ZERO.

NU väntas det nollning. Hoppas på en riktigt bra kväll! Minns våran nollning, verkligen ett minne för livet.

Adam till Lund.

Jahapp.. Imorgon åker min bror till Lund i ett halvår för att plugga. Dock bara ett halvår, men jag kommer sakna att ha honom hemma. Kommer vara ovant att vara själv, och inte ha någon att prata eller tjafsa med. Däremot så hoppas jag att jag och JT ska hälsa på honom på höstlovet. All lycka till honom!
Lilla Adam. ♥

Estoy cansada.

Såhär trött är jag just nu. Jag vill bara sova i en hel vecka känns det som. Börjar halv nio imorgon och slutar fem. YES! Undra om jag kommer överleva.. Tror inte det. Ikväll ska jag till JT, brudsen ska ut.

Walking in snow.

Mamma köpte en såndär vit skjorta från H&M till mig idag för 99:- fast en storlek större än den gröna jag har. Hon tittade också om skorna fanns på skopunkten men de var slut såklart. Jag och JT ska åka till Lund vecka 44. Det kommer bli grymt.

99 kronor.

Kom igår från H&M.

Everyday we're survivors.

Imorse hoppas jag och Sara på fel buss. Vi åkte emot Södertälje istället för Strängnäs. Smarta brudar. Så, denna dag började inte så bra, kom försent till min första lektion med en ny lärare. Nu har skolan börjat på riktigt. Känns faktiskt bättre nu, mycket bättre. Längtar till BERLIN! Redan liksom.. Haha. Jag har fått min bh och min ring idag från H&M också, men de får ni se imorgon för nu ska jag sova. Natti.

Beddytime.

Nyduschad. Nyfönat hår. Nyplattat hår. Nyborstade tänder. Time för bed.

Senapsgul.

Inspo från Angelica Blick.

Jag ska dränka mig utan min Ipod.

Jag vill ha en ny Ipod, eftersom någon troligtvis snott min.

Dinero.

Jag vill ha massa kläder. Och skor. Jag vill vara rik. Och ser ni, det ser ut som ett litet hjärta i mitten.

Brownie.

Tittade på några bilder när jag var brunett. Jag gillade verkligen min hårfärg. Saknar det faktiskt lite..


I'm a second now.

First day in school. Jag har börjat tvåan på Europaskolan. Det känns helt okej faktiskt. Det var självklart roligt att träffa alla igen, dock det ända roliga. Hade feber inatt så jag har inte kunnat sova så mycket, så jag är ganska trött nu. Har legat och kallsvettats hela natten så jag var helt dyngsur när jag vaknade. Kan ju vara det värsta som finns! Julia kommer hit om en stund och ikväll ska jag övningsköra, och njuta av den sista kvällen på riktigt länge då jag slipper tänka på skolan. Lektionerna börjar imorgon..
MITT SCHEMA.

No more vacation.

Nu är mitt sommarlov slut. Officiellt om 24 minuter. Det känns väldigt konstigt. Har inte riktigt förstått att jag ska till skolan om bara några timmar. Att jag har ett år av rent helvete framför mig. Det känns tungt. Jag är inte redo än. Verkligen inte REDO.

You are amazing just the way you are.

HAR precis ätit middag. Nu vill jag ut och övningsköra med mammas nya bil. En vit. Riktigt snygg faktiskt. Cool. En till sak, jag tror min bror har smittat ner mig med hans förkylning. Värdelöst.

x2.

Love the panties.

Let's runaway and don't ever look back.

Shorts Monki, skjorta linne och hatt H&M, ringar från Turkiet, och marinblåa Converse.

A teenage dream.

Min helg har varit bra. Marinas 18 årsfest blev lyckad, och även kvällen igår blev bra. Bild från Murre.

Murre är myndig.

Just nu sitter jag hemma hos JT som för tillfället är i duschen. Vi ska till Murre ikväll och fira att hon blivit 18, äntligen! Först blir det middag hos mig sedan drar vi till Marina. Hoppas på en bra kväll!

The perfect shoes.

Vill ha dessa skor, so badly! Från skopunkten och kostar 349 kr. Dreggggggeeeeel...

Let me have you.


Inspiration från LOOKBOOK.NU


Klickat.

BESTÄLLT OCH KLART FRÅN H&M.

I have to accept it.

Har spenderat natten hos JT och varit på stan idag med Cornelia Julia och Johanna. Skönt att ha de hemma igen! Imorgon ska vi fira Marina som fyllt 18 bast. Ska bli roligt, dock kan inte jag följa med ut på kvällen, but what to do? Jag får vänta som alla andra.

My baby-hat.

Byxor och hatt H&M, magtröja Gina.

O'boy, vilket dåligt väder.

Har precis tagit mig en snabbdusch och klätt på mig. Min favorit-skjorta som jag köpte igår och ett par jeanshorts. Och till det ett glas Oboy. Så stört gott. Om en stund ska jag ta mig till Julia. Hon lär ju va brunare än brunast. Orättvist!

She's back.

Bara någon timme kvar! JT JT JT. Nej, jag är inte besatt. Haha

Some say I love you.

IDAG KOMMER MIN ANDRA HALVA HEM, FRÅN TURKIET. SOM JAG SAKNAT DIG!

Nu är den min.

Den här fantastiska skjortan köpte jag igår på H&M för endast 99:-. Den lär användas flitigt. Min nya bebba.

A-fil.

