30 juni

nu har älskling åkt till sin stuga i jämtland. jag kommer sakna honom!

igårvar jag och grillade tillsammans med jocke anders dennis lotten och gustaf, de var väl mysigt men jag måste ju bara säga att jag är världens bästa fotograf, titta bara på bilderna, haha;)

jag har sovit hos älskling inatt för att ta farväl av honom, och jag gick därifrån hem. jag ha rprecis ätit frukost med min far och vi har pratat om turkiet, och att de inte är långt kvar. de kommer gå så fort. åhh, gud så jag längtar, ingen förstår hur jävla mycket jag vill dit. men men.. jag ska vara med julia camilla och julia ikväll, och nu ska jag kila till julia med julia som precis kom, haha.

19 dagar

snart är de nästan så jag måste börja packa, de är ju trots allt bara 19 dagar kvar tills jag och julia åker till turkiet. de är sjukt vad jag längtar, jag skulle kunna göra precis vad som helst för att få åka nu. de ska bli så jävla grymt kul. de bästa av allt är nog när man sitter påväg till arlanda och sen checkar man in och sen går man i taxfreen, de är nog de bästa av allt. när man verkligen känner att de bär av snart. för mig är de då 8;e gången jag åker till turkiet. och jag ska visa julia runt och gud vad kul de ska bli. 19 dagar!


bild1; jag och kb på stranden.
bild2; jag och "fredde" som alla kallar honom, men egentligen heter han medeni, han pratar flytande svenska.
bild3; jag och min kusin när jag "fyllde" år. haha
bild4; min snygga tårta jag fick av alla där nere när jag då "fyllde" år, haha, som då ser väldigt god ut, men smakar inte detsamma, gud så äcklig den var.

valentine

inatt så sov jag hos älskling och vi var då med amanda och christoffer. jag och gustaf hyrde en film som hette the reeker tror jag. och när vi väl kom hem så var de ingen film i,dom hade helt enkelt glömt att sätta i filmen och de märkte vi när klockan var tio och dom stänger tio. så de var försent att åka tillbaks. så vi tittade på Valentine istället och den har jag sett förut men jag tycker den är så grymt bra. ni måste bara se den! den rekomenderar jag verkligen. den är lite läskig i vissa scener men den är riktigt bra iaf. och Marely Shelton är med i filmen och hon är så grymt jävla vacker.


idag är inte vädret direkt på topp, usch vad tårkigt de är, regn regn och ännu mer regn. och julia ska nog sova här. så de ska bli mys!

Marley Shelton

120672-286
Jag gillar Marley och jag tycker att hon är så jävla vacker!
Och de måste ni ju bara hålla med om.

Mobil

Ta Fram Din Mobil.

vem ringde du till senast?
Hem
vem ringde senast dig?
Gustaf
vad står det i ditt 4:e mottagna SMS?
Ja det har jag. Aha, ovanligt. Vet inte, ska du vara med Gustaf annars eller?

vem skickade ditt 12:e mottagna SMS?
Julia

vad står det i ditt 6:e mottagna SMS?
Hanna? Jaha:(

vad står det i ditt 6:e skickade sms?
Jo vi kan vara imorgon? :)

har du några utgående meddelanden?
Nej

vad är ditt rekord i snake?
Haha, ojoj, de var en evighet jag spelade det sist, så jag har inget minne av de.

vad har du för kontakter som börjar på..
Jennifer, Joakim, Joel, Johan, Josephine, Julia, Julia,
Terassen, Thommy, Tim, Tim
M  Madeleine, Magnus, Marcus, Marike, Marina, Mathias, Mattias, Mia, Michael, Monika, Mormor&Morfar,
L Linn, Linus, Lisa, Lisa, Louise


vem ringde du senast på snabbuppringningsnumret 2? 
Jag använder inte snabbuppringning.

vad står det i dina påmminelser?
Massa, b.la att de är 22 dagar kvar tills Turkiet

har du privat nr just nu?
Nej, jag tog bort det  igår

glass med jordgubbar

120672-284120672-285

de här måste vara sommaren hit. jordgubbar med glass. de är så typiskt svenskt och de är nog min favorit, de är så gudomligt gott, jag bara älskar de! de är inte så bra bilder men de ser iaf riktigt gott ut.

pool

som sagt inatt sov jag hos felicia och vi gjorde inte mycket vi. vi tittade på tv åt chips och snackade lite girltalk, de är alltid trevligt. vi somnade skapligt.

min älskling kom och hämtade mig hos henne och hos honom har jag varit hela dagen och badat, och badat. christoffer och amanda kom och hälsade på också, och dom ska även komma till oss ikväll så ska vi titta på film och mysa tillsammans. jag ska även sova där (hos gustaf alltså).

