önskelista

I WANT

♥ naomi campbell cat deluxe
♥ calvin klien euphoria blossom
♥ ipod nano grön


påsklov

tjoho!

äntligen, så har vi påsklov, som jag frustat efter i en lång tid nu, och de bästa av allt är ju såklart att jag fyller år nästa fredag (på lovet) och jag brukar inte längta till mina födelsedagar men nu gör jag de, och jag har ingen aning om varför. haha

iaf, igår var de skola och vi sltuade som vanligt halv två på fredagar. jag måste säga att de var en rolig skoldag tycker jag. felicia följde med mig hem och hon gick strax efter. seenare runt fem halv sex gick jag till julia (johansson) med julia camilla och julia, vi skulle nämligen äta middg där, och vi gjorde tacos ovanligt, nej. men de var gott iaf. senare på  kvällen kom felicia och hennes halvsyster isa och vi rökte vattenpipa spelade  kort och pratade. efter ett tag gick vi till centrum och hem till johans syster med joel dennis jocke och johan då, och jag kan inte påstå att de var roligt precis. men iaf så gick jag och tempan hem runt tio och vi var hemma halv elva och hon sov hos mig.

vi vaknade idag väldigt tidigt och jag var pigg som en nöt kärna. vi åt frukost, värsta brakfrukosten haha, gott var de iaf. vi satt vid bordet i ungefär en och en halv timme och pratade med min mor om massor, bla om turkiet och jag och julia håller på att dör av längtan, vi vill bara dit nu och de är 109 dagar kvar och snart 100 dagar sedan vi började räkna. tiden har gått riktigt fort och jag vill att den ska gå ännu fortare så vi kan komma iväg någongång. anyway, hon gick hem för ett tag sen och nu är mormor morfar och tessan här som är min kusin. dom ska väl åka snart antar jag. och ikväll ska jag leka med felicia.


JoJo

120672-144
i like her.

springlove

hejsan(:

ännu en till dag med de sköna vädret, jag bara älskar det! man blir så himlans glad och de och man blir så lättad, speciellt i skolan, allt känns inte plötsligt lika jobbigt längre, och de är grymt skönt. iaf så skolan idag var väldigt skön, jag börjar tycka om onsdagar mer och mer för varje gång, även fast vi slutar halv fyra, så går det så fort. de sämsta med idag var att vi hade so i två timmar istället för att en av timmarna skulle vi ha no med nicklas, men han var såklart sjuk och då fick ju inte vi hål som vanligt då, så vi fick ha so i två jävla timmar, men jag stog ut. jag gick hem själv när vi slutat och väntade på att julia skulle ringa, men hon kom direkt till mig istället, vi pratade och hon visade sina linser hon fått, utan styrka, dom var bruna och riktigt snygga, hon passade jätte bra i de, och jag börjar redan vänja mig vid att se de. men iaf så gick vi hem till julia hon skulle äta middag och efteråt gick vi hem till mig direkt och tittade på ett avsnitt av oc, och sedan tittade vi på aquamarine som jag inte sett ännu, och den va riktigt bra måste jag säga.

jag har precis pratat med Älskling. han hade de jätte bra förutom att han saknade mig sa han. han hade bränt sig på ryggen benen bröstet och axlarna, han är så klantig och inte smörjer in sig, men stackarn. han kommer hem på lördag kväll/natt halv tolv och förmodligen sover jag där då. men jag måste säga att jag saknar honom, riktigt mycket speciellt efter samtalet.

dessutom så är de bara 112 dagar kvar tills turkiet, ta mig dit nu!!!! love.

120672-143

vår och 15 grader

120672-137120672-136120672-135

hejhej(:

idag är jag glad och på jätte bra humör som jag då inte alls brukar vara nu för tiden, men eftersom att det är så himla härligt väder ute så måste man ju bara vara glad. sist jag tittade på tempen så var den 13,7 och de har vart tidigare idag runt 15. jaja våren är här iaf de är ett som är säkert och de är min födelsedag nästa fredag, alltså om en vecka och fyra dagar och jag önskar mig ingenting speciellt, en grön ipod och calvin klien europhia blossom och pengar förstås, men de är de ända.

idag var det skola igen....och det var helt okej, som sagt måndagar är trots allt min favoritdag i skolan. sköna lektioner. men de tråkigaste var nog att inte älskling var i skolan, även fast vi inte umgås så mycket, men vi träffas ju alltid och man kände verkligen att han inte var där. jag fick ett mail av honom nyss och de stod att de var jätte varmt och han hade de jätte bra så de var ju skönt och höra men jag saknar honom fortfarnade lika mycket om inte mer. aja, vi slutade iaf halv tre och cornelia skjutade mig hem på hennes nya cykel bettan i think, haha. och för en stund sedan så var jag ute med kameran och tog några vårbilder som ni ser ovanför.

nej, nu ska jag gå ner och ta mig lite cola. mums ;)

now it's only 114 days left to turkey, wohoo!
byebye.