Frukost klockan ett. Enormt bra vana! Jag har fruktansvärt tråkigt just nu.. Kill meee!

Inspi.

Victoria Törngren
Stört snygg!

I just got it!

Jag kom precis på att jag vill färga mitt hår en gång till, blont. Precis så som Petra har. Vit-blond. Stört snyggt!

Dynamite.

Finns det något bättre än att vara ute och gå med musik?! Jag tror faktiskt inte det. Jag var nyss nere i centrum och träffade M1 en stund. Nu kommer Julia hit och vi tänkte ta cyklarna ner igen om en stund för att köpa chips, eller något annat gott. Min teve är uppsatt på väggen också. Kanske lite för högt... That's life!

Sunshine.



Virkad tröja Monki, Halsband, Oversizetröja och tygväska H&M, Converse.


The city.

GODMORGON! Idag, om någon, några timmar ska jag åka in till Södertälje med Julia och Felicia. Hoppas jag hittar något, riktigt snyggt!

HAVE A NICE DAY

Sov gott.

DET blev ingen joggingtur ikväll inte. Däremot blev det en fika på Bacino med Lina, Julia och Sofia. Väldigt trevligt. Jag och Julia har hunnit med en promenad till centrum och träffat Alfred en stund också. Man blir dagen till vad man gör den till helt enkelt. Nu ska jag sova. NATTI

Jag vet vad som måste göras.



Shorts och virkad tröja Monki, Kavaj Nelly, Ringar H&M och Turkiet


Måla.

Hej vit hand. Har precis målat naglarna, lila-vinröd. Konstig färg, men kom inte på något bättre sätt att kombinera den. NU ska jag fortsätta att platta mitt hår. AU REVOIR

Rubberboots.


Jag vill ha ett par gummistövlar. Det här är Kenzas fötter på bilden ovan. Någon som vet var jag kan hitta några?

Skin-tight jeans.

IKVÄLL: FIKA MED LINA PÅ BACINO OCH FÖRHOPPNINGSVIS UT OCH SPRINGA. YESYESYES!


This is me, in and out.

My favorites! Tyvärr så är den högst upp längst till vänster sönder, men ska limma den när jag skaffar mig ett bra lim.

Shoeaholic.

STÖRT SNYGGA SKOR FRÅN NELLY. MY NEW LOVE. JAG SKA HA DESSA UNDERBARA SHOES!

Lovley things.


Vår sista dans.

VAKNADE runt tolv today. Skulle kunnat sova längre, absolut. Men kände för att stiga upp. Jag har precis ätit pasta carbonara med min lovley bror. Svingott var det! Just nu sitter jag och bombar mina läppar med Locobase. Helt förstörda..

Khakigrön.


NU
är det så att jag vill ha kläder och skor i stora lass. Ge mig, allt jag vill ha!!

Out for a run.

IDAG har jag ätit galet mycket onyttigt. Pizza, godis, popcorn och cola till det. Så jag bestämde mig för att gå ut och springa bort allt detta. Det blev inte mer än tjugofem minuter, men bättre än ingenting alls. Känns så bra efteråt så ska nog fortsätta med det. Om motivationen vill komma förstås.. Just nu känner jag mig som en T O M A T i ansiktet! Natti.

Postcard.

Kommer med posten imorgon från NELLY.SE. Kavajen och toppen.

Torekällberget.

Kräftskivan igår hos Felicia var fantastisk måste jag säga. Tack för det alla som var där och speciellt F! Idag har jag varit på Torekällberget med Michaela och hennes två söner. Världens sötaste ungar! Vädret var inte på topp så vi åkte till drive-in på McDonald's och åkte hem till Mariefred där de bor numera. Jättemysig dag.


Världens sötaste kusinbarn Christoffer.

When you smile the whole worlds stops.

Världens bästa tjej. You're amazing, just the way you are.

Egoboost.

JAG VILL HA BELLAS NYA BOK, EGOBOOST! FUNDERAR PÅ ATT BESTÄLLA DEN..

Dinnertime at Felicia's.

DENNA FREDAGSKVÄLL BJUDER PÅ KRÄFTSKIVA HEMMA HOS MIN FINA VÄN FELICIA. HOPPAS PÅ EN RIKTIGT BRA KVÄLL! IMORGON BLIR DET ATT GÅ UPP TIDIGT FÖR ATT BLI HÄMTAD UTAV MIN KÄRA KUSIN MICHAELA OCH SPENDERA DAGEN PÅ TOREKÄLLBERGET MED HENNES TVÅ SÖNER, CHRISTOFFER OCH CASPER. MYS!

Nytt rum!!

Jag blev inte alls bättre på det här.. Hursomhelst så har jag inte tid, eller jag vet inte. Jag har ingen lust helt enkelt. I alla fall så har jag hunnit med att förvandla mitt rum till ett helt fantastiskt rum! Jag bara älskar det. Jag hade min två underbara vänner Julia och Julia till hjälp att måla det, vitt som jag nämnde tidigare. Jag och mamma var på Ikea i onsdags och köpte kuddar, en fåtölj, en hylla, lampa, blomma, ljus och grejer. Spegel är på ingång men den var tillfälligt slut. Tänkte slänga upp lite bilder på hur det ser ut. Jag är verkligen supernöjd! Älskar mer eller mindre att vara i mitt rum. I tisdags fick jag mig också en ny mobiltelefon, en IPhone som jag tjatat om i århundraden. Kan nog inte beskriva hur mycket jag älskar mina föräldrar, de är bra, alldeles för bra tror jag..