120672-279
jag älskar att bada i pool, de är så mysigt, men jag tycker botten är lite läskig, haha.

bild1: poolen
bild2: jag som sitter och plaskar med fötterna, inte så vacker precis
bild3: mina fötter i poolen
bild4: ja vad ska jag kalla de, haha, trallen som är halvklar och stegen

felicia

nu ska jag till felicia, och jag ska sova där.
hejdå!

120672-273
(på bilden är det jag och felicia)

bikini

bilderna nedanför är på tre av mina bikinsar jag köpt iår, den fjärde är hos felicia som är bandou-bh. och de tycker jag om. h&ms biknitrosor är så konstiga, trosorna är jätte stora och bara hänger i stjärten, alltså dom är bra i sidan och inte på längden om ni förstår, de är jobbigt för man är alltid så osäker på om man ska ha dom eller inte. nej jag gillar inte h&ms trosor, usch. men bikini är något jag älskar, de är så himla roligt att bara gå och titta på de, jag vill bara köpa och köpa. och iår har jag ganska mycket bikinisar, närmare 8 st om jag räknat rätt och jag har ju inte direkt användning för alla men de är så kul att ha, jag bara älskar de!

120672-274
(ja, ni ser ju på bilderna hur trosorna bara "hänger")

min blogg

jag har precis gjort om min blogg. jag lovar, jag överdriver inte nu, jag har fan suttit här i två timmar och fixat och donat med min blogg, men den blev ju inte särskilt snygg men den får duga. jag måste byta min bild också på vänster sida, för den passar inte direkt in.

idag ska jag vara med felicia, och jag ska faktistk sova hos henne. de va riktigt länge sen jag sov där. ska bli mysigt. vad vi ska göra vet jag inte än, men vi hittar väl alltid på något. jag ska alldeles strax äta middag, usch jag är inte alls hungrig men jag måste ha nåt i magen.

nu ska jag försöka hitta några bilder att lägga ut, de är så tråkigt med inlägg utan bilder..

kärlek

120672-257
jag älskar dig!

min midsommarafton

igår var de då härliga midsommar. de kändes inte riktigt som midsommar precis, men kul hade jag iaf. jävligt kul.

de började med att jag var hemma hos mig själv, sen så kom julia och vi umgicks med min brurs kompisar, eller de var rättare sagt dom som umgicks med oss, eller hur, haha. aja de va riktigt trevligt iaf, både jag och julia hade skit kul. felicia kom efter ett tag och vi forsatte att sitta och snacka och ha roligt med alla brurs kompisar. efter ett tag så gick vi hem till min käre pojkvän som hade "krök" med bara killar, men antonia och johanna var även där. vi kom väl dit runt elva skulle jag tro. och där var de mycket trevligt folk. och vi hade mysigt. vi satt ute och bara pratade, rökte vattenpipa och lyssnade på musik. vissa badade som jag också skulle gjort, men de var alldeles för kallt! allt folk började röra sig hemåt runt tre halv fyra och jag felicia och tim ah sov kvar där.

idag ska jag vara med julia när hon kommer hem från sin farar som fyller år. grattis till honom! jag vet inte nät hon kommer hem men jag hoppas på att vi bara ska ta de lugnt för jag är så jävla trött. och hon ska även sova här.

bilder från igår kommer senare, eftersom att julia har dom.

sill lunch

jag har precis kommit hem från mormor och morfar. jag har varit där och ätit "sill lunch" som vi kallar de. men jag åt inte direkt sill men de finns ju massa annan mat. btw, jag åkte hem med min bror timpa och adam åkte också med hem. mamma och pappa är kvar där och ska sova där som vanligt, de är en tradition att hela släkten alltid sover hos mormor.

ikväll så ska jag supa skallen av mig! nej, faktiskt så ska jag inte de. jag ska vara med julia och felicia och vi ska väl busa lite, right girls?
120672-272














glad midsommar på er alla!