MIN HELG

hejsan(:

long way no see

min helg har varit väldigt härlig faktiskt. de blev som jag tänkt mig och de blev skit kul, iaf för min del. men igår, lördag alltså, så spenderade jag kvällen hemma hos niclas med hampus jonsson simon julia lisa felicia julia och camilla, vi hade jätte trevligt och de blev mycket skratt och gråt höll jag på att säga eftersom att de passade in haha, men iaf så hade vi riktigt jävla roligt!! de måste vi bara göra om, och man hade mycket att prata om dagen efter, dvs idag alltså. felicia sov hos mig och vi kom hem runt halv två. då kom älskling till mig för att ta farväl. han åkte klockan sex imorse till teneriffa, och de kom tårar från bådas håll när vi sa hejdå, han är så söt och jag saknar honom redan, men som tur är så är de bara en vecka, men de kommer kännas som en evighet. de tog ett tag att säga hejdå men han åkte iaf hem sen och då gick jag och felicia och lade oss, så trötta som vi va, haha.

i fredags så tog jag bara de lugnt. jag var ensam hemma hela kvällen/natten och då var jag med felicia lotten och gustaf. julia kom även vid nio. vi satt och pratade och hade mys. när julia gått hem så spelade vi kotten haha, och jag och felicia vann i think, men efteråt så skjutsade gustaf hem felicia och lottens far hämtade honom. älskling sov hos mig och vi gick och la oss sent, väldigt sent. aja trevligt trevligt.

och idag då, söndag, så fyller min älskade Julia år, jag vill bara säga att jag älskar henne så grymt mycket. jag och felicia har köpt den nya escada parfymen till henne 50ml, och i de ingick de en jätte söt typ strandväska, beige och orange, aja hoppas hon blev glad för de hade jag blivit haha. jag felicia och lisa har vart där idag på kalas och vi fikade och pratade om gårdagen och allt och vi alla gick hem halv fem för då kom hennes släkt på besök och nu snart så ska jag och pappa åka ner till centrum och köpa snarre (godis) sedan ska jag bänka mig framför tv,n som jag aldrig gör, och titta på oc 19.05 don't forget!!!!!

120672-134

nu är du 15 år baby

jag ?lskar dig.
grattis älskling på 15 årsdagen. jag älskar dig och de gör vi alla. ha den bästa födelsedagen!

ledighet

hejsan(:

gud vad blogg har blivit tråkigt, jag ägnar mer tid åt att läsa andras bloggar än att skriva, haha. men här kommer en liten uppdatering iaf.

ja, jag är ledig dom här två dagarna, onsdag och torsdag pga av att alla sjuor åttor och nior på turingeskolan har utvecklingssamtal då och då får vi hemstudier istället och vara lediga, eftersom att dom inet hinner med alla samtal på en dag så blir de två dagar istället och de är väldigt skönt. för min del blir de samtal imorgon klockan ett tillsammans med mamma och roland (min mentor).

aja, igår så var jag med felicia och cornelia på kvällen alltså, vi gjorde inget speciellt, vi pratade i pincip hela kvällen, och det var väldigt skönt att bara prata om precis allt. min far kom och hämtade oss halv tio och sen kom älskling till mig, och vi myste bara, han åkte hem halv tolv för han skulle upp tidigt och ha skolhockey tidigt på morgonen, så han skulle upp med tuppen halv åtta. och jag vaknade idag klockan tolv och det var hur skönt som helst att sova ut som jag inte gjort på evigheter. älskling kom och hämtade mig runt ett nåt sånt och så var vi hos honom och myste, han sov nog ett tag tror jag, så trött som han är jämt. pappa hämtade mig runt sex, och sen kom gus tillbaks till mig vid sju, och nu har han precis gått för han skulle basta med sin kusin så han kommer väl strax tillbaka, så ska vi fortsätta att titta på oc haha. han har faktiskt börjt tycka om det, och de är jag som tvingat honom till att se på de! ;)

aja, jag fyller år om 16 dagar, haha, kul och veta va.
ciao

har tråkigt

FAKTA
Namn: Rebecca
Smeknamn: foppa eller becca
Födelsedag: 6 april
Bor: nykvarn
Ögonfärg: blåa
Hårfärg: blont
Arbete: grundskolan 


