När alla är hemma så drar vi

Igår kom Cornelia hem från US. Åh vad kul det var att träffa henne, jag har verkligen saknat henne. Hon hade haft det super bra. Det var kul att lyssna när hon berättade. Skönt att ha henne hemma i alla fall.
Idag har jag varit med Julia och Cornelia på dagen och solat och chillat lite. På kvällen så var vi med tjejerna och träffade Felicia. Skönt att träffa henne också! Nu när alla kommer hem så drar jag och Jullan. Ni förstår inte hur skönt det ska bli, helt otroligt.
Jag älskar verkligen Turkiet och jag skulle kunna åka dit och bo där i flera månader.
That's the way it is.

Nu kommer Gustaf och han ska sova här!


Godnatt
/Rebban

Grillat

Just nu så väntar jag på att maten ska bli färdig. Det blir kycklingspett med lite allt möjligt. I'm starving!



Ikväll så ska jag vara med Jullan och
vi ska troligtvis träffa bästa Cornelia
som kommer hem från USA ikväll.
Jag saknar henne mucho!


Welcome!

Jag får ju inte glömma att Felicia har kommit hem
idag från Kroatien efter ha varit borta i en vecka.
Välkommen hem gumman.
Jag har saknat dig.

 

Varmast på kartan

Jag måste bara berätta att när man läser vädret i tidningarna, i Aftonbladet eller vilken tidning som helst, så är det varmast i Turkiet på hela kartan. Det känns ganska skönt faktiskt. Haha. Det är nämligen 41 grader där, I SKUGGAN! Och den värmen ska vi få njuta av i två hela undebrara veckor!
Sug på den!


Taxingeslott


Pappa och mormor när vi fikar.

Morfar när vi fikar.

Uteplatsen på fiket.

Utanför slottet.

Den vackra parken.

Idag har jag varit i Taxinge med mamma och pappa. Vi mötte upp mormor och morfar där för att gå på auktion. Det var tråkigt, men ändå kul att se på. Jag har inte direkt varit på en auktion tidigare men det var ganska intressant. Tanten som pratade var så himla kunnig om allt som auktionerades bort, hon snackade som fan. Duktig var hon. Det var en auktion med mattor och massa krukor från Vietnamn och sånna här mattor från Persien, Iran och Irak, sånnadär handgjorda. Fyfan vad dyra dom var. Mattorna där kostade upp till 45000 till 50000 kr. Helt sjukt! Mamma och pappa fick en matta av mormor och morfar. Jag gillar inte sånna där mattor, men den vi fick var faktiskt ganska fin här hemma i hallen, helt OK faktiskt.

Efter auktionen så gick vi upp till slottet och där fikade vi. Jag åt en marngtårtbit OCH en chokladboll. Jag lovar er, det var en av de godaste chokladboll jag någonsin ätit.


Svensk sommar

Igårkväll var jag bara hemma och tog det lugnt. Jag satt ute med mina föräldrar och så kom Gustaf. Vi satt ute hela kvällen med dom och pratade massa skit. Det var mysigt.


Goda jordgubbar.

Jag.

Sotis äter mat.

Lunch

Nu kom Julia och vi ska laga hamburgare. Fy så gott. :)


16-årsfest på landet

Jag har duschat för ett tag sen och Julia har fönat mitt hår så nu är det tort och fint. Snart ska jag gå ner och sminka mig för klockan 7 ska vi til Lina och Johan som ska ha fest tillsammans, 16-årsfest. Vi ska till Linas sommarstuga. Hoppas på en bra kväll som jag tror.

Hoppas ni andra också får en trevlig kväll för det ska jag ha!
/Besos


Igårkväll...

Igårkväll så var jag i stan med tjejerna och fikade som sagt. Det var hur mysigt som helst. Vi satt på Bacino med filtar om oss och bara pratade och hade allmänt trevligt. Sånt borde man göra oftare tycker jag. Jag tog lite foton också som ni nu ska få njuta av.


Felisia Mathilda och Julia på Bacino.

Emelie Johanna Mathilda Julia och Felisia i väntan på bussen hem.

Jag, haha.

.....

Jag och Julia.

En kvart

Om en kvart ska jag äta Lasange. Det blev inte kycklinggryta som jag beställt, det blir imorgon istället sa mor. Hursomhelst. Efter det så ska jag och Julia ta bussen in till stan och möta tjejerna för att fika på Bacino. Det ska bli jätte mysigt.