21 Juni

alltså vad är de här för väder? ena dagen är de soligt och varmt, och andra molnigt eller regnit. de är så jävla trist. usch jag hatar de här!

idag har jag vart med julia johansson. vi har inte gjort så mycket, vi satt mest och pratade om allt. sen så spelade vi giutar hero, de är så jäkla kul. i love it! hon har precis gått hem för hon skulle äta, som jag också ska göra alldeles strax. efter maten så ska vi gå ner till centrum och hyra film och köpa godis tror jag. julia och felicia ska också vara med. jag tror att julia ska sova här, men de får vi se eftersom att jag har sovit hos nån eller så har nån sovit här varje dag sen sommarlovet började. så alltså har jag inte sovit ensam en ända natt sen förra torsdagen (14 juni) och idag är de 21, haha. jaja, men de här inlägget var tråk.....

imorgon är de midsommar! och jag är ensam hemma för mamma och pappa är hos mormor och morfar som vanlgit, dom sover också där som vanligt. så jag är ensam hemma hela natten lång, men jag vet inte vad jag ska göra än, de är de tråkiga.

120672-197
här var de sommar på riktigt. 2006.

sommar igen!

äntligen börjar värmen komma tillbaka! gud så skönt de är.

idag har jag solat med felicia hemma hos mig ett tag. vi tänkte att vi kunde lika gärna gå ner till hökmossen så de gjorde vi, men de va jävligt dött där så vi gick hem efterdryga 45 minuter. när jag kom hem så satt mamma och fikade med carina ute på altan. jag gjorde dom sällskap och sen har jag bara varit hemma.

såhär snygg kan man vara när man solar, haha!

jag åkte till gustaf med hand kompisar också ett tag. vi spelade buzz och några badade. sen åkte vi hem till sandtorp och jag åt middag och sen gick vi alla till anders och rökte vattenpipa som var skit tråkigt så jag gick hem. sen så ringde julia mig och hon undrade om jag ville följa med henne ut ett tag och de gjorde jag. vi pratade om livet och om turkiet, dit vi ska åka om fyra veckor exakt idag. mys! jag har precis kommit in och nu väntar jag på älskling som vanligt!

120672-267
sommar igen!


grillkväll

igår så var jag och grillade tillsammans med gustaf felicia anders dennis och jocke. vi var bakom bilisten, där de finns en sjö och där hade vi jätte mysigt. men jävligt mycket mygg var de, men jag tror att jag klarade mig ifrån myggbett, haha;) vi åkte därifrån nån gång runt halv ett tror jag och jag och älskling åkte hem till mig och sov.


120672-260

nu har jag precis tagit mig en dusch och jag ska nog pallra mig till felicia snart. de plingade nyss på på dörren och de va en gammal kompis till mamma som heter carina, och de va riktigt länge sen jag träffade henne. hennes barn umgås med mina bröder så dom rtäffar jag lite då och då, men eftersom att mamma inte var hemma så skulle hon komma tillbaks imorgon. kul faktiskt.

nej nu ska jag ta och fixa mig lite! ha de bra gott folk.

loka och geisha

just nu så sitter jag här hemma hos dennis där gustaf också är. jag dricker loka och äter geisha som jag har tagit med mig hemifrån. jag har skit tråkigt. felicia ska komma snart också, hon går nu hemifrån.

snart är de midsommar och då skulle gustaf egetnligen haft fest, men nu ska han bara ha "krök" med killar och jag funderar på att gå dit. för vad ska jag annars göra, men de blir nog jätte bra.

vart tog sommarn vägen?

vart har sommarn tagit vägen? de som har varit så himla fint väder. men inte längre. jag tycker de är så himla tråkigt, för jag mena, de känns inte direkt som sommar och sommarlov. men förhoppningsvis kommer de.
120672-254





aja, inatt så sov jag hos gustaf. vi vaknade halv ett/ett idag. sent sent, och de är inte bra. jag kom hem därifrån för ett tag sen. han skjutsade mig. när jag kom hem så hade min mor köpt en ny mobiladdare till mig eftersom att jag har varit utan mobil så himla länge. men de är inte för att den är trasig utan för att laddaren är trasig. och nu har jag äntligen en laddare och de är så grymt skönt, speciellt till sommarn också. man brukar ju aldrig få tag i mig om man ringer så man får först ringa nån av mina kompisar eller gustaf för att få tag i mig, ganska jobbigt. men nu är de slut på de, nu kan ni ringa mig;) haha.

ikväll så ska jag nog följa med gustaf och hans kompisar ut med båten och grilla. men får se hur de blir med det! om jag orkar följa med.....

rebecca

jag kände bara för att lägga ut en bild på mig själv!

rebecca

jag kommer inte på någon rubrik

dagen igår var helt okej faktiskt, de var lugnt och vi hade ganska roligt. på dagen var jag och julia på ford, on my fathers job. där var sanna nielsen och nanne grönvall och uppträdde. ni ser ju då på kort där nere. julia sa tydlgien att de va nån några fårn lets dance också, och jag tror att de var han på bilden, haha. btw, de va väl ganska trevligt där och jag och mamma tittade på den nya ford cabe som vi vill ha, och pappa velar lite om de, haha men jag hoppas verkligen att mamma får en sån, en röd eller svart vill hon ha, men jag tycker såklart röd! den är riktigt snygg.