FAVORIT..
Färg: svart och rött
Plats: beachen
Drog: mina parfymer
Fordon: inget, i'm to young 
Film: still raise your voice
Djur: doggisar och kissar
Affär: h&m, det funkar alltid 
Serie: the oc, helt klart, i just love it
Café: sandy's, som de alltid kommer att heta
Skor: allt som jag tycker är snyggt

BRUKAR DU..
Titta på dig själv i spegeln: händer väl 1000 gånger om dagen
Gnälla: ja, väldigt ofta
Skrika: ja, det med, väldigt ofta
Sova: ja, såklart, det är väl något alla människor gör
Drömma mardrömmar: kan hända, men det är sällan
Drömma sexdrömmar: inte speciellt ofta, det har hänt
Försöka vara annorlunda: i am myself, nobody else
Klä dig i svart: yes.
Hata folk: ja, de också
Lita på folk: nej, de finns några enstaka jag litar på, men det är inte många

NÄR..
Var du på konsert senast:
oj, det var länge sen

Köpte du något senast: igår, en yoggijalla i skolan
Svor du senast: inatt
Sjöng du senast: alldeles nyss
Klagade du senast: idag i skolan, men minns inte varför
Är det sommar: om tre månader


HAR DU..
För många vänner: nej
Tvångstankar: ja
Någon annan psykisk sjukdom: nej, men ibland kan man ju undra
Färgat håret: jao, gjorde det i söndags till blondare
Brutit några ben: nej
Några piercings: öronen, om de räknas förstås
Egen dator: nej, men har velat ha en längre tid, men eftersom jag tröttnat på datorn så har jag gett upp
Gjort bort dig rejält: nej, faktiskt inte, inte vad jag minns iaf
Bra självförtroende: nej, de kan jag inte påstå, de kan hända, men de skulle behöva förbättras
Kysst någon: ofcourse

Sagt jag älskar dig till någon idag: jao, till gustaf
Varit kär: ja och är nu
Blivit kär i någon på nätet: nej
Dumpat någon: ja
Blivit dumpad: nej
Velat vara otrogen: nej, aldrig, skulle inte äns komma på tanken
Varit otrogen: nej

HUR..
Svarar du i telefonen: hej de' rebecca.
Fördriver du tiden: sitter framför datorn, eller pratar i telefon  
Bäddar du sängen: som vanligt folk
Ofta städar du: inte alls för ofta, men jag måste för min mor så de blir väl en gång i veckan med tanke på hur det ser ut i mitt rum

ÄR DU..
Förstående: ja, beror på vad nadra tycker
Öppensinnad: ja, de är jag
Intressant: det vet jag inte
Smart: såklart, jag är en smart blondin
Barnslig: de händer väldigt ofta, det är så skönt och härligt och vara de ibland
Rolig: ja ibland är jag faktiskt riktigt rolig, tycker jag iaf, jag skrattar alltid åt mina egna skämt så jag borde vara rolig, haha.
Pratglad: ja, de måste jag påstå
Hälsosam: nja, inte speciellt
Blyg: inte ofta
Lätt uttråkad: ja, och de händer alldeles för ofta
Arg: ja, jag är arg av mig
Ledsen: ja, alltför ofta
Glad: inte just nu iaf 
Pålitlig: ja, faktiskt så är jag de tycker jag
Laglig: not always, haha
Positiv: nej
Bra på att ge komplimanger: yes
Bra på att få komplimanger: nja, det händer 
 
VÄLJ..
Katt eller hund:
 both
Vit eller svart: svart
Varmt eller kallt: varmt
Vatten eller land: land
Musik eller tystnad: musik
Bok eller film: film
Leva eller dö: leva

fuck off

hejsan.

jag orkar inte tala om helgen för den blev skit rent ut sagt.

aja jag ha rinte skrivit blogg på ett tag, för de första har jag inte haft ork till de och för de andra så är de tråkigt. men nu får de bli en uppdatering om dagarna som gått.