Ha en trevlig kväll
/Rebecca


Vi är bäst!


Vinbären börjar blomma.

Julia och jag.

Världens bästa Julia.

Jag äter vinbär.

Vi är bäst på att ta på självutlösare, vi vet. Jag älskar dig.

Såhär kan en dag för mig och Julia se ut. Haha..



Julia & Rebecca dag

Inatt sov jag hos Gustaf. Jag ställde min klocka på 11.00 så att jag inte skulle sova så länge. Jag åt en tunnbröd macka med smör på och sen tog jag en isglass innan jag gick hem. Påvägen hem hade jag såklart min älskade Ipod som jag absolut inte skulle kunna leva utan, jag bara älskar den! När jag hade kommit en bit så möter jag världens bästa Julia som har gått med sin hund Molly för att möta mig. Hur söt får man bli? Jag älskar dig soulmate! Vi gick hem till Julia och hämtade nudlar sen gick vi hem till mig och åt de. Det var hur gott som helst. Smarta som vi är så gjorde vi sockerkakssmet och åt upp, fast bara halva satsen som tur är för båda mådde ganska illa efteråt... hehe. Men gott var det i alla fall;)


7 6 5 4 3 2 1 0




Min älskling är tillbaka



Igår fick jag äntligen tillbaks min älskade mobil som varit inne på inlämning i två veckor!
Skönt att jag slipper har min gamla fula mobil..
Perfekt timing till Turkiet!


Inte långt kvar

8 dagar kvar till Turkiet




Ett och ett halvt år


Jag vill bara säga att du betyder så otroligt mycket för mig Gustaf.
Jag är så glad att jag har dig i mitt liv.
Jag älskar dig.

Det är kul att skratta


Johanna Julia och Felisia

Vackert

Jag Cornelia Felisia Julia Emelie Fanny och Johanna


Igårkväll så var jag och Julia hos Johana med massa tjejer. Det var hur mysigt som
helst och gud vad vi skrattade. Vi satt bara ute på Johannas veranda och pratade och
käkade chips och godis. Det är så härligt tycker jag. Mina vänner är bäst!

Idag ska jag vara med alla tjejer igen och vi ska hitta på något riktigt roligt..... "Hehe"


Viva la Diva



Jag har börjat titta på OC igen på säsong 4 och jag är klar med den nu och
jag har insett hur jåävla snygg Rachel Bilson är. Hon är så jäkla söt. Speciellt
på den här bilden som är ganska gammal.

Nära stranden



Här ska vi bo i Turkiet.
På Raga. Där har jag aldrig
bott förut så det ska bli jätte
kul att testa något nytt. Det är
bara 100 m till stranden också
så det är jätte skönt. Jag och Julia
kan gå upp från stranden när vi vill.
Fyfan vad jag längtar!


Dessutom så är det 37 grader i
skuggan där nere nu.
Sug på den ni!

Skorpa

Det är så grymt skönt med sommarlov. Idag vaknade jag rätt skapligt. 11.20. Klockan är nu 13.00 och jag har fortfarande inte ätit frukost, hehe. Jag har ätit ett ägg men jag är inte sugen på frukost för det finns inget gott hemma. Hoppas att mamma har handlat när hon kommer hem. Idag när jag gick upp och skulle sätta på mig mina pyamasbyxor så kom jag åt mitt brännsår med byxorna så hela sårskorpan låtsnade. Jag trodde det skulle göra ont men det gjorde det inte, det har läkt riktigt fint faktiskt och skönt att bli av med den där ful och jobbiga skorpan tills Turkiet.

Just nu så väntar jag på att Jullan ska komma hem så hon kan komma till mig!


9 dagar kvar till Turkiet!

Vegas baby


Diaz & Kutcher

Ikväll har jag varit hos Jullan och vi har tittat på "What happens in Vegas". Fyfan vad bra den var!!! Cameron är så jävla snygg, Ashton också såklart.. !!!

Obeskrivligt


Det är helt sjukt. Jag vill verkligen åka nu!!!! Det är bara 10 dagar kvar, men jag kan fan inte vänta längre, jag blir toookiiiigg!!!!!!!!!!! JAG VILL ÅKA NU!!

Hejdå bror

Idag om en timme ska min bror åka till Arlanda för att ta planet till Grekland och Kretai två veckor. Jag vill också åka nu när jag ser han packa och så. Jag är avundsjuk även fast jag ska åka om bara 10 dagar.  Jag längtar så fruktansvärt mycket. JAG VILL ÅKA NU!!! Men hursomhelst så kommer jag sakna dig Adam, tro det eller ej.