efteråt så gick jag och julia hem till felicias fader och vi gjorde inget speciellt. vi var hemma hos camilla där julia var ett tag, vi pratade och myste. felicia träffade oscar. vi var på videon och köpte oss lite godis och dricka. sen så kom vi väl in runt tolv och julia drog hem i natten halv två. haha. jag och felicia somnade som stockar och sov till ETT idag! ojoj, rekord på länge för mig. jag sover aldrig länge nu för tiden. gustafs föräldrar kom och hämtade mig halv tre, så snälla som dom är. jag åkte hem typ halv fem för då var de middag och nu sitter jag här hemma.

felicia is the poser;)

ikväll så ska jag vara med mina vänner, tror jag iaf. vi skulle tältat egentligen men de har vi ställt in med tanke på vädret. så vi hittar väl på nåt annat. sen ska jag till gustaf ikväll alltså, och då ska jag sussa där.

juuuste, besök http://forsbergrebecca.bilddagboken.se/ 

ford på G

alldeles strax så ska jag åka till ford, där min far då jobbar. dom har någon speciell fest so dom har varje år för en bil som ingen har sett och ingen har kört. dom bjuder in kunder som då bli VIP gäster och där får man mat och de är artister som ska uppträda. nanne grönvall och sanna nielsen. jorå, men de ska bli jätte trevligt, julia ska då med eftersom att hennes föräldrar är VIP gäster. får se om felicia hänkar på.

120672-240

världens bästa start!!

skolavslutningen blev riktigt lyckad. var på fest hos christoffer. och de va rikigt roligt. de var massa folk som var glada och fulla. de va skit kul! tack så mycket för en kul kväll. världens bästa start på världens bästa sommarlov!

ikväll har jag varit på tjejmiddag hos julia johansson. de var lite dystert till en början, men sen blev de faktiskt riktigt roligt. vi hade jätte mysigt, jag älskar er tjejer. bilder kommer sen! vi gick hem tidigt, runt elva. gustaf mötte mig med cykel och vi åkte till turingetaket där anders jocke lotten patrik tim och dennis var. jag hdae inte så roligt för jag satt ensam, haha. jag åt marshmellows lyssnade på min älskling(ipod) och tog lite kort. haha. jag och tim gick hem så jag var hemma för en halv timme sen ungefär. snart kommer gustaf och han ska sussa här



byebye!

JAG ÄLSKAR SOMMMARLOV!

skolavslutningen 2007

120672-231



jag älskar er, sanna vänner.

nu är de då sommarlov igen, och på ett sätt är de riktigt skönt men på ett sätt inte. kommer sakna allt, åtminstone lite. och ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra, vi hittar väl på något och någonstans hamnar vi alltid. jag bara älskar SOMMARLOV!

chicas

skolavslutningen
imorgon är de då skolavslutning. igen.


te quiero



gustaf, jag vill bara säga att jag älskar dig så grymt jävla mycket.

doce de junio

vädret fortsätter inte att hålla i sig, vilket är riktigt synd. får bara hoppas på att de inte är sånt här väder på skolavslutningen på torsdag, för de vore ju trist.

jag sov hos älsklingen inatt och jag var så förskärckt imorse. båd hade sovmorgon till halv tio, han skulle vara i oxvreten för klasscamp, alla skolor i nykvarn skulle möta varandra. och jag skulle vara i skolan som vanligt och eftersom att de tar en kvart fårn honom att gå till oxvreten så gick vi kvart över nio, och jag skulle ju då till skolan som vanligtvis tar 30-40 minuter att gå, men själv gick jag på 20 minuter och nu har jag fått skoskav och två stycken blåser som gör jätte ont. jag var så jäkla arg! men när jag kom hem fårn skolan så gick jag direkt till gustaf och jag var bara arg sur och ledsen. och varför behöver vi inte ta upp. jag kom hem runt fem nån gång, gustafs far skjutsade hem mig för att gustaf skulle på utspark och där är han nu. julia kom till mig vid halv sex och sen gick vi hem till henne efter ett tag och jag har precis kommit hem därifrån.

ja, imorgon då är de sista skoldagen och sen är de SOMMARLOV! fyfan vad skönt.


måndag, tråk

jag har gjort om min blogg till ja, jag veti nte vad. haha. de blev dock inte så bra, men de får duga. lite sommrig.