idag var de skola igen och de var helt okej, hade två timmars hål och de va hur skönt som helst. vi slutade halv tre och då åkte jag med älskling hem till honom och vi gjorde absolut ingenitng, vi hade tråkigt haha, de är inget ovanligt direkt men men... och igår var de oc också, efter ett tags uppehåll, de var hur bra som helst, och jag tittade faktiskt på de med gurr. han börjar också tycka om oc nu, och de är jag väldigt glad över haha. men iaf, jag måste plugga idag eller nu med en gång, för jag har no prov imorgon och de är prov på ungefär 20 sidor, om väder och värme och skit, jag fattar ingenting om jag ska vara ärlig! och jag orkar bara inte plugga just nu, har inte lust med de, de  har jag väl aldrig men speicellt inte just nu.

men aja har inget mer intressant att leverera.

jag älskar dig så jävla mycket, du måste förstå de, du är mitt liv, vad som än händer.

längtan

turkiet om 124 dagar med tempan, ta mig dit nu.
min födelsedag om exakt tre veckor alltså 21 dagar.
plus att de är tempans födelsedag om 9 dagar.


love you guys

120672-128
sommar, sommar och sol

stan

hejsan hoppsan;)

då var de en till skoldag avklarad. och det vackra vädret forsätter att hålla sig som de gör. det är bara så himla underbart med vår! men jag hörde idag att de ska komma snä nästa vecka, men men, de får vi se om de är sant, men om så, så dör jag, nu när äckelsnön äntligen försvunnit. aja skolan iag var väldigt skön, de är ju för att jag älskar torsdagar, men vi slutade halv tre som vanligt och nu är jag bara hemma, ska väl vara det hela dagen, måste plugga också. men det var nämligen så att jag och min mor skulle till stan och köpa skor och jacka till mig, men nu visade de sig att hon inte orkade, så vi skulle ta de imorgon istället, får hoppas att hon lovar de då.

jag vill ha sommar! ge mig.

turkiey
125 dagar.

nu & då

Ditt fullständiga namn: rebecca anna christina forsberg
Vart föddes du: på södertälje sjukhus på BB.
Ögonfärg: blåa.
Hårfärg: blondie!
Längd: 1.69
Favoritfärg som äldre: har ingen speciell favoitfärg, allt går.
Favoritfärg som barn: jag minns faktiskt inte, jag har för mig att de var rosa, de brukar småtjejer tycka om.
Din första kärlek: jag var kär i anton så länge jag kan minnas.haha
Din nuvarande kärlek: gustaf ivarsson.
Barndoms "bästis": cornelia isaksson
Umgås ni fortfarande: vi är fortfarande bästa vänner, men umgås inte alls lika mycket längre,vi går i samma klass.
Hur gammal va du när du lärde dig gå: 1 år precis.
Vad är ditt största barndoms minne: när jag var på mallorca 1998.
Vart är du uppvuxen: i nykvarn, bor fortfarande här.
Vilket dagis gick du på: sandtorps dagis
Vem var din största förebild som barn: jag älskade britney spears! haha
När fick du din första kyss/av vem: när jag var 10 år av andré poltén
Vad får dig att bli riktigt arg: oj de är mycket det.
Vad gör du om ett år: går i skolan, är med min pojkvän och med mina vänner.
Vad gör du på fredag kl. 19.00?: jag har ingen aning faktiskt, har inga planer inför fredag.

sol och värme

hejsan(:

nu börjar jag komma in i bloggandet igen, eller jag ska försöka iaf. haha.

skolan idag har varit helt okej faktiskt. vi hade spanska prov också, och de gick bättre än förväntat, och gick väldigt bra, jag hoppas bara på ett bra resultat, men de återstår och se på fredag. felicia är även borta i skolan, hon är i fjällen och det är lite tomt utan henne på lektionerna och i skolan, de märks att hon är borta iaf. men hon kommer hem imorgon kväll/natt (torsdag). så vi får väl se om hon kommer på fredag. vi hade på elevensval idag en självförtroendeskurs, det var andra träffen, och den här kursen kommer hålla på i tio veckor alltså ska vi träffas tio gånger, och de är inte direkt lärorikt men bättre än elevensval.

