det är så mysigt att bara umgås med klassen speciellt nu på julen.

Nu ska jag alldeles strax ta en dusch. Imorgon ska jag på tomtenatt med min bästa vän Julia. Så vi hörs imorgon och ser om jag hittat något kul på stan..

So long suckers!

Bebisar.

Skolan idag var mysig idag. På mentorn så tittade vi på våra filmer från Aftonbladet, E;s och F;s film. Sen tittade vi på EU-projeket som Cordie Borgis och Johanna hade gjort. Ni är bäst 9e! Jag har faktiskt inte så mycket att skriva ner här idag... Har inte så mycket på hjärtat idag. Jag återkommer om jag har något intressant att berätta.

Ciao!


Vårat bästa miljöspel.

Classmates.

Mupplinje.


Idag har jag inte varit i skolan. Jag har faktiskt varit och besökt Europaskolan. Jag blev lite besviken trots allt... Eller inte på skolan, utan på linjen jag haade tänkt gå, nu blev allt bara ännu jobbigare och jag vet inte alls vart jag vill gå. Funderar nog på företag istället, det verkar mycket bättre, europalinjen var bara en mupplinje... haha. Inget illa menat men det är min åsikt. Skolan över lag ligger ju jätte fint och så men just den linjen jag var ute efter var inget för mig. Jag kom i allafall hem tjugo i tolv, då tittade jag på Sex and the city och sen somnade jag runt kvart i två och vaknade fakitskt halv sex, så jag har sovit i fyra timmar.... HAHA! Det värsta är att jag kommer kunna sova ikväll, jag är ändå lika trött....

Nu ska jag börja på min SISTA NO uppsats om oljekatastrofer... jätte kul!

Jadu.

Helgen har varit helt okej. Lördagen var väldigt mysig faktiskt. Jag var med Julia och Camilla och vi var nere i centrum i stort sätt av hela kvällen, väldigt kallt och ganska tråkigt faktiskt. Sen träffade vi massa folk och följde med Sebbe hem och där satt vi och sjöng eller dem sjöng och det var jätte trevligt faktiskt. Gud jag känner att det här blev att riktigt konstigt inlägg, haha. Hursomhelst så måste jag fortsätta mitt pluggande in i det sista nu, dem sätter betygen p onsdag... blä!



Jag vill ha sommar, baadly!

Happy birthday.



Grattis världens bästa mor på födelsedagen. Jag älskar dig.

En dagens dagens.

Dagens humör: Aldrig varit bättre.
Dagens mående: På topp faktiskt.
Dagens borde: Plugga, men det är helg!
Dagens frisyr: Uppsatt i toffs.
Dagens klädsel: Svarta jeans, grå t-shirt och rödrutig skjorta.
Dagens planer: Vara med Jullan.
Dagens längtan: Lucia.
Dagens tråkigaste: Inget just nu.
Dagens tidning: Aftonbladet.
Dagens låt: Brandy-Have you ever?

Tärna 2:

"Dock ännu vi äro mitt i advent, därom Lucia oss minner.
Men elfte dagen härefter, som känt, vi julen hos oss så finner."

Brandy.



Have you ever been in love
Been in love so bad
You'd do anything
To make them understand
Have you ever had someone
Steal your heart away
You'd give anything, oh
To make them feel the same
Have you ever searched for words to get you in their heart
But you don't know what to say
And you don't know where to start

[chorus]
Have you ever loved somebody so much it makes you cry
Have you ever needed somethin' so bad you can't sleep at night
Have you ever tried to find the words but they don't come out right
Have you ever
Have you ever
Oh

Have you ever found the one
You dreamed of all your life
You'd do just about anything
To look into their eyes
Have you finally found the one
You've given your heart to
Only to find that one
Won't give their heart to you
Have you ever closed your eyes and dreamed that they were there
And all you can do is wait
For the day when they will care

chorus]
Have you ever loved somebody
(So much)
So much
(Makes you cry)
Makes you wanna break down and cry
(Somethin' so bad)
So, so bad
(Sleep at night)
Have you ever tried to find the words but they don't
(Come out right)
Oh, have you ever
Have you ever, ever, ever

What do I gotta do to get you in my arms, baby
What do I gotta say to get to your heart
To make you understand
How I need you next to me
Gotta get you in my world
Cause baby, I can't sleep
 

Chrisse vafan.



Bokat och klart i förrgår.
Det blir Chris Brown den 13 januari
med världens bästa Jullan.
Jag älskar dig.

Snart är jag gammal liksom?

Det är redan december, tänk snart är det sommar igen och jag och Julia ska till Turkiet. Det är långt dit egentligen, men det kommer gå så jävla fort. Det är liksom redan julafton snart om 19 dagar och snart nyårsafton som det nyss var känns det som. Tiden bara rinner iväg... Snart slutar jag nian och börjar på gymnasiet. Snart är jag gammal. :O Nu orkar jag inte tänka mer på tiden, ibland vill man bara stanna den.

Jag älskar skolan, Turingeskolan och 9e. Jag mår altid bra när jag är i skolan, mina klasskamrater gör mina dagar till dem bästa. Jag älskar er. Idag fick vi reda på vem som blev Lucia första och andra tärna och Stjärngosse. Lucia blev Erika, Johanna blev första tärna och JAG blev andra tärna, ritkigt glad över det faktiskt. Ryd blev Stjärngosse. Det kommer blir ett vackert Luciatåg iår, det är jag säker på.




Bilder från förra skolveckan och den här.