jag har precis kommit hem från skolan. jag slutade kvart i tolv idag för att jag inte hade so och slöjd, men även för att jag går i disa och dom fick sluta kvat i tolv idag för att ta in tid. ja, nåt sånt, för att alla andra har slutat tidigare när vi haft disa. haha. aja, skönt iaf. gustaf kommer till mig efter han har slutat och de gör han väl halv tre skulle jag tro. vi ska nog gå till honom och bada pool. för de är ju trots allt så fruktansvärt varmt så man måste bara bada.

här är vårat hotell i turkiet. om 37 dagar är vi där julia.



ja, snart är de då sommarlov. om tre dagar. de ska bli så himla skönt. de känns verkligen som att de här kommer bli bättre än sommarlovet förra året och de va riktigt kul. jag vill ha nu!

sol sol underbara sol!

min helg har varit helt underbar. de har vart ritkigt mysigt och roligt faktiskt. i fredags var vi hos lisa på ferre, och de blev riktigt lyckat, tack för allt tjejer. igår då så var vi på middag hos family tennorth. de va också riktigt trevligt och våra föräldrar kommer bara varandra ännu närmre och de är skit kul;) jag och julia hra varit och badat idag i de vackra vädret, gud vad de är härligt att vara ute.

nu har jag precis duschat och väntar på ett samtal från älskling.

nu är de 38 dagar kvar till TURKIET! och de är helt shuukt vad jag längtar! och bara åka dit sen när man kommer hem är man brunast i nykvarn, hahahaha!!! men jag blir helt kolsvart och jag älskar de!

fyra dagar kvar då till skolavslutningen och jag har fixat allt. min klänning är köpt för länge sen. angelica ska fixa håret på mig, och hon får göra det med egna händer så att de blir riktigt fint. de ska bli så otroligt skönt med sommarlov!

image218
juste, idag fyller den här tjejen år, grattis gumman på 14 årsdagen. hoppas du får en jätte bra födesledag!


friends forever

jag älskar mina vänner, ni är de bästa jag har, jag älskar er!

sanna vänner...

Alla måste ha nån att kunna lita på, det är så
Och en trofast vän är mera värd än guld
Jag vet, vänner prövas genom tidens gång
Sviker aldrig fast din väg är lång
Finns där vid din sida när vågorna slår
Håller det de lovar, det är vänner som består....

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde jag en vän
Sanna vänner kommer alltid igen
image217

sånna vänner har jag, och ni vet precis vilka ni är, jag skulle
inte kunna leva utan er för det är er jag lever för. jag älskar er.

julia!

jag sitter och läser igenom julias blogg, massa gamla inlägg och massa minnen. faktiskt riktigt roligt. hon har skrivit om turkiet och när vi bokade biljetterna och de är så grymt länge sen om man tänker efter, och de har redan gått ett halvår snart!
aja såhär skrev hon iaf:
nu är biljetterna till turkiet bokade! 18 juli 2007 kl, 06:45, då smäller det.
Jag dör av längtan! ;D

de är ändå helt sjukt hur fort de har gått. de där skrev hon i december och de va ungefär 200 dagar kvar då, och nu är bara 44 dagar kvar.

soliga dagar!

juuuuste !!!! grattis lisa i efterskott, har inte hunnit skriva de än, men grattis en än gång och hoppas du fick en gyrmt bra födelsedag! jag ska börja med att säga en än gång att studenten var jävligt rolig, har inte haft så kul på länge, eller hur tempan;) aja iaf så kom mormor och morfar med kläder till mig och min familj i lördags. dom hade nämligen varit på gant som vanligt dårå. och kläderna blir bara snyggare och sngygare för var gång, dom har lärt sig äntligen våra storlekar, haha. jo men jag fick ganska mycket och jag tyckte om de faktiskt. jao, btw, igår så solade jag skiten ur mig och jag fick riktigt mycket färg men den försvinner ju lika fort man får den. men de kommer ny i turkiet som inte släpper riktigt lika fort. ;)

nu är de bara 44 dagar kvar till turkiet!!!!!! TA OSS DIT NU!

120672-216
haha, söt bild va! de va i sommras då jag julia mamma och pappa var i taxinge och fikade och då träffade vi på den här söta grisen, sånna gris! haha!

studenten 2007

adams student 2007. de blev riktigt lyckat måste jag säga. skit kul! ja, nu börjar bror jobba redan på måndag och ska göra de hela sommarn så han har något att se framt emot. BM julia, haha, thats life;)

120672-213
världens sötaste broder, helt klart!