efter skolan så gick jag i det vackra vårvädret hem till älskling, och jag gick faktiskt med jackan i handen och jag hade dragit upp ärmarna på min kofta. gud vilket härligt väder det är, de som alla längtat efter i en lång tid nu, och bara de inte kommer snö nu igen, för då dör jag. aja, jag och älskling gjorde absolut ingenitng, hade faktiskt riktigt riktigt tråkigt, vi satt och pratade och mamma hämtade mig runt sex för att pappa var på någno kurs och kom inte hem förrän sju och gurr skulle på träning så.

nu är de 126 dagar kvar tills jag och tempan ska till turkiet, jag dör snart av längtan. min bror ska till thailand i tre veckor nu på fredag alltså om två dagar, så man kan ju alltid önska att de var vi som skulle åka, men nu är de ju inte så, just wait 126 days ;) haha. juste om 11 dagar är de tempans födelsedag, och om 23 dagar är de MIN!


härligt

jag älskar dig

jag älskar dig

VÅR

VÅREN ÄR HÄR!

jag bara älskar den känslan!


ipren

hejsan;)

jag har inte v arit så aktiv i mitt bloggande, men nu kommer en liten uppdatering om min helg m.m

min helg har varit helt underbar, både bra och dåliga saker har hänt. och som sagt, jag börjar må mycket bättre, och jag mår så jävla bra just nu rent ut sagt. har aldrig mått bättre, jag är vän med min bästa vän igen som är helt underbart, och alla andra saker har jag även rett ut. men iaf så började inte min helg som den bästa precis, men de jag hade roligt i både fredags och lördags och ja, vad mer kan jag säga, en riktigt rolig helg har de varit iaf. man får hoppas på att nästa blir lika bra om inte bättre.

om två veckor åker älskling utomlands, men vart vet ingen av oss än, för de ska bli en överraskning, han åker faktiskt på tempans födelsedags, och kommer hem precis till min födelsedag;) haha. så de blir ju perfekt.

jag kom precis hem fårn skolan, eftersom att jag har sån fruktansvärd mensvärk, och de är det värsta som finns, de gör så jävla ont! men jag ska nog vara med julia och cornelia iaf, de går väl över, har tagit en ipren så de värker rätt fort.

nej nu har jag inget mer intressant ett leverera,
ciao

mår skit

just nu mår jag så riktigt dåligt så jag bara måste skriva ut allt jag känner. men så är det. jag mår dåligt över massa, och en del saker vet jag inte äns varför jag mår dåligt för, såhär har jag aldrig känt förut, och jag vill bara försvinna just nu, jag tänker dåliga tankar som får mig att känna mig nere och värdelös, det är så jobbigt. mitt humör är inte heller på topp direkt, jag är sur på allt och alla och stör mig på mycket, och jag mår helt enkelt inte bra. det är säkert flera som har känt såhär, jag är nog inte ensam om det. finns ingen att prata med heller, för ingen förstår.


dagens lista

Bästa köpet: mina tuggummin igår,
Höstens låt: jojo-to littel to late
Roligaste resemålet: turkiet ofcourse!
Bästa bio: rosa - the movie, helt klart bäst!
Höstens foto: hmm, have no idea.
Höstens flirt: haha, gurrie;)
Bästa dagen: 1 december
Jag har lärt mig: av mina misstag
Frisyren: blont ganska långt, lite uppklippt som börjar växta ut eller har gjort, och snedlugg.
Väskan: jag fick en ny väska av angelica igår som var jätte söt.
Plagget: mjukisbyxor, de är grymt skönt;)
Musiken: allt och allt, lyssnar på allt, nästan, haha!
Höstläsning: jag läser aldrig böcker.
Beautyprodukten: hmm? jag vet faktiskt inte.
Smycket: mina pärlörhängen, passar till allt.
Tesort: indian spice, yamie!
Skorna: my black shose.

allt är ett helvete...

hejsan.

usch vad skolan är jobbig nu för tiden, läxor prov m.m. idag har skolan varit helt okej, först gympa, so, matte, mentor, lunchrast, no och sen so. jag mådde inte direkt bra i skolan heller, de kändes som att jag skulle dö när som helst, jag mår bara så himla dåligt, och jag orkar inte de här mer. jag älskar dig. aja vi slutade halv tre, och jag gick direkt hem till älskling eftersom att han slutade en timme tidigare alltså halv två. vi gjorde absolut ingenitng, myste och pratade, jag var på dåligt humör så jag var lite deppig och lite sur så han blev också de. men de gick över sen. pappa hämtade mig kvart över sex och då åkte älskling på träning, och nu är jag hemma, jag har precis ätit kyclingsallad, som var gudomligt gott, yamie! snart så ska jag plugga lite so också.