Like I said, I wanna go NOW!!!!!!!!!!


Tur med vädret

Idag är det midsommar, redan.. Det känns som att det var midsommar igår. Förra midsommar firade jag tillsammans med Julia och Felicia hemma hos mig med min bror och hans kompisar. Det var riktigt kul faktiskt. Sen så drog vi hem till Gustaf och var där. Vi borde stannat hos mig för det var roligare där än hos Gustaf. Men idag så ska jag var hemma själv med mina kompisar. Jag Julia och Julia ska äta middag här och sen kommer det lite folk hit. Får hoppas på en riktigt trevlig kväll i alla fall. Jag kom precis hem från mormor och morfar också. Vi har ätit lunch där och jag och Adam åkte hem för han ska också bort och jag vill inte direkt sitta där bland alla gamlingar. Tråkigt.. Så nu är jag hemma och ska gå ner till Julia som kom hit nyss.Juste, jag måste bara säga att vi hade ganska tur med vädret också, det är 21 grader ute! Varmt.

Ha en riktigt trevlig midsommar!

Midsommar


Släkten, inte hela men några.

Mamma och morfar

En del av maten

Mormor och morfars tomt

Deras tomt igen

Jag


Fyfan



Om 13 dagar smäller det.
Fyfan vad jag älskar dig
Och fyfan vad kul det ska bli!

Lila vägg



Det är inte klart på långa vägar, nya soffa och nytt matbord kommer i slutet av sommarn.

Kissen är bara 11 veckor och hon har inget namn än, men söt är hon i alla fall, riktigt söt!

Jag vill åka till Turkiet nu!

Finns det något bättre än att ha sommarlov? Svar nej! Det är så fruktansvärt härligt och skönt. Man kan sova hur länge man vill och vara uppe hur länge man vill, i tio veckor. Jag älskar det! Idag på dagen har jag varit med Jullan och vi har ätit pizza och nudlar och suttit i köket/vardagsrummet och tittat på när mamma har fixat. Vi har nämligen gjort om hemma, slagit ut väggen mellan köket och vardagsrummet till ett stort rum. Det är riktigt fint, förutom att den nya soffan och det nya bordet inte har kommit än. Jag ser fram emot när det är klart.



Idag är det bara 13 dagar kvar till Turkiet!
Jag vill åka nu, jag vill bort härifrån och bara njuta av solen och värmen med Jullan!


Pinsamt dåliga


Jag och Julia i våra Sverige kläder. Jag älskar dig bästa!

Igår var det fotbollskväll hemma hos Marina. Det finns inte så mycket att säga mer än att Sverige var pinsamt dåliga! Skäms.. Förövrigt så var det jätte mysigt att umgås med mina kompisar. Dom är bäst!

Tjalalalala Sverige



IKVÄLL SMÄLLER DEET!!!!
KOM IGEN SVERIGEE!!!!!

Ikväll blir det hemma hos Marina och där ska vi fetta med pizza och annat gott och såklart titta på Sverige-Ryssland.
Med mina underbara bästa vänner!


Det finns inget bättre än sommarlov!

Det var väldigt länge sen jag skrev. Det är på grund utav att jag inte har orkat, jag har haft så mycket annat för mig. Jag har ju sommarlov, då kan man ju inte sitta framför datorn varje dag.. På skolavslutningen så var det ett riktigt paartyy hos Johanna. Det var jäkligt roligt med mycket folk som man inte kände, så det var jätte kul. En lyckad kväll blev det! Alla andra dagar och kvällar nu på sommarlovet har jag grillat på Kebaben HAHA! med mina undebrara vänner. Vi har varit i stort sätt varje dag. Bara om det kunde bli lite bättre väder.

Nu är det i alla fall sommarlov och det är så jävla skönt! Idag sov jag till halv ett. Jag har redan vänt på dygnet totalt. Hehe... Idag ska jag och alla mina vänner vara hemma hos Marina äta pizza och titta på Sverige-Ryssland. HEJA SVERIGEE!!!

Nu är det bara 14 dagar, alltså två vecokr kvar till vi åker till Turkiet!!!!!!!!!!!!!!!

Tack för mig!




Det här kallas för Rebecca och Julia i ett nötskal! HAHA

Sommarlov





Bilder från skolavslutningen!