3 december 2015!

Vart ska jag börja?
 
Det är snart tre år sen jag uppdaterde min blogg. Kan inte förstå att det redan gått tre år. Det har hänt så himla mycket under den tiden. Jag jobbar heltid på Scania där jag arbetat nu i två och ett halvt år. Nästan lite läskigt hur snabbt tiden går. Jag började som anställd av ett bemanningsföretag där, men är sen sju månader tilbaka anställd av Scania. Det är en tryggare anställning, nästan det enda som skiljer skulle jag säga. Över lag trivs jag att jobba där, men det går självklart i vågor precis som med allt annat. 
 
Jag har sen sju månader tillbaka den mest fantatiska pojkvännen i världen. Jag är så vansinnigt kär. Man säger att man aldrig känt liknande tidigare osv, men i just det här förhållandet känner jag verkligen exakt så. Jag har aldrig känt de här känslorna förut. Han tar fram sidor av mig som jag aldrig tidigare sett hos mig själv. Bara till det positiva. Och om tre veckor ungefär ska jag för första gången bli sambo med någon. Ingen är gladare än jag över att få bli det mest just honom. Flyttlasset går då till Trosa. Jag känner mig så redo för det här, och jag längtar varje dag. Älskar den här människan över allt annat. Finner inga ord för min älskade Gustaf.
 
Det har hänt så mycket. Jag har vuxit otroligt som person på de här tre åren. Mycket som har förändrats. Både till det sämre och bättre. Men just nu är det så mitt liv ser ut. Har även mina helt underbara vänner som jag älskar tills jag dör. Är så tacksam över att har er i mitt liv. Så tacksam över att veta att ni alltid kommer finnas vid min sida. Kommer hålla hårt i er till döden skiljer oss åt. 
 
Iår ska jag fira min 22a julafton. Det känns som att jag fortfarande är 15 många gånger. Kan inte förstå att jag haft denna blogg sen oktober 2006. Det är snart 10!!!!!! år sen. Helt helt sjukt. Är samtidigt så glad över att ha hela min ungdom nerskriven här. Kan önska att jag inte skrivit mer. Kommer alltid ha kvar min blogg, finns för mycket minnen för att radera. Är så så tacksam för allt mitt liv har gett mig. För alla fina människor jag har omkring mig. Jag älskar er!