jag vill ha sommar!



hejdå. =/

skolan

hejsan.

nu har skolan verkligen kommit igång, de känns på långa vägar. jag har framför mig två prov till nästa vecka, spanska och no. so uppsats till nästa fredag, och vi har börjat på ett nytt stort arbete i engelskan. jag tycker att de är jätte jobbigt och inte alls roligt. jag är så fruktansvärt trött nu för tiden också, aja men de som måste göras måste göras, så är de bara. dessutom så belv jag utlottad till en krus om att stärka sitt självförtroende för eleverna i årskurs 7, och dom lektionerna ska hållas under den tiden vi har elevensval, alltså förstå gången imorgon då. de ska bli skönt att slippa tråkiga elevens val. vi slutade iaf dagen halv tre med engelska som sista lektion där cristel berättade om vårat nya arbete som vi har påbörjat. som tar sin tid.

aja efter skolan så följde julia med mig hem, och vi åt mellis, och sen så hann vi inte göra så mycket mer efter att hon skulle gå hem för middag, vi pratade bara lite och satt uppe på mitt rum. hon gick nämnligen hem halv fem och sedan dess har jag varit hemma och tittat på oc, första säsongen, som är så underbart bra. jag bara älskar!

imorgon så ska jag ta mig med camilla hem till henne och hennes nya hus efter skolan, det ska bli jätte roligt att få se hur de ser ut och jag tror att de är jätte fint enligt mina förhoppningar. jag har fortfarande inte riktigt riktigt förstått vart hon bor precis, men de visar sig imorgon.

älskling är på träning och nu ska jag snart plugga inför min so uppsats, blä ;/

jag måste bara säga för alla som är intresserade och de tror jag dom flesta är, de är 100 dagar kvar tills skolavslutningen, jag bara längtar ihjäl mig, och önskar de var nästa vecka om så.
byye

glass med bananer

hejsan(:

den här tråkiga söndagen har jag spenderat för de mesta framför min tv, och tittat på älskade oc, jag har nämnligen börjat om från början och tittar nu på dom första avsnitten från säsong ett, och jag är på åttonde tror jag så jag har ju en bit kvar, haha. jag är så fruktansvrt trött också, så jag orkar/orkade inte göra någnting, ville bara vara hemma.

nu äter jag bananer med glass, jag har stekt bananer i sirap och kanel, och de är hur gott som helst, jag rekomenderar att prova om ni inte har gjort de. ni steker bananerna i ca två minuter högst och under tiden ni steker dom så häller ni på sirap och kanel, om de behövs så tillsätt en gnutta socker också, men de är ju redan en hop med socker i sirap så jag tror inte att de behövs. lägg i en liten klutt margarin också. mums säger jag bara ;)

imorgon börjar skolan då, en ny skoladag med nya tag. efter ett lov sådär är man väldigt seg, och bara orkar inte gå till skolan, med tanke på att man vet att man har massvis med prov framför sig och lite mer än en halv termin kvar. men som sagt, vi går ju bara i fyra veckor, sedan bär de av mot påsklov and my birthday;)

jag avslutar de här inlägget med att säga ännu en gång att jag vill ha sommar!
byebye.

MIN OCH JLUIAS HUMOR, HAHA!
http://www.youtube.com/watch?v=EQu4GYb7FcQ 

i miss..

sommar!babes

i want

hejsan.

dagen igår vad faktiskt rolig från mitt håll. jag spenderade kvällen tillsammans med julia felicia lisa och julia, vi sjöng singstar tillsammans med elin och hennes vänner, och jag sov hos julia. alls humör var ju inte på topp precis, men mitt var de åtminsone nästan hela kvällen, om jag minns rätt. felicia och lisa tog elva bussen hem och julia gick med dom hem. jag och julia var ju då kvar hos henne och pratade med elin ett tag, tittade på helens små underverk, har sett den förr och jag tycker den är jätte bra. vi åt även glass med strössel, eller de var bara jag som åt med strössel på, men det var iaf gudomligt gott. när vi gick och la oss så tittade vi på oc sista avsnittet av säsong tre, när marissa dör, det tröttnar jag nog aldrig på, för jag älskar oc! jag vaknade halv elva, och när jag tittade upp så låg julia redan vaken sen halv tio och vi gick ner och åt frukost direkt, jag gick hem runt tolv och sedan dess har jag varit hemma. och nu är jag så grymt trött, jag har ingen ork till ett skit.

just nu är de ända jag vill ha sommar, nu sitter jag här och tittar ut genom fönstret upp mot himlen, de är nästan klarblå och de är sol, så de känns ju faktiskt lite som vår iaf, men med tanke på vad som fortfarnade finns kvar på marken så är de väl inte vår än.

136 dagar till turkiet med julia.

inte världens finaste bild på mig precis,men den får duga.skolavslutningen 2006.love you all.

skolavslutningen
fr v. camilla, felicia, cornelia, rebecca, julia.

turk på burk

120672-124

turkey 2006, i miss.

lovet slut

hejhej.

bloggen var nästan helt ur funktion hela dagen igår, de gick inte att komma in knappt, de var så riktigt segt, och jag blev irriterad, så jag försökte inte äns att skriva, för om jag skulle skriva, så skulle de ändå inte gå att publicera  inlägget.

torsdag: jag var med julia och felicia, senare på kvällen kom gustaf anders och dennis och vi tittade klart på apocalypto som jag julia och felicia hade tittat på nån dag innan, och jag vet inte riktigt om dom förstod så himla mycket, eftersom att julia och felicia förklarade hela filmen rakt igenom, så dom fick ju inte direkt se så mycket, men slutet såg vi, och den var jätte bra. julia sov hos mig trots att jag har sovförbud, men de var bara ett undantag den här gången också, eftersom att de var lov. julia vaknade halv tio och väckte mig eftersom att hon skulle in till stan med sin mor och syster, så vi gick upp och åt en brakfrukost, haha. strax därfefter så gick julia hem.

fredag: runt halv tre, så skjutsade min mor mig till gustaf, och där var jag ett tag, min far hämtade mig kvart över fem nåt sånt eftersom att gustaf skulle på träning och åka  halv sex. när jag kom hem så åt jag middag, och jag mådde så riktigt illa efteråt, jag var inte äns sugen på godis längre som jag var innan, men de gick väl ner en och en annan godisbit, haha. men senare på kvällen så gick jag till julia, vi tittadepå lets dance och bara tog det lugnt, och jag gick hem vid halv elva tror jag. jag satte mig vid datorn ett tag, och sen så gick jag till sängs.

och idag, (lördag) så vet jag inte vad jag ska göra på dagen iaf, jag ska bara vara hemma och ta de lugnt. senare på kvällen så ska vi alla tjejer hitta på något roligt, men vad de vet jag inte, de får vi väl se. men nu så ska jag gå ner och äta frukost.

och jag måste bara tillägga att lovet nu är slut, de är lördag idag, söndag imorgon, och de är skola om två dagar! jag dör, de här lovet har bara rusat iväg tycker jag, man har ju knappt hunnit göra saker, men jag har ändå för de mesta bara tagit de lugnt, och de har vart skönt, fått sovit ut, de som lov är till för. men snart är de påsklov, och då fyller jag år på långfredagen den 6 april. och de är v,14 så vi går bara i skolan i fyra veckor till. skönt!

137 days.
byebye

la redoute

hejsan(:

idag är de 1 mars, och 24 dagar kvar tills julia fyller år!

imorse så vakndae jag av att gustaf skickade ett sms klockan elva. jag gick upp och satte mig framför datorn och här har jag suttit i princip hela dagen, och snart så ska jag vara med julia, och vad vi ska göra de vet jag inte. jag ska fråga om hon får sova här, eftersom att jag har sovförbud, men de är lov så jag borde få de, och jag får ju nästan alltid som jag vill tillslut, haha.(A)

mamma kom hem för en timme sen, nåt sånt, och då hade hon med sig resten av mina kläder från la redoute som hade kommit, eftersom att förra gången så var vi tvungen att skicka tillbaka och byta till en storlek mindre, så nu har jag fått ett rödprickigt linne, som är jätte fint till sommarn när man är brun, och en klänning som är jätte söt och väldigt somrig, jag sätter väl in bilder sen.

ge mig sommar, jag villl ha sommmmar!!!!!! de är så underbart!

139 dagar kvar!
byebye.

summernights

ge mig sommar nu, jag dör av längtan!!!